Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-24 20:37:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 119373 erotikus masszázs

érzelmes2150 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
perfekt popsi
végig incselkedő
kihagyhatatlan kölcsönös francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Whatsappon egyeztettünk mint mindig. Ma telefonon is tudtam vele beszélni. Most hirdet itt is, és rosszlányokon is. Időpontot tegnap adta meg nekem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ingyen parkolás a ház közelében. Érdemes az autóban várakozni a diszkréció miatt. Legtöbbször később jelez pár perccel az időponttól, de volt már félórás csúszás is. Mindenesetre megéri várni Szabinára, hiszen Miskolcon a legjobb hirdető. Remélem az is marad. Autóbusszal is megközelíthető a lakcím, két percre van buszmegálló. Autóval is könnyű odatalálni, GPS odavisz, de már száz randi után nincs rá szükség.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ismerős Miskolci bérház, nemrég felújított klímás lakás. Szabina mindig tisztán, rendben tartja a lakást. Jól felszereltség fürdőszoba várja a tisztálkodni vágyó embert. Nagy tusoló, ma is eggyütt tusoltam Szabinával. Rengeteg tusfürdőből lehet választani. Többféle szájvíz, és sok tiszta törülköző fogad mindig. A szoba átlagos méretű, fal tövében led szalag fut végig. A tetthely egy matrac a földön, mellette egy tükör a falnak támasztva, ami jó szolgálatot tesz ha a vendég látni szeretné Szabina tevékenységét.
SabinaSweet külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szabina valóban olyan mint a fotókon. Igazából szebb is mint a fotókon. Teljesen felöltözve nem láttam még, mert fehérneműben fogad, esetleg egy köntösben, nekem minden porcikája tetszik. Gyönyörű mellei vannak, imádom mikor beizgul és jó kemény lesz a bimbója. A popsija csodálatos, szeretem simogatni markolni, és amikor rázza a szemem előtt az fenomenális. Keresve sem találok rajta olyat ami nem tetszene. Szerintem ő egy tökéletes lány. Szép barna szemeivel mikor a, szemembe néz megőrülök, valósággal beleszeret a vendég.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 119373 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 119373 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-09-25 17:46:42 erotikus masszázs 1193735. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-09-25 17:46:42 erotikus masszázs 1193736. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-09-25 17:46:42 erotikus masszázs 119373
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázs most a kényeztetés után történt. Szabina megkért hogy feküdjek hasra, majd olajjal bekente a hátam, karom, lábam majd elég erősen kezelésbe vette merev hátamat, majd szép sorjában végigmasszírozott minden testrészemen, ami nagyon felüdített. Amennyire érték hozzá szakszerűen végezte a masszázst. Nagyon finom keze van, de ugyanakkor megfelelő erőséggel masszírozza át testemet. Nagyon jólesett egy ilyen gyönyörűségtől ilyen kitűnő szolgáltatást kapni. Amikor ő rajtam ült meztelenül, és masszírozó akkor én hátranyúltam és simogattam a popsiját, punciját ahol csak értem, senki másnál nem volt még ilyen élményben részem.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
A kényeztetést én szoktam kezdeni, Szabinát először állva szoktam simogatni csókolni mindenét. Hamar meg szoktam szabadítani a bugyitól és a melltartótól. Szereti ha nyalom a finom punciját, amit imádok neki teljesíteni. Elég hamar izgalomba jön és jól nedvesedik a gyönyörű kehely. Ilyenkor már az ujjam is becsusszan a szűk nyíláson, és élvezi us. Ezután felémfordul, és kezével szájával kezelésbe veszi rudamat. Nem sok izgatás kell nekem tőle annyira jól csinálja, hogy mindjárt állok mint a cövek. Én közben a tükörben is figyelem hercegnőm ténykedését, amit élvezettel végez, használja a nyelvét is, hol mélyebben beveszi, hol oldalt nyalogatja tövétől a hegyéig, és megint eltünteti édes szájában. Sokszor mindjárt el tudnék élvezni, annyira jó amit csinál. 69 és pózba fordultunk és kölcsönösen kényeztettük egymást. Most is többször figyelhettem a tükörben milyen izgatóan veszi be rudamat édes ajkai közé. Ezzel a gyönyörű puncival nem tudok betelni, boldog vagyok hogy ma is csókolhattam nyalhattam ujjazhattam. Szerintem neki is tetszett amit neki felszolgáltam. Már nagyon csúcson voltam amikor mondtam neki hogy csúszkáljon rajta, erre ő olajat vett elő, beolajozta rudamat és fincsi punciját, majd csúszkálni kezdett rudamon. Nagyon izgató volt látni és érezni amit csinált.,volt hogy a lábam felé hajolt ekkor finoman betoltam neki középső ujjam át, ő meg rátolta magát, tetszett neki, hangjából ítélve jól csináltam valamit. Ezután megint szájába vette rudamat és mohón szopott, én viszonoztam ténykedését, és nedves punciját csókolta nyaltam ujjaztam.. Megkérdeztem mehetek e a szájába, azt mondta igen, közben figyeltem a tükörben hogy franciázik, mondtam neki vegye be, és ahogy benne voltam jó nagyot élveztem, ment a szájába, orrába arcára mellére. Nagyon nagyot élveztem ma is Szabinával. Ezután letörülgettük magunkat és tusolni invitálta Szabina. Én örömmel tettem neki eleget hisz bomba testét simogathattam ismét. Tusolás után törülköztünk, és vissza a matracra. Szabina kérdezte hogyan folytassuk én mondtam legyen következő menet. Igaz hogy nagyon beleadott mindent és csodálatos volt vele minden perc de a második élvezés nem jött össze nekem. Szabinával mindig akkorát élvezek hogy minden cseppet kiszed belőlem. Köszönöm szépen neked hercegnőm. Remélem lesz máskor is ilyen jó mint ma
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szabinánál ő maga az extra. Plusz a kölcsönös francia, és nem beszélve a szájbaélvezésről, ez a legtöbb lánynál plusz rózsaszálért érhető el, de még sok szexpartner sem vállalja amit Szabina. Ezért is van mindig annyi vendége.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38, két órás randira 48 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon örülök hogy rátaláltam Szabinára vagy száz randival ezelőtt. Nagyon nehéz volt most is távozni tőle. Legszívesebben hazavinném. Teljesen mintha barátnőm lenne. Szeretnék még sokszor randizni vele. Miskolcon ő a legjobb, aki volt már nála az tudja ezt, és biztos hogy visszamegy máskor is. Ő egy istennő.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-10-01) : Megfelelő erősséggel,nem gyengén de nem is nagyon erősen masszíroz.Tetőtől talpig szokott masszírozni ha 120 percet lehetek vele,ettől rövidebb időnél nem nagyon jut időnk masszázsra,mivel nekem nem a masszázs az elsődleges célom amikor vele vagyok.

