Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-09-04 17:07:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Yosarian!

Többször próbáltam reagàlni, de folyamamtosan le dobott az oldal, úgyhogy rövidebbre fogom.

Nagyon szépen köszönöm a beszit, és azt hogy meglátogattál. Remekül éreztem magam, mert nem volt frusztráció, csak áramlás.
.. És ez máshogy nem megy..

A beszi stílusa tükrözi mindig az írója személyiségét, Te pedig hoztad a formád. Őszinte, pimasz, mégis tisztelettudó fekete humorral rendelkező talpig férfit ismerhettem meg személyedben. Köszönöm!

Ölellek!

Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 122503 erotikus masszázs

Yosarian a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
igéző szemek
teljesen feltölt
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Rebeka hírdetésére itt az oldalon bukkantam rá. Képei is meggyőzöek, egy csinos vonzó nőt láthatunk rajtuk. Elolvastam portfólióját és úgy éreztem, hogy nekem most egy ilyen jellegű,,testbalzsamra" van szükségem. Tárcsáztam Rebekát, szerencsémre rövid időn belül felvette. Kellemes, szimpatikus hangja van és szívesen válaszolt minden kérdésemre, melyek szolgáltatásával kapcsolatosak. Kora délután volt, rákérdeztem tudna-e fogadni mostanában. Szerencsére volt még aznapra időpontja, másfél órán belül. Ez nekem is megfelelt és a címet is megkaptam beszélgetésünk végén.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Rebeka rendelője számomra kedvező helyen van tömegközlekedés szempontjából. Budáról indulva egyféle busszal(hál'Istennek klímás)-sal Lehel útig, majd kb. 200 méter sétával értem el. A jó hír az, hogy a 3-as metró is a közelben van, szóval ez mindenképpen pozitív. Autóval biztos találni parkolóhelyet a közelben, gondolom fizetős. A kapott cím egyértelmű, nem tudsz eltévedni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Angyalföld, (Angelfield), ezt benne hagyom, szóval pont jó helyen. Régebbi, erőd vastagságú ház, hatalmas belső udvarral. Rebeka magadta a megfelelő kapubejáratot.
Mint már említettem, egy tágas udvaron kell megközelíteni a terápia helyszínét. Lift most nem játszik, nem kell túl magasra menni. Már messziről látom Rebeka sziluettjét, ahogy a félig nyitott ajtóban áll. Belépek az előtérbe, bemutatkozás, cipő le. Az előtér egy konyhában folytatódik, innét tudunk a nagyméretű szobába belépni. Na ilyen helyszínen is ritkán jártam, mióta az oldalon vagyok. Óriási baldachinos ágy uralja a szobát, az ,,ezeregyéjszaka" jegyében. Csak néztem ki a fejemből, annyira tetszett a látvány. Egyik oldalon végig tükörrel, de a fejnél is van egy másik, ami csak fokozza a vizuális élményt. Polcon tv, másik oldalon kanapé a cuccaidnak, kényelmesen le-föl öltözhetsz. A fényerő változtatható, de most gyertyafénynél is tökéletesen láttuk egymást. Most egy nagyméretű ventilátor kavarta a levegőt, hűvös a lakás, pont elég volt. Tantrikus zene szólt, de nem az a elalvós típusú. A szoba végéből nyílik a fürdő, kádas, zuhany függönyös megoldású. Többféle tusfürdő, száraz kilépő, higiénia, tisztaság rendben, de ez elmondható az egész lakás egészére is. Nekem nagyon bejött a kecó, az biztos. Ja és ami számomra nagy fontosságú, Rebeka egyedül rendel.
RebekaNuru külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Ha végignézed Rebeka képeit, azok a valóságot tükrözik. Ugyan én kontyba felrakott hajjal ismertem meg, de így is ugyanolyan szép arcú, kedves nővel találkoztam. A megadott kor reális, teste alapján kevesebbet tippelnék. Egy szolid laza fekete pamutruhában fogadott, ami persze később lekerült róla. Rebeka megjelenése, alakja, kisugárzása nekem azonnal lejött. Meg az is, hogy itt biztos nem én fogom irányítani az eseményeket. Ez persze senkit ne tartson vissza, ez a fajta erotika erről szól, itt főleg te kapsz. És Rebeka erre született, árad belőle a feminin, még a nézése is lehengerel. Persze ezek saját érzéseim, tapasztalataim. Most lehetne itt írni testi adottságairól, genitáliákról, stb.
Nézd a képeit, gondolatban vetkőztesd le és ott van előtted egy gyönyörű női test. A többit meg megtapasztalhatod, érezheted a randi alatt, ott vele élőben. Mert Rebekával olyan érzések szabadúlhatnak(szabadúltak) fel, amelyek még számora is ismeretlenek voltak.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 122503 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 122503 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2024-09-05 02:03:01 erotikus masszázs 1225035. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2024-09-05 02:03:01 erotikus masszázs 1225036. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2024-09-05 02:03:01 erotikus masszázs 122503
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Rebeka terápiájánál nem igen lehet különválasztani a megélt érzéseim alapján a masszázst a kényeztetéstől. Így utólag is csak azt tudom mondani, hogy ez a test és a lélek folyamatos varázslatos érintése, amely csak egyre fokozódik, mígnem a végén egy eufórikus érzésben csúcsosodik ki.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Érkezésem és egy kis beszélgetés után a fürdőt sem kihagyva, Rebeka már ruhátlanul várt. Megfogtuk egymás kezét és finoman átöleltem őt. Ő az ágyra invitált, hasra feküdtem, fejemet egy kis tartóba helyezve. Rebeka kérte, tegyem szét a lábam, hogy kényelmesen hozzám férjen. Ezután átadtam magam neki, testestül, lelkestűl. Nem tudok pontos koreográfiáról mesélni, de azért megpróbálok némi ízelítőt adni a történésekről. Először csak finoman ismerkedett testemmel, cirógatott, simogatott.
Később már tantrikus elemekkel tarkította azt. Ettől teljesen ellazultam, lenyugodtam, átadtam magam és ő birtokba vett. Oliva olajat használt, aminek nagy szerepe volt nuru masszázs közben. Ha valaki nem tudná a Nuru masszázs egy egész testes masszázs, ami nem egyenlő az általában vállalt csúszka masszázzsal. A Nuru egy sokkal kifinomultabb, roppant érzéki testkapcsolat a két fél között. Tényleg baromi nehéz ezt szimplán csak leírni. Hason fekve csak azt éreztem, hogy nagyon jó. Rebeka boszorkányos ügyességgel mozgott rajtam és nem csak le-föl irányban. Magát is bekenve olyan testhelyzetben simúlt hozzám, hogy szeméremteste nem egyszer került szimbiózisba hátsó felemmel. Aranyos kis keblei is folyamatosan éreztették jelenlétüket Rebeka már-már kígyózó mozgása közben. Időnként vállát, hátát, simogattam, miközben teste hullámzott rajtam. Sajnos az oldalsó tükör túl magasan van, viszont a fejemnél lévőben jól lehetett követni ezt a fantasztikus testbalzsamot. Az óra felénél terapeutám fordulást javasolt. Ittunk egy kicsit, majd Rebeka két féle kézi levezetést ajánlott fel. Lingamot, azt mindenki ismeri, vagy ún. esszót, ami egy orgazmust visszatartó hosszabb folyamat. Én az utóbbit választottam és ez jó döntésnek bizonyult. Hanyatt feküdtem, fejem alá párnát kaptam. Rebeka szemben helyezkedett el, lábait az enyéimre tette és megkért derekát tartsam meg a lábaimmal. Oliva olaj a barátunk, a sikosításért megint ő felelt. Rebeka kezecskéi nagy hozzáértéssel és tapasztalattal vették kezelésbe hímtagom. Ha akarnám, sem tudnám pontosan leírni mi és hogyan, de ez valódi kézműves munka volt a javából. Megfogtam Rebeka lábait, hogy jobban érezhessem őt, majd kisvártatva én is felültem törökülésbe, hogy jobban részese lehessek az eseményeknek. Most már közelebbről is láthattam Rebeka kézimunkáját és minden szerénytelenség nélkül állíthatom, nagyon jól állt neki. Farkasszemet néztünk, mosolyogtunk mindketten, gondolom mindkettőnknek más járt az agyában. Nagyon jó kezekben volt férfiasságom, de már nem szerettem volna tovább tartani ejakulációm. Kértem Rebekát, hogy adja meg a kegyelemdöfést. Visszafeküdtem, vendéglátom mindkét kezével már azon volt, hogy munkája beteljesüljön. Kis időn belül bekövetkezett nálam a ,,la petite mort", ami igazából egy élet kezdete is lehetne. Amíg szép lassan visszatértem, Rebeka rendbe hozott. Egy kicsit még dumáltunk, frissítőt hozott, majd még a hátamról is segített lemosni az olajat, amit utólag is köszönök.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amit telefonban Rebeka elmondott a tisztelet díjról, az a helyszínen is úgy volt. Nála nincsenek extrák, vállalása dekralált és egyértelmű. Utólag ráértem rendezni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ha valaki figyelmesen elolvasta Rebekával töltött random(terápiám) nagyjából el tudja dönteni, hogy ez a fajta erotikus masszázs neki való-e. Az érzés fenomenális, kevesen vállalnak hasonlót, mert ezt szívből lehet csak csinálni. És Rebeka abszolút alkalmas erre egyéniségével, külsejével és tudásával egyszerre.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


2024-10-16 17:32:56
Ezt írtad "...mindkettőnknek más járt az agyában..." Erről,hogy mi , szívesen olvastam volna. Prémium minőségű élmény és beszámoló .

2024-09-06 01:53:29
Indok sem kell, miért jól megírt. Etalon. Kedvcsináló. Én is szoktam “csak” ilyenre vágyni. Szerintem megyek. Köszi, hogy megírtad!

2024-09-05 17:50:05
"Kértem Rebekát, hogy adja meg a kegyelemdöfést." Ezen jót mosolyogtam. Mindig találni humort a beszijeidben ha jól sikerül a talid. Cimke bizonyítja elègedett voltál.

2024-09-05 13:45:10
Tantrikus élmény remek megosztása😃.
Mutasd mindet

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 8db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 12db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.