Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-10-25 18:24:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 119669 erotikus masszázs

csókkedvelő2 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
legszebb punci
fülledt erotika
csodás csók
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Rebeka régi kedvencem. Az elmúlt két évben találkozásaink száma meghaladta a tucatot. Ezek többsége szokásos volt, de néhány négykezes is szaporította a számukat. Most telefonon hívtam, amit azonnal felvett és így beszéltük meg a találkozásunkat az ünnepek utánra, amit előző nap megerősítettünk. Ez a beszámoló ennek a találkozásnak az eseményeit rögzíti, de a leíró részek az összes tali során szerzett tapasztalataimra épülnek.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím pontos, a szalon többünk számára jól ismert. A IX.-ik kerület egyik főutcáján fekszik, BKV járatokkal bőven ellátva. Én kocsival mentem és lehet, hogy csak szerencsés vagyok, de a környező mellékutcákban még mindig találtam fizetős parkolót, most is. GPS odavisz. Telefonomra azonnal megkaptam az engedélyt az ismert kapukód programozására.
Helyszín
Fürdő:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás jó állapotú, patyolat tiszta. A nagyméretű szobát egy nagy, 25 cm vastag matrac uralja. Ez az általam régebbről ismert franciaágy epedája. A falon tükör, bár az még az eredeti ágymagassághoz van beállítva, az alsó szegmens kiegészítésére már készülnek. Fantáziadús vendégeknek van még egy fotel is a szobában. Szekrény szépen felcsavart törölközőkkel, kegyszerekkel. Kis asztal és még egy szoba klíma is serénykedhet, ha kell.
A fürdőben nagyméretű sarokkád függönnyel, száraz kilépővel. Két törölköző jár és minden tisztasági kellék megtalálható.
A tetthely egyébként egyedülálló a maga nemében, két kislány uralja, de nem „szalon”, hanem Rebeka és Adél szinte hihetetlen barátsága tartja fenn. Maguk mellé választanak egy-két szigorúan megvizsgált kislányt, úgy, hogy a szellemiség megmaradjon. Itt minden a vendégről szól, „megszívatás” nem fordulhat elő.
Általában megemlítendő értéknek szoktuk nevezni, ha az ember senki mással nem találkozott. Itt azonban kicsit más a helyzet: a találka végén most sem maradt el a csokis tálból való kínálás búcsúcsokok között, amihez még a szabad kislány is kipenderült a fészek rendszeres látogatójának csókos üdvözlésére.
Rebeka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rebeka fényképei nem frissek ugyan, de érdemi változás nem történt rajta. Változatlanul sudár termet, hosszú lábakkal, egészében véve tinis megjelenéssel. Ő nem az a kislány akinek küzdenie kell a plusz kilókkal, sőt, még szerinte is elférne rajta akár öt kiló többlet is.
Szeretném azonban kiemelni az arcát. Szokták a fényképen nem látható arcokat kedvesnek, csinosnak, szomszédlányosnak, karakteresnek stb. nevezni. Tudom, hogy az ízlések eltérnek, de én meg merem kockáztatni, hogy Rebeka SZÉP. Így nagy betűkkel. Tökéletesen harmónikus vonások, csókot ígérő (szerencsére nem csak ígérő), mindig mosolygó száj. Az uralkodó azonban a tekintete. A szeme is mosolyog, és a nyílt tekintetében benne van az őszinte tisztasága is. Smink nem volt rajta (kivéve a műszempillát) és így gyönyörű, eredeti arca dominált.
Gerezdnyi popsija mellett külön méltatást érdemel csodálatos puncija. Nem véletlenül szerepel a honlapon található „legszebb punci” ezüstérdemesként, csak megerősíteni tudom ezt a méltatást. Csodálatosan formált kis ajkaival szinte csókolózni lehet.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 119669 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 119669 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-10-26 10:17:04 erotikus masszázs 1196695. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-10-26 10:17:04 erotikus masszázs 1196696. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-10-26 10:17:04 erotikus masszázs 119669
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Klasszikus masszázsra az érdeklődés kölcsönös hiánya miatt most sem került sor. Volt ugyan lingam masszázs, de arról majd később.
„Előjáték” azonban volt bőven. Szokásunk szerint most is utcai ruhában találkoztunk, amit a megszokott üdvözlő csók, cipő levétel és nyalánkságok átadása után a szobában segítettünk le egymásról. Egy heveny összesimulást követően együtt mentünk zuhanyozni, ahol az összesimulás folytatódott, folyamatos csókolózás közben a habot kezekkel és teljes testtel kentük egymásra gondosan ügyelve azokra a testtájakra, amit később különös figyelembe akartunk részesíteni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
A szobába érve, állva, összeölelkezve ellenőriztük, hogy mindenütt jól megtörölközünk-e. Ennek felderítés szájjal volt a legcélravezetőbb. Számomra ez is élmény volt, ahogy a nyúlánk kislány lábujjhegyre áll, hogy összesimulni, csókolózni tudjunk. E közben Rebeka megfordult, hogy csodás popsija és hátranyújtott keze hozza hangulatba férfiasságom. Így egyik kezem a ciciket tudta kényeztetni, míg a másik elindult a lába közé további kedvet csinálni.
A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik. A hosszú lábaknak és a csodás lapos pocinak is meg kellett kapniuk a nekik járó kényeztetést. Ezután elkezdhettem a csodás, fejlett kisajkakkal és immár lázongó csiklóval való nyelves ismerkedést. Rövidesen megjelent a kéj leve is, amely bevonzotta egy, majd két ujjamat is egy kis G pont ingerlésre. Szereti az ujjazást.
Rebeka csukott szemmel, cicijeit markolászva duruzsolt. Testmozgása egyszer csak intenzívebbre váltott és bevallása alapján elrepült.
Rövid összebújós, csókos pihegés után én kerültem terítékre. Most Ö csókolt végig, majd bemutatta lingam tudását. Mások is szoktak lingam masszázsnak nevezett simogatásokat alkalmazni, de az Övé az igazi klasszikus volt. A két olajos kéz egyidejű csavaró-húzó mozgását követően az egyik kéz marokra fog, míg a másik három ujjal simogat. Közben pedig kaján mosollyal nyugtázta tevékenysége eredményét. Az extázist tovább fokozva rátért a franciázásra, amit nagyon változatosan csinál, hol kéz nélkül, hol marok fogással rásegítve, a csatolt részeket is kényeztetve.
Pihenésként össze ölelkezve beszélgettünk egymás és a világ dolgairól, igekötőként csókot használva.
Gondoltam, az extraként szereplő prosztata masszázst is ki kell próbálni. Érdemes volt, csodálatos élményt nyújtott, ahogy masszázs közben szemembe nézve figyelt, majd ráborult a már ismert játékszerére.
Az élmény özön 69-ben csúcsosodott ki. Rebeka úgy helyezkedett, hogy nem csak nyelvvel tudtam kedveskedni neki, hanem még két ujjam is szerepet kapott, miközben Ö felső fokra kapcsolta a franciáját. A kéjhullám egyszerre öntött el mind kettönket.
Némi tisztálkodások után újra az egymáshoz simuló beszélgetés került előtérbe.
Maradék időnkben megegyszer kölcsönösen kedvet kaptunk Rebeka háton fekvő elrepetesére.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A NFVSZ és a prosztata masszázs képezi az extrát, igencsak baráti árfolyamon.
Mindkettőt igénybe vettem és állíthatom, érdemes.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Rebeka valóban egy csoda.
Nem elég, hogy ragyogó alakja van, szép, kedves, vágyat adni és kapni tudó, hanem egy kivételes egyéniséget ismertem meg benne. Természetes őszintesége értelmes gondolatokkal, érdeklődéssel van megáldva. Nála a beszélgetés nem formális. Valóban érdekli amit a másik mond, belekérdez, válaszol, ugyanakkor kitárulkozóan őszinte. Egészen egyedülállóvá kivételes memóriája teszi. Egy-két hónap után is ott lehet folytatni vele egy beszélgetést, ahol korábban abbahagytuk. Az is speciális képessége, hogy el tudja hitetni a vándorral, hogy ö az igazi, a legkedvesebb vendég.
A csókja is egy külön fejezet, az ajkak és a nyelvek zabolátlan játéka. Nem csak egyszerűen szeret csókolózni, hanem abban benne van az egész egyénisége, szeretetet adni akarása is.
Egyszóval: ISTENNŐ

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-08 16:11:27
Tudom, hogy kicsit késve szólok hozzá, de ez a beszi annyira jó lett, hogy muszáj méltatnom. Mit jó?!: jó hangulatú, olvasmányos, szabatos, tökéltes, szóval lila csíkhoz méltó! Kösz és grat.!

2023-11-04 08:01:18
Nimcs is ehhez mit hozzáadni. Minden úgy jó, ahogy megírtad. Köszi szépen. Az élményhez pedig gratulálok és egészségedre :-)

2023-11-02 22:34:28
Remek írás. Irigykedem is ezért a stabil "kapcsolatért". Megérdemlitek a kölcsönös elismerést. Grat.

2023-11-02 07:24:37
Gratula az élményhez 3s a beszihez is. Mindkettő pazarra sikeredett.. 😎💯

2023-10-28 23:00:06
Kellően részletes, már-már regényszerű beszámoló.
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

(2023-03-17) : Lassan befejezi a hagyományos masszázst nagyon kellemes volt,majd beolajozza formás kebleit és a hátamon oldalról kapok fergeteges csúszkát közben a tükörben megcsodálom figyelemre méltó szeméremajkait.Közben puszikat is kapok a hátamra nyakamra majd megfodulok Rebeka rámhajol szájpuszit váltunk.

felejthetetlen: 14db
(2024-02-13) : Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak.

(2024-01-14) : Rebeka nagyon képben van velem kapcsolatban sok mindenre rákérdez amit régebben meséltem neki.A tükörben figyelem minden mozdulatukat Tilda a jobb oldalamon Rebeka a baloldalon ténykedik vállam derekam lábam közepes erősséggel álgyúrják minden izmomat átmozgatják kelemesen ellazulok.

(2023-09-25) : Alaposan végig masszírozott, jeleztem, hogy a hátam néha fáj, arra nagyobb figyelmet fordítva. Nem maradt ki egy testrészem sem a kellemes, de nem profi masszásból. Minden egyes érintése jól esett, illett az egész ottlétem hangulatához.

nagyon jó: 10db
(2023-12-04) : Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..

(2023-09-17) : . Kezét-száját egyszerre, jó arányban használja, nem siettetősen, de azért céltudatosan. Kérdem szeretné-e hogy megadjam magam, igenlő válaszára azonnal jött a spricc és a többit már szája mélye fogadta, hosszan lüktettem, aranyosan tűrte, megvárt.

(2023-09-13) : A két lány bekente testápolóval a hátamat, lábamat, vállaimat és az általam mondott rakoncátlankodó területeket jól átnyomkodták. Igazából én szinte soha nem kérek masszázst de mivel most jó pár porcikám is fájt éltem vele és nagyon jól esett.

: 6db
(2024-01-16) : She first kissed my face, chest and quickly had my friend in her mouth. She was gentle and soft licking the balls and the shaft up and down in alternation with sucking on him.

(2024-01-15) : A négy kéz fantasztikusan átgyúrt,simogatott,kényeztetett.Nagyon jó érzés ahogy négy kéz,és négy mell stb,csak neked akar jót.Viszont nem ez volt a főműsorszám.:)

(2023-12-21) : Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott.