Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

RubiSwallow

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-30 23:14:53

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Naderb2 :)
Talán szavaim szeretném azzal kezdeni, hogy köszönöm szépen a velem megélt/átélt élményeid megosztását a többiekkel. :) S bár írhatnám azt, hogy szavaid olvasása közben felelevenedtek cselekedeteink sokasága, de ez nem lenne igaz, hiszen nem kellett feleleveníteni, mert még most is pontosan emlékszem minden pillanatára a veled töltött percekre, órára. :) Iszonyat udvarias viselkedésed már az elején megsúgta számomra, hogy nem mindennapi férfi vagy. Tudatosan, határozottan mégis figyelmesen és kíváncsian álltál hozzám. Nagyon jót mosolyogtam magamban, azon írásodon, hogy nem letettek a legjobb barátok a zuhany függönnyel. :) Viszont szerencsére nem is az ő barátságát kerested nálam, hanem a személyiségemet, és a testemet :). Igen csak tartalmasra sikerült a mi kis randink, és tényleg szinte mindent is megéltünk egymáshoz közel simulva, ajkad ajkamhoz szegezve, kezed a testemen cikázva. Már már szinte szeretni való szeretői mozdulatokkal csináltad azt amit tettél, és érezted számomra is finom és izgató. :) Örülök, hogy ilyen jó emlékekkel távoztál tőlem. S még inkább örülök annak, hogy a végén megajándékoztál azzal amit oly nagyon szeretek, ajkaim közt érezni a vágyad cseppjeit. A legközelebbi találkozásunkig kérlek vigyázz magadra, és a hősiesen viselkedett harci dárdádra is. :) Sok puszim fektessen alám :)

Beszámoló RubiSwallow +36208005501 120522 szexpartner

Naderb2 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg RubiSwallow hirdetővel
perfekt alak
feneketlen mélytorok
legjobb popószex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Még év elején vettem fel Rubyval a kapcsolatot (6-án) és már akkor csak 30-ára tudott időpontot adni sajnos (Spoiler: de természetesen megérte várni).
SMS-ben történt az egyeztetés, minden szükséges infót megkaptam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím alapján teljesen egyértelmű az odatalálás. Parkoló a ház előtt, rengeteg hellyel, nem fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy valahány emeletes panel (fogalmam sincs), a lakás tökéletesen megfelel a célnak. Kicsi, de tiszta fürdő (bár azt a nyomorult zuhanyfüggönyt utálom). A szobában franciaágy. Itt azért pár nagyobb tükör jól jött volna, de majd legközelebb lehet hogy viszek magammal :).
RubiSwallow külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Itt jön a lényeg! A képek alapján egyértelműen beazonosítható. Rendkívül csinos és meglehetősen dekoratív. Pici cicik, vékony testalkat, de ahol kell ott domborodik. Egy igazi vadmacska, és nem csak a külalakja, hanem a személyisége is, de erről később.
Ja igen és volt rajta valami fehérnemű féleség is, de ettől hamar megszabadultunk. Fekete, egybe valami, lényegtelen, mert a lényeg benne volt.
1. RubiSwallow +36208005501 beszámoló Budapest 120522 erotikus masszázs
3. RubiSwallow +36208005501 beszámoló Budapest 120522 erotikus masszázs4. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2024-01-31 10:05:22 erotikus masszázs 1205225. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2024-01-31 10:05:22 erotikus masszázs 1205226. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2024-01-31 10:05:22 erotikus masszázs 120522
Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
4
Amint említettem Ruby nagyon csinos és kedves is. Látszik rajta, hogy itt te vagy a középpontban. A szobában az én ajánlásomra rendeztem a számlát és gyorsan elszaladtam tisztálkodni. Visszaérve gyorsan megszabadította magát az említett lényegtelen fehérneműtől és engem is a törölközőtől. Kicsit megijedtem, mert amint meglátta a törcsi alatti főszereplőt, kilátásba helyezte az extra esetleges elutasítását, de abban egyeztünk meg hogy meglátjuk (és persze igyekeztem összhúzni magam ott lent 😁 ). Csókolózás közben ment a tapogatózás, majd egészen közelről megvizsgálta szájrátétellel az imént említett főszereplőt. Konkrétan teljesen tövig elnyelte!!! Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is. Először én alul, ő felül, majd csere. Ezen a vizsgán is remekül átmentünk. Azért össze kell szednie az embernek magát, hogy ezt kibírja. A nyelvemmel és az ujjammal is igyekeztem tevékenykedni, bár egyszer az ujjam is próbálkozott popsiba tévedni, de ezt finoman jelezte, hogy nem szereti (de ezt is nagyon kedvesen mondta). Volt egy kis popsi nyalogatás is nekem, de annak ellenére hogy jó volt, nem annyira az én vonalam.
Itt már azért egy jó ideje a szájában, torkában voltam és eljött az ideje, hogy gumit húzzunk (mármint csak rám). Korábban már az ujjammal is éreztem, hogy nem egy barlangba lesz majd tárlatvezetés, de most a farkammal is megérezhettem, hogy mennyire szűk Ruby. Kezdésnek szemből guggolt bele, majd megfordult. Majd kutyus, de még mindig punciba. Nagyon ügyesen mozog, nyilván én sem tétlenkedtem.
Itt jött el az ideje a valódi megméretkezésnek. Ehhez kellett egy kis emulgáló szer, de Ruby lelkesedését, odaadását és az én próbálkozásomat, meglehetősen gyorsan siker koronázta. Na, ha a punci korábban szűk volt akkor ez préselt. Úgy érzem itt is kitettem magamért és helytálltam.
A finish szándékomat előre kitalálta, természetesen a specialitását kértem. Újra a szájában/torkában voltam és egy jól elkapott pillanatban ment minden a torkába. A kis boszorkány persze tudta, hogy ilyenkor nagyon érzékeny az ember, de ő szándékosan folytatta a dolgot. Miután rávettem, hogy ne mozogjan csak tartsa lent, hagyott lenyugodni.
Leírhatatlan élmény volt az elejétől a végéig. Amikor volt rá mód csókot váltottunk az akciók közben és mindenben nagyon készséges volt. Ja és közben folyamatosan húztuk egymást. Imádtam!
Pihiként az ágyon pihegve beszélgettünk. Nagyon jó beszélgető (is) partner. Kicsit el is beszélgettük az időt, így sietős tusolás, és kedves elköszönés közepette távoztam, természetesen sok-sok élménnyel.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A popó extránál voltak kétségei, de végül azt is bevállalta. Majdnem mérten felüli lettem. Nagyon korrekt volt mindenben.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szerintem a leírtakból kiderül.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RubiSwallow szexpartner beszámolójáról


2024-02-03 22:33:24
Kiváló beszámolót írtál és Rubi kedves reagálása is tetszett.

2024-01-31 23:39:33
Jó beszámoló, nem mindennapi válasszal. Rubi sorai is megérdemlik ám a JM minősítést!

2024-01-31 22:30:52
Amúgy is elég jól sikerült a beszid (kivéve az összegzést), na de ez a reag...!!! I-re a pont, hab a tortán, vagy a sörön: csak ámulok és irigykedek, na és persze gratulálok!

2024-01-31 19:23:24
Jó hangulatú írás,azt a bizonyos randi előtti vasskalapos szokásomat, hogy teló nélkül nem egyeztetek, lehet átlépem.
A reag szintén erre késztet!

2024-01-31 19:03:54
Remekmű ez a javából. Milyen is lenne, ha nem más benne a főszereplő,mint maga a szex főistennoje
Mutasd mindet

FunkciókRubiSwallow legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 23db
(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2018-10-30) : Rubi pedig lejjebb vette az irányt, és ismét átélhettem a megunhatatlan, tökéletesen mélytorkos franciáját. Ez a lány tényleg csodákat tud művelni a szájával, és a torkával.

nagyon jó: 40db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 65db
(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,

(2023-07-18) : Lágyan, erotikusan és finoman csinálja, fantasztikus amit, a nyelvével és az ajkaival művel. A nagyobb méretem se jelent Neki problémát és simán a torka mélyére engedi a hancúrlécet. Istenien szopott és közbe a golyókat se hagyta figyelmen kívűl. A mennyekbe éreztem magam. Egyszerűen leírhatatlanul franciázik.