felejthetetlen: 2db
(2023-11-12) : Nemsoká felémfordul és ő is kezelésbe veszi férfiasságomat ami egyre jobban duzzad finom ajkai között.Nagyon izgatóan és érzékien csinálja kézzel is besegítve.Többször is vissza kellett fognom magam,

(2023-10-06) : Ekkor ő egyik lábát feltette a kisszekrényre, én már toltam is be az ujjaimat a jó meleg nedves punciba. Szabinának is tetszett mert szaporább lett légzése, és már a farkamat vette kezébe.

nagyon jó: 5db
(2023-11-01) : Mondta hogy vegyem le a törcsit és vesszőmhöz hajolt, amit elkezdett kényeztetni, először végignyalva több oldalról, többször puszil a, kéz nélkül.

(2023-10-17) : Én ekkor a kerek popsit markoltam, gyúrtam. Elértem az édes puncit is amit először simogattam, majd amikor jó nedves lett akkor feltoltam egy ujjaimat, és elkezdtem ujjazni.

(2023-10-12) : Kezdetét vette a kölcsönös francia, megkértem csússzunk lentebb hogy láthassam a tükörben amint kényeztet engem. Annyira jól csinálta, és a látvány a tükörben, na meg a punci a számon,kezem a popsit markolászva,

: 7db
(2023-12-03) : Ezután én mellétérdeltem és egyszer csak éreztem hogy többször összerándul ujjaimon a nedves punci, végre ő is élvezett, én nem hagytam abba az ujjazást és egymás után többször is orgazmusa volt, miközben a makkomat mohón kényeztette.

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok

(2023-09-24) : Érezni, hogy érti amit csinál. Nagyon kellemesen átmaszírozta az egész testem és a talpam. Már csak ezért megérte őt választani. Nem volt se erős se gyenge, pont jó. Természetesen előtte megkérdezte hogy szeretem: erősebben vagy gyengédebben.