Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-04 21:19:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 121700 erotikus masszázs

érzelmes2150 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges csúszka
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Whatsappon szoktunk értekezni egymással. Most is ott kértem és adott időpontot nekem. Jelenleg nem hirdet sehol, hiszen így is pillanatok alatt elfogynak az időpontjai. Másfél éve mentettem el a telefonszámát Szabinának. Azóta sok-sok randin vagyunk túl. Egy időben csak akkor mentem más lányhoz ha ő nem dolgozott vagy nem tudott nekem megfelelő időpontot adni. Már egy jó ideje csakis hozzá megyek.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Parkolás ingyenes a környéken. Jó csendes városrész Miskolcon. A pontos címet réges régen megkaptam tőle. Csukott szemmel is odatalálnék már.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Igényesen felújított Miskolci bérház klímával szerelve. Minden helyiségben hangulatos ledvilágítás van. Fürdőben nagyméretű zuhanyzó, amiben ketten is kényelmesen elférünk ha úgy alakul. Tusfürdőből és törölközőből igazán nincs hiány. Egyetlen más szolgáltatónál sem állt rendelkezésre annyi mint Szabinánál. Szájvízből is többféle van. A szobában egy matracon történik a masszázs illetve a fantasztikus kényeztetés. A matrac mellett közepes méretű tükör amiben jól lehet viszontlátni magunkat. Kis asztal az innivalónak, két puff amire az öltözéket tehetem. Halk zene szól a randi közben.
SabinaSweet külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szabina olyan mint a képeken. Vagyis a fotók nem hazudnak. Ő van a fotókon. Sőt talán még szebb is mint a fotókon. Nagyon szép arca van gyönyörű barna szemekkel. Szépen ívelt szája nagyon kívánnivaló. Imádom csókolni ajkait. Mellei közepes méretűek és igazán formásak. Hegyes mellbimbói szinte átszúrják a bodyt. Nagyon csinos, formás lány. Sehol egy deka felesleg. Mindene úgy tökéletes ahogy van, szilikon nélkül, azt hagyjuk meg az építőiparnak. A popsija annyira kerek, gömbölyű, hogy az már hihetetlen. Na és a punci, leírni nem is tudom, olyan gyönyörű amikor négykézláb helyezkedik el a matracon. Mindig finom illatú, selymes, ápolt, jóízű, és könnyen nedvesedik amit imádok. Olyan nincs ami ne tetszene rajta.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 121700 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 121700 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-06-05 08:36:08 erotikus masszázs 1217005. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-06-05 08:36:08 erotikus masszázs 1217006. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-06-05 08:36:08 erotikus masszázs 121700
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A mai nap elmaradt a masszázs, mivel csupán 45 percet tudott adni hercegnőm. Jeleztem neki hogy legközelebb 90 percre jegyezzen be, és én is megmasszírozom őt. Illetve mégiscsak volt csúszkamasszázs. Ezt jeleztem is neki whattsappon még két napja, hogy ezt ne hagyjuk ki. Amikor megérkeztem kérdezte mit szeretnék inni. Én pedig mentem gyorsan zuhanyozni. Mire végeztem a tisztálkodással
már a szobában várt hercegnőm, hozzá bújtam és csókoltam nyakát arcát száját ahol értem. Közben simogattam melleit, a bimbók mindjárt hegyesedni kezdtek. Kibújtattam a bodyból a cickóit és pusziltam, szoptam bimbóit. Alul szétpatentoltam a bodyt és lábai közé nyúlva rátaláltam a nedvesedő puncira.. Hmmm. Nagyon izgató volt simogatni. Ekkor Szabina négykézláb helyezkedett el a matracon, felkínálva nekem gyönyörű hátsó felét. Most hogy csupán ezt leírom és rágondolok máris áll a farkam. Annyira szép látvány hátulról is, ekkor levettem a derekamra tekert törölközőt és melléfeküdtem miközben nyaltam édes punciját, mondtam neki a csúszkát kérem most mert jó keményre duzzadt közben a százados. Szabina beolajozta magát és elkezdte kényeztetni a századost. Végignyalta tövétől hegyéig, majd a golyókat is. Ekkor kissé megemeltem a makkot hogy a szájába vehesse. Nem is tétlenkedett hercegnóm mindjárt franciázni kezdett, majd áttette egyik lábát rajtam és a számhoz nyomta édes punciját amit élvezettel kezdtem nyalni, néha nyelvemmel megdugva nyílását. Ő is élvezte mert olyan hangok hagyták el édes ajkait amit nem lehet félreérteni. Ezután olajos puncijával a kemény századosra ült és csúszkát rajta. Én néha felültem és melleit fogva magamhoz húztam miközben csókoltam a nyakát. Mondtam neki forduljon meg és szemből csúszkáljon. Ez is megtörtént, nagyon tetszett ahogy előrwhajolva csúszkált rajtam. Már itt el tudtam volna élvezni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
A csúszkamasszázst követően 69 be fordultunk és hosszasan kényeztettük egymást. Én finoman ujjaztam is szépséges punciját. Kértem feküdjünk egymás mellé 69 ben, : így folytattuk a kényeztetést. Egyre jobban éreztem magam a szájában, még mélytorkot is kértem de teljesen nem tudta eltüntetni. Mondván a méretem miatt. Mindenesetre így is nagyon izgató volt, kérdeztem is hogy mehet a szájába? Azt felelte hogy azt várja. Nem is kellett már sok nekem elkezdtem lövellni az utódokat. Mit mondjak jó sok volt, Szabina is meglepődőtt, ment a szájába, arcára, cickóira. Gyönyörű látvány volt ahogy csurog ajkárál a cickóira az éltető nedű. És még ezután is nyalta, bevette szájába ismét örvendező makkomat, még ezután is hosszan kényeztette. Komolyan mondom nincs még egy ilyen szolgáltató mint Szabina. A fellegekbe röpített hercegnőm. Még néhány percem maradt, kérdeztem tőle hogy tusolunk eggyütt? Mondta hogy igen. De gyorsan mást gondoltam, mivel egy hete voltam nála, és inkább kértem hogy nyalhassam még az édes punciját. Elhelyezkedett ismét négykézláb, én pedig kényeztettem édesemet. Majd mentem tusolni, öltöztem, elszámoltunk, az ajtónál puszi a cickókra, a puncira, egy rövid csók és távozás. Az autóban máris írtam hogy köszi a randit Szabina.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extra nincs Szabinánál. Éppen elég extra ő maga. Nekem megérte Szabinával randizni. Teljesen korrekt lány. A randi végén történt az elszámolás.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Igazán felemelő érzésekkel távoztam Szabinától. Már a következő randit várom. Nála soha nincs csalódás. Ami ki van írva azt teljesíti is. Miskolcon fehér holló. Remélem még sokáig és sokszor élvezhetem társaságát hercegnőmnek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-17 07:41:04
érzelmes2150 SabinaSweet széria nyár elejei darabja. érzelmes2150 munkásságának része az elkötelezettség, az alaposság, az egyes beszik önmagukban megállják a helyüket, élvezetes olvasmány.

2024-06-05 18:29:38
Úgy látom írás szempontjából megtaláltad az optimális gyakoriságot. :))) Bele se merek gondolni hány látogatásból marad meg egy beszi.
Mutasd mindet

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2024-03-18) : A randink egy kis logisztikai probléma miatt 10 perc csúszással indult, amelyért a felelőséget SabinaSweet teljes mértékben magára vállalta. A helyszínen elnézést kért és biztosított afelől, hogy az óra, csak a szobába lépésemtől indul.

(2024-03-18) : Nem igazán tudom, hogy hány kör volt, de talán három. Nem tudnám megmondani, hány orgazmusa volt Sabinának. Annyi biztos, hogy ahogy egyre jobban kiismertem a reakcióit, jobban ki is tudtam őt elégíteni

(2024-03-05) : Ő a hátamat gondolta, de én mondtam neki hogy a hasamat masszírozza inkább. Ő eleget tett kérésemnek és finoman masszírozni kezdte nyaktól lefelé a felsőtestemet.

felejthetetlen: 10db
(2024-05-05) : Nagyon érzékien franciázott,bő nyállal néha cuppogva, jó mélyen benyelve.. Én térdelve simogattam édes punciját, néha középső ujjamat feltoltam és finoman mozgattam bent..

(2024-03-31) : Oldalt fekve folytattuk 69 pozícióban, így láthattam is hogyan franciázik, néha kezével besegítve. Majd én hátamra feküdtem és így folytattuk a kölcsönös franciát ami annyira izgalomba hozott hogy kérdeztem tőle hogy mehet e a szájába,

(2024-03-09) : Amikor a szobában a tatamira heveredve megkérdezte, mit és hogyan szeretnék, tisztáztuk, hogy a klasszikus masszázs nem kötelező eleme a szeánsznak, így nem is éltem vele. Csak  a csúszkamasszázs, amit nem szerettem volna kihagyni. Más kívánságom nem volt.

nagyon jó: 17db
(2024-03-24) : his surprised me little because even that Sabina do not look that strong because her size and age but her massage was quite good and intense. I know my muscles are not very relaxed so her massage really feel strong time to time when she was massaging my legs and back.

(2024-03-18) : Bátran állítom, ritka isteni érzés amikor egy tökéletes lány teste végigsiklik rajtam, a látvány pedig egy olyan fűszerezést ad, amit egyszerűen leírni nem lehet ezt látni és érezni kell.

(2024-01-21) : Közben én már több ujjal kényeztettem fincsi punciját, és éreztem ahogy többször élvez Szabina. Hangja is nagyon izgató volt. Hát még amikor szinte ujjamra szorult édes puncija.

: 7db
(2024-02-19) : Nyelvem lassan járt majd egyre hevesebben, mélyen belenyalva hosszasan, az ujjamat is segitségül hivtam finoman bedugtam és ujjazni kezdem itt hallható volt egyre nagyobb az élvezet, éreztem itt az idő mehet 2 ujjal be is csusszant

(2024-01-23) : Kezdetnek kaptam egy nagyon érzéki masszázst. Tudja hogyan kell hozzáérni az emberhez. Külön kiemelem a csúszkát, ahogy a látvány és a testének érintése találkozik. Hacsak ennyi lett volna már megérte volna....

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok