Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Regina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-02 21:07:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Regina +36300705165 121678 erotikus masszázs

JZoltan a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Regina hirdetővel
perfekt popsi
végig incselkedő
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Az irodához közel kerestem egy lányt és így akadtam rá Regina hirdetésére. Telefonon hívtam, egyből felvette. Kedves hangja van, egy közeli időpontot meg is beszéltünk a randira. Megkaptam a pontos címet, aztán már persze alig vártam, hogy le tudjam tenni aznapra a munkát.
Megközelítés
2. kerület, Mechwart közelében. Ebből azért sejthető, hogy az utcai parkolás nem egy leányálom, de a Mammutban le lehet rakni a kocsit. Én inkább a közösségi közlekedést ajánlom, mert azzal viszont tök egyszerű. A GPS ismeri a címet, könnyű megtalálni a helyszínt. Szuterén, tehát bejutás után lefelé kell venni az irányt.
Helyszín
A lépcsőház alapján nem gondoltam, hogy ilyen hangulatos kis helyszín lesz. Szép tiszta minden. A zuhanyzóban tusfürdő gazdagon, dezodor, szájvíz, szóval a higiénia patent. A szobában tükör a falon, a padló nagy részét a tatami foglalja el. Én jobban szeretem, mint a masszázspadot, szerintem intimebb. Van akasztó a ruháknak, meg egy kis asztal.
Regina külseje
Részben ugye ki van takarva az arca a képeken, de azért szerencsére nem sokat bíz a fantáziára. Akinek tetszik a képei alapján, annak élőben is fog. A megadott adatok stimmelnek. Alacsony lányzó, szép dús ajkakkal, hosszú hajjal, tenyérbe illő cicikkel és nagyon formás popsival. Egy szexi kis fekete outfitben fogadott, ami a masszázs alatt lekerült róla. Nyilván azért látogattam meg, mert tetszett a képei alapján. Szerencsére ez élőben sem változott :).
1. Regina +36300705165 beszámoló Budapest 121678 erotikus masszázs
3. Regina +36300705165 beszámoló Budapest 121678 erotikus masszázs4. Regina +36300705165 beszámoló 2024-06-03 07:16:02 erotikus masszázs 1216785. Regina +36300705165 beszámoló 2024-06-03 07:16:02 erotikus masszázs 1216786. Regina +36300705165 beszámoló 2024-06-03 07:16:02 erotikus masszázs 121678
Erotikus masszázs
Belépés után bemutatkozás, majd bekísért a szobába. Átbeszéltük a találkozó várható programját. Kaptam egy törcsit és el is viharzottam zuhanyozni. Visszatérve kacéran mosolyogva várt. Megvolt a kölcsönös szimpátia, úgyhogy itt már tudtam, hogy jó hangulatban fog telni ez a óra. Megbeszéltük, hogy rábízom magam a masszázs terén. Ügyes keze van, nagyon kellemes volt a masszázs, időről időre finom kis benyúlásokkal, simogatásokkal alapozta meg, hogy ne egy sima masszázs, hanem erotikus masszázs legyen. Ettől függetlenül tényleg jó kézzel nyúlt mindenhová. A sok vezetés/ülőmunka miatt jól esett ahogy "átgyúrt". Közben beszélgettünk, ebben is jó partner. Oldott volt a hangulat. A tükörben lehet, és érdemes is mozizni.
Levezetés
Ahogy haladtunk előre az időben, egyre finomabbak lettek a mozdulatai, elhelyezett pár csókot a nyakam, fülem körül, amitől persze egyre nehezebb volt a hason fekvés, úgyhogy mikor már teljesen felhúzott, kértem, hogy hadd forduljak meg. Ezt örömmel engedélyezte és kezdetét vette a második felvonás. Simogattuk egymást, lefelé haladva végig csókolgatta a testem. Kezével már elkezdte előkészíteni odalent a farkamat. Az előzőek hatására már gyakorlatilag azonnal hadrendbe álltam. Én szépen, lágyan szeretem a franciát, sok szájjal, bő nyállal, kevés kézzel - erre jól ráérzett. Foglalkozott a környékkel is. Közben simogattam ahol csak értem. Éreztem, hogy ez így gyors sikerhez vezetne, úgyhogy kértem egy póz cserét, hátha nyerek magamnak egy kis időt. Felálltam, ő pedig aljas módon a tükör felé pucsítva folytatta a kényeztetésem. Ennyit arról, hogy majd tovább bírom... Úgyhogy hagytam is magam végigmenni az úton, a melleire kértem a kitárazást, amit mosolyogva teljesített. Hagyott szépen lenyugodni. Miután letisztogattuk egymást még volt egy kis időnk, úgyhogy kicsit még dumáltunk. Mondta, hogy lehet áthelyezi a székhelyét Budapestre, mert mint megtudtam, Londonban munkálkodott eddig. Remélem így tesz :) az óra végén még átadtam a virágcsokrot, gyorsan eltűztem zuhanyozni, majd pedig a távozás hímvesszejére léptem.
Elszámolás
A végén rendeztük a piszkos anyagiakat. A rózsák száma az adatlapon látható, ez a helyszínen sem változott. Mostani átlagos csokorméret. Kölcsönös francia a másfél órában opció.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 15, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Regina jó választás volt, igazi jó kis erotikus masszázs élményt kaptam. Kedves, formás, jó értelemben rutinos lány. Ha legközelebb találkozunk, az már szerintem másfél óra lesz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Regina erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!