Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-04 21:53:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 119165 erotikus masszázs

érzelmes2150 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
gyönyörű arc
profi, szakszerű
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Viber kommunikáció:
5
Whatsappon egyeztettem vele mint mindig., itt is láttam hirdetését, de több oldalon is fent van, igaz nagyon ritkán. Többször is szoktunk beszélni whatsappon, aminek nagyon örülök, hiszen még az is boldogsággal tölt fel ha a hangját hallom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval szoktam menni hozzá, a parkolás ingyenes. Már csukott szemmel is odatalálok. Ő a pontos címet megadta még az első randi előtt. Könnyű odatalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Átlagos Miskolci bérház. Az ő lakása szépen felújított klimatizált kéjlak. Fürdőben tiszta törülközők, kb 10 féle tusfürdő, szájvíz. A tetthelyen halk zene, diszkrét hangulatvilágítás. Az ágy egy vastag matrac ami nagyon megfelel bárki igényének. Főleg amikor Szabina négykézláb helyezkedik el rajta és bepucsít. Az a gyönyörű popsi, és punci csodálatos emlékeket idéz fel bennem. Máris merevedésem lesz ha rá gondolok.
SabinaSweet külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon jó fotók vannak róla az oldalon, de szerintem valójában még szebb. Legtöbb lányt másodjára vagy sokadjára már másként látja az ember mint első alkalommal. Nála ilyen nincs, Szabina annyira gyönyörű, csodálatos lány.,most is olyan mint az első randin,pedig nagyjából százszor randiztam már vele.. Minden porcikáját imádom. Nagyon izgató a melle, a gyönyörű merevedő bimbói a számba kívánkoznak. Nagyon finom a punci, amit imádok kényeztetni.. Olyat nem tudok említeni ami nem tetszene Szabinán. Egyszóval tökéletes.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 119165 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 119165 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-09-05 09:22:54 erotikus masszázs 1191655. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-09-05 09:22:54 erotikus masszázs 1191656. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-09-05 09:22:54 erotikus masszázs 119165
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Mivel 60 percet lehettem Szabinával így egyből a kényeztetéssel kezdtünk. De ezt később írom le. Most ő kért meg hogy én masszírozzam meg őt ami nem először történt meg. Adott krémet hogy azzal masszírozzam. Ekkor már meztelen volt, hason feküdt az édes. Én a popsijával kezdtem a masszázst, majd lassan felfelé a derekát, hátát, vállát, nyakát. Majd deréktól lefelé, közben ráhajoltam és csókolta a hátát, nyakát arcát, száját. Nagyon jól esett neki.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Amint beléptem Szabinához máris kezdtem a kényeztetést.Egy fehér bodyban fogadott. Köszöntöttük egymást, és máris a popsiját simogattam. Gyorsan elmentem tusolni, majd folytattam amit elkezdtem. Ekkor kipatentoltam alul a bodyt, így szabad lett a punci, ami hamar nedvesedett. Simogattam, majd letérdeltem és nyalni kezdtem az ajkait, nagyon finom kelyhe van. Hamarosan az ujjam csusszant fel neki, ami tetszett neki. Ő már ekkor kezelésbe vette a duzzadó hímtagomat. Feljebb húztam a bodyt, hogy kint legyen a melle is. Csókoltam , nyaltam mindenét. Csodálatos volt. Ekkor én hanyatt feküdtem, ő pedig megvált a bodytól. Rám mászott 69 és pozícióba, és kezdetét vette a kölcsönös francia. Először puszilta, nyalta , izgatta, majd eltüntette az édes szájában először a makkot, majd egyre többet a kéjrudamból. Nagyon izgató a franciázott, sokszor kézzel segített rá. Közben én kitartóan nyaltam az édes puncit, hol a combját, hol széthúztam a puncit és jó mélyen benyaltam, simogattam a mellét, és sokszor ujjaztam az édes kelyhét. Hallottam Szabinát hogy nagyon élvezi amit csinálok vele.. Így gyorsítottam a tempó, ő is intenzívebben mutatta meg mit tud a szájával. Éreztem hogy ő is élvez rándult a puncija többször is ahogy bent volt az ujjam. Ekkor ért a vég, nagyon jót élveztem. Ment a szájába, az arcára, a mellére. Amíg jöttek belőlem az utódok addig még kézzel segített. Minden randin nagyon jót szoktam élvezni. Teljesen barátnős feelings van Szabinával.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extra nincs Szabinánál. Minden az alapban van benne ő egy hatalmas extra. Köszönöm hogy vagy nekem Szabina. Várom a következő randit.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38, két órás randira 48 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy ilyen kedves lányt hamar megkedvel az ember. Nagyon kevés hirdető van aki utánozni tudná Szabinát. Remélem sokszor élvezünk még együtt, egyszerre hercegnőm. Csókollak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-10-01) : Megfelelő erősséggel,nem gyengén de nem is nagyon erősen masszíroz.Tetőtől talpig szokott masszírozni ha 120 percet lehetek vele,ettől rövidebb időnél nem nagyon jut időnk masszázsra,mivel nekem nem a masszázs az elsődleges célom amikor vele vagyok.

felejthetetlen: 3db
(2023-11-12) : Nemsoká felémfordul és ő is kezelésbe veszi férfiasságomat ami egyre jobban duzzad finom ajkai között.Nagyon izgatóan és érzékien csinálja kézzel is besegítve.Többször is vissza kellett fognom magam,

(2023-10-06) : Ekkor ő egyik lábát feltette a kisszekrényre, én már toltam is be az ujjaimat a jó meleg nedves punciba. Szabinának is tetszett mert szaporább lett légzése, és már a farkamat vette kezébe.

(2023-09-24) : Megkérdeztem mehetek e a szájába, azt mondta igen, közben figyeltem a tükörben hogy franciázik, mondtam neki vegye be, és ahogy benne voltam jó nagyot élveztem, ment a szájába, orrába arcára mellére.

nagyon jó: 5db
(2023-11-01) : Mondta hogy vegyem le a törcsit és vesszőmhöz hajolt, amit elkezdett kényeztetni, először végignyalva több oldalról, többször puszil a, kéz nélkül.

(2023-10-17) : Én ekkor a kerek popsit markoltam, gyúrtam. Elértem az édes puncit is amit először simogattam, majd amikor jó nedves lett akkor feltoltam egy ujjaimat, és elkezdtem ujjazni.

(2023-10-12) : Kezdetét vette a kölcsönös francia, megkértem csússzunk lentebb hogy láthassam a tükörben amint kényeztet engem. Annyira jól csinálta, és a látvány a tükörben, na meg a punci a számon,kezem a popsit markolászva,

: 6db
(2023-12-03) : Ezután én mellétérdeltem és egyszer csak éreztem hogy többször összerándul ujjaimon a nedves punci, végre ő is élvezett, én nem hagytam abba az ujjazást és egymás után többször is orgazmusa volt, miközben a makkomat mohón kényeztette.

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok

(2023-09-24) : Érezni, hogy érti amit csinál. Nagyon kellemesen átmaszírozta az egész testem és a talpam. Már csak ezért megérte őt választani. Nem volt se erős se gyenge, pont jó. Természetesen előtte megkérdezte hogy szeretem: erősebben vagy gyengédebben.