Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-27 21:54:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 120491 erotikus masszázs

érzelmes2150 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
legszebb punci
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Szabinával whatsappon szoktam egyeztetni időpontot. De egyébként is szoktam írni neki. Érdeklődöm hogy van, történt e valami. Hirdetését itt is láttam a héten, de ha nem hirdet is szoktam írni neki hogy mikor elérhető, mikor tud fogadni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Minden randira autóval megyek. Kb egy éve az első randin adta meg a pontos címet, amit nagyon megjegyeztem. Könnyen odatalálni már GPS nélkül is. Autóbusz járat is van pár percnyire.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Miskolci bérház, csendes, nyugalmas részen. Szabina igényesen berendezte, és mindig tisztán tartja. Fürdőben is tisztaság mindig, millió tusfürdő amiből nehéz választani, törülköző is számtalan, ma is Szabina adott nekem egy jó nagy méretű puha törcsit. Imádom ŐT hogy ennyire figyelmes és kedves hozzám. A szoba maga a mennyország, Szabina pedig az angyal. Kényelmes matracon szoktunk a fellegekben járni,és ezt a matrac melletti tükörben is láthatjuk.
SabinaSweet külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szabina ma is gyönyörűszép mint mindig. Azért nem írom hogy volt, mert jelen pillanatban is gyönyörű, attól függetlenül hogy már eljöttem tőle vagy éppen vele vagyok. Igazi manökenalkat, a legcsinosabb lány akivel együttvoltam. Valóban Magyar lány, selymes, feszes fehér bőrével akár lehetne a Nívea reklámlánya is. Nagyon szép zöldesbarna szemei mikor rámpillantanak én majdnem elolvadok. Arca is szép, babaarcú lány, szerintem nincs olyan ember akinek ne tetszene. Gyönyörű kézbeillő mellei a meredező bimbókkal mindig vágyat ébresztenek bennem. Imádom csókolni, szopni. A popsija a legszebb a hirdetők között. A punci pedig a desszert, csodaszép, finom, édes, jó illatú, a popsival eggyütt. Szeretem nyalni, és kényeztetni. Combja, és lába is nagyon kívánatos, amiket simogatni csókolni szoktam. Nem tudok olyan részt rajta ami ne tetszene, és amit még nem csókoltam volna. Egyszóval álmaim nője.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120491 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120491 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-01-29 09:55:03 erotikus masszázs 1204915. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-01-29 09:55:03 erotikus masszázs 1204916. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-01-29 09:55:03 erotikus masszázs 120491
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Amint beengedett Szabina üdvözöltük egymást. Egy új fekete - piros csipkés fehérneműszettben fogadott. Átadtam neki csekély ajándékaimat, és bontottam az alkoholmentes pezsgőt amit vittem. Ezután mentem vetkőzni, és a fürdőbe tisztálkodni. A szobába érve már várt Szabina, Átöleltük egymást, és csókoltam simogattam formás alakját, majd kikapcsolta melltartóját és óvatosan levettem, előbukkantak csodaszép mellei aminek nem tudtam ellenállni és máris pusziltam, szoptam nyaltam, pöndörgettem, meredező bimbóját Mai nap kissé rövid idő jutott masszázsra. A hátamat masszírozta hercegnőm, mert még nem ért véget a kezelés, igaz már egyre kevesebb csomó van, és egyre lazábbak lesznek izmaim,hála Szabinának. Sokszor izgató csupasz mellei el siklott végig a hátamon. Nagyon szakszerűen végezte a hátam atdolgozását, igazán jólesett és felfrissültem tőle.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Masszázs után állva folytattuk a randit. Most hátulról vettem kezeim e melleit, és masszíroztam, miközben arcát, száját nyakát vállát csókoltam. Szabina élvezte hogy kényeztetés, és bal lábát felemelte hogy hozzáférjek alsótestéhez. A bugyit mindjárt félrehúztam és elém tárult a kívánatos szépséges nedves punci. Letérdeltem és nyalni kezdtem az ízletes kagylót. Ezután a matracon helyezkedett el négykézláb, itt már elhúztam róla a bugyit és mindketten meztelenül kényeztettük egymást. Rövid ujjazás után felémfordul, és kezével nyelvével kezdte izgatni vesszőmet, ami hamar merevedni kezdett. Nagyon izgató volt látni ahogy a szemem előtt tűnt el ajkai között meredt makkom.69 ben folytattuk a kényeztetést, de már kezdtem érezni hogy rövid időn belül végem lesz, Szabina annyira jól végezte dolgát kezével és édes szájával nyelvével. Ekkor már éreztem hogy ő élvez az ujjazástól. Szabályosan szorította ujjamat. Amikor lazított, kértem hagy térdelek mellé és így folytatta kényeztetésemet. Eközben én édes punciját simogattam és ujjaztam, mire ismét éreztem hogy élvez, többször rándult puncija ujjamra, és hangja is igazi élvezet volt. Kézzel is segített, és én megkérdeztem hogy mehet e a szájába? Azt válaszolta jöhet, és én egy percen belül akkorát élveztem mint még soha, nem tudom mit csinált Szabina, de több másodpercig lövelltem a spermát szájába arcára mellére, végig kinyújtott karjára. Ő is csodálkozott hogy ilyen intenzív orgazmusom volt. Nagyon-nagyon jó érzés volt. Ezután együtt mentünk tusolni, megmostuk egymás hátát, majd öltözködés után még egy kávéval kínált Szabina, az is nagyon jólesett, a maradék pezsgőt megittuk, elszámoltunk, és a szokásos búcsú a szépséges bimbóktól, az édes puncitól. Egy édes csók az ajkaira és távoztam. Amint az autóba értem máris megköszöntem neki a mai randit és élvezést whattsappon. Máris jeleztem neki hogy legközelebb 120 percet szeretnék vele randizni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szabinánál minden extra. De az plusz költség nélkül, amit kiírt azt alapból vállalja, mégpedig a lehető legjobb minőségben, és teljesen odaadóan. Teljesen megbízható lány, rendkívül kedves, bájos tündér.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38, két órás randira 48 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Rendkívül jól éreztem magam ma is Szabinával. Nem hittem volna hogy még az eddigi legjobb randitól is lehet még jobb. Pedig azt kell mondjam hogy ez volt az eddigi legjobb randi. Mindketten a fellegekben jártunk. Nagyon örülök hogy ma is élvezetet okozhattam gyönyörű hercegnőmnek. Remélem még sok ilyen randink lesz mint a mai. Nagyon várom a következő talit.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-04 11:53:12
Információkban gazdag regényszerű beszámolót írtál.

2024-01-30 11:20:13
Jól megírt, kedvcsináló beszit olvashattam. Gratula nektek.

2024-01-28 20:58:01
Hát még a gyöngyszemmel randizni micsoda élvezet.

2024-01-28 19:46:30
Élvezettel olvastam a heti szokásos tudósításodat a Miskolci régió általad ismerté tett gyöngyszeméről.
Mutasd mindet

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-02-09) : Illatmentes krémet használt Szabina, derekamnál kezdte kellő erőséggel, majd hátamat vette kezelésbe, fel a nyakáig, sokszor meztelen melleivel is rámhajolva.

(2024-02-07) : Kellő erőséggel masszírozta deréktól felfelé hátamat, néha a cicikkel is rám hajolva, mert itt már meztelen volt ő is. Mivel ez a randi második felében történt. Nagyon szakszerűen és erotikus végezte a masszázst.

felejthetetlen: 7db
(2024-02-16) : Ekkor már kézbe vette ébredező vesszőmet,és izgatóan kézimunkázott.Én még letérdeltem hozzá és nyalni kezdtem a csodát,ő ezalatt két kézzel a falnak támaszkodott és élvezte ténykedésem.

(2024-02-04) : A legfinomabb puncival kerültem közeli kapcsolatba. Szabina is folytatta amit elkezdett, majd oldalt fekve folytattuk, itt már óvatosan ujjazni is kezdtem fincsi punciját, és nagy örömömre éreztem az ujjaimon hogy élvez hercegnőm

(2024-01-31) : Nem sokáig teketóriáztam ,máris kipatentoltam alul a bodyt, és jobb kezemmel már a finom ,selymes puncit simogattam ami hamar nedvessé is vált,SZabina le is vette mindjárt és teljesen meztelenül a matracra helyezkedett négykézláb

nagyon jó: 11db
(2024-01-09) : Mondtam neki vegye be jó mélyen, amit megis tett,kéz nélkül szopott, pedig nem vagyok apró méretű. Annyira jól izgatta makkomat is a nyelvével hogy éreztem nem bírom tovább és egy hatalmas adagot pumpáltam szájába és arcára meg ahová sikerült,

(2023-12-19) : Én hasra feküdtem és Szabina hozzáfogott masszírozni a derekamat és hátamat nyakamat. Kellemes illatú krémet használt a masszázshoz, nagyon jólesett ahogy finom kezeivel szakszerűen végigmasszírozott.

(2023-12-03) : Ezután én mellétérdeltem és egyszer csak éreztem hogy többször összerándul ujjaimon a nedves punci, végre ő is élvezett, én nem hagytam abba az ujjazást és egymás után többször is orgazmusa volt, miközben a makkomat mohón kényeztette.

: 9db
(2024-02-19) : Nyelvem lassan járt majd egyre hevesebben, mélyen belenyalva hosszasan, az ujjamat is segitségül hivtam finoman bedugtam és ujjazni kezdem itt hallható volt egyre nagyobb az élvezet, éreztem itt az idő mehet 2 ujjal be is csusszant

(2024-01-23) : Kezdetnek kaptam egy nagyon érzéki masszázst. Tudja hogyan kell hozzáérni az emberhez. Külön kiemelem a csúszkát, ahogy a látvány és a testének érintése találkozik. Hacsak ennyi lett volna már megérte volna....

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok