Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(22+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-18 11:03:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 120977 erotikus masszázs

Perfekt a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
perfekt alak
fülledt erotika
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Kurrens egy hölgy. Vidéki hirdetők koronázatlan királynőjének számít SabinaSweet. Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye legismertebbje. Környékéről sokan járnak hozzá. Nagyon kíváncsivá tett, hogy mivel érdemelte ki a tekintélyes címet és a sok rajongót. A 200km-es távolság azonban elválasztott bennünket.Ezidáig.

Most azonban kiírta az adatlapjára, hogy pár napot Budapesten tartózkodik a hétvégén. Közönségtalálkozó hírére egyből lecsaptam és felvettem vele a kapcsolatot. Kezdett kirajzolódni egy tökéletes randevú. Udvariasan válaszolt minden üzenetemre, konstruktívnak mutatkozott még smile-kat is küldött.

Azért, akkor lefagytam, amikor észrevettem, hogy teljesen váratlanul inaktív státuszba tette az addig élő hirdetését. Később- privát üzenetben nekem- jelezte, hogy ez nem befolyásol semmit, a randink perfektuálódott, szeretettel vár. Elküldte a koordinátákat és az időpontot. Folytatás holnap a helyszínre érkezve történjen.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Rendhagyó módon nem Miskolc, hanem a főváros.
Belvárosi kis hotel az Astoria, Kálvin és a Blaha között határolt Bermuda háromszögben. 15-én bonyolult lett volna a megközelítése az ünnepi megemlékezésekkel kapcsolatos lezárások miatt. Vasárnap azonban ennek már nyoma sem volt, könnyen ment minden.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem releváns. Tekintettel arra, hogy egy boutique hotelben találkoztunk, nem érdemes kitárgyalni a látottakat. Az enteriőrje, ami modern és urban stílusú, a mai utazók igényeire szabott, nem pedig SabinaSweet ízlését tükrözi. Alkalmi helyszín a célnak teljesen megfelelt. Kiegészítőkről ő maga gondoskodott.
SabinaSweet külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Izgalmas lány - ezt a videója a következő módon mutatja be: sportos testalkat, szőke hajszín és kellemes idomok. Képein látható formák nagyon csábítóak, főleg a hetyke állású mellei és az a kerek popója nyerte el a tetszésemet. Külsővel tudtam, hogy nem lehet problémám, ha olyan lesz, mint az fotóin. A helyszínen mégis meglepetés ért. Nőcis megjelenés, cicás-bújás, kecses mozgás látványa fogadott. Ezzel színesebb és gazdagabb élményt kaptam, mint amire készültem.

Arcára nagyon kíváncsi voltam. Sokkal szebb, mint ahogyan azt vártam. Smink és egyéb make up nélkül fogadott, mégis nagyon bájos tekintete volt. Haja festett szőke, amelyet feltűzve hordott. Ezáltal a kecses nyakára és pici füleire is rálátásom volt. Szája szép ívű és érzéki. Bájos hölgy.

A kontaktozás közben tanúsított megnyilvánulásából pedig arra következtettem, hogy nagyon barátságos személyisége lehet. Ami a helyszínen igazolást nyert. Kiegészítve azzal a kiművelt intellektussal, amire nem is gondoltam volna. Választékosan, összefüggően beszélt. Tanult és okos lány. Fiatal korát megelőző érettségről adott számot.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120977 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120977 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-03-18 12:00:01 erotikus masszázs 1209775. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-03-18 12:00:01 erotikus masszázs 1209776. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-03-18 12:00:01 erotikus masszázs 120977
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
SabinaSweet jól masszíroz. Mondta, és megemlítette azt is, hogy nagyon érdekli őt az emberi szervezet anatómiája, és a mozgásszervi összefüggései is, ezért komolyan veszi a masszázs gyógyászati jelentőségét. Szerencsémre a programalakításában nyitottságot mutatott az irányomba és a privát kérésemnek eleget téve, csak az erotikus résznek áldoztunk.

A randink egy kis logisztikai probléma miatt 10 perc csúszással indult, amelyért a felelőséget SabinaSweet teljes mértékben magára vállalta. A helyszínen elnézést kért és biztosított afelől, hogy az óra, csak a szobába lépésemtől indul. Ez nem csak, hogy így is lett, hanem tovább is maradtam. Nála nincs futószalag, nem érezhető time pressure. Foglalkozás teljes idejében a partnerének szenteli a figyelmét.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Az ágy előtt állva kicsomagoltam a köntöséből. Vadító szabású két részest viselt alatta. Megforgattam, körben megcsodáltam őt, aztán megszabadítottam attól a méregdrága csipkés ruhadarabtól, még mielőtt letépném róla, az izgalmak hevében. Hátulról átöleltem, derékban magamhoz húztam. Szorosan és közel tartottam magamhoz. Nyakába szagoltam éreztem rajta a frissességet és valami kellemes parfüm illatát. Mellein a kis bimbócskák egyből hegyesedni kezdtek. Úgy kidudorodtak, mintha fáznának, de erről szó sem lehetett, mert ideálisan meleg volt a szobában.

Néhány tucat puszi után megfordul, velem szembe helyezkedett el és érzéki csókokat is váltottunk. Majd minden előzmény nélkül térdre rogyott előttem és a törölközőm alól kikandikáló férfiasságommal kezdett ismerkedni. Lágy cumizással és kézi segítséggel indította a performance-t. Majd a fenekemre fogott mindkét kacsójával és így dugta magát velem szájba. Én pedig a fejét fogva tartottam a dinamikát. Ekkor már tudtam, hogy az erotika széles spektrumát bejárjuk ebben az órában az érzékiségtől kezdve a szenvedélyen át a hardcore elemekig. Mélytorkozás következménye a bőséges nyálazás ezt mindenki tudja. Hosszú nyálhíd jött létre, ahogyan eltávolodott a rudamtól. Ezt vagy visszaszürcsölte, vagy kézzel rákente a golyóimra. Majd újra a szájába vette a péniszemet és vad szopással folytatta.

Szerintem ő simán kivégzett volna így, az első körben, ha nem állítom le.

Az ágyra mentünk és én is kényeztetni kezdtem őt. Hanyatt fektettem, lábát széles terpeszbe tettem és közé térdeltem. Puncikája ekkora már úgy kinyílt, olyan volt, mint egy tavaszi virág. Fölé hajolva a magasból (kb 40-50 cm) szirmokra rácsorgattam a nyálamat és az ujjbegyemmel finoman szétkentem. Tocsogott a nedvességtől az egész, az ujjam ezért könnyedén becsusszant a vaginájába. Az így kivett ujjamat a szájába adtam és hagytam, hogy lenyalja róla azt az édes nedűt. Majd visszatértem a kisajkainak kényeztetéséhez. Citeráztam rajtuk gyors ritmusban, amire nagyon beindult, csalhatatlan jelét adja, hogy élvezi az efféle erotikus huncutságokat. Aztán közelebb hajoltam és a nyelvemmel is kényeztettem a csiklóját. Ami kicsi és édes datolyává formálódott közben, cuppogtam rajta, szívogattam. Aztán a feneke alá nyúltam és tarkóállásba forgattam őt. Gyertya állásban kényeztettem őt. Így , ebben a nyakatekert pózban pontosan és közelről is láthatta, hogy a nyelvem hogyan jár Charleston táncot a klitoriszán. Nem várt nyögéseket és mély sóhajtásokat hallva tudtam, hogy jó úton járok. A nyelvemmel megdugtam a nuniját és később az ánuszát is.

Ezután visszafektettem az ágyra hanyatt és a fejéhez közel térdelve a szájába tettem a falloszomat. SabinaSweet a banánomon a bőrt hátrahúzva olyan lendületes cumizásba kezdett, mintha az élete múlna rajta. Aztán négykézláb helyezkedett és a tükör felé mutatta a kerek popsiját. Gyönyörű volt látni a karcsú derekát és a vaníliás pudingként remegő popsiját. Közte a félbevágott barackkal igazi ínycsiklandozó látványosság volt.

Aztán én kerültem hanyatt fekvésbe. Megmutatta, hogy ő is tud dominálni, ha akar. A kezemet a váll szélességben a lepedőre nyomta. Közben a hasamra ült és szenvedélyesen lesmárolt. Felfokozott izgalmi állapotba kerültem, amit ő is észlelt és megfordult rajtam. 69-ben folytattuk. Fergeteges franciázás vette kezdetét.

Improvizáltunk tovább. Nem volt semmi megbeszélve. Tettük, ami eszünkbe jutott. Egy-két pózt kipróbáltunk még, majd az én mennybemenetelem következett. Én az ágy háttámlájánál párnákkal megtámogatva, félig ülőhelyzetben voltam. Nagy kényelemben. Jól láthattam, ahogyan SabinaSweet a lábam között nyomta a skót dudát. Folyamatos szemkontaktust fenntartva engedtem útjukra a kölyköket. Mind a szájába távozott, ujjongva és boldogan. Ajka hosszasan végig kísérte még az ejakulációmat, enyhe szívással még segítette is a lenyugvásomat.

Ahogyan az ernyedés elindult, csak akkor engedte el a vendéglátóm. Nem engedte, hogy megmozduljak, bármit is tegyek. Ez az ő feladata, minden tisztogatást magára vállalt. Nekem csak pihegnem kellett.

Lugos vizéből öntött nekem egy nagy pohárral és azzal hozott ismét komfortos állapotba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A helyszínen szóba se kerültek a virágszálak. A végén tettem le a toilett asztalra a C vitaminjai mellé.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Geológiai probléma elhárult március idusán. SabinaSweet Pestre jött és nekem is megédesítette a napomat. Érzelmes randija már sok volt. Tudatos látogatásról is értesültünk. Perfek az ilyen, ha mindkettő egyszerre teljesül.

Ki kellett várni a megfelelő időpontot, jól meg kellett szervezni a látogatást. Érzelmeket és a szenvedélyeket meg vittük magunkkal. Ezekből és a magas szinten bemutatott erotikus kultúrából született ez az unikumnak számító találkozás. Folytatás biztosan lesz, ha a desztináció kérdését megoldom .

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-30 22:08:30
Újabb remek írás! Szeretem olvasni a munkásságodat.

2024-03-19 07:43:26
Aztaaaaa! Ez aztán fergeteges élmény lehetett. Köszi, hogy megosztottad velünk, szinte láttam magam előtt az egész szeánszot. Nyilván kedvet kaptam hozzá, de Miskolc azért messze van. Hátha lesz még szerencsénk egy budapesti fellépéshez😂😂

2024-03-18 19:34:26
Jó volt olvasni mikor " a kislány a vidékről a városba kerül" fejezetet.

2024-03-18 19:26:28
Számomra annyira nem Perfekt, inkább olyan "véleményvezéres" az ajánlóleveled, ami ettől persze még jól megírt. Helyenként ismét túlszínezted, időnként mese országban éreztem magam, viszont az idegen kifejezéseid gyorsan kijózanitottak.
Még valami, Tudatos és a sok Érzelmes beszik számomra az igazán hiteles írások. Köszönöm szépen

2024-03-18 18:18:39
Perfekt írás, a neved kötelez, méltó Hozzád és kivételes partnerdhez. És az összegzes! Ez a gyengem, nagyon jól összefoglaltad érzéseidet. Köszönet és gratulálok.
Mutasd mindet

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2024-03-31) : Oldalt fekve folytattuk 69 pozícióban, így láthattam is hogyan franciázik, néha kezével besegítve. Majd én hátamra feküdtem és így folytattuk a kölcsönös franciát ami annyira izgalomba hozott hogy kérdeztem tőle hogy mehet e a szájába,

(2024-03-18) : Nem igazán tudom, hogy hány kör volt, de talán három. Nem tudnám megmondani, hány orgazmusa volt Sabinának. Annyi biztos, hogy ahogy egyre jobban kiismertem a reakcióit, jobban ki is tudtam őt elégíteni

(2024-03-05) : Ő a hátamat gondolta, de én mondtam neki hogy a hasamat masszírozza inkább. Ő eleget tett kérésemnek és finoman masszírozni kezdte nyaktól lefelé a felsőtestemet.

felejthetetlen: 10db
(2024-03-24) : his surprised me little because even that Sabina do not look that strong because her size and age but her massage was quite good and intense. I know my muscles are not very relaxed so her massage really feel strong time to time when she was massaging my legs and back.

(2024-03-09) : Amikor a szobában a tatamira heveredve megkérdezte, mit és hogyan szeretnék, tisztáztuk, hogy a klasszikus masszázs nem kötelező eleme a szeánsznak, így nem is éltem vele. Csak  a csúszkamasszázs, amit nem szerettem volna kihagyni. Más kívánságom nem volt.

(2024-02-16) : Ekkor már kézbe vette ébredező vesszőmet,és izgatóan kézimunkázott.Én még letérdeltem hozzá és nyalni kezdtem a csodát,ő ezalatt két kézzel a falnak támaszkodott és élvezte ténykedésem.

nagyon jó: 15db
(2024-03-18) : Bátran állítom, ritka isteni érzés amikor egy tökéletes lány teste végigsiklik rajtam, a látvány pedig egy olyan fűszerezést ad, amit egyszerűen leírni nem lehet ezt látni és érezni kell.

(2024-01-20) : Egy kellemes illatú krémet használt a masszázshoz. Nagyon jó érzés volt hogy egy ilyen gyönyörű fiatal lány masszírozza tsetemet. Amint végzett helyet cseréltünk, és én kezdtem őt masszírozni.

(2024-01-09) : Mondtam neki vegye be jó mélyen, amit megis tett,kéz nélkül szopott, pedig nem vagyok apró méretű. Annyira jól izgatta makkomat is a nyelvével hogy éreztem nem bírom tovább és egy hatalmas adagot pumpáltam szájába és arcára meg ahová sikerült,

: 7db
(2024-02-19) : Nyelvem lassan járt majd egyre hevesebben, mélyen belenyalva hosszasan, az ujjamat is segitségül hivtam finoman bedugtam és ujjazni kezdem itt hallható volt egyre nagyobb az élvezet, éreztem itt az idő mehet 2 ujjal be is csusszant

(2024-01-23) : Kezdetnek kaptam egy nagyon érzéki masszázst. Tudja hogyan kell hozzáérni az emberhez. Külön kiemelem a csúszkát, ahogy a látvány és a testének érintése találkozik. Hacsak ennyi lett volna már megérte volna....

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok