Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-05-09 20:05:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36707567557 121461 erotikus masszázs

árrpi a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
4
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Előző nap nézelődni kezdtem az oldalon, és megakadt a szemem Rebeka hirdetésén. Nagyon magukkal ragadtak a képek, ráadásul az előző beszámolói is biztatóak voltak, így bejelentkeztem nála VTR-en másnap kora estére egy másfél órás programra. Szerencsém volt, megfelelt az általam javasolt időpont. Pontos címet is kaptam, és abban maradtunk, ha ott vagyok, csörgök, és megkapom a bejutáshoz szükséges infót.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedést választottam. 3. kerület külvárosi része, a buszról az óbudai temetőnél szálltam le, és onnan csak pár perc séta! Amikor közeledtem a címhez, kaptam Rebekától egy sms-t, hogy az előttük lévő keresztutcában tudok parkolni, ami ingyenes. Kedves gesztus volt, más kérdés, hogy nem autóval mentem. Egyébként tényleg külvárosi rész, semmi lakótelep, keskeny utcán jutottam a címig, ahol csörögtem, és megkaptam a kódot. Az udvarban néhány házikó, a telefonban megkaptam a leírást, melyik bejárathoz menjek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Hangulatos lakás, az előtérben a cipőtől meg lehet szabadulni, ha jól emlékszem amit Rebeka mondott, akkor két tetthely van, a miénk masszázspados volt, de a másikban tatami is van. A vizuális élményt két tükör is segíti, a rucit a kanapéra tudtam helyezni. A fürdőszoba zuhanyzós, többféle tusfürdő, szájvíz, dezodor.
Rebeka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rebeka egy kimondottan jó alakú, vöröses hajú, kék szemű vékony hölgy kecses idomokkal, formás popsival, kecses lábakkal. A cicik közepes méretűek és eredetiek, a punci tükörsimára borotvált. Arctakarással hirdet, de csalódás kizárva! Kedves, mosolygós, szép arcú, hölgy, a közvetlen stílusa miatt mindenki gyorsan feloldóhat nála. Az életkorával kapcsolatban előttem már többen is írták, hogy több évet is letagadhatna, ezt én is megerősítem, én 30-as korosztályra tippeltem volna, semmiképp nem 40-esre. Egy kétrészes, piros színű fehérneműben fogadott, amiben nem sokat kellett a képzeletemre bíznom.
1. Rebeka +36707567557 beszámoló Budapest 121461 erotikus masszázs
3. Rebeka +36707567557 beszámoló Budapest 121461 erotikus masszázs4. Rebeka +36707567557 beszámoló 2024-05-10 01:13:38 erotikus masszázs 1214615. Rebeka +36707567557 beszámoló 2024-05-10 01:13:38 erotikus masszázs 1214616. Rebeka +36707567557 beszámoló 2024-05-10 01:13:38 erotikus masszázs 121461
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A zuhanyzóból visszatérve Rebeka ásványvízzel várt, amiből kortyoltam néhányat, majd megszabadultam a törölközőtől, és a masszázspadra hasaltam, hogy jöjjön a masszázs. Olajat használt, nem túl erősen, inkább lágyan dolgozott rajtam. A vádlimtól haladt fölfelé, comb, derék, hát következett, egészen a lapockámig. Közben jót beszélgettünk, elmondta azt is, hogy korábban nem itt rendelt, ez számára vadiúj hely. Amikor a kezemre esett, simogathattam Rebeka formás hátsóját és lábacskáját. A végén visszatért a lábfejemhez, majd a hátsómat is átgyúrta, ekkor már kellemes benyúlások is voltak, és ekkor elérkeztünk a fejezet végéhez...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
...ezután Rebeka kiment kezet mosni, majd miután visszajött, megegyeztünk egy helycserében. Megszabadult a textilektől, majd ő hasalt a masszázspadra, és egy időre én lettem a masszírozó. Persze szakértelmet nem várhatott tőlem, ezt meg is mondtam Rebekának, mindenesetre jó érzés volt beolajoznom és simogatnom minden porcikáját. A legalaposabb munkát természetesen a popón végeztem, többször is bekentem, gyurmákoltam a formás fenekét, majd fölmásztam, és a farkammal az olajos hátsóján és derekán csúszkáltam. Nagyon kellemes érzés volt, de nem akartuk tovább tesztelni a pad strapabíró képességét, ezért inkább leszálltam a padról, Rebeka pedig megfordult, és kölcsönös simogatásba kezdtünk. Én a pad mellett állva először a melleit simogattam, Rebeka pedig a velem egykorút vette kézbe, és játszadozott vele. Mivel Rebeka lábai széttárva voltak, könnyen odafértem a csupasz puncijához is, és izgattam a csiklóját. Azt tisztáztuk, hogy az ujjazást nem szereti, ezért csak kívül simogattam, majd puszilgattam, aztán nyelves izgatásra váltottam. Jól reagált a ténykedésemre, szerintem élvezte, s közben nem engedte el a kemény farkamat. Néhány perc nyalakodás után felajánlotta, hogy mi lenne, ha a kanapéra csücsülnék, ő pedig elém térdelne. Természetesen tetszett az ötlet. :-) Ennek megfelelően kényelembe helyeztem magam a kanapén, váltottunk néhány finom csókot, közben a farkincámmal játszadozott, aztán a melleit masszírozta vele, ezután pedig megmutatta, milyen kellemesen tud franciázni. Először csak puszilgatta, majd a nyelvével a makkomat finoman izgatta, nyalogatta, és ezután vette a szájába. Nagyon izgatóan csinálta, nem csak érezni, nézni is nagyon kellemes volt, ahogy orálisan kényeztet. Annyira jól csinálta, hogy meg is kellett állítanom, nehogy korán elsüljek. Ekkor megint helycserét csináltunk, Rebeka ült a kanapéra, s én térdeltem elé, hogy folytassam, amit a masszázspadon elkezdtem: ismét megmutattam, mit tudok a nyelvemmel, eleinte lassú, majd egyre intenzívebb nyelvcsapásokkal próbáltam Rebeka kedvében járni, azt nem tudom, hogy sikerült-e a csúcsra juttatnom, de úgy tűnt, jólesett neki a nyelvmunkám. Ezután ismét én csücsültem a kanapéra, hogy jöjjön, aminek jönnie kell. Rebeka folytatta a franciás kényeztetést, a forgatókönyv ugyanaz volt, először csak finoman nyelvvel izgatta a makkomat, majd nekiállt intenzíven szopni. Fergeteges érzés volt a meleg szájában lenni, nem is bírtam sokáig, kérésének megfelelően jeleztem, hogy közeleg a vég, ekkor a kezébe vette az irányítást, s a melleihez dörgölte a farkamat, miközben csókolóztunk, s így, csókolózás közben élveztem hatalmasat a melleire.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bár először voltam Rebekánál, ennek ellenére csak a végén kérte a tiszteletdíjat, azt mondta, nála ez így szokás. Extrákról nem tudok, szerintem a pesti átlagnak megfelelő a honorárium, de az élmény jóval átlag fölötti volt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon örülök, hogy rátaláltam Rebekára, felejthetetlen élményben volt részem. A hangulatot a közvetlenségével és vidám természetével nagyon jól megteremtette, arról nem is beszélve, nagyon jól bánt velem, szóval ha módom lesz rá, mindenképp meglátogatom máskor is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2023-11-25) : Öröm volt kényeztetni, adni akartam és sikerült elvinni őt orgazmusig. Mosolyogva álltam fel, ő pihegve jelezte, hogy ez nagyon jól esett neki.

(2023-10-02) : Kifejezetten kellemesen gyengéd fogásokkal dolgozik, most nincs is másra szükségem. Kérdi ugyan, hogy legyen-e erősebb vagy más területre koncentráljon-e inkább, de én ráhagyom a döntést és élvezem az érintéseit. Lábaim - kérésemre a bokám környékére extra figyelmet fordít - után szépen halad felfelé a fenekem gömbjein át a derekamra,

(2023-08-07) : Megköszönte és kért egy kis olajat a kezére, odaálltam mellé a masszázspadhoz és finoman simogatta kőkemény farkamat én pedig testében gyönyörködtem és simogattam őt.

nagyon jó: 3db
(2023-07-13) : Tatamira feküdve kaptam egy kellemes masszázst, illatmentes olajjal nekiállt a hátamnak, csipőmnek. Közben nagyon jót beszélgettünk, megosztottuk egymással eddigi tapasztalatainkat.

(2022-04-11) : Hasra feküdtem, Rebeka olajjal kent be a szükséges mértékben majd egy közepes erősségű masszázsban részesítette testem hátsó részét. Szép akkurátusan dolgozott, nem hagyott ki semmit. Közben beszélgettünk, hogy jobban teljen az idő. Sajnos elég jól telt, hát igen az egy óra, nem túl hosszú.

(2021-08-04) : Érkezés után vetkőzés, fürdés, majd hasmánt fekvés az ágyon. Ő illatmentes olajjal nekiállt a hátamnak, és nagyrészt ezzel is foglalkozott. Közben remekül beszélgettünk, megosztottuk egymással eddigi élményeinket. Jó volt, mert teljesen le tudott hozni a meló stresszről, teljesen jó összehangoló program volt. A masszázs amúgy frissítő volt, nem a szétszedős fajta, erről nehéz is sokat írni, ismerkedésnek remek volt.

: 9db
(2024-05-20) : A levezetése mível Nem mär kellően felhúzott és még rá tett egy lapáttal mert apró puszikkal tovább hergelte testem könnyedén botkormány izgatásávalkézi vezérléssel és csodálatos melleinek használatával hamar kivegzett

(2024-02-06) : A masszázs sorrendjét az én személyes kerésemre megváltoztattuk Amire pozitívan reagált így én kezdtem lábakat karkat hátát simogattam a próbálkozásra meglepően jól reagált így én kellemesen éreztem magam tőle Majd O kényeztett engem a finom érintésével simogatással masszázsal és cirogatasssal

(2023-10-17) : Rebeka nem az átgyúrós módszer képviselője, inkább lágyabb finom érintésekkel operál. Na nem éppen simogatást kell képzelni, inkább egy ellazító, közepesebb erősségű, lassú mozdulatokat használó, érzéki masszázst.