Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-21 19:44:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 119351 erotikus masszázs

érzelmes2150 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
csodás cicik
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Whatsappon szoktunk egyeztetni. Néha kicsit körülményes, de nem lehetetlen. Vasárnapra volt randink egyeztetve, de nem jelzett vissza hogy biztos. Később írt hogy nem jól volt. Azóta többször írtam neki hogy adjon időpontot., tegnap írt vissza hogy ma jó neki. Hirdetni ritkán szokott, mert megvan a vendég köré. Ha négy lenne belőle, akkor is telítve lenne a napja.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Csukott szemmel is odatalálok már vagy száz randi után. Ingyen lehet parkolni a ház előtt, de érdemesebb kissé távolabb parkolni. Ha randit egyeztetett a pontos címet adja meg.. Lehet autóbusszal is hozzá menni, két percre van a megálló.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Igényesen felújított Miskolci bérház. Klímával felszerelés. Szobában hangulatos ledvilágítás, halk zene. Matrac mellett közepes méretű tükör. Asztal az innivalónak. Két puff amire lepakolhatjuk az öltözéket. Fürdő mindig tisztán, rendben fogad. Rengeteg tusfürdő közül lehet választani, igaz ma én is vittem egy férfi és egy női tusfürdőt. Aminek örült Szabina. Legalább tíz törülköző várja a kedves vendéget. Igaz ma tusolva érkeztem így a randi végén használtam közös tusolás után egy puha törcsit. Az ágy valójában egy nagy méretű kényelmes matrac, ami akkor tetszik a legjobban amikor Szabina kívántatja magát négykézláb elhelyezkedve. Hát az gyönyörű látvány. Más lánynál még nem láttam ilyen gyönyörűséget.
SabinaSweet külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Képeknek teljesen megfelel, nyugodtan tehetné ki harcos képet is, mert nagyon szép lány, nem részletezem, de minden részlet szép az arcán is, imádom csókolni mindenét, finom érzéki szája van a gyönyörű Szabinának. Ma egy nagyon szexi fekete szettben fogadott, a melltartó kiemelte szépséges melleit. Nagyon sokszor láthattam már szerencsémre, de akárhogy nézem nem találok semmi olyat rajta ami ne tetszene.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 119351 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 119351 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-09-22 08:56:58 erotikus masszázs 1193515. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-09-22 08:56:58 erotikus masszázs 1193516. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-09-22 08:56:58 erotikus masszázs 119351
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Sajnos ma a masszázs elmaradt, mivel csupán egy órát lehettem vele. Igaz ugyan én annyit simogattam, tapizram hogy az már felért egy masszázzsal. Egyébként ha több időt tölthetünk eggyütt én is szoktam őt masszírozni, aminek nagyon örül. A csúszkamasszázsa pedig valami őrjítő. Más lánynál ilyet nem tapasztaltam. Volt aki csak háton végzett csúszka masszázst cicivelDe ő amit csinál az leírhatatlan. Amikor az édes puncival közelít az arcomhoz, nem tudom megállni hogy ne kóstoljak bele, annyira finom, és amikor ő szájába veszi a kéjrudat az a menyország..
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Megérkezésem után átadtam kis ajándékaimat. Sok sok puszival köszöntöttük egymást. Végigsimogattam csinos vonalait, kíváncsi voltam megvan e mindene. Megvolt. Mentem kezet mosni. Szájvizet használtam, majd bevonultunk a szobába, ő hozott be innivalót, és kezdhettük a kényeztetés. Ő levette melltartóját, így láthattam csodaszép melleit, duzzadó mellbimbóját, amit imádok csókolni, szopni. Én mindig a fellegekben érzem magam ha vele vagyok. Ezután a matracon helyezkedett el négykézláb, ekkor a bugyi még rajta volt. Simogattam, csókolta a hátát, popsiját, combját. Simogattam a puncit bugyin keresztül, majd félre húztam és elém tárult a nedvesedő punci. Mondtam neki hogy jobb ha le vesszük, aminek eleget is tett. Ezután újból elhelyezkedett és én nyalni kezdtem édes kelyhét. Hangjából ítélve tetszett neki, kis idő múlva felém fordult hogy ő is viszonozza ténykedésemet. Hamar feduzzadtam a forró szájában, persze kézzel is segített rajta. 69 pózba fordultunk és kiéhezve kezdtem nyalni és ujjazni a szépséges nyílás. Ő mohón kényeztette szájával a férfiasságomat. Nagyon felspanolt. Ekkor kértem feküdjünk oldalt, így folytatva a kényeztetés. Amikor éreztem hogy nem sokáig bírom mellétérdeltem hogy így folytassuk a randit. Én simogattam ujjaztam a puncit, ő kitartóan kényeztette rudamat. Kérdeztem hogy mehetek e a szájába, azt válaszolta hogy igen. Pár perc múlva hatalmasat élveztem. Ment a szájába, a mellére. Nagyon intenzív élvezés volt. Senki más lánnyal nem élveztem még így mint Szabinával. Ezután letölte az alkalmi ékszert a melleiről. Én is letisztogattam magam, majd ittunk egyet. Összebújtunk amit nagyon szeretek. Kértem feküdjön rám és megöleltem. Igazán csodálatos volt. Minden alkalommal fantasztikusan érzem magam Szabinával. Remélem még nagyon sokszor lehetek vele. Volt még vagy tíz perc, kérdezte mit szeretnék, mondtam jöhet a második menet. Erre már nem volt időnk, így együtt mentünk zuhanyozni. Mégegyszer végigsimogathattam csodálatos testét. Megmostam a hátát, majd ő az enyémet. Törülközés után öltözés , elszámolás. Nehéz búcsú következett, ez a legnehezebb számomra, vagy kétszer visszafordultam egy egy pusziértÉs fájó szívvel távoztam tőle, mondva hogy legközelebb több időre fogadjon.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Számomra minden extra amit ő szervíroz. Amit az adatlapján kiírt azt valóban teljesíti is, ez nagyon ritka, vagy pedig plusszért szokták vállalni Sok lány előre kéri a díját, Szabina a végén számol. Voltam lánynál akihez órát mentem, előre fizettem, 15.perc alatt végem lett, és azt mondta egy lehetőség van. Majd legközelebb megpróbálhatom. Nos az ilyen lányokhoz még egyszer nem megy az ember. Szabina a vállalt időt végig dolgozza, ezért van annyi vendége. Nem mindegy a vendégeknek hogy viszonyulnak hozzájuk a hirdetők. Lehetne négy vagy öt ilyen lány mint Szabina. Állítom Miskolcon nem lenne vendégük a többieknek.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szabina egy csodálatos angyal. Tőle jobbat nem is tudok elképzelni. Nagyon örülök hogy lassan egy éve rátaláltam. Igaz hogy masszázslány, így aktus nem lehetséges, de így is nagyon jó vele az együttlét. Van olyan masszázslány aki bevállalja az aktust, ő nem tartozik közéjük. Jó is ez így. Beszélgetni is jó vele. Nagyon bízom benne hogy még sokszor ad nekem lehetőséget. Köszönöm Szabina hogy veled lehettem ma is. Várom a következő randit.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-22 20:15:11
Köszi az infókat ez elég egy kedvcsinálónak.

2023-09-21 20:55:41
Amit leírtam a színtiszta valóság. Két évvel ezelőtt még nem gondoltam volna hogy ilyen megtörténhet.. Annyira jó Szabinával lenni hogy hihetetlen. Köszönöm hogy veled lehetek.
Mutasd mindet

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-03-31) : Oldalt fekve folytattuk 69 pozícióban, így láthattam is hogyan franciázik, néha kezével besegítve. Majd én hátamra feküdtem és így folytattuk a kölcsönös franciát ami annyira izgalomba hozott hogy kérdeztem tőle hogy mehet e a szájába,

(2024-03-18) : A randink egy kis logisztikai probléma miatt 10 perc csúszással indult, amelyért a felelőséget SabinaSweet teljes mértékben magára vállalta. A helyszínen elnézést kért és biztosított afelől, hogy az óra, csak a szobába lépésemtől indul.

(2024-03-18) : Nem igazán tudom, hogy hány kör volt, de talán három. Nem tudnám megmondani, hány orgazmusa volt Sabinának. Annyi biztos, hogy ahogy egyre jobban kiismertem a reakcióit, jobban ki is tudtam őt elégíteni

felejthetetlen: 9db
(2024-03-09) : Amikor a szobában a tatamira heveredve megkérdezte, mit és hogyan szeretnék, tisztáztuk, hogy a klasszikus masszázs nem kötelező eleme a szeánsznak, így nem is éltem vele. Csak  a csúszkamasszázs, amit nem szerettem volna kihagyni. Más kívánságom nem volt.

(2024-02-16) : Ekkor már kézbe vette ébredező vesszőmet,és izgatóan kézimunkázott.Én még letérdeltem hozzá és nyalni kezdtem a csodát,ő ezalatt két kézzel a falnak támaszkodott és élvezte ténykedésem.

(2024-02-09) : Illatmentes krémet használt Szabina, derekamnál kezdte kellő erőséggel, majd hátamat vette kezelésbe, fel a nyakáig, sokszor meztelen melleivel is rámhajolva.

nagyon jó: 15db
(2024-03-24) : his surprised me little because even that Sabina do not look that strong because her size and age but her massage was quite good and intense. I know my muscles are not very relaxed so her massage really feel strong time to time when she was massaging my legs and back.

(2024-03-18) : Bátran állítom, ritka isteni érzés amikor egy tökéletes lány teste végigsiklik rajtam, a látvány pedig egy olyan fűszerezést ad, amit egyszerűen leírni nem lehet ezt látni és érezni kell.

(2024-01-20) : Egy kellemes illatú krémet használt a masszázshoz. Nagyon jó érzés volt hogy egy ilyen gyönyörű fiatal lány masszírozza tsetemet. Amint végzett helyet cseréltünk, és én kezdtem őt masszírozni.

: 7db
(2024-02-19) : Nyelvem lassan járt majd egyre hevesebben, mélyen belenyalva hosszasan, az ujjamat is segitségül hivtam finoman bedugtam és ujjazni kezdem itt hallható volt egyre nagyobb az élvezet, éreztem itt az idő mehet 2 ujjal be is csusszant

(2024-01-23) : Kezdetnek kaptam egy nagyon érzéki masszázst. Tudja hogyan kell hozzáérni az emberhez. Külön kiemelem a csúszkát, ahogy a látvány és a testének érintése találkozik. Hacsak ennyi lett volna már megérte volna....

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok