Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-18 18:50:08

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 120981 erotikus masszázs

Kspisti11 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
perfekt popsi
fülledt erotika
kihagyhatatlan kölcsönös francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Sabina már régóta a kedvenceim között van, de "Miskolc messze van". Aztán jöttek Érzelmes kolléga futószalagon gyártott beszámolói. Különböző reakciókat váltott ez ki, de a figyelmet bizonyára felkeltette. Szerintem nagyon sokunkban. Következő lépésként Tudatos makktárs beszámolója tudatosította bennem is, hogy előbb-utóbb ott a helyem. Minderre a múlt héten Sabina tett rá egy lapáttal: egyszer csak kiírta a hirdetésében, hogy a hétvége egy napját Budapesten tölti és itt is látogatható. Mi sem kellett több, felhívtam. Szerencsém volt, azonnal felvette a telefont. A hangja értelmes, kedves, minden tekintetben bizalomgerjesztő volt. Meglehetősen gyorsan jutottunk el odáig, hogy számomra is fenntart egy másfél órás időszeletet a budapesti villámlátogatása során. Később a hét folyamán egyszer elmozdította az időpontot egy SMS-váltás során. De emlékezett a preferenciáimra, és amit javasolt, az nekem még jobb időpont is volt, mint az előző. Mivel a helyszín egy szálloda, a címet a randi napjának reggelén kaptam meg szintén SMS-ben. Mindvégig profi és könnyű volt az egyeztetés egy értelmes és mindenre odafigyelő hölggyel.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Előzőekből is látszik: nem Sabina szokásos miskolci helyszínen találkoztunk, hanem egy négycsillagos szállodában Budapesten, a "körúton belül" - kéretik nem "a bűnös nagykörúton belüliségre" asszociálni ebből. A térképet nem állítottam át, hiszen ez csak félreértésekre adna okot. Korábbi beszámolók szerint a térkép hűen tükrözi, hol lehet őt megtalálni Miskolcon.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szálloda és a szoba a célnak tökéletesen megfelelt. Elég nagy ott a forgalom ahhoz, hogy az ember szállodai vendégnek tűnjön és határozottan elsétáljon a recepció mellett, majd észrevétlenül eljusson Sabina szobájáig. Maga a szoba is tökéletes az akciózáshoz: igen nagy ágy, elegendő törölköző és lepedő, tusfürdő, egyebek. Szóval minden adott volt ahhoz, hogy jól érezzük magunkat Sabinával. Mondhatnám, hogy az amúgy négycsillagos (tehát magas színvonalú) helyet számomra ötcsillagosra varázsolta a vendéglátóm.
SabinaSweet külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sabina már nagyon régóta a kedvencem, így magasak voltak az elvárásaim a kinézete kapcsán. Ezek aztán túlteljesültek. Egy alacsony, szőke hajú, barna szemű bombázót képzeljünk el. Szabályos arcvonások és nagyon kellemes mosoly. Szerencsére smink nem volt. Haja magasan a fején felgumizva. Bőre üde és bársonyos. Ami a leginkább mellbevágó a külseje kapcsán (pozitív értelemben) az a szép, formás, kemény és kerek popsi, illetve a viszonylag nagy és elképesztően jól álló cicik. A látogatásom későbbi fázisában azt is megtapasztaltam, hogy a mellbimbók is szokatlanul nagyra tudnak duzzadni, ha a "helyzet úgy hozza", és szerencsére hozta is a folytatásban.

A szárnyas punci körül - és persze mindenütt máshol is - makulátlanul sima volt. A combja és lábszára ívei is igencsak tetszettek nekem. Háta, dereka, karjai: mind-mind igen szép tónusúak, kisportoltak. Állandóan puszilgatni akartam mindenfelé. Hanyatt fekve, szélesre tárt combokkal is, meg négykézláb pucsítva is rendkívül izgató. És talán egy kis plagizálás is belefér: "Aki egyszer látta ahogy pucsít Szabina, az soha nem tudja elfelejteni. Nincsenek rá szavak milyen szép."

Szabina nagyon szép nő. Egy gyönyörű fiatal nő.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120981 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120981 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-03-18 19:39:32 erotikus masszázs 1209815. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-03-18 19:39:32 erotikus masszázs 1209816. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-03-18 19:39:32 erotikus masszázs 120981
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Az érkezésem szokványosan kezdődött, de aztán hamar szerencsétlenkedésbe ment át. Belépés után tisztáztuk, hogy nem vagyok-e túl öreg, maradhatok-e (az életkoromat már azért telefonon is jeleztem). Majd a szokásos ajándékátadás után elkezdtem keresni a virágcsokromat. Először nyugodtan, majd aggódva, végül pedig pánikszerűen kerestem azt a rohadt borítékot, de nem volt a táskámban. Sabina nagyon udvariasan és higgadtan várta, hova fut ez ki. Még nyugtatgatott is. Végül a helyzetet az mentette meg, hogy minden ilyen látogatásomra viszek magammal annyi tartalékot, hogy minden bankjegyből legyen nálam mélyen a zsebben pontosan 1 darab. (Sose lehet tudni, milyen váratlan extrák adódnak itt-ott) (***)

Még le sem higgadtam a fenti eset után, máris szolgáltattam a kötkezőt: Sabina megkérdezte, hogy szeretnék-e zuhanyozni, és én balga pedig úgy értettem, hogy szeretnék-e vizet. És nemet mondtam. Sabina jóindulatúan kereste, hogy lehetne ebből a galibából jól kikecmeregni, de szerencsére kapcsoltam, hogy téves kérdésre válaszoltam. Ezen is átlibbentünk, és a továbbiakban már felejthetetlen élményben volt részem, és talán Sabina is később már jobb benyomásokat szerzett rólam.

Gyorsan lezuhanyoztam és elkezdődött a randink kellemes része. Még egymás mellett állva lesegítettem róla az alsóneműjét, miközben igazi barátnős nyelves csókokat kaptam. Kettőnk közül Sabina ment föl először az ágyra. Rögtön bepucsított és felkínálta a fenekét, hogy gyönyörködjem, simogassam és puszilgassam hátulról. Ez meg is adta a randink alaphangját, amelyben kölcsönös kényeztetések, csókolózások és tartalmas beszélgetések váltogatták egymást.

Annyi masszázs mégiscsak volt, hogy én valamikor a második részben hálám jeléül masszíroztam őt egy kicsit. Más lányoknál ezt azért is szoktam megtenni, hogy a lány teste regenerálódjon és újra jól essen neki a kényeztetésem - mármint a második kör. Itt úgy láttam, a regenerálódás szükségtelen. Úgy tűnt nekem, hogy ez a lány egy erotikus bomba: úgy láttam, Sabina bármely pillanatban szívesen veszi az újabb és újabb erotikus élményeket. Éltem is vele.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szóval kényeztettem én őt, majd ö engem, majd szorosan összebújva csókolóztunk, bizalmasan beszélgettünk, majd mindezt újra és újra.

Nem igazán tudom, hogy hány kör volt, de talán három. Nem tudnám megmondani, hány orgazmusa volt Sabinának. Annyi biztos, hogy ahogy egyre jobban kiismertem a reakcióit, jobban ki is tudtam őt elégíteni. Fordítva ez nem áll, mert ő engem azonnal "megtalált", és elsőre olyan kényeztetést kaptam, hogy kétfelé állt a fülem. Később is sikerült még elmennem egyszer, de jóval kevesebb anyag távozott már belőlem. Hiába no, öregszem. Viszont lelkesen és odaadóan szopogatott néha olyankor is, amikor csak úgy lazán "relaxáltunk", és amikor annyira nem is állt fel a farkam. Emlékezetes élményeket szereztem. Most már majdnem 8 év megannyi ilyen randija között is az egyik legklasszabb volt ez.

Sabina franciája lelkes is, meg technikailag tökéletesen kivitelezett. Néha tövig bevett engem, máskor a golyóimat is ápolta. Amikor elélveztem, a szájában tartott még hosszú ideig, mígnem teljesen lenyugodtam. És bár ez IS tökéletes volt, nekem az tűnt igazán egyedinek, ahogyan a teste fogadta az érintéseimet, amikor ő került a középpontba és kényeztettem őt. Ahogyan az ilyesmi az orgazmus eléréséig történni szokott, az valamelyest hasonló a lányok többségénél. A csúcs pillanatától kezdve vált számomra Sabina tényleg különlegessé. A csúcsra érése után nem vált túlérzékennyé, nem tolt el magától, ahogyan az máshol gyakran történni szokott. Továbbra is kívánta a kényeztetésemet, az érintéseimet, csak utána már végtelenül gyengéd érintéseket igényelt, amelyekre újra és újra hálásan reagált a teste. Talán túlzónak tűnik, de azt hiszem száznál több ilyen "utórengést" produkált, mintha megannyi áramütést élt volna át a teste. Ahogy haladtunk előre, egyre kisebbek voltak ezek a rezgések, de csak nem szűntek meg. Szerencsére. Mint egy földrengés utórengései. Ez fogott meg engem leginkább. Utána kaptam persze a dicséreteket, de ezt lehet a klasszikus "customer care"-nek is minősíteni.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Ha jól értem, Sabinánál nincsenek extrák, de mi is kellhet még emellett? "Ő maga az extra" szokás erre mondani. Ez itt hangsúlyosan igaz. A rózsaszálak átadása körüli fennforgást már fent leírtam. Számomra minden tökéletes volt, és alig várom az ismétlést.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mire a beszámoló ezen részéhez értem, már megjelent egy perfekt beszámoló róla, illetve ugyanazon napon egy másik találkozásáról. Azt lehet mondani, hogy "jött, látott és győzött". Én pedig legszívesebben elrabolnám őt, mint a Szabin nőket. A címkézésnél gondban voltam. A "Személyiség" kategóriában nem tudtam eldönteni, hogy mit válasszak az alábbiak közül: "teljesen alkalmazkodó", "végtelenül kedves ", "érdekes beszélgetőpartner", "barátnő feeling", "pornós feeling". Ha lehetne, hát én a "barátnős pornó feelinget" választanám, akivel dumálni is jó. És azt sem tudom, hogy a popsi, vagy a cici a helyes választás: jó lenne mindkettő.

De komolyra fordítva a szót: Sabina szép, kedves, odaadó, kiemelkedő technikájú, értelmes, intelligens, művelt. És egy két lábon járó erotikus bomba. Mi kell még? Hát annyi, hogy gyakrabban járjon Budapesten. És ha ez nem történne meg: ezek után már másképp állok a lehetséges miskolci "üzleti utazások" kérdéséhez.

Sabina, köszi szépen, egy felejthetetlen élménnyel vagyok gazdagabb. És úgy sejtem, tudjuk ezt mi még fokozni is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-28 16:41:08
Ez olvasatos írás lett. Én sok hölgyet ismerek Miskolcon. Arányaiban nézve szerintem ott van a legtöbb szép lány. És ne ostorozd magad állandóan a korod miatt. Én csak remélni tudom, hogy majd a te korodban én is így így fogom hegyezni a cerkát a szebbik nemre. Már csak azért is Barátom, mert az élet szép, és sosem halunk meg….

2024-03-20 19:53:37
Nem tudom minek ide a többes szám, maradnék a saját véleményemnél. Igazán sajnálom, hogy sokan nem tudják milyen nagy segítség egy kiváló ajánlólevél. Szabina még ismeretlenül is meghódított, azok hatására amiket most olvastam, az elégedett vigyoron kívül felszínre tört az irigység is. Bitang jól írsz, lesz majd mit olvasgatnod.
Gratulálok és köszönöm szépen.

2024-03-20 15:02:53
Szokták volt mondani :"Minden jó ha vége jó!" Nemrégen még érzelmetlenűl 'mondtunk oda' érzelmesnek.... Ha őszinték akarunk lenni, Ő a jelenlegi euforikus állapot előidézője, ismerjük be :) Mégis csak van értelme a 'mantrázásnak' ? Előbb-utóbb igaznak bizonyul😇!

2024-03-20 14:49:49
Szabina meghódítja a fővárost is. Miskolcon biztos hogy a legjobb választás, de lehet hogy Budapesten is.

2024-03-19 18:11:17
Ez egy szuper beszámoló lett a javából. Magam elé képzeltem az egész jelenetsort...
Mutasd mindet

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2024-03-31) : Oldalt fekve folytattuk 69 pozícióban, így láthattam is hogyan franciázik, néha kezével besegítve. Majd én hátamra feküdtem és így folytattuk a kölcsönös franciát ami annyira izgalomba hozott hogy kérdeztem tőle hogy mehet e a szájába,

(2024-03-18) : A randink egy kis logisztikai probléma miatt 10 perc csúszással indult, amelyért a felelőséget SabinaSweet teljes mértékben magára vállalta. A helyszínen elnézést kért és biztosított afelől, hogy az óra, csak a szobába lépésemtől indul.

(2024-03-05) : Ő a hátamat gondolta, de én mondtam neki hogy a hasamat masszírozza inkább. Ő eleget tett kérésemnek és finoman masszírozni kezdte nyaktól lefelé a felsőtestemet.

felejthetetlen: 9db
(2024-03-09) : Amikor a szobában a tatamira heveredve megkérdezte, mit és hogyan szeretnék, tisztáztuk, hogy a klasszikus masszázs nem kötelező eleme a szeánsznak, így nem is éltem vele. Csak  a csúszkamasszázs, amit nem szerettem volna kihagyni. Más kívánságom nem volt.

(2024-02-16) : Ekkor már kézbe vette ébredező vesszőmet,és izgatóan kézimunkázott.Én még letérdeltem hozzá és nyalni kezdtem a csodát,ő ezalatt két kézzel a falnak támaszkodott és élvezte ténykedésem.

(2024-02-09) : Illatmentes krémet használt Szabina, derekamnál kezdte kellő erőséggel, majd hátamat vette kezelésbe, fel a nyakáig, sokszor meztelen melleivel is rámhajolva.

nagyon jó: 16db
(2024-03-24) : his surprised me little because even that Sabina do not look that strong because her size and age but her massage was quite good and intense. I know my muscles are not very relaxed so her massage really feel strong time to time when she was massaging my legs and back.

(2024-03-18) : Bátran állítom, ritka isteni érzés amikor egy tökéletes lány teste végigsiklik rajtam, a látvány pedig egy olyan fűszerezést ad, amit egyszerűen leírni nem lehet ezt látni és érezni kell.

(2024-01-20) : Egy kellemes illatú krémet használt a masszázshoz. Nagyon jó érzés volt hogy egy ilyen gyönyörű fiatal lány masszírozza tsetemet. Amint végzett helyet cseréltünk, és én kezdtem őt masszírozni.

: 7db
(2024-02-19) : Nyelvem lassan járt majd egyre hevesebben, mélyen belenyalva hosszasan, az ujjamat is segitségül hivtam finoman bedugtam és ujjazni kezdem itt hallható volt egyre nagyobb az élvezet, éreztem itt az idő mehet 2 ujjal be is csusszant

(2024-01-23) : Kezdetnek kaptam egy nagyon érzéki masszázst. Tudja hogyan kell hozzáérni az emberhez. Külön kiemelem a csúszkát, ahogy a látvány és a testének érintése találkozik. Hacsak ennyi lett volna már megérte volna....

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok