Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-12-21 16:11:22

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 120209 erotikus masszázs

ironmanus a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
hosszú lábak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
Egyeztetés
Elérhető:
4
Csókkedvelő MT írása volt a felbujtó, no meg a tény, hogy magam is szeretek finom csókokat adni-kapni. Gondoltam, ha egy csókkedvelőtől kap egy lány „csodás csók” címkét, az nem lehet rossz felállás.
Hetekkel ezelőtt futottam neki először, de akkor nem jött össze. Most sem volt zökkenőmentes, mert miután nem értem el telefonon, szerettem volna VTR-en bejelentkezni. Így belőttem az általam ideálisnak gondolt időpontot. Majd megcsörgetett és visszahívtam, és így sikerült megállapodni az új, kompromisszumos időpontba. Viszont ő nem utasította el az eredeti VTR kérésemet, és én hiába szakítottam meg a korábbit, az új időpontot nem tudtam megadni, mert fedésben volt az előzőleg befoglalt idővel. Erről dobtam neki egy üzenetet, de arra nem jött válasz, nem is csörrentett meg, úgyhogy volt egy kis para bennem, amíg eljutottam a kapucsengőig. Viszont onnan ment minden simán.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem és iszonyú mázlim volt. Az első merőleges utcában éppen kiállt valaki, úgyhogy nem válogattam. Nem az a környék. Szerintem 10-15 percet erre a műveletre érdemes ráhagyni, ha valaki nem a kényeztetés rovására szeretne parkolót keresni.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
A feljutás történhet lifttel, de kéretik vagy egyel előtte, vagy utána kiszállni a liftből és a célállomást gyalogszerrel megközelíteni. Az okát nem kérdeztem, bár van 1-2 lényegtelen felvetésem erről. A lakásból az előszobát, tetthelyet és fürdőszobát használtam, de van egy (két?) másik helység is, ami nem kapott szerepet. Az előszobában kényelmesen le lehet tenni a cipőt, a fájós derekúaknak ülő alkalmatosság és cipőkanál is segítségére van ebben. De ott csak a cipőt kell hagyni, az összes többi cuccot a tetthelyen egy fotelba lehet tenni. A szobát a 2 ágybetétből összetolt fekhelyszerűség uralja, közepén egy 1 személyes papírlepedő szerűséggel. Nos erről hamar legurulhat a nép egyszerű gyermeke, mert pont alatta van az összeilletése az ágybetéteknek, amik nincsenek egymáshoz rögzítve. Így nem a legkényelmesebb felület. Át is helyezkedtünk valamelyik betétre, de ugye ott pont nem volt cserélhető lepedő. Mikor a második zuhanyból jöttem vissza, akkor is csak a középső (színes papírcsík cserélődött.) Ha valakit zavarnak a porcicák, akkor vagy kapcsolja le a padlón körbefutó színes LED sort, ami a hangulatot hivatott feldobni, vagy vigyen egy Vileda szettet magával, mert az kombináció ebben a formában nem túl szerencsés. Szerintem, ha nem ott fut a hangulatvilágítás, akkor észre sem veszem. A fürdőben van minden, ami kell; száraz kilépő, és tisztálkodáshoz minden szokásos. Melegvíz óramű pontossággal jön, nem kell variálni, várni, fagyoskodni, vagy forrázni, csak gyorsan túllenni a kötelező körön.
Rebeka külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
3
A képeken biztosan ő van. Egy igazi hamvas tini. Az arcáról írtak már sokfélét az előző beszámolókban. Szerintem vannak olyan lányok, akik a férfiemberek (de többnyire a nőknek is) 95%-ban tetszenek. Szerintem Rebi arca nem ez a kategória, inkább megosztó. Értem, ha valaki szépnek találja és én is hajlanék rá, DE amikor az üdvözléskor kivillantak elöl a fogai, akkor elkaptam a tekintetemet róla. Inkább legeltettem a szemem a sima – még szemre is selymesnek látszó – bőrén, falatnyi popsiján, mait fürdőruha szerű tanga láttatni engedett. Tetkó csak egy kis felirat van a bal vállánál, egyébként nagyon szép, sima, feszes bőre van, amihez nagyon jó hozzáérni. Az adatlapján viszont van egy „elírás”, mely szerint nem dohányzik. Azonban aki tényleg nem dohányzik és nem is szereti a dohány szagát, az az első csóknál azonnal kiszúrja, hogy nem a randi előtt dobta el élete első csikkjét. Ezt nagyon sajnáltam, mert nekem ez nagyon zavaró volt.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 120209 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 120209 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-12-22 09:53:10 erotikus masszázs 1202095. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-12-22 09:53:10 erotikus masszázs 1202096. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-12-22 09:53:10 erotikus masszázs 120209
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Erotika:
3
Erre a mutatványra a két kényzetető rész között került sor. De igazából csak a kényeztetés felvezetésére szántam. Először az az ötletem támadt, hogy hagyom magam masszíroztatni. Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott. De ezzel egyikünknek sem sikerült sokat dobni a kedélyállapotán, így gondoltam, hogy kezembe veszem a sorsomat és kértem egy helycserét.
Levezetés
Natúr francia végig:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
A kényeztetés a fürdőből kilépve kezdődött. azzal bizonyos finom simogatással, csókolózós felfedezéssel. A csók tényleg nagyon finom lenne, ha nem venné a kedvemet a hamutartó nyalogatás érzése. A felfedezés is leginkább arról szólt, hogy én igyekeztem feltérképezni a taktilis ingerek adta örömforrásokat. Erre azért nem lehet panasz! Úgyhogy egy idő múlva javasoltam, hogy folytassuk ugyan ezt vízszintes helyzetben. Úgy mégis könnyebb nagyobb távlatokat bejárni a nyelvemmel. És nagyon megéri benevezni erre az utazásra, mert ott délen csodaszép helyek várják a kéj éhes utazót. Rebi lábai között olyan csodaszép ívek, hajlatok, dombocskák, völgyek lakoznak, aminek minden egyes négyzetcentiméterét érdemes bebarangolni. Akár finom kis érintésekkel, akár csókokkal, vagy intenzív nyelvcsapásokkal. Mindeközben Rebi Részéről a szolgai nyögéseket lehetett hallani, gyenge színészi alakítással, de egy idő után a teste nem tudta megjátszani magát. A hangok ugyan azzal a monotóniával törtek elő belőle, de a kis puncija egyre bővebben adta jelét a testi örömök által kiváltott reakciónak, melyet egyre bővebb izgató viszkozitású váladék kísért. Nem is voltam rest ezt kihasználni és az egyik ujjammal ezen örömforrás nyomára eredve további örömöket csallogattam elő, mindkettőnk örömére. Szerintem neki nem sikerült elröppennie, de ezzel megérett a helyzet a kedvenc 69 pozíció elfoglalására. Itt aztán minden kedvencemet egyszerre élvezhettem. Nem is váratottam sokáig Rebit, és a kis utódjelölteket a szája gondjaira bíztam. Nem lehet azt mondani, hogy a kapituláció után még sokáig dédelgette volna őket, de akkor nekem már úgy is lefőtt a kávé, úgyhogy mire a mosdóból visszatért még mindig nem voltam teljesen 100-as. Ezt követte a fent leírt olaj kenegetős rész, majd még egy ugyan ilyen kényeztetéssel töltöttük ki a másfél órás etapot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Ez a rész az egyik legjobb. Mert ami máshol extra, pl. csók, (dohányosok előnyben) és ujjazás, az itt alap, és nem csak alibiből. a NFVSZ is jobb, mint méltányos rózsaszálakkal érhető el. Úgyhogy egy nagyon megérős randit lehet összehozni.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nekem végig az volt az érzésem, hogy Rebi nagyon meg akar felelni és nagyon koncentrál, de ettől olyan volt, mintha zavarba lenne, és nem is élvezi az együttlétet. Ezért nekünk nem sikerült szenvedélyes, érzéki találkozóban részesíteni egymást, de ettől eltekintve egy csodás erotikus felfedezésben lehetett részem, amit így sajnos egyedül éltem át, és kicsit mintha kihasználtam volna őt. Szóval így nem volt felhőtlen az örömöm és nem hiszem, hogy én ennek újra nekifutnék. Szerintem mi nem voltunk egy jó páros, amit azért sajnálok, mert azt a gyönyörű ölét még sokszor fogom megkívánni álmaimban.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 12:09:49
Kritikus beszámoló. Jó dolog, hogy ilyen írások is születnek.

2023-12-25 16:57:18
Tulajdonképpen mindent leirtál. Többször is átjött egy fajta bizonytalanság mindkét részről...
Ezért eléggé ellentmondásos beszi kerekedett belőle, de ugye minden találka más. A lényegi információk miatt jóra adtam, köszi a megosztását.

2023-12-25 15:33:51
>Velem szerencséd van Nyuszifül!:)Én dohányoztam 20 évig,engem nem zavar.:)A szájrapuszi jobban zavarna.:DLassan odaérek Angyalkáim!:))):PPP

2023-12-24 07:22:57
Ez az írás nagyon sok jó és kevésbé jó hasznos információval szolgál. Alá bírom támasztani a tegnapi találkozónk alapján, melyről 90%-ban hasonlókat tudnék írni mielőtt valaki nekem szegezné hogy miért nem írom le. Viszont a dohányzás kellemetlen érzésének eltüntetésére ha nagyobb hangsúlyt fektetne akkor akár visszajáró vendége is lehetnék ezt el is mondtam személyesen.

2023-12-23 17:19:37
Sok felesleges karakter, nagyon kevés hasznos jól részletezett információ a levezetés fejezetben.
Nem kaptam vàlaszokat a hogyan csinálta, mitől volt jó kérdéseimre. A "hamutartó nyalogatást" lehet poénnak szántad,nem annak jött le.
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 17db
(2024-04-25) : Rebeka's blowjob skills are impressive, she clearly has done this for a while - she started at my balls, building anticipation before with slow gentle movements, before working her way up the shaft and onto the head. I was excruciatingly horny and couldn't last,

(2024-03-14) : Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját,

(2024-02-13) : Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak.

nagyon jó: 12db
(2024-04-29) : nem is tudtam mást csinálni, elkezdtem Rebekát nyalni. Ezután cseréltek a lányok itt az hiszem Rebekához mentem franciára, azután nem pontosan emlékszem a sorrendre, volt hogy kértem őket hogy 69-ezzenek (Rebeka alul, Tina felül)

(2024-04-24) : Rebek teljes idő alatti hozzászólása csodás volt.Franciája finom, játékos , csókjai finomak, bújása őszinte.Szivesen vette a kölcsönös franciát, picit talán még élvezte is.

(2023-12-04) : Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..

: 4db
(2024-01-16) : She first kissed my face, chest and quickly had my friend in her mouth. She was gentle and soft licking the balls and the shaft up and down in alternation with sucking on him.

(2023-10-22) : I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant.

(2023-09-21) : We started with a "standing blowjob" [eleinte allás szopás?], where she was on her knees while I was standing. I like that and my cock was already getting a little big for her to handle. She does not generally go very deep with her sucking, but you can push a little. I don't think she does much deep throating.