A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Regina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-06-23 00:13:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Regina +36702683190 118452 erotikus masszázs

ptrzrt a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Regina hirdetővel
perfekt popsi
mindenre hagy időt
csodás kézimunka
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem Reginát, elsőre nem vette fel, nagyjából fél perc múlva kaptam egy diszkrét csörgetést és hívtam is rögtön. A telefont nem Ő kezeli, azonban aki felvette, mindenről készségesen tájékoztatott. Egy kora délutáni másfél órás randiban egyeztünk meg, tisztáztuk a szabályokat és szinte indultam is, mert ott volt az idő. A pontos címet persze a nagy izgalomban nem írtam fel, szóval nem sokkal később telefonáltam még egyet, ahol kedvesen útbaigazítottak és sikerült megérkezni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A tetthely a Fehérvári út - Kondorosi út sarkán található, a cím alapján egyértelműen oda lehet találni. BKV-val a 17/41/47 villamosok közül lehet választani, Újbuda központtól 6 megállót kell utazni. Én autóval mentem és a megérzéseimre hallgatva hamarabb is indultam a parkolás miatt, amit nagyon jól tettem. A parkolás ingyenes a környéken, viszont a látogatásomkor elég zsúfoltak voltak a parkolók, így 5 perc sétára tudtam megállni egy bolt melletti szervizúton.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy újszerű, körfolyosós ingatlanban található, az emeletre lifttel lehet feljutni. A lakásba belépve jó illat, tisztaság fogadott, és persze az ajtó mögött Regina. A fürdőszoba káddal van felszerelve zuhanyfüggönnyel, tisztálkodószerekből van bőven választék. Érkezésemkor friss illatú, száraz törölközőt kaptam. Szájvíz és műanyag pohár is van bekészítve, szóval teljes a repertoár. A lakásban a randink alkalmával más nem tartózkodott, azonban vendéglátom elmesélte, hogy több szoba is van, ezeken a kolléganőkkel osztozik. A tetthely egy sötét, hűvös szoba volt, benne egy nagyobb ággyal, leterítve és masszázshoz előkészülve.
Regina külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Ahogy beléptem az ajtón, megpillanthattam Reginát, aki az ajtó mögött várt rám. Azt kell mondjam, ismét nem kellett csalódnom a választásomban. Szemüveges, kerek arcú, mosolygós leányzó nézett vissza rám, huncut szemeivel. Kicsit olyan szégyellős, cuki szomszédlány típus, kizárólag pozitív értelemben véve. Csipkés fekete melltartóban és fekete tangában fogadott, nehezen tudtam arra koncentrálni, hogy rám még vár egy frissítő zuhany. Teljes mértékben megfelel a feltett képeknek, csinos, formás popsival és tenyérbe illő cickókkal. Az intim rész frissen borotvált, rendkívül esztétikus volt számomra. :-)
1. Regina +36702683190 beszámoló Budapest 118452 erotikus masszázs
3. Regina +36702683190 beszámoló Budapest 118452 erotikus masszázs4. Regina +36702683190 beszámoló 2023-06-23 09:32:03 erotikus masszázs 1184525. Regina +36702683190 beszámoló 2023-06-23 09:32:03 erotikus masszázs 1184526. Regina +36702683190 beszámoló 2023-06-23 09:32:03 erotikus masszázs 118452
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Regina egy cserfes leányzó, gyakorlatilag végig beszélgettük a masszázst, rengeteg témát érintettünk, miközben végiggyúrt a nyakamtól egészen a bokámig. A technikája egészen egyedi volt, kezei és a fogásai nagyon jól estek, közepesen erősnek mondanám. Elmondása szerint nem tanulta a masszázst, ez érződött is rajta, azonban kellemes volt, jól esett a fájós hátamnak és a nyakamnak különösen. Amikor a fenekemnél, illetve a derekamnál járt, néha volt egy-két félreérthető benyúlás, ami azt sejtette, hogy hamarosan fordulás következik és valami ennél is jobb dolog veszi kezdetét.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia végig:
5
Mivel nem voltam még Reginánál, így nem egyeztettünk előre semmilyen programot, rábíztam magam és megbeszéltük, hogy menet közben alakítjuk, ha szükséges. Nem volt szükséges. Az alapban natúr francia és kézi levezetés van, én felváltva kaptam mindkettőt, valahogy érezte, hogy mikor kell átváltani mindig. Nem siette el, nem éreztem semmilyen kapkodást a technikában, kifejezetten barátnős kényeztetést kaptam mind kézzel, mind szájjal. Külön ki kell emelnem, hogy Regina olyan fogásokat vetett be rajtam, amikkel gyakorlatilag oly módon építette fel az egész kényeztetést, hogy a végén azt sem tudtam, hol vagyok. Simogatással felébresztette a velem egykorút, majd egyből a szájába vette és jó bőnyállal franciázni kezdett lágyan, de mégis rendkívül hatásosan. Nem csinált vákuumot, de valahogy mégis egy az egyben éreztem mindent, amit a szájában csinál velem. Közben simogatta a zacsit, a gát részét és a combomat. Aztán átváltott kézi vezérlésre, hol egy kézzel, hol két kézzel, igazi lingamos fogásokat bevetve kínzott a szó legjobb értelmében. Így ment ez a váltogatás még jó pár alkalommal, végül a kezével végzett ki ritmikus és nagyon intenzív mozdulatokkal. Igazából idejét sem tudom, mikor élveztem ekkorát. Az utódok a kezei között és a combomon landoltak, ezeket készségesen feltakarította, miután magamhoz tértem. Látva a "szenvedéseimet" vízzel kínált, amit el is fogadtam. Meglepődve konstatáltuk, hogy 4 perc maradt a másfél órából, így elrebbentem egy gyors záró zuhanyra. Örömmel vettem, hogy nem éreztem semmilyen siettetést még így sem, hogy kicsúsztunk az időből a zuhany miatt. A kölcsönösség egyébként része az alap programnak, én viszont most kicsit önző voltam és csak a popsit, illetve a punciját simogattam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem esett szó sem a telefonban, sem a helyszínen, az alapcsomagban ami bennevan, azt vállalja is. Érkezésemkor átadtam a borítékot, amit Regina le is tett és bementünk egyből a szobába. Teljes mértékben korrektnek tartom a szolgáltatást, amit kaptam.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Regina abszolút ajánlott kategória. Az elején lehet, hogy kicsit szégyellős, vagy kicsit félénk, nekem épp ettől volt cuki és adta meg a pozitív hangulatát az egésznek. Sikerült hamar egymásra hangolódni és egy nagyon tartalmas randin vehettem részt. Picit érződik a masszázs technikáján, hogy kezdő még, viszont nagyon lelkes és tudja, mi kell egy férfinak, és abban viszont nagyon jó.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Regina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-04 07:16:23
Tényleg jó írás. Kellemes tartalma az elvárt infókat tartalmazza

2023-07-04 13:27:56
Jó beszámoló, a másfél órás csokor mértéke is nagyon korrekt.
Mutasd mindet