Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Rachel

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-22 20:13:40

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen az értékelést🤗😉 puszi, Rachel

Beszámoló Rachel +36303885964 120442 szexpartner

Dante12 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Rachel hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
4
Egy ideje már nézegettem a hirdetését a másik oldalon mert itt csak néha jelenik meg a hirdetése. Telefonon egyeztettem vele csilingelő hangján egy aznap esti időpontot, ami mind a kettőnknek megfelelt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A randevú helyszíne könnyen megközelíthető, de a parkolásra hagyjunk időt mert nem biztos, hogy azonnal sikerül letennünk az autót. Tömegközlekedéssel is mehetünk, de azt most nem néztem, hogy a közelben megáll-e valami. Pár percet biztosan sétálni kell.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás igényesen van kialakítva, annak megfelelően, hogy randink tökéletesen sikerüljön. Nagy nappali, konyhai résszel és egy kisebb szoba nagy kényelmes franciaággyal, ahol a legtöbb időt töltöttük. A fürdőszobában kádban szabadulhatunk meg az út porától, megfelelő mennyiségű tusfürdő közül választva ki, ami nekünk megfelel és persze szájvíz is van.
Rachel külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A másik oldalon nagy segítségünkre van az a rengeteg mennyiségű kép, ami az oldalon kint van és a valóságban is helytálló mivel többek között arcos képpel is hirdet. Csalódás kizárva. Szép és nagyon kellemes tapintású mellek a popsiról nem is beszélve. Minden porcikája szépen karbantartott. A közelében könnyen fel lehet oldódni már ha feszültségtől terhesen érkezik az emberfia.
1. Rachel +36303885964 beszámoló Budapest 120442 erotikus masszázs
3. Rachel +36303885964 beszámoló Budapest 120442 erotikus masszázs4. Rachel +36303885964 beszámoló 2024-01-23 09:19:50 erotikus masszázs 1204425. Rachel +36303885964 beszámoló 2024-01-23 09:19:50 erotikus masszázs 1204426. Rachel +36303885964 beszámoló 2024-01-23 09:19:50 erotikus masszázs 120442
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Megérkezés után egy kis ismerkedős beszélgetés majd egy törölköző kíséretében irány a fürdőszoba. Onnan kilépve Rachel a nappaliban vár, alig valamiben és beinvitál a hálószobába. Hanyatt fekszem és kölcsönösen simogatni kezdjük egymást én persze cicijét, popsiját hangsúlyozottan majd ébredező barátomra lesz figyelmes, amit finoman szájába vesz és ennek hatására elérem teljes méretem és keménységem. Mélytorok majdnem megy neki, kicsi hiányzik a teljességhez, de nincs hiányérzetem mert szája finom nyálban bővelkedő. A finomságok közepette én is megkóstolom nedvességét, aminek hangot is ad, de teljes örömöt nem értem el. Érzem már nem bírom sokáig és gumit húzunk. Misszionáriussal kezdünk, lábát felhúzva könnyen befogad majd egy idő után hátulról szeretném csodálni popsiját és kutyusba fordulunk. Először finoman majd egyre lendületesebben szeretgetem csípőjénél megfogva húzva magamhoz, aminek végén mélyen bent tartva ér el a vég. Nagyon figyelmesen hagy lenyugodni majd romokat takartunk. Ezt követően egymás mellé fekszünk és kicsit még beszélgetünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonbeszélgetésben elmondottak szerint, de most utólag rendeztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 35, egy órás randira 50, másfel órás randira 70, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Minden szempontból ajánlott a hölgy. Kedves figyelmes és azon szorgoskodik, hogy elégedetten távozzunk. Nagyon jó beszélgetőpartner, nyitott az egész világra és felénk is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rachel szexpartner beszámolójáról


2024-01-24 17:20:03
Na most leszek irigy, neked írt reagot is, emlèkeim szerint mèg senkinek sem írt reagot Rachel.
Mutasd mindet

FunkciókRachel legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2023-07-18) : Rákèrdez szeretnèm-e masszázzsal kezdeni, de inkább egyből szexszel annak sincs akadálya, először szemből kapja be a farkam, majd 69-et kèrek ès úgy helyezkedik rajtam hogy minèl jobban hozzáfèrjek a puncijához, gyönyörű puncija van. Az aktusra ő kèrdez rá, jöhet a gumi?

(2023-03-08) : A gyengéd pusziktól kezdve a mélytorokig , és enyhe harapdálásig mindent bevetett . Folyamatosan figyelte a reakciómat . Minden pillanatát imádtam . Mikor már látta hogy mindjárt elmegyek , kérdezte hogy miképp folytassuk 69 et javasoltam .

(2022-12-06) : Profi, kezezés szinte semmi, csak mikor a fütyi oldalát nyalakodja, akkor húz rajt párat. Mélyen beveszi,(átlaghoz képest. Mélytorok filmforgatásra nem engem kérnének fel.) lelkesen hangolja a műszert.

nagyon jó: 1db
(2023-01-26) : . A legjobb pontot találtam meg, a teste szinte végig remegett a nyelvmunka hatására. Meg is jegyezte hogy ritkán sikerül őt így megfogni. Miután kiélvezte, fordultunk és ő kezdett el franciázni. Nagyon jól csinálja, és egy kis kényszerfranciát is sikerült belecsempészni. Utána egy rövid ideig kérésemre a mellei közé vette a szerszámomat, majd gumit húztunk. Lovaglóban indultunk, jó alaposan rodeózott rajtam. A találkozó alatt végig egy halk kuncogó hangot hallat. Kicsit furcsának tűnhet egyeseknek, de négy alkalom után én úgy látom, hogy ez nála az élvezet és öröm sajátos kifejezése. Paci után misszionárius következett. Alaposan megdolgoztam, a gyönyörét és biztatását azzal is jelezte, hogy nemsokára a nyakamba kapaszkodott, valamint körbefogta a lábaival a csípőmet.

: 6db
(2023-11-28) : Nemsoká kezébe vette ébredező vesszőmet, én közben nyakát csókolta és már a nedves puncit simogattam. Megkérdezte hogy jöhet a francia? Persze hogy igent mondtam, és mellémtérdelt úgy hogy közben tudjam simogatni. Nagyon érzékien fogott a veszzőm kényeztetéséhez.

(2023-09-28) : Nyalja a golyóim, kezėt egyáltalán nem használja, bár tövig nem tudja bevenni, de így is frenetikusan használja a száját, finom hangokat hallat közben. Kérem, hogy üljön bele és nem kell kétszer mondanom, gumit pillanatok alatt felhelyezi és már ereszkedik is lassan az árbócba. Finom szűk a puncija és nagyon jó ritmusban mozog

(2023-07-31) : Natúr franciával kezdte, kissé nehezen hangolódtam a dologra fizikai értelemben - már aggódtam is kissé, de az odaadó hölgy (ajkai) hatására minden probléma eltűnt. Gumi fel, és hátulról kezdtük, majd misszibe fordultunk és ez a kanyar ennyi volt. Minden hiányérzet nélkül - sőt.