Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-16 09:21:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 120675 erotikus masszázs

érzelmes2150 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
legszebb punci
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Whatsappon kértem tőle időpontot néhány napja és a randi előtti este jelzett vissza az időponttal kapcsolatban.Hirdetése tegnap óta ismét aktív itt is ,és más oldalakon is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Szabina a pontos címet adja meg,gps odavisz,ingyenes parkolás a közelben.Jó csendes környék.Én autóval járok ,de mindig van szabad parkolóhely.Autóbusz is egész közel jár.Ha esetleg valaki korábban érkezik egy közeli üzlet előtt tud várakozni,a diszkréció miatt.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Sokat látott Miskolci téglaépítésű bérház,igényesen felújítva,klimatizálva.Hangulatos szines ledfények a lakás minden helyiségében.Szabina mindig tisztán és rendben tartja a lakást.Öröm vele randizni egy ilyen lakásban.Fürdőben tágas tusoló,amiben ketten is el szoktunk férni.Nagyon sok tusfürdőből lehet választani amik között van az én otthoni kedvencem is.Törülközőből sincs hiány,mindig jó puhát választ nekem hercegnőm,Szájvíz és dezodor is többféle található.A szobában is ledvilágítás van , az ajtó mellett egy matracon tőrténik a masszázs,ami mellett egy közepes méretű tükör foglal helyet,amiben viszontláthatom hercegnőmet amint éppen a dolgát végzi maximális odaadással.
SabinaSweet külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szabina olyan mint a képeken ,de ha lehet olyat mondani még csinosabb és gyönyörűbb élőben.Hosszú szőke haja mindig szép.Nagyon szép arca van ,gyönyörű barna szemekkel,imádom amikor rámnéz.Nagyon selymes,illatos ,finom,puha fehér bőre van amit szeretek puszilni csókolni.Nincs olyan pont a testén amit ne csókoltam volna még.Egyszerűen tökéletes lány,mind külső alapján ,mind a belső értékei szerint.Nagyon szép kézbeillő mellei vannak mindig duzzadó bimbókkal,imádom őket csókolni ,szopni.Popsija a legszebb amivel eddig találkoztam,feszes,kerek mintha körzővel rajzolták volna.Amikor 69 pozícióban vagyunk szereti rázni elöttem ,de én is imádom és nézem majd csókolom és nyalom a puncival együtt amit ő is élvez.Apropó a punci egy csoda , mindig gyönyörű ,selymes ,csupasz,finom,nem saláta ,mindig finom illatú,soha nincs kellemetlen illata.Egyszóval a lehető legmegfelelőbb puncija van hercegnőmnek.Simogatáskor hamar nedvessé válik ami az izgalma jele.Ilyenkor már szinte várja az ujjamat.Legtöbbször szexy fehérneműben fogad ,esetleg köntösben.Szabinán minden nagyon tetszik , ő egy utánozhatatlan tündér.Mindig nagyon kedves ,aranyos lány .
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120675 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120675 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-02-16 18:26:12 erotikus masszázs 1206755. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-02-16 18:26:12 erotikus masszázs 1206756. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-02-16 18:26:12 erotikus masszázs 120675
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megérkezésemkor üdvözöltük egymást.Átadtam hercegnőmnek csekély Valentin napi ajándékomat ,aminek nagyon örült.Megkérdezte mit szeretnék inni,és mentem a fürdőbe tisztálkodni.Amint végeztem a szobában találkoztunk.Itt mindjárt megöleltük egymást ,majd kértem hogy állva maradjunk egy kicsit.Levettem melltartóját és puszilni kezdtem duzzadó bimbóit,amíg egyik kezem a punci felé indult a bugyiban ,nagyon selymes édesség fogadta ujjaimat,ami mindjárt nedvesedni kezdett és jó sikamlós lett ,vagyis várta az ujjamat. Ekkor már nem bírtam hogy ne vegyem le róla a bugyit,persze ő is segített,mert lábát felemelte hogy lehúzhassam róla.Ekkor már kézbe vette ébredező vesszőmet,és izgatóan kézimunkázott.Én még letérdeltem hozzá és nyalni kezdtem a csodát,ő ezalatt két kézzel a falnak támaszkodott és élvezte ténykedésem.A masszázsra most került sor. Én hasrafeküdtem és Szabina illatmentes krémmel kezdte masszírozni derekamat hátamon át fel a nyakamig.Amennyire értek hozzá szakszerűen csinálta ,kellő erősséggel,de nem úgy hogy két nap múlva is fájjon.Imádom amint érzéki kezeivel masszíroz vagy éppen simogat.Amint masszírozott ,közben én simogattam ahol éppen hozzáfértem.Nagyon jó érzés volt egy ilyen szépségtől masszázst kapni.Szinte felüdültem tőle.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Masszázs után jött a kedvencem, a kényeztetés.Szabina felémfordolt miközben én előtte térdeltem,és meredező vesszőmhöz közelített,majd először puszilta ,finoman végignyalta tövétől hegyéig ,amitől teljesen felálltam.Ezután vette be óvatosan a makkot cuppogva és egyre mélyebbre.Itt már fogtam a fejét Szabinának és diktáltam az ütemet,majd 69 be fordultunk és megkezdtük a kölcsönös franciaórát,amit már nagyon élvezünk mindketten.Hoszas nyalakodás után kértem hogy oldalt forduljunk,aminek ő úgy tett eleget hogy vesszőm végig a szájában volt.Nagyon érti a franciázást néha kézzel is besegítve,szinte a mennyekbe repít olyan jó.Én pusziltam nyaltam az édes punciját ,sokszor jó mélyen betolva a nyelvemet puncijába ,mintha éppen aktust folytatnánk ,majd mikor hangján is hallottam hogy jó amit csinálok elkezdtem ujjazni egy majd két ujjal aminek meglett a hatása mert combja és puncija is kezdett rándulni, ujjaimat szinte szorította.Ekkor éreztem én is hogy mindjárt végem ,annyira hevesen szopott most,kérdeztem tőle hogy mehetek a szájába?Azt felelte azt várja,és én hatalmasat élveztem több másodpercig lövelltem szájába nyelvére ,melleire is jutott bőven az éltető nedűből.Mondta is Szabina hogy jó nagy adagot hoztam neki most is.Hosszas törölgetés,és beszélgetés után megittam a maradék innivalót,és mentem tusolni.Felöltöztem,rendeztük az anyagiakat,beszélgettünk még egy kicsit,a következő randikat egyeztettük le előre.Az ajtónál búcsúzás sok puszival,csókkal,kihagyhatatlan puszik a cicikre és a puncira,és nehéz távozás hercegnőmtől.Az autóban whatsappon megköszöntem tőle a mai randit is.Nagyon jól éreztem ma is Szabinával.Remélem még sok ilyen randink lesz.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szabinánál nincsenek extrák,de amit vállal az igazi extrának mondható ahogyan teljesíti azokat.Nekem megéri hozzá járni ,mert Miskolcon ő a legjobb hirdető.Masszázsban hirdet de így is nagyobb kielégülés vele egy randi mint egy szexpartnerrel.Aktust semmi pénzért nem vállal.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A legelső randi óta Szabina a kedvencem,boldog vagyok hogy rátaláltam.Senkivel sem éreztem még olyan jól magam mint hercegnőmel.Mindig nagyon kedves,aranyos ,odaadó,kényeztetésben is odateszi magát,nem nyafog.Az időt mindig kitöltjük rendesen,de van hogy néha kicsit tovább sikerül maradnom,mert nem nézi az időt,viszont én sem használom ezt ki.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-20 00:53:15
Elóször azt hittem hogy a trollok tértek vissza.

2024-02-20 00:17:24
Eddig sem írtam meg minden randevú lát, de mindegy is.

2024-02-19 21:26:28
Bármennyire is jól megírt, számomra huszonsokadik ugyanolyan írásként már teljesen értéktelen és semmi újat nem adó. Hidd el, hogy nem lesz attól semmivel se vonzóbb a partnered, ha két-három naponta gyakorlatilag ugyanazt a szöveget beküldöd újra és újra. Már most szinte 100%-ban meg tudnám mondani, hogy a holnaputáni beszámolódban mit fogsz írni Szabináról. Átfordult a lelkesedésed kontraproduktivitásba. Szerintem tarts szünetet, ne akarj minden randevút megörökíteni. Ha a memoárjaidat gyűjtöd, rendben van, de tartsd meg magadnak, néha-néha küldj be egyet, ha valami újdonsággal találkoztál.

2024-02-16 23:43:19
Olyan déjà vu érzésem van... Mintha értékeltem volna korábban már ezt a beszámolót.

2024-02-16 19:53:58
Én köszönöm a pozitív hozzászólásodat a beszimhez, ami nem született volna meg Szabina nélkül. Ezúton is köszönöm Szabinának is a csodálatos randit.
Mutasd mindet

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-03-31) : Oldalt fekve folytattuk 69 pozícióban, így láthattam is hogyan franciázik, néha kezével besegítve. Majd én hátamra feküdtem és így folytattuk a kölcsönös franciát ami annyira izgalomba hozott hogy kérdeztem tőle hogy mehet e a szájába,

(2024-03-18) : A randink egy kis logisztikai probléma miatt 10 perc csúszással indult, amelyért a felelőséget SabinaSweet teljes mértékben magára vállalta. A helyszínen elnézést kért és biztosított afelől, hogy az óra, csak a szobába lépésemtől indul.

(2024-03-18) : Nem igazán tudom, hogy hány kör volt, de talán három. Nem tudnám megmondani, hány orgazmusa volt Sabinának. Annyi biztos, hogy ahogy egyre jobban kiismertem a reakcióit, jobban ki is tudtam őt elégíteni

felejthetetlen: 9db
(2024-03-24) : his surprised me little because even that Sabina do not look that strong because her size and age but her massage was quite good and intense. I know my muscles are not very relaxed so her massage really feel strong time to time when she was massaging my legs and back.

(2024-03-09) : Amikor a szobában a tatamira heveredve megkérdezte, mit és hogyan szeretnék, tisztáztuk, hogy a klasszikus masszázs nem kötelező eleme a szeánsznak, így nem is éltem vele. Csak  a csúszkamasszázs, amit nem szerettem volna kihagyni. Más kívánságom nem volt.

(2024-02-09) : Illatmentes krémet használt Szabina, derekamnál kezdte kellő erőséggel, majd hátamat vette kezelésbe, fel a nyakáig, sokszor meztelen melleivel is rámhajolva.

nagyon jó: 15db
(2024-03-18) : Bátran állítom, ritka isteni érzés amikor egy tökéletes lány teste végigsiklik rajtam, a látvány pedig egy olyan fűszerezést ad, amit egyszerűen leírni nem lehet ezt látni és érezni kell.

(2024-01-20) : Egy kellemes illatú krémet használt a masszázshoz. Nagyon jó érzés volt hogy egy ilyen gyönyörű fiatal lány masszírozza tsetemet. Amint végzett helyet cseréltünk, és én kezdtem őt masszírozni.

(2024-01-09) : Mondtam neki vegye be jó mélyen, amit megis tett,kéz nélkül szopott, pedig nem vagyok apró méretű. Annyira jól izgatta makkomat is a nyelvével hogy éreztem nem bírom tovább és egy hatalmas adagot pumpáltam szájába és arcára meg ahová sikerült,

: 7db
(2024-02-19) : Nyelvem lassan járt majd egyre hevesebben, mélyen belenyalva hosszasan, az ujjamat is segitségül hivtam finoman bedugtam és ujjazni kezdem itt hallható volt egyre nagyobb az élvezet, éreztem itt az idő mehet 2 ujjal be is csusszant

(2024-01-23) : Kezdetnek kaptam egy nagyon érzéki masszázst. Tudja hogyan kell hozzáérni az emberhez. Külön kiemelem a csúszkát, ahogy a látvány és a testének érintése találkozik. Hacsak ennyi lett volna már megérte volna....

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok