Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-24 16:10:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 120754 erotikus masszázs

érzelmes2150 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges csúszka
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Több mint egy éve történt az első egyeztetés, azóta szerencsére hetente többször is tudok vele randizni. Whatsappon szoktam egyeztetni vele időpontot, de napi szinten beszélünk. Hirdetése jelenleg nem aktív, de itt is szokott hirdetni ha több szabad időpontja van. Nagyon örülök hogy egy ilyen hirdetőre rátaláltam. Többször is láttam a hirdetését a kezdetekben, és elég sok időbe telt mire az első randi összejött, de azóta könnyebben megy az egyeztetés.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Szabina az első randin pontosan megadta a címet, amit azóta sem felejtek. GPS odavitt pontosan, de azóta segítség nélkül is odatalálok. Mindig van szabad parkoló a ház kötelében. Városi autóbusz járat két perc sétára van. Nagyon jó csendes környék.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Miskolci téglaépítésű bérház. A lakás mindig tiszta, jó illat fogadja a vendéget. Szabina mindig rendet tart. Mindenfelé hangulatos színes ledvilágítás. A fürdőben tusoló, sok sok tusfürdővel. Számtalan tiszta törülköző várja a vendégeket. Szájvíz is van többféle. A szobában egy matrac amin a masszázs folyik. Mellette egy közepes méretű tükör amiben jól lehet viszontlátni magunkat tevékenység közben.
SabinaSweet külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szabina olyan mint a képeken, illetve a képek nem igazán tudják visszaadni hercegnőm szépségét, csinosságát. Szép hosszú szőke haja legtöbbször felfogva van, hogy ne akadályozza a kényeztetés közbeni vizuális élményt. Nagyon szép arca van Szabinának, gyönyörűszép barna csillogó szemekkel. Vékony vonalú édes ajkait imádom csókolni, és amit franciázás közben művel vele azt oktatni lehetne. Nagyon finom, fehér, puha bársonyos bőre van szépségemnek. Szeretem simogatni minden testrészét. Mellei nagyon izgatóak a meredező bimbókkal. Hasa is nagyon szép, izmos feszes, sokat csókolom. A popsija mintha körzővel rajzolták volna annyira kerek, szeretem gyúrni, masszírozni, amit ő is szeret és el is várja hogy foglalkozzak vele. A punciról nem is nagyon merek írni mert ha eszembe jut izgalomba jövök máris. Az eddigi legszebb puncija van hercegnőmnek, pedig 3 év alatt sok lánynál megfordultam. Mindig kellemes illatú, tiszta, ápolt szépséges kelyhe. Ajkai szép vékony lapokból állnak. Imádom csókolni és nyalni finom punciját, sokszor jó mélyen benyalva mintha dugnám. Az egész lány nagyon tetszik nekem úgy ahogy van, A természetes lányokat kedvelem a legjobban és ez Szabinánál igaz is, mert rajta minden eredeti. Legtöbbször fehérneműben fogad, tegnap egy fekete body volt rajta megérkezésem kor.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120754 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120754 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-02-26 09:19:42 erotikus masszázs 1207545. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-02-26 09:19:42 erotikus masszázs 1207546. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-02-26 09:19:42 erotikus masszázs 120754
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Amint megérkeztem puszikkal köszöntöttük egymást. Megkérdeztem mit kérek inni, és én mentem is a szobába vetkőzni. Most annyira használtam a fürdőt hogy kezét mostam és szájvizet használtam. Amikor visszatértem a szobába Szabina már behozta az innivalót, amit tegnap vittem neki egy ananászlevet. Megkérdeztem mit szeretnék és hogyan. Én elsőnek egy anti stressz masszázst kértem tőle, mert a tegnapi napon összecsaptak felettem a hullámok és eléggé ki voltam. Hasra feküdtem és Szabina a lábaimat kezdte masszírozni, először szinte simogatva majd egyre erősebben. Mondta hogy vannak csomók a lábszáramban, valószínű az ideg miatt. Következett a derekam és a hátam, ekkor a tükör felé fordultam és látva hogy a bodyt letolta derékig, mondtam neki hogy kint van a cicije. Ő nevetve mondta hogy így szokta a masszázst csinálni. Ekkor a cicikkel is a hátamat masszírozta, ami nagyon izgató volt, de még nem kelt életre a vesszőm. A nyakam áll fejezte be a masszázst, és kérdezte hogy szeretnék e csúszkát. Én igent mondtam neki és megfordultam, ő jól beolajozta melleit és punciját majd simogatni kezdett, és melleivel csúszkált hasamon és a vesszőmön. Ekkor már éledezni kezdtem, megfogtam bal lábát és átemeltem rajtam, Szabina meglepődött ezen és lábaimat fogva előrehajolt, közben popsiját jól felemelve csúszkált rajtam a cicikkel. Csodaszép látvány tárult szemem elé, a szétnyíló punci látványa beleégett a retinámba. Elkezdtem simogatni popsiját két kézzel,és a puncit sem hagytam ki,mindjárt egyik középső ujjamat fel is toltam neki óvatosan, amit hangjából ítélve örömmel vett. Amikor kihúztam belőle ujjamat ő az életrekelt vesszőmhöz tolatott szépséges ouncijával, és elkezdett rajta csúszkálni, ami mindjárt elérte teljes életnagyságát. Már itt élvezni tudtam volna. Nagyon jó érzés volt hogy egy ilyen fiatal gyönyörűség kényeztet. Egyre jobban közelített a számhoz és kezdetét vette a kényeztetés amit egyáltalán nem bánok, és már nagyon vártam hogy 69 ben folytassuk a randit.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Tehát 69 ben kezdtük a kényeztetést. Szabina először csak ismerkedett duzzadt vesszőmmel, finoman végignyalta, puszilgatta és cuppogva vette szájába megtermett makkomat. Kezével fel le járt merev vesszőmön, szájában szinte tövig voltam sokszor, szinte már fulladozott néha. Én eközben punciját nyaltam ujjaztam, popsiját gyúrtam, széthúzva ajkait is sokszor. Melleit is simogattam alkalomadtán a duzzadt bimbóját is pödörve. Izgalmunk lassan a tetőfokára hágott, hangú k is egyre erőteljesebb lett, szinte ziháltunk mindketten. Ekkor mondtam hogy feküdjön mellém és úgy folytassuk a 69 et, ő úgy teljesítette a pozícióváltást hogy végig a szájában tartotta vesszőmet. Itt egyre jobban ostromoltam finom punciját ujjaimmal, aminek tetszést nyilvánított hangjával. Hercegnőm kezdett élvezni, többször is rászorított ujjaimra puncijával,miközben érzékien szopott és nyelvével is valami fantasztikus játékot vitt véghez mert közel éreztem a beteljesülést. Mondtam neki hogy a szájába szeretnék menni. Mondta hogy mehet, próbáljunk egyszerre élvezni, amikor újból éreztem hogy megint szorít a punci és többször is rándul hercegnőm akkor már nálam is elkezdődött az orgazmus. Szabina kézzel verte továbbá szája előtt a ki törni készülő vesszőmet, nyelvével is izgatva makkomat már nem bírtam tovább és mint egy robbanás úgy lövelltem a spermát arcára, nyelvére, szájába. Ő végig nyalta makkomat miközben én megszabadultam az utódoktól. Amikor véget ért a kitörés még utána is bevette makkomat és vesszőmet félig eltüntette édes szájában. Közben csurgott le álláról az éltető nedű szépséges mellére. Amikor lenyugodtam, Szabina nevetve kérdezte hogy így szerettem volna,. Mondtam hogy igen, csodálatos élvezés volt, különösen hogy sikerült neki többször is élvezni, és hogy egyszerre tudtunk elélvezni. Törülgetés után összebújtunk, simogattuk egymást, beszélgettünk. Egy rövidet csókolóztunk, és mentem tusolni. Öltözködés után elszámolás, egy kis beszélgetés. Az ajtónál búcsúzás, a köntöst szétnyitva pusziltam a bimbókat, a puncit is végignyalta mégegyszer. Egy rövid csók, kézcsók. És távoztam hercegnőmtől. Az autóban máris megköszöntem a mai randit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szabinánál nincs extra. Ami az adatlapján van azt mindent maximálisan teljesíti. A legjobb szolgáltató Miskolcon. Nekem igazán megéri Szabinához járni, mert senkivel sem élveztem még olyat mint hercegnőmmel. Remélem lesz még sok randim vele.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jól éreztem magamat ma is Szabinával. Ő egy utánozhatatlan Tündérhercegnő. Minden egyes randi egyre jobb, ha lehet ilyet mondani.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-07 20:32:42
Jah és nem az érzelmes vagyok......

2024-03-07 20:31:57
Igy olvasgatva azt vettem észre, hogy aki kötözködik az soha nem volt még Szabinánál és nem is tervez menni. Nem értem: Minek vagytok itt? Miért olvassátok? Ez valami fétis? Félreértés ne essék, én sem tartom normalisnak a minden másnapi beszámolót, de azt sem tartom normálisnak, hogy valaki csak olvasgatja ezeket céltalanul és megjegyzéseket tesz úgy, hogy soha nem fog menni az adott hirdetőhöz... De fotelhuszárkodni van ész....

2024-03-07 17:15:07
Tisztáztuk Szabinával a dolgokat, ezután ritkábban fogok írni.

2024-03-07 15:43:13
Részemről ez a tema lezarva.
A kedves és egészséges mennyiségű és minőségű beszámolokért pedig nagyon hálás vagyok.
Köszönöm és sok puszi nektek:*

2024-03-07 15:40:52
Nem vagyok hálás,hiszen nem igazán érdekel hányadik vagyok és melyik kategóriában.
Érzelmest ismét megkérem,hogy ne írjon több beszámolót rólam.
Azert pedig ne kelljen mar elnezest kérnem,hogy merek ezen az oldalon is hirdetni nagy ritkán...
Nem tehetek róla,hogy vidéken nem ismert ez az oldal annyira.En mindenkinek emlitem hogy ezt az oldalt is checkolják, mielőtt partnert valasztanak.
Szóval pls ne piszkitsatok össze az oldalamat badarsagokkal.
Érzelmes le lesz állitva ismét,a többi beszámoló írójával pedig ugy gondolom nincs semmi probléma(igen...nem csak érzelmes ír rolam;))
Mutasd mindet

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2024-03-31) : Oldalt fekve folytattuk 69 pozícióban, így láthattam is hogyan franciázik, néha kezével besegítve. Majd én hátamra feküdtem és így folytattuk a kölcsönös franciát ami annyira izgalomba hozott hogy kérdeztem tőle hogy mehet e a szájába,

(2024-03-18) : A randink egy kis logisztikai probléma miatt 10 perc csúszással indult, amelyért a felelőséget SabinaSweet teljes mértékben magára vállalta. A helyszínen elnézést kért és biztosított afelől, hogy az óra, csak a szobába lépésemtől indul.

(2024-03-18) : Nem igazán tudom, hogy hány kör volt, de talán három. Nem tudnám megmondani, hány orgazmusa volt Sabinának. Annyi biztos, hogy ahogy egyre jobban kiismertem a reakcióit, jobban ki is tudtam őt elégíteni

felejthetetlen: 10db
(2024-03-24) : his surprised me little because even that Sabina do not look that strong because her size and age but her massage was quite good and intense. I know my muscles are not very relaxed so her massage really feel strong time to time when she was massaging my legs and back.

(2024-03-09) : Amikor a szobában a tatamira heveredve megkérdezte, mit és hogyan szeretnék, tisztáztuk, hogy a klasszikus masszázs nem kötelező eleme a szeánsznak, így nem is éltem vele. Csak  a csúszkamasszázs, amit nem szerettem volna kihagyni. Más kívánságom nem volt.

(2024-02-16) : Ekkor már kézbe vette ébredező vesszőmet,és izgatóan kézimunkázott.Én még letérdeltem hozzá és nyalni kezdtem a csodát,ő ezalatt két kézzel a falnak támaszkodott és élvezte ténykedésem.

nagyon jó: 15db
(2024-03-18) : Bátran állítom, ritka isteni érzés amikor egy tökéletes lány teste végigsiklik rajtam, a látvány pedig egy olyan fűszerezést ad, amit egyszerűen leírni nem lehet ezt látni és érezni kell.

(2024-01-20) : Egy kellemes illatú krémet használt a masszázshoz. Nagyon jó érzés volt hogy egy ilyen gyönyörű fiatal lány masszírozza tsetemet. Amint végzett helyet cseréltünk, és én kezdtem őt masszírozni.

(2024-01-09) : Mondtam neki vegye be jó mélyen, amit megis tett,kéz nélkül szopott, pedig nem vagyok apró méretű. Annyira jól izgatta makkomat is a nyelvével hogy éreztem nem bírom tovább és egy hatalmas adagot pumpáltam szájába és arcára meg ahová sikerült,

: 7db
(2024-02-19) : Nyelvem lassan járt majd egyre hevesebben, mélyen belenyalva hosszasan, az ujjamat is segitségül hivtam finoman bedugtam és ujjazni kezdem itt hallható volt egyre nagyobb az élvezet, éreztem itt az idő mehet 2 ujjal be is csusszant

(2024-01-23) : Kezdetnek kaptam egy nagyon érzéki masszázst. Tudja hogyan kell hozzáérni az emberhez. Külön kiemelem a csúszkát, ahogy a látvány és a testének érintése találkozik. Hacsak ennyi lett volna már megérte volna....

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok