Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-07 10:46:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 120585 erotikus masszázs

érzelmes2150 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Whatsappon írtam neki még hétfőn, de a vasárnapi randin is beszéltük a keddi randi lehetőségéről. Itt is láttam hirdetni, de más oldalakon is hirdet. Délután jelzett vissza hogy jó a 17 30.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás ingyenes, mindig van szabad hely. Csak a megbeszélt időpont előtt két perccel állok közelebb, addig egy közeli üzlet előtt várakozok a diszkréció miatt. Jó csendes környék, valaha ide jártam suliba is. GPS odavisz pontosan. Városi buszjárat is teljesen jó közel van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Igényesen felújított Miskolci téglaépítésű bérház. Szabina mindig tisztán tartja az egész lakást. Rengeteg tusfürdőből lehet választani, törülközőt Szabina választott nekem, amit utólag is köszönök neki. Nagyméretű, puha nedvszívó törcsit kaptam. Tusoló is tágas ketten is elfértünk benne a randi vége felé. A szoba a mennyország. Szeretek itt lenni kedvesemmel. Egy matracon történik a masszázs, illetve a kényeztetés. Egy tükörben lehet mindezt viszontlátni.
SabinaSweet külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szabina még szebb is mint a képeken. Nagyon tetszik gyönyörű arca, szép barna szemei, hosszú szőke haja. Rendkívül csinos, legszebb popsival, kézbeillő természetes cicikkel, és a mindig duzzadt bimbókkal, finom édes illatos szépséges puncival a legszebb hirdető a környéken. Fehérbőrű, hiszen valóban Magyar lány, nem azért mert beszél magyarul mint sokan mások. Olyan nincs ami ne tetszene rajta, pedig sokszor végignéztem már mindenét, vagyis leltároztam.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120585 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120585 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-02-07 17:30:16 erotikus masszázs 1205855. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-02-07 17:30:16 erotikus masszázs 1205856. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-02-07 17:30:16 erotikus masszázs 120585
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Mai masszázs kissé rövid lett, de jólesett. Hasonfeküdve vártam hogy kilazítsa hátamat és vállamat. Egy illatmentes krémet használt Szabina a művelethez. Kellő erőséggel masszírozta deréktól felfelé hátamat, néha a cicikkel is rám hajolva, mert itt már meztelen volt ő is. Mivel ez a randi második felében történt. Nagyon szakszerűen és erotikus végezte a masszázst. Teljesen felfrissültem tóle. Amint lehetett én is simogattam közben ahol éppen elértem. Nagyon kellemes volt. Legközelebb én masszírozom meg őt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Érkezéskor üdvözlések után mentem tusolni. Szabina megkérdezte mit iszok, majd kitöltötte és a szobába vitte az innivalót. Mivel 60 percre mentem, hamar a kényeztetéshez fogtunk. Egy fekete body volt hercegnőmön amit alul mindjárt kipatentoltam. Egyik cicit ő maga vette elő, csókoltam szépséges bimbóját, és simogattam fincsi punciját, ami nedvesedni kezdett mindjárt. Itt már levettük róla a bodyt, és kérdezte hogy és mit szeretnék, de ő már úgyis tudja mit szeretek. Most a matrac szélén ült, széttárt lábakkal, kitárt puncival és ez olyan izgató volt számomra hogy odahajolt ám és csókolni meg nyalni kezdtem jel hét. Nagyon finom volt. Ezután négykézláb helyezkedett a szokott pózban, itt folytattam a nyalakodást, de itt már az ujjamat is bevetettem. Mindjárt vesszőm felé fordult és ő is kényeztetni kezdett engem. Először puszilta, csókolta, csak a makkot vette szájába, majd oldalt csinálta végignyalakodva. Itt már teljes készültségben állt a vesszőm. Nagyon kéjesen szopott hercegnőm, imádom amikor felnéz a szemembe gyönyörű szemeivel. Megkértem forduljunk 69 pozícióba, és így folytattuk a gyönyör utjához vezető utat. Néha majdnem elélveztem annyira ügyes Szabina. Közben persze nyaltam finom punciját, jó mélyen benyalva, szinte megdugtam a nyelvemmel. Oldalt fekve folytattuk, én mellétérdelve, bal kezemmel átnyúlva fölötte a popsit markoltam simogattam, és ujjaztam a punciját ami jó volt neki is mert élvezett hercegnőm. Amint éreztem hogy itt a vég kérdeztem Szabinát hogy mehet a szájába, azt felelte azt várja, és ekkor nagy hördülések közepette klőttem magamból az utódokat, mint egy vulkán, ment az arcára, szájába, mellére, közben még mindig nyalta, és nézett elégedetten. Mondta hogy jó nagy adagot lőttem ma is. A matracon lévő törcsire is ment anyag bőven, ezért azt Szabina lecserélte egy tisztára. Ezután tisztogatás, beszélgetés. Ezután eggyütt mentünk tusolni, segítettem neki mosakodni, minden részét átmostam édesemnek, ezután ő is megmosta hátamat. Törülközés után öltöztem és letettem a rózsaszálakat az asztalra. Ajtónál puszi a cicikre, puncira, egy rövid édes csók, kézcsók, ismét csók és távoztam hercegnőmtől. Az autóban máris megköszöntem a randit. És indultam haza, útközben jött egy szivecske Szabinától, így reagált üzenetére. Egyszóval imádnivaló lány.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extra nincs Szabinánál, de olyan lehetőségek vannak nála, amit sokan még extraként sem vállalnak. És ez nála alapból benne van.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jól éreztem magam hercegnőmmel ma is. Szexpartnernél sem szoktam akkorát élvezni mint Szabinánál. Nagyon örülök hogy egy évvel ezelőtt rátaláltam, valóságos kincs számomra. Boldog vagyok ha vele lehetek. Bízom benne hogy sok ilyen randink lesz még. Köszönöm szépen neked Szabina.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-10 15:17:11
Jó beszámoló, de ha így folytatod, olyan érzésem lesz, hogy saját magadtól plagizálsz.

2024-02-08 11:40:47
Nem fogom a beszámolódat "csak" azért lehúzni, mert hetente írsz Sabináról.
Most is úgy olvastam, mint aki még nem ismeri.
Nagyon jó ajánlólevelet írtál, sok hasznos információ, így összeségében kedvcsináló a tartalom. Köszönöm szépen.

2024-02-08 08:37:34
Szabina mindig csinos ,illatos,gyönyörű fiatal lány aki a legkorrektebb és az időt mindig betartja.Köszönöm neked Szabina hogy veled lehettem.

2024-02-08 08:32:04
Szabinával nagyon jól éreztem magam.Senkivel sincs olyan jó a randi mint vele.
Mutasd mindet

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-03-31) : Oldalt fekve folytattuk 69 pozícióban, így láthattam is hogyan franciázik, néha kezével besegítve. Majd én hátamra feküdtem és így folytattuk a kölcsönös franciát ami annyira izgalomba hozott hogy kérdeztem tőle hogy mehet e a szájába,

(2024-03-18) : A randink egy kis logisztikai probléma miatt 10 perc csúszással indult, amelyért a felelőséget SabinaSweet teljes mértékben magára vállalta. A helyszínen elnézést kért és biztosított afelől, hogy az óra, csak a szobába lépésemtől indul.

(2024-03-18) : Nem igazán tudom, hogy hány kör volt, de talán három. Nem tudnám megmondani, hány orgazmusa volt Sabinának. Annyi biztos, hogy ahogy egyre jobban kiismertem a reakcióit, jobban ki is tudtam őt elégíteni

felejthetetlen: 9db
(2024-03-24) : his surprised me little because even that Sabina do not look that strong because her size and age but her massage was quite good and intense. I know my muscles are not very relaxed so her massage really feel strong time to time when she was massaging my legs and back.

(2024-03-09) : Amikor a szobában a tatamira heveredve megkérdezte, mit és hogyan szeretnék, tisztáztuk, hogy a klasszikus masszázs nem kötelező eleme a szeánsznak, így nem is éltem vele. Csak  a csúszkamasszázs, amit nem szerettem volna kihagyni. Más kívánságom nem volt.

(2024-02-16) : Ekkor már kézbe vette ébredező vesszőmet,és izgatóan kézimunkázott.Én még letérdeltem hozzá és nyalni kezdtem a csodát,ő ezalatt két kézzel a falnak támaszkodott és élvezte ténykedésem.

nagyon jó: 15db
(2024-03-18) : Bátran állítom, ritka isteni érzés amikor egy tökéletes lány teste végigsiklik rajtam, a látvány pedig egy olyan fűszerezést ad, amit egyszerűen leírni nem lehet ezt látni és érezni kell.

(2024-01-20) : Egy kellemes illatú krémet használt a masszázshoz. Nagyon jó érzés volt hogy egy ilyen gyönyörű fiatal lány masszírozza tsetemet. Amint végzett helyet cseréltünk, és én kezdtem őt masszírozni.

(2024-01-09) : Mondtam neki vegye be jó mélyen, amit megis tett,kéz nélkül szopott, pedig nem vagyok apró méretű. Annyira jól izgatta makkomat is a nyelvével hogy éreztem nem bírom tovább és egy hatalmas adagot pumpáltam szájába és arcára meg ahová sikerült,

: 7db
(2024-02-19) : Nyelvem lassan járt majd egyre hevesebben, mélyen belenyalva hosszasan, az ujjamat is segitségül hivtam finoman bedugtam és ujjazni kezdem itt hallható volt egyre nagyobb az élvezet, éreztem itt az idő mehet 2 ujjal be is csusszant

(2024-01-23) : Kezdetnek kaptam egy nagyon érzéki masszázst. Tudja hogyan kell hozzáérni az emberhez. Külön kiemelem a csúszkát, ahogy a látvány és a testének érintése találkozik. Hacsak ennyi lett volna már megérte volna....

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok