Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-04-29 09:50:10

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 121370 erotikus masszázs

rogerr a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
perfekt popsi
fülledt erotika
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Hétvégén próbáltam egyeztetni egy másik szalonnal személyes üzenetben de jártam sikerrel (nem válaszoltak szerdáig???) úgyhogy írtam Rebekának és hétfőn kaptam is választ hogy mehetek. Négykezest beszéltünk meg Tinával, minden fontos információt megkaptam a helyszínnel együtt, szóval minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos címet adtak meg, még GPS nélkül is simán oda lehet találni én BKV-val mentem egy közeli csomópontig majd pár perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Teljesen korrekt és tiszta, két szoba plusz fürdő és konyha (gondolom hogy az, nem voltam bent csak dumcsit hallottam fürdőbe jövet-menet). Kád zuhanyfüggönnyel, sok tusfürdő, csomagolt fogkefe és szájvíz műanyag poharakkal. Elemeli lakás nagyon lassú lifttel (amit már mások is megírtak).
Rebeka külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc nélküli hirdetéseknél valahogy mindig mást várok mint ami igazából van de ez nem szokott probléma lenni. Mind két lány teljesen megfelel a képeknek és az adatok is stimmelnek. Azt hiszem fekete fehérnemű volt Rebekán és fehér Tinán de lehet hogy fordítva volt :D mindketten nagyon kedvesek.

Rebeka: Magasabb, vékony, fiatal lány, tökéletes popsival és szép markolászható cicikkel, borotvált puncival.
Tina: Alacsonyabb, vékony nő, nagyobb cicikkel és szintén borotvált puncival.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 121370 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 121370 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2024-04-30 08:55:25 erotikus masszázs 1213705. Rebeka +36303934021 beszámoló 2024-04-30 08:55:25 erotikus masszázs 1213706. Rebeka +36303934021 beszámoló 2024-04-30 08:55:25 erotikus masszázs 121370
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
A masszázs a kényeztetés után történt. Én hason feküdtem a tükör felé és próbáltam regenerálódni amíg a lányok masszírozták a hátamat - megkérdezték hogy mivel masszírozzanak én olajat választottam. Nem figyeltem hogy az erősséget sem a szakszerűséget (nem volt fontos nekem ott és akkor) rajtuk legeltettem a szemem, közben beszélgettünk amíg le nem telt az időm majd zuhany, öltözés, virágszálak rendezése és indulás.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Megérkezés után bekísértek a szobába, kaptam száraz törölközőt, lezuhanyoztam, majd amikor visszaértem megbeszéltük mit szeretnék (leszbi, NFVSZ és hogy a masszás a végén legyen) utána lekerült róluk minden és elkezdtek csókolózni én pedig elkezdtem őket feltérképezni (aztán velem is csókolóztak persze), majd Tina hátra feküdt és Rebeka kezdte el kényeztetni, én mögé kerültem és az a látvány - tökéletes popsi és punci - hát biztos nem felejtem el egy darabig :D nem is tudtam mást csinálni, elkezdtem Rebekát nyalni. Ezután cseréltek a lányok itt az hiszem Rebekához mentem franciára, azután nem pontosan emlékszem a sorrendre, volt hogy kértem őket hogy 69-ezzenek (Rebeka alul, Tina felül) amit moziztam kicsit majd Tina szájába adtam a férfiasságom, volt hogy mindkettőjüket nyaltam felváltva (talán Tinánál éreztem kis remegéseket) amit megköszöntek. Többször leállítottam őket mert már nagyon fel voltam húzva és akartam még egy kicsit élvezni a jó dolgokat, de mint kiderült itt nincs az hogy egy órában egyszer - így megnyugodva hogy lehet majd folytatás - óriásit élveztem Tina szájába amíg Rebeka a golyókat kényeztette. Tina Megvárta amíg lenyugszom és csak utána szabadult meg az srácoktól egy papírtörlőbe. Miután mindenki rendbe szedte magát akkor jött a fentebb leírt masszázs rész. Lehetett volna második kör de nem éltem vele.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csók alapban, leszbi és NFVSZ extra (kevesebb mint egy másik szalonban).
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 58 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jó élménnyel távoztam :) Kedvesek voltak és mindent teljesítettek amit kértem, még biztos visszajövök.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-04 06:11:12
Jól megírt beszámoló - élmény olvasni. Két nagyon izgalmas csajszi van bemutatva. Köszönet a megosztásért!
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 17db
(2024-04-25) : Rebeka's blowjob skills are impressive, she clearly has done this for a while - she started at my balls, building anticipation before with slow gentle movements, before working her way up the shaft and onto the head. I was excruciatingly horny and couldn't last,

(2024-03-14) : Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját,

(2024-02-13) : Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak.

nagyon jó: 11db
(2024-04-24) : Rebek teljes idő alatti hozzászólása csodás volt.Franciája finom, játékos , csókjai finomak, bújása őszinte.Szivesen vette a kölcsönös franciát, picit talán még élvezte is.

(2023-12-04) : Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..

(2023-09-17) : . Kezét-száját egyszerre, jó arányban használja, nem siettetősen, de azért céltudatosan. Kérdem szeretné-e hogy megadjam magam, igenlő válaszára azonnal jött a spricc és a többit már szája mélye fogadta, hosszan lüktettem, aranyosan tűrte, megvárt.

: 5db
(2024-01-16) : She first kissed my face, chest and quickly had my friend in her mouth. She was gentle and soft licking the balls and the shaft up and down in alternation with sucking on him.

(2023-12-21) : Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott.

(2023-10-22) : I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant.