Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

RUBY

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-03 13:01:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Igen kellemes emlékeket, felidéző beszámolót írtál Bourges :),,,Köszi szépen!.
Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-).
Örömmel látlak vendégül folytatás képpen egy  kellemes lazító masszázsra, erotikus kényeztetéssel.
🥰 Puszi&Ölelés🤩 Ruby

Beszámoló RUBY +36205856940 119455 erotikus masszázs

Bourges a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg RUBY hirdetővel
gyönyörű arc
jól átmozgat, átgyúr
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az új lányok közül próbáltam választani olyanokat, akikről már született legalább egy értékelés. Ruby esetében azonban nem volt szerencsém. Viszont az arcos fotói elnyerték a tetszésemet és ugyebár a kíváncsiság is nagyúr, ezért felhívtam ezt a szépséget. Vele beszéltem és türelmesen, nem hadarva elmagyarázta nekem a programot, valamint a csokor méretéről is tájékoztatott. Tetszett a hangja, a stílusa, kulturált beszédmódja. Akkor még nem foglaltam be nála időpontot, csak a kedvenceim közé mentettem el. A látogatásomra végül csak egy hét múlva került sor.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
A XIII. Váci út és a Dagályfürdő közötti területre kell eljutni. A kék metró megállója kb. 8-10 perc kényelmes sétára található innen. Szerencsés esetben akár az új építésű épület komplexum előtt is meg lehet állni a négykerekűvel, de fizetős, szabad parkolókat itt a környéken mindig találhatunk.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ebben a modern, több emeletes, tiszta, csendes és liftes épületben található a rendelő. A légkondicionált, félhomályos lakáson belül rend és tisztaság volt, valamint kellemes illat terjengett mindenütt. A tágas szobánkban jobbra a fal mellett egy kényelmes bőrkanapé van, amire később a ruháimat tettem le. Középen egy széles, huzattal bevont, szépen feldíszített tatami található, körülötte pedig a szükséges masszázs kellékek voltak kirakva. Mellette balra, a falra egy nagyméretű tükör lett felszerelve a mozