Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-10-17 18:30:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Peina-Haider!
Köszönöm szépen ezt a remek beszámolót. (Privátban leírom a kézmosás miértjét.😉😁)
Csókollak.😘 És várlak vissza,ha éppen a "másik oldalra" vágysz. 🥰😘

Beszámoló Rebeka +36707567557 119591 erotikus masszázs

Peina-Haider a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
igéző szemek
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
"Szokásos" reggeli böngészés közben villant fel zölden hirdetése. Megragadtam fényképeinél. Egy-két beszámolót átnézve döntöttem a felhívása mellett. 2x próbáltam hívni. Nem vette fel. Gondoltam VTR-en írok rá, időpontot ajánlva. Később vettem csak észre, h visszacsörgött. Így újra hívtam, örömömre felvette. Intelligens kommunikáció, egy kis kacajjal társítva végleg meggyőzött, meg kell látogatnom. A javasolt időpont megfelelő volt számára, amit VTR-en le is fixáltunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
VTR-en pontos címet kaptam. Mivel Árpád híd közelsége, így BKV-val jól megközelíthető. Most kivételesen ezt a közlekedési módot vettem igénybe, mivel jobban kiszámítható. A környék igen forgalmas és sűrűn lakott, így nem kockáztattam a parkolóhely keresést. Jól döntöttem.
Többemeletes tömbház, kis parkkal előtte. 2 perccel az időpont előtt hívtam, pontos eligazítást kapva a bejutás részleteivel. 1 perc múlva már szálltam is ki a liftből, és nyílt is Rebeka ajtaja.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Teljesen rendben minden. Tágas lakás, tágas masszázsszoba. A fürdő is tágas-kádas, függönnyel ellátott (nem tudsz csatakot csinálni). Törölköző, tusfürdők, szájvíz, poharakkal - minden OK volt.
Szobában tatami és pad(!) is. A padon talán frissebb teríték volt található, így azt választottam a masszázs helyéül.
Rebeka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rebeka a képeknek és a kor kiírásnak is tökéletesen megfelelő. Érett hölgy, intelligens beszélgetőpartner (is). Karcsú test, természetes (nem szolizott) selymes bőr, hosszú szőke haj. Egy bordó egyrészes body szettben fogadott, mely pont annyit takart amennyi a képzelőerőt csak megkönnyítette. Csodálatos szemek és ajkak, valamint finoman domborodó szem-érem-ajkak, mint ahogy az a mostani 7. képen is látható. Egyszóval tökéletes esztétikai tünemény. Pont az Ő érintésére vágytam már csak ezután.
1. Rebeka +36707567557 beszámoló Budapest 119591 erotikus masszázs
3. Rebeka +36707567557 beszámoló Budapest 119591 erotikus masszázs4. Rebeka +36707567557 beszámoló 2023-10-18 09:22:43 erotikus masszázs 1195915. Rebeka +36707567557 beszámoló 2023-10-18 09:22:43 erotikus masszázs 1195916. Rebeka +36707567557 beszámoló 2023-10-18 09:22:43 erotikus masszázs 119591
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Mivel eléggé stresszes időszakban vagyok (talán nem egyedül vagyok ezzel), ezért lazításra, lágyabb érintésekre vágytam, emiatt választottam most inkább masszőzt a feszültség levezetésére. Rebeka nem az átgyúrós módszer képviselője, inkább lágyabb finom érintésekkel operál. Na nem éppen simogatást kell képzelni, inkább egy ellazító, közepesebb erősségű, lassú mozdulatokat használó, érzéki masszázst.
A program első része tehát a masszázspadon zajlott, olajos "kontaktanyag" felhasználásával. A masszázs helyét a vendég határozhatja meg (pad vagy tatami). Rebeka egy érzéki hölgy, így programjában nem is kezdődhet másképp az egymásra hangolódás, mint kizárólag egy lazító masszázzsal. Rebeka ezen felül jó beszélgetőpartner is, valódi kérdésekkel és érdeklődéssel, így a közös hullámhossz megteremtése valóban adott ha egy úriember tesz látogatást nála.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Rebeka masszázsprogramja végét jelzik azon érintései, amelyek a combtő ágyék felőli részére irányulnak. Elindítva egy izgalmas befejezés kezdetét.
A masszázst követően vendéglátóm csak éppen egy percre hagyott magamra hogy kezét megtisztítsa az olajtól - ezt utólag nem is értem, ha ezt követően úgyis az olajé lett az egyik főszerep :)

Kérte, ameddig kiszalad helyezzem magam kényelembe a tatamin, de én lekászálódva a padról inkább állva vártam. Finoman közeledett, apró kellemes érintésekkel. Átkaroltam, és megcsókoltam nyakát és vállát, mely közeledésemet Ő is határozottabban viszonozta. Lesegítettem róla egyrészes ruciját, így már mindketten teljesen mezítelenül ölelhettük egymást. Közben simítottam bársonyos fenekét, cirógattam melleit, még egy finom csókot is lophattam közben. Ez annyira jól esett, hogy így maradtam volna még órákon keresztül.

Ezután a tatamin folytattuk az "ismerkedést" egymás mellé feküdve és összebújva. Itt már Rebeka is megtalálta a "kézbe illőt" miközben én combjai belső részét, időnként szeméremét érintve elég forró lett a hangulat, melyet lágy sóhajaival csak tetézett. Kissé elidőzve mellbimbói kényeztetésével, intimebb testrészéhez közeledtem ajkaimmal. Finom csókokkal, hol csiklója ingerlésével, hol hüvelyének nyelvemmel történő mélyebb érintésével igyekeztem kedvében járni. Ez hihetetlenül jólesett mindkettőnknek, melynek pozitív eredményét egy idő múlva mélyebb sóhajai és testének erősödő finom rezdülései igazolták vissza számomra.

Kis pihenést követően Rebeka vette kézbe az irányítást, bő olajjal finoman masszírozta a már igencsak meredezőt. Hasonló lágy és lassú mozdulatokkal, mint a program első részében, csak éppen most már egy bizonyos testrészre koncentrálva. Lábaim közé kéredzkedve orális kényeztetést is kaptam. Nagyon ritka, hogy orálisan a csúcsra tudok jutni, de így is finom volt, kéz és szájmozdulatokat felváltva használó.

Kértem helyezkedjen mellém, így folytatta már csak olajos kényeztetésemet. Magamhoz öleltem és nyakát csókolgatva, újjaimmal finoman érintve puha ágyékát, hamar robbantam kezében, az utódok felém tárt combja belső oldalán landoltak. Hagyott megnyugodni, miközben apró puszikat kaptam még tőle zárásként.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindig előre rendezem, de jelezte, hogy általában a bizalom megvan így nem szokta kérni előre. VTR egyeztetés miatt +15 perc vendégszeretetét élvezhettem.
Rebekát nem is tudnám elképzelni extrémebb vállalásokkal. Rebeka a személyiségét, vendégszeretetét, figyelmességét adja, ennél nem kell több.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kifejezetten erre az élményre volt szükségem, amit maximálisan megkaptam Rebekától, egy érett intelligens, figyelmes, érzéki hölgytől.
Se többet se kevesebbet nem kívántam. Elégedetten, feltöltődve távoztam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2024-05-09) : Én a pad mellett állva először a melleit simogattam, Rebeka pedig a velem egykorút vette kézbe, és játszadozott vele. Mivel Rebeka lábai széttárva voltak, könnyen odafértem a csupasz puncijához is, és izgattam a csiklóját.

(2023-11-25) : Öröm volt kényeztetni, adni akartam és sikerült elvinni őt orgazmusig. Mosolyogva álltam fel, ő pihegve jelezte, hogy ez nagyon jól esett neki.

(2023-10-02) : Kifejezetten kellemesen gyengéd fogásokkal dolgozik, most nincs is másra szükségem. Kérdi ugyan, hogy legyen-e erősebb vagy más területre koncentráljon-e inkább, de én ráhagyom a döntést és élvezem az érintéseit. Lábaim - kérésemre a bokám környékére extra figyelmet fordít - után szépen halad felfelé a fenekem gömbjein át a derekamra,

nagyon jó: 3db
(2023-07-13) : Tatamira feküdve kaptam egy kellemes masszázst, illatmentes olajjal nekiállt a hátamnak, csipőmnek. Közben nagyon jót beszélgettünk, megosztottuk egymással eddigi tapasztalatainkat.

(2022-04-11) : Hasra feküdtem, Rebeka olajjal kent be a szükséges mértékben majd egy közepes erősségű masszázsban részesítette testem hátsó részét. Szép akkurátusan dolgozott, nem hagyott ki semmit. Közben beszélgettünk, hogy jobban teljen az idő. Sajnos elég jól telt, hát igen az egy óra, nem túl hosszú.

(2021-08-04) : Érkezés után vetkőzés, fürdés, majd hasmánt fekvés az ágyon. Ő illatmentes olajjal nekiállt a hátamnak, és nagyrészt ezzel is foglalkozott. Közben remekül beszélgettünk, megosztottuk egymással eddigi élményeinket. Jó volt, mert teljesen le tudott hozni a meló stresszről, teljesen jó összehangoló program volt. A masszázs amúgy frissítő volt, nem a szétszedős fajta, erről nehéz is sokat írni, ismerkedésnek remek volt.

: 8db
(2024-05-20) : A levezetése mível Nem mär kellően felhúzott és még rá tett egy lapáttal mert apró puszikkal tovább hergelte testem könnyedén botkormány izgatásávalkézi vezérléssel és csodálatos melleinek használatával hamar kivegzett

(2024-02-06) : A masszázs sorrendjét az én személyes kerésemre megváltoztattuk Amire pozitívan reagált így én kezdtem lábakat karkat hátát simogattam a próbálkozásra meglepően jól reagált így én kellemesen éreztem magam tőle Majd O kényeztett engem a finom érintésével simogatással masszázsal és cirogatasssal

(2023-10-01) : Olajjal kezdte bekenni a hátam és közepes erőséggel gondosan meggyúrt. Aztán következett az alsó lábszár, comb és fenék. Közbe jót beszélgettünk, hogy kivel mi történt az utolsó randink óta. Ezután lassú, érzéki simítások következtek, benyúlva a combom közé.