Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Sára

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-27 22:25:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Sára +36303815162 121914 szexpartner

Nyuszkó007 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Sára hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Aznap reggel villogott a zöld jelzés Sára oldalán. Szinte azonnal tárcsáztam és hamarosan le is egyeztettünk egy mind a kettőnknek megfelelő időpontot néhány órán belülre. Hangja kedves és az intelligenciája tökéletesen átjött a hívásban. Könnyed csevej volt, ami megágyazta a találkozásunk hangulatát. Megkaptam a pontos címet, ami nagyon közel volt nekem.
Megközelítés
A környék egy viszonylag forgalmas része Angyalföldnek. BKK-val is könnyen elérhető, de kellhet pár perc séta. Autóval néha kihívás lehet a parkolás a környéken, de az én stratégiám most is segített. Ha 2-3 háztömbnyire vagyok, akkor az első lehetséges parkolót elfoglalom és inkább sétálok két percet, mit pont a ház előtt keressek üres helyet. Így sikerült árnyékos helyet is találnom. Az oldalon megadott címtől azért 10 perc séta is kellhet.
Helyszín
Régi típusú bérház egyik felső emeletén van a kéjkuckó. A liftből kilépve pont szemben van az ajtó el se lehet téveszteni. A lakás gondosan tiszta, rendezett, berendezése egyszerű, a célnak tökéletesen megfelelő. A fürdőszobában kád van, jól szabályozható a fürdővíz, kellő választék tusfürdőből és szájíz is kikészítve. Egy nagy méretű és puha törölközőt készített ki vendéglátóm a fürdőbe. A központi cselekmény helyszíne egy nagy méretű matrac volt, gondosan előkészítve, praktikusan elérhetően minden. Talán egyetlen dolog van, ami aznap fokozhatta volna az élményt. Ez pedig a légkondi, mert aznap nagyon meleg volt és a lakás sem tudott lehülni, pedig Sára igyekezett besötétítve és ventillátorral hűtve tartani a szobát.
Sára külseje
Sárát megpillantva belépéskor megfogott a nyugalma, kiegyensúlyozottsága. Egy könnyű nyári ruhácskában fogadott, szemüvegben és sugárzó női mivoltában. A ruhán keresztül is érzékelni lehetett feszes melleit és karcsú alakját. Korát kiírta az oldalra, de az ápoltsága és a vékony alakja miatt én sokkal fiatalabbnak gondoltam volna, ha az utcán találkozunk. Szemüveget viselt, ami szépen keretezte csinos arcát, kimondottan tetszett nekem. A kezdeti zavarunkat két puszival oldotta fel és bekísért a szobába.
1. Sára +36303815162 beszámoló Budapest 121914 erotikus masszázs
3. Sára +36303815162 beszámoló Budapest 121914 erotikus masszázs4. Sára +36303815162 beszámoló 2024-06-28 15:50:34 erotikus masszázs 1219145. Sára +36303815162 beszámoló 2024-06-28 15:50:34 erotikus masszázs 1219146. Sára +36303815162 beszámoló 2024-06-28 15:50:34 erotikus masszázs 121914
Action
A szobába lépve végig simítottam finoman az oldalát és jó érzéssel vettem tudomásul, hogy kezemhez simul. Megbeszéltük a technikai részleteket és a rózsaszálakat átadtam neki. Ruháimnak egy szék lett az ideiglenes pihenőhelye, engem pedig elkísért a fürdőbe. Gyors, felfrissítő zuhanyt vettem - mert aznap nagyon meleg volt - és már mentem is vissza a kéjkuckóba. Sára már ledobta könnyű ruháját és meztelenül várt rám. Finoman közeledtünk egymáshoz, mert megbeszéltük, hogy mind a ketten az érzéki erotikát részesítjük előnyben a sport értékű szexuális teljesítményekkel szemben. Összeölelkeztünk, testeink egymáshoz akartak érni és szánk kereste a másikét.

Finoman csókol, pont olyan, mint egy ismerkedős, még egymást kutató gyengéd összeolvadás. Bőre feszes selymén végig simítottam ujjaimmal, majd teljes tenyérrel. Éreztem, ahogyan megborzong az érintésektől. Semmi túljátszás, semmi művészi produkció nem volt a reakcióiban. Hosszan csókolóztunk és simogattuk egymást így állva, finoman meg-meg érintettem gyönyörű mellét, bimbói keményen ágaskodtak. Megmarkoltam fenekét, szorosan magamhoz húzva és éreztem, hogy megadta magát és feloldódott a fokozódó kéjben.

Egy pillanatnyi szünetben a matracra invitált, de olyan huncutul alakult a helyzet, hogy ő már a matracon térdelt, közeledtemre pedig pont egy magasságba került puha ajka a férfiasságommal. Ezt a ziccert nem hagyhatta ki és egy nagyon finom, érzéki franciába kezdett. Semmi pornós, semmi erőszakos nem volt benne. Kimondottan arra törekedett, hogy folytassuk ott, ahol az előbb még állva tartottuk. Nagyon figyelmesen és alaposan kényeztetett engem. Ezt nem lehet sokáig következmények nélkül folytatni, ezért mellébújtam és folytattuk csókcsatánkat egymáshoz fordulva a matracon. Egyik karomra hajtotta fejét és összebújva csokolóztunk, miközben finoman simogattam mellét, hasát, combját, fenekét. Reakcióiból úgy éreztem, hogy nem volt ellenére semmi. Puha mozdulatokkal értem el kelyhéhez, sóhajai mélyebbek és forróbbak lettek. Nagyon tetszettek a természetes reakciói és fokozódó vágya.

Egy picit kibontakoztam az ölelésből és combjai közé térdeltem, ültem. Vállamhoz támasztotta először az egyik, majd mind a két lábát. Végigcsókoltam élvezettel a teljes hosszában, majd megérkeztem ismét a kelyhéhez. A finom lehellettől kezdve, a könnyed érintésen át, a szorgalmas munkálkodáson át folytattam testünk felkorbácsolását. Sára reakcióiból arra következtettem, hogy nem volt ellenére semmi. Átfordultunk 69-be és ott folytattuk, ahol korábban abbahagytuk.
Finoman jeleztem, hogy fel kellene öltöztetnünk a főszereplőt, mert a cselekmény ezen pontján ez lenne a legjobb a drámai végkifejlethez. Sára készségesen nyúlt is a védőfelszerelésért és puha ajkaival fel is helyezte. Megkértem, hogy legyen ő felül, mert törékeny teste pont jól állna rajtam. Finoman elhelyezkedett és folyamatos csókok között ringatózott készséges lován. Öszintén élvező arca beleégett a retinámba, melle az arcom előtt és ringatózó öle szorításában a mennyek felé közelítettem. De nem ilyen véget szántam ennek a találkozásnak és átfordultunk kutyusba. Itt picit hangosabbak lettek Sára diszkrét reakciói, és én is reménytelenül közelítettem a cselekmény végkifejletéhez. Aztán a remény teljesen elszállt, már szó sem lehetett az élvezetek elnyújtására, csak a vér dühöngő rohamára az agyban és a Nihilbe zuhanásra.

Nem váltunk szét azonnal. Simogattam fenekét, hátát és lassan nyugodtunk le. A megtisztogatást követően még összebújtunk és a csendes magunkra találást követően egy gyors zuhanyra eltűntem. Felöltözésem alatt beszélgettünk egy kicsit, nem akartam visszaélni kedves vendéglátóm idejével, és nekem is mennem kellett. Egy nagyon intelligens és művelt nőt ismertem meg (már amennyire lehet) Sárában.
Elszámolás
Az elején rendeztük a rózsaszálakat és az egész találkozásuk inkább az erotika világáról szólt, mint a rózsaszálakról. Sára maga az extra, én ezt kaptam meg ebben az órában.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kimagaslóan éreztem magamat Sárával. Egy érett nővel eltölteni egy ilyen órát minden felnőtt férfi öröme. Nemcsak a test, de a szellem, a női és férfi pólus eggyéválása és az egymásra figyelés adta azt az élményt, amire vágytam és éreztem, hogy Sáránál megtalálom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Sára szexpartner beszámolójáról


2024-08-14 22:31:38
ez választékosan megfogalmazott, részletes, informatív beszámoló. ennek okán a műfaj egy példamutatásra méltó remeke, főkép pallérozottsága miatt. lehangoló egy helyesírási hibáktól hemzsegő beszi igénytelensége

2024-06-28 17:13:06
Professzionális az akciós rész kidolgozottsága. A külsőt egy kicsit lehet bővebben meg ragozni,hogy milyen is

2024-06-28 17:02:44
Nagyon szépen, kulturáltan írtad meg élményedet.És még a ziccert sem hagytad ki!:) Még jó!
Mutasd mindet