Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-05-17 13:01:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 121540 erotikus masszázs

Draquar a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
legszebb punci
teljesen feltölt
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elöljáróban: ez részben beszámoló nektek, részben emlékirat nekem; így a hangulata és nyelvezete is kicsit más. Egy délutánt mesél el 3 részben a 3 lánynál. Ha hagyományosabb randileírást vársz, írtam már mindőjükről eleget korábban, jó szívvel ajánlom azokat.

Rebekával itteni üzenetben beszéltünk, jó hosszú idő után. Ugyanolyan lelkesen fogadta legújabb hülyeségem, mint legutóbb. 1-2 nap alatt le is zongoráztuk majdnem az összes részletet ilyen formán, néhány órás szünetekkel az üzenetek között.

Jó társaságban akartam eltölteni egy délutánt és ehhez a lányoknál jobbat nem találhattam. A terv az volt, hogy összesen 3 órát leszek náluk, 2-2 órát mindenkivel és valahol a közepén lesz egy hatkezes masszázs is. Mit mondjak, most ilyen komplikált kívánságaim vannak, mert ezt szerettem volna kipróbálni.
Rendesek voltak, nem küldtek el a fenébe - Rebeka szólt egyedül, hogy vele kezdjek, mert ő rövidebb ideig van, mint a lányok. Végül nyomtam VTR-t is, hogy mindenki biztosra menjen.

Az esemény napján küldtem egy megerősítő SMS-t is. Nem kérték, de így elküldhettem kérésem a fogadtatást illetően.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-ból a 2-23-24-es villamosok biztosan járnak erre, nem messze a Boráros téren meg egy csomó más eszköz is.
Parkolásról nem tudok nyilatkozni, gondolom, nem könnyű. A házat még mindig elég könnyű megtalálni a Soroksárin, a VTR is pontos címet ad és a térkép is kb. jól mutatja.
A ház előtt nem tudsz feltűnés nélkül várakozni, de legalább a felcsengetés könnyen megoldható, nem kell kódokat ütögetni. Magasra kell menni, a lift pedig még mindig kegyetlenül lassú sajnos.

Ezúttal nem kérték, hogy másik emeleten szálljak ki, de azért én rutinból megtettem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Rutinosaknak: semmi nem változott, minden a legnagyobb rendben volt, szokás szerint.

Akiknek nem ismerős a terep:
Lakásba belépve rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (a fotóin látható szürkés-elefántos az), szerencsére nem nyikorog és elég akár 5 résztvevőnek is. Már leterített friss lepedővel és bordó védőhuzattal várt.

A szekrénysorból kapod a friss törölközőt és ide tudod letenni a rózsákat is, a cuccaidnak pedig ott a fotel. Hogy figyelmességből vagy véletlenül, de a redőnyt picit felhúzva hagyták és így frankó világos volt, lehetett látni mindent. (Én már úgy mesélem, hogy ezt direkt csinálták így, úgyis mindig megkérem őket.)
Tükör van jobb kéz felől a falon, de nem nagyon volt időm nézelődni benne. :)

A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző nagyon jól szívta a vizet és még engem is átért. Fürdésenként kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén.
Ezúttal picit sietnem kellett, mert Tinához is jött egy MT és nem akartam lopni az ő idejét. (Ja, nem ám én igyekeztem vissza a szobába! :) )
Rebeka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Nagyon kedves volt és bár nem reagált az SMS-emre, de a kérésemnek megfelelően várt(ak).
Allergiás volt szegény ezúttal, úgyhogy ennek megfelelően kicsit bágyadt volt az elején, illetve a randi során kellett néha szünetet tartani, de ez engem egyáltalán nem zavart. Ami új volt, hogy - talán a helyzet, talán az allergia miatt - ezúttal sokkal inkább volt önmaga és nekem tetszett ez a kicsit odamondogatósabb Rebeka is.

Akik még nem találkoztak vele:
Nádszál-királykisasszony, simogatásnál finoman érzem a bőre alatt a bordákat.
A teste nagyon csinos, vékony tinilányos; hasa lapos és szerintem alapból is látszódnak kicsit a kockák. Feneke kerek és ruganyos, pont a tenyerembe illik. A cicijei hasonló méretűek, kemények és rugalmasak, szép nagy, sötét, ágaskodó bimbókkal, amik nagyon jól reagálnak a kényeztetésre és ahogy láttam, Rebeka szereti is, ha törődnek velük. Puncija kagylószerű, szép duzzadt kisajkakkal, amik éppen túlnyúlnak a nagyajkakon és egy meglehetősen rejtőzködő csiklóval találkoztam. Egy falatnyi mennyország, imádtam legeltetni rajta a szemem és kényeztetni.

Arca miatt én kicsit idősebbnek tippelem, egyébként bár karakteres, de a kitakarástól nem kell tartani. Nagyon szép szemei vannak!
Tetoválásból egy kb. ujjnyi méretűre emlékszem a kulcscsontján, engem nem zavart, szép kivitelezésű. Orrában egy kék köves kis pont-piercing van, nagyon harmonikusan illeszkedik az arcához, abszolúte esztétikus.
Cigiszagot ezúttal csak egyszer, a randi végén éreztem.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 121540 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 121540 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2024-05-17 21:00:02 erotikus masszázs 1215405. Rebeka +36303934021 beszámoló 2024-05-17 21:00:02 erotikus masszázs 1215406. Rebeka +36303934021 beszámoló 2024-05-17 21:00:02 erotikus masszázs 121540
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Hatékonyság:
4
Ebből is jutott, a kétórás móka vége felé közel 40 percben. Ügyes kezei vannak, közepes erővel masszírozta a hátam - azt hiszem, mert nem fordultam nagyon meg és eddigre már hárman voltak.
Masszázs közben beszélget is, én még sosem kértem, hogy csöndben legyen, de szerintem azt is megtenné.

Személyes dolog és nem kifejezetten fizikai masszázs, de Rebekában azt szeretem, hogy úgy tudja irányítani a beszélgetést, hogy mindenki úgy érezze, érdekes és tevékeny résztvevője az eseményeknek. Emlékezni szokott a korábbi válaszaimra, arra fűzi a kérdéseimet, visszakérdez, kontextusba helyez. Nem nagy dolog, mondhatnánk, de azért nem is kicsi - egy masszázslány, aki nem a csöndet akarja elkerülni a beszélgetéssel, hanem tényleg figyel.
És ezúttal ráadásul tényleg elemében érezték magukat, úgyhogy csipkelődtek, dobálták egymásnak a magas labdákat és egyáltalán: olyan hangulatot teremtettek, mint amikor a lánykoliban becsiccsentenek a csajok és valamiért kitalálják, hogy tök pucéran kibeszélik a faszikat meg a világ dolgait, aztán meg egymásba kavarodnak. Mindenki-mindenkivel, ez a szabad szellem - ahogy a költő mondaná ebben az esetben.
Ezt a jó hangulatot kezelte karmesterként kiválóan Rebeka és fűszerezte meg a néhol igen kemény beszólásaival és őszinte döbbenetével, mikor Tilda elmagyarázta neki, mi az a puncis csúszka és hogy miként kell/lehet masszőrként lovaglópózt imitálni. (Sajnos csak szóban és nem prezentálta rajtam, de talán majd legközelebb.)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
2 órát töltöttem vele, de olyan gyorsan elrepült, hogy alig akartam elhinni.
Rebeka az allergiájára való tekintettel úgy döntött, hogy segítségül hívja maga mellé Tildát, mert félt, hogy egyedül nem tudna teljesértékű élményt nyújtani. Engem levett a lábamról ezzel a gesztussal. Mivel Rebekát megkértem, hogy meztelenül várjon, ezért ő megkérte Tildát, hogy szintén így fogadjon. Olvadoztam.

Zuhany után laza beszélgetés, összebújás: előbb ketten fogtuk közre Tildát, én simogattam a ciciket és nekem tetszően Tilda fenekéhez nyomtam a farkam, míg Rebeka gyorsan lekapta Tildát. Aztán csere, fordult a szendvics és hasonló kezelésben részesítettük Rebekát is. Finom illatú bőre és hosszú haja tovább tüzelte a hangulatom. Picit illegette magát így, kettőnk ölelésében - aztán mikor megkérdeztem, hogy menjünk-e ágyra kiszakadt belőle, hogy "Na végre!" és már mosolyogva pattant is a tükör mellé az ágyra, felkönyökölve, széttett lábakkal és hívogatóan. Közben maga mellé intette Tildát és hasonló pózba rendezte, hogy egyszere csodálhassam őket teljes Éva-kosztümben és ha akarok, rögtön fejest is ugorjak az ölükbe. Csábító volt, de a látvány is, úgyhogy élvezni akartam még egy kicsit.
"Vesztemre", mert Rebeka rögtön lereagálta és feldobta az első labdát - "Jó régen találkoztunk, merre jártál azóta?". Besziken kívül nem szoktam erről beszélni, úgyhogy most ez is jól esett, meséltem két érdekes kalandról, cserébe ők is megosztottak néhány személyes élményt vagy körülményt, amivel kapcsolódni tudtak. Én közben felváltva simogattam őket, illetve jókat és őszintén nevettünk néhány szituáción.

Egyáltalán nem éreztem, hogy menne az idő, de egyszer csak Rebeka a kezem alá kezdett mocorogni és közölte Tildával, hogy elég volt a fecsegésből, tessék most már fölé jönnie 69-ben, hogy én is tudjak tevékenykedni nála. Előtte még felmentem lopni egy puszit, amiből aztán mély és izgató csók lett - szerintem a kisasszony mostanra tényleg lelazult és felizgult annyira a szitun, hogy vágyja a mókázást egy kicsit. Még megtárgyalták előtte, hogy Tilda nyomja rám a cicijét, hogy én is érezzem és ne tudjak elhúzódni Rebeka puncijától. Nagy sóhajtva beletörődtem a sorsomba, de "bosszút forraltam": színház ide vagy oda, csak azért is addig nyalom, hogy tényleg összejöjjön az élvezés.
Puncija finom illatú volt, de még némi törődést igényelt, úgyhogy puszilgatás közben azt is fel tudtam mérni, hogy bár nem tükörsima, de alaposan borotvált nagyajkai már megduzzadtak és csak idő kérdése, hogy célt érjünk. Többesszámban mondom, mert míg fölöttem Tilda lihegett és műsorozott, mikor a végére ért és köszönetképp megcsókolta Rebekát, beszállt harmadiknak és Rebeka cicijeit vette kezelésbe.

Ez aztán beindította Rebekát is, megjött a hangja és hol Tildát simogatta, hol csak élvezte az "osztatlan figyelmünket". Végül lenyúlt hozzám és simogatni kezdte a kezem és a fejem, picit jelezve is, hogy merre és milyen ritmusban csináljam, majd mikor elkezdett rámozogni, én elkezdtem az "edging"-et és ezt folytattuk, amíg finoman le nem nyugodott. Nem mentem bele a matekba, de annyit mondott, hogy most hagyjuk őt egy picit békén, jó, éppen próbál magához térni és közben kacagott. Elhittem neki, főleg mert utána még azt is közölte, hogy elnézést, de még orrot is kell fújnia tőle.

Amikor kisvártatva magához tért, mi már a javánál tartottunk Tildával, úgyhogy nem tudom pontosan, hogy mit csinált. De valószínűleg fent tevékenykedett Tildánál, illetve a balomról átjött a jobb kezemhez és úgy helyezkedett, hogy őt is elérjem, ha szeretném. Szerettem volna, amiért is kis simogatást kaptam, meg egy popsit a kézbe, mert a punci azért még érzékeny volt.
Aztán a frissen érkező Tinát is gyorsan irányba helyezte - kapott tőlem egy puszit ő is - és folytatódott a közös móka.
Ezután viszont vigyázó szemét az órára vetve kijelentette, hogy most már feküdjek a hátamra és engedjem magam, mert már nagyon itt az ideje, hogy ők is kibontakozzanak. Eligazította a lányokat, ő került a jobb kezem mellé, azonnal négykézláb pucsítva fordult a tükör felé és nyelvével végigszánkázott az éledező farkamon. Még gyorsan eligazította a többi lányt logisztika terén: Tina új lányként kerekedjen fölém 69-ben, hogy őt is nyalhassam, Tilda feküdjön a balomra és akkor egyszerre tudnak hárman kényeztetni. Még párnát igazított, combot simizett, kezemet pakolt és a könnyező gyíkomat is gyorsan letörölve újra a szájába fogadott.

Ezután nem tudom, ki mit csinált, mert ha felnéztem egy szép punci-popsi fogadott, ha jobbra néztem, Rebeka csillogó punciját és kerek popsiját láttam a tükörben, többre meg már nem volt erőm, mert megindult odalent a háromnyelves varázslat. A testem meglepően gyorsan reagált, ezt Rebeka megérezhette és kérdezte, hogy miként szeretném a végét?
Ezt is megbeszéltük, úgyhogy felálltam, a lányok elhelyezkedtek és kérés nélkül nyomták a pornós formációt: Rebeka és Tilda két oldalról, Tina szemből. Rebeka diktálta az oldalról szánkázós tempót, közben összegabalyodtak Tildával egy-egy nyelvcsata erejéig a zacsinál vagy a rúd fölött-alatt, pazar volt. Aztán Rebeka - allergia ide vagy oda - teljes meggyőződéssel kezdte elnyelni a farkam, félig el is jutott, de ott olyan műsort művelt, hogy kénytelen voltam inkább Tildának adni, nehogy ne sikerüljön a forgatókönyvünk.

Mivel Rebeka így játék nélkül maradt, Tinával kezdett smárolni, én meg átvettem tőlük a lőcsöm, hogy mihamarabb lőni tudjak. Mikor én leguggoltam Tildát csókolni és a csiklóját izgatni, a szemem sarkából láttam, hogy Rebeka rányúlt Tinára és kacérkodó nyögésekkel, a cicijét bekapva izgatta őt. Nem is bírtam már sokáig az ingereket és gyorsan tüzelésre felkészülve felálltam: Rebeka azonnal átnyúlt Tina háta mögött, magához húzta Tildát és három lány a nyelvét kinyújtva, Rebeka és Tilda pedig egy-egy kezükkel Tina műszempilláit védve nézett bíztatóan rám és várták a tűzijátékot.
Jött is, Rebeka még valamit művelt a másik kezével és akkorát lőttem, mint még szerintem soha.
Rebi is kapott a juice végéből, bársonyos nyelvével kicsalogatta belőlem az utolsó cseppeket és kicsit még játszott és igazgatta a Tina arcán landolt cseppeket is, majd felém fordulva érdeklődött hogylétem felől és hogy kérek-e törlést?

Kis zuhanyszünet, utána masszázs és a végén kedves búcsút vettek tőlem, kettesben hagyva Tinával.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nyilvános a rózsacsokor, a két extra a lányok-lányokkal foglalkozása és a NFVSZ opció. Ezeket kár kihagyni, marginális költségek és maximálisan megérik.
Az összeg a helyszínen sem változott; az itt megadott pedig Rebeka ajándéka. Egy sorsjegy és egy kedveskedő ajándék keretében tettem le a polcra, ott is maradt szerintem végig - de előtte megnézte és örült a meglepinek.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 41 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ők az egyetlen masszázsszalon, amit látogatok - kvázi rendszeresen -, és bármikor szívesen visszatérek. Ismeretlen jóismerősök ők, akikkel mindig szívesen töltöm az időt és közöttük a prímet egyértelműen Rebeka viszi irányításban és schlagfertig riposztokban is. Nagyon szeretem őket, na!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-28 09:01:20
Nagyon tetszett a beszámoló. Filmként láttam magam elött az egészet. Azt hiszem ezt ki kell próbalnom.

2024-05-20 08:16:28
>Igazi szaftos,ahogy én szeretem!:)Már tudva ki az Anyakirálynő eme szalonban,nekem a vizsgáztatása kötelező feladat,vagy ne legyen a nevem...:D:P:)

2024-05-19 19:08:02
Fantasztikus csapatról egy briliáns beszi. Beszi részletes, rengeteg élményre kiterjed. Rebeka mint fő varázsló nem csak programban, de a besziben is joggal központi szerepet kap
Köszi a beszit!

2024-05-19 09:32:37
Igen részletesen megírt beszámoló, néhol el is vesztem a részletekben, pl. nem látom, hogy a három órásra tervezett randi miért lett 2 órás. Ellenben a lényeg, hogy jó társaságban jól érezted magad.

2024-05-18 09:52:33
De jó beszi...Köszönjük!
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 17db
(2024-04-25) : Rebeka's blowjob skills are impressive, she clearly has done this for a while - she started at my balls, building anticipation before with slow gentle movements, before working her way up the shaft and onto the head. I was excruciatingly horny and couldn't last,

(2024-03-14) : Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját,

(2024-02-13) : Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak.

nagyon jó: 13db
(2024-06-22) : Nem kap be azonnal, hanem játszik velem. Nyalogat, puszilgatja a végét, majd hirtelen erősen magába szív, és olyan vákomot csinál, hogy majd a homlokom is behorpad. Imadom hogy tud szopni. Látsziik, hogy ő is imádja a férfiakat kényeztetni,

(2024-04-29) : nem is tudtam mást csinálni, elkezdtem Rebekát nyalni. Ezután cseréltek a lányok itt az hiszem Rebekához mentem franciára, azután nem pontosan emlékszem a sorrendre, volt hogy kértem őket hogy 69-ezzenek (Rebeka alul, Tina felül)

(2024-04-24) : Rebek teljes idő alatti hozzászólása csodás volt.Franciája finom, játékos , csókjai finomak, bújása őszinte.Szivesen vette a kölcsönös franciát, picit talán még élvezte is.

: 5db
(2024-01-16) : She first kissed my face, chest and quickly had my friend in her mouth. She was gentle and soft licking the balls and the shaft up and down in alternation with sucking on him.

(2023-12-21) : Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott.

(2023-10-22) : I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant.