Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-17 22:49:47

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 119593 erotikus masszázs

érzelmes2150 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges csúszka
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Whatsappon szoktunk egyeztetni. Tegnap sikerült telefonon is elérnem, aminek nagyon örültem. Jó pár percet tudtunk beszélni egymással, és persze a mai randit is le fixáltuk. Hirdetését láttam a rosszlányokon is, és itt is. Akkor is elérhető ha nem hirdet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Csendes, nyugodt helyen található Szabina lakása. Parkolás ingyenes a környéken. Szabina egyeztetéskor a pontos címet adja meg. A GPS odavisz pontosan. Sok_sok randi után nem nehéz odatalálni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Szabina lakása igényesen felújított klimatizált kéjlak. Fürdőben sokféle tusfürdő, mosdónál több szájvíz, odébb vagy 15 tiszta törülköző várja a vendéget. Mindig tisztán tartja Szabina az egész lakást. A baszobában egy földön fekvő matracon történik a kényeztetés, illetve a masszázs. A fal tövében hangulatos ledvilágítás fut végig. Kis asztal két kis szék amire a ruháimat tehetem. Egy kisszekrényen hangfalból kellemes zene hallatszik. Konvektoros fűtés van a szobában, a nappaliban pedig klímával fűt jelenleg. Kellemes meleg fogadott a hirtelen lehűlt idő miatt.
SabinaSweet külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szabina valóban úgy néz ki mint a fotókon, úgy is mondhatnám hogy a fotóból lépett ki. Nagyon csinos lány, szerintem mindene tökéletes. Gyönyörű arcát és csodaszép szemét egész nap tudnám nézni. Mellei pont kézbeillőek, a csodálatos bimbókkal, amik hetykén meredeznek. Nagyon finom, selymes, jó illatú a bőre. Imádom simogatni, csókolni minden porcikáját. A popsija valami csodálatos remekmű, szeretem ha rázza előttem. Elérkeztünk a gyönyor kapujához, a tökéletes puncihoz,. Ezt le sem lehet írni szavakkal. Imádom mikor simogatva egyre nedvesebb lesz édesem. Az egész lány egy az egyben tökéletes,nem hiszem hogy bárki találna rajta negatívumot. Mai napon egy szexy fekete szettben fogadott, amit ajándék címén én vetettem vele, rábíztam a választást, és nagyon is jól választott. Igaz hogy Szabinán minden fehérnemű nagyon jól áll, mert ilyen fantasztikusan csinos lányon mi ne állna jól. Ma egyeztettünk whatsappon, megkértem hogy ebben az új szettben legyen.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 119593 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 119593 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-10-19 15:23:46 erotikus masszázs 1195935. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-10-19 15:23:46 erotikus masszázs 1195936. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-10-19 15:23:46 erotikus masszázs 119593
Erotikus masszázs
A masszázsról most érdemben nem tudok mit mondani, mert csupán 60 percet lehettem Szabinával és fel sem merült a masszázs lehetősége. Ha minden összejön legközelebb 120 percet lehetek vele és akkor nem hagyjuk ki a masszázst sem, amit én is viszonozni fogok.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Amint beléptem Szabinához boldogan köszöntöttük egymást. Jó volt látni újra. Vittem neki egy kis gyümölcsöt vitaminpótlásként. Nagyon örült neki. Amikor átadtam, máris simogatni kezdtem, és csókoltam a nyakát, arcát, vállát. Simogattam kerek popsiját amíg ő innivalót töltött. Elmentem a fürdőbe tisztálkodni majd bevonultunk a szobába, ahol Szabina négykézláb helyezkedett el a matracon, felémtárva tökéletes popsiját. Én odahajoltam, és csókolgattam. A picurka bugyit félrehúztam, és nekifogtam az édes punci kényeztetésének. Tetszett Szabinának is mert hallottam a hangjából. Levettem a felsőjét és a melleit is kéz alá vettem. Rendesen meredeztek a bimbók. Visszatértem hamarosan a nedves puncihoz, nyaltam csókoltam. Bal kezemmel továbbra is a mellét izgattam, ráhajoltam és csókoltam a nyakát, arcát hátát. Ekkoz Levettem azt a falatnyi bugyit, így már teljesen meztelen volt Szabina is. Felémfordult és valami finom meleget éreztem a makkomnál. Hát máris a szájában voltam, mondani sem kellett neki. Nagyon izgatóan játszott a duzzadó rudamon, hol oldalt végignyalva, vagy éppen az ajkaival simítva, majd félig bekapva, és közben szívja. Nagyon izgató volt. Én ekkor a kerek popsit markoltam, gyúrtam. Elértem az édes puncit is amit először simogattam, majd amikor jó nedves lett akkor feltoltam egy ujjaimat, és elkezdtem ujjazni. Élvezte ő is, keze is járt a rudamon, miközben a szájában volt. Itt megkértem forduljunk hatvan kilenc be, ő szívesen megtette és kezdetét vette a kölcsönös francia. Közben hol a popsiját gyúrtam, hol a puncit ujjaztam, miközben nyaltam csókoltam kelyhét. Kértem feküdjünk oldalt,majd így folytattuk perceken át. Párszor közel jártam az orgazmushoz, annyira jól kényeztetett Szabina. Ekkor mellétérdeltem, és úgy hogy ki nem engedte szájából rudamat, közben többször felnézett rám gyönyörű szemeivel. Itt már éreztem hogy nemsoká végem lesz, ő fáradhatatlanul kézimunkázott és odaadóan szopott és csókolta, nyalta a rudat. Csak annyit tudtam mondani a szádba. És már lőttem is a nedűt a szájába az arcára meg nem tudom hová. Szabina nem ugrott el, sőt még orgazmusom közben is nyelvével játszott a makkal, és mikor már lecsitultam akkor is nyalta és újból ajkai közé vette fáradt makkomat. Sokszor voltam Szabinával, de még ilyen fantasztikus élményben nem volt részem. Ezután letörölgettük magunkat,és egymáshoz bújva feküdtünk, és beszélgettünk. Mivel időm a végéhez közeledett elmentem tusolni, majd felöltöztem, megíttam a maradék gyümölcslevet és rendeztem az anyagiakat Szabinával. Rajta csupán egy köntös volt amit széthúztam és megcsókoltam szépséges melleit. Az ajtónál egy forró csókot váltottunk és illedelmesen távoztam. Soha ilyen jól nem éreztem magam. Nem hittem volna előtte hogy még annál is lehet jobb.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek Szabinánál, illetve ő maga az extra. Tényleg ami az adatlapján van azt ő teljesíti.mégpedig a lehető legjobban.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Úgy távoztam tőle hogy máris a következő randin gondolkozok. Nem véletlen hogy ennyi beszit írtam róla. A közelben tuti hogy nincs tőle jobb és normálisabb hirdető. Sajnálom hogy nem hamarabb találtam rá. Egy évvel ezelőtt láttam hirdetését. Felhívtam de nem vette fel, közben én másik lánnyal egyeztettem és mentem is Miskolcra. Szabina visszahívott útközben hogy mi mennyi és csak estére lenne szabad idópontja. Mondtam hogy az nekem már késő, sokáig nem is láttam hirdetését. Majd december végén ismét megakadt a szemem rajta, felhívtam de most sem vette fel hanem este visszahívott és tudtunk végre egyeztetni. Azóta járok Szabinához. Remélem sokszor lehetek még vele

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-16 19:53:47
Szerencskörnyékit!

Senkit nem vádoltam, nem voltál elég figyelmes! Egy kérdést tettem föl, amire Szabina és érzelmes is válaszolt.
Ennyi történt.
Az írások tartalma pedig hasonló, s érzelmes valóban sok beszámolót írt, ezek tények!
Vivat, Vivat, Vivat Szabina! :))))

2023-11-16 17:42:22
Egyetemista szeretnék válaszolni az írásodra! Nem szokásom kommentelgetni de ha valakit ok nélkül bántanak, vádolnak azt nagyon nem szeretem! Nézz utánam akár másik oldalon is láthatod normális beszámolókat írok vagy ha megkérdezel pár embert ki vagyok fognak ismerni tudják lehet adni a szavamra! Szóval ha megnézed jobban Szabina adatlapját fogod látni a probléma nem vele van meg lehet nézni a régebbi értekeléseit az hogy ez a sok folyamatos egyforma írás megtörtént hidd el nem az ő hibája nem ő akarja! Ismerem 3 éve sokat beszélgetek vele tudom milyen hidd el sem stricije se senkije nincs! Nézd meg máshol is a véleményeket róla onnan is láthatod korrekt normális hirdető! Ne vádold meg alaptalnul!!!!

2023-11-01 19:32:32
Kedves Egyetemista!Édes vagy,hogy azt feltételezed rólam,hogy stricim van😊
Tudod...mindenki magából indul ki...
Érzelmes beszámolóit pedig kiengedem addig,amig semmi sertő,bántó vagy hamis dolgot nem állit bennük.Nem én kértem,hogy ennyit irjon...Sőt.
Megse próbálj újra időpontot kérni tőlem,mert nem fogok adni.
Szep estét

2023-10-21 09:58:48
Ez a sok egyforma írás lassan fordítva fog elsülni, mint ami a szándékod velük.

2023-10-19 20:03:25
Sokadik ugyanolyan, az előzőekből összeollózott beszámoló. Csak azért nem adok most màr lehetne jobban megírni-t rá, mert formailag rendben van, de a tartalom már tömény unalom. Rém ciki, hogy beküldöd két-három naponta ugyanazt a szöveget. (jó jó, minimális változtatásokkal, de akkor is)
Mutasd mindet

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-03-31) : Oldalt fekve folytattuk 69 pozícióban, így láthattam is hogyan franciázik, néha kezével besegítve. Majd én hátamra feküdtem és így folytattuk a kölcsönös franciát ami annyira izgalomba hozott hogy kérdeztem tőle hogy mehet e a szájába,

(2024-03-18) : A randink egy kis logisztikai probléma miatt 10 perc csúszással indult, amelyért a felelőséget SabinaSweet teljes mértékben magára vállalta. A helyszínen elnézést kért és biztosított afelől, hogy az óra, csak a szobába lépésemtől indul.

(2024-03-18) : Nem igazán tudom, hogy hány kör volt, de talán három. Nem tudnám megmondani, hány orgazmusa volt Sabinának. Annyi biztos, hogy ahogy egyre jobban kiismertem a reakcióit, jobban ki is tudtam őt elégíteni

felejthetetlen: 9db
(2024-03-09) : Amikor a szobában a tatamira heveredve megkérdezte, mit és hogyan szeretnék, tisztáztuk, hogy a klasszikus masszázs nem kötelező eleme a szeánsznak, így nem is éltem vele. Csak  a csúszkamasszázs, amit nem szerettem volna kihagyni. Más kívánságom nem volt.

(2024-02-16) : Ekkor már kézbe vette ébredező vesszőmet,és izgatóan kézimunkázott.Én még letérdeltem hozzá és nyalni kezdtem a csodát,ő ezalatt két kézzel a falnak támaszkodott és élvezte ténykedésem.

(2024-02-09) : Illatmentes krémet használt Szabina, derekamnál kezdte kellő erőséggel, majd hátamat vette kezelésbe, fel a nyakáig, sokszor meztelen melleivel is rámhajolva.

nagyon jó: 15db
(2024-03-24) : his surprised me little because even that Sabina do not look that strong because her size and age but her massage was quite good and intense. I know my muscles are not very relaxed so her massage really feel strong time to time when she was massaging my legs and back.

(2024-03-18) : Bátran állítom, ritka isteni érzés amikor egy tökéletes lány teste végigsiklik rajtam, a látvány pedig egy olyan fűszerezést ad, amit egyszerűen leírni nem lehet ezt látni és érezni kell.

(2024-01-20) : Egy kellemes illatú krémet használt a masszázshoz. Nagyon jó érzés volt hogy egy ilyen gyönyörű fiatal lány masszírozza tsetemet. Amint végzett helyet cseréltünk, és én kezdtem őt masszírozni.

: 7db
(2024-02-19) : Nyelvem lassan járt majd egyre hevesebben, mélyen belenyalva hosszasan, az ujjamat is segitségül hivtam finoman bedugtam és ujjazni kezdem itt hallható volt egyre nagyobb az élvezet, éreztem itt az idő mehet 2 ujjal be is csusszant

(2024-01-23) : Kezdetnek kaptam egy nagyon érzéki masszázst. Tudja hogyan kell hozzáérni az emberhez. Külön kiemelem a csúszkát, ahogy a látvány és a testének érintése találkozik. Hacsak ennyi lett volna már megérte volna....

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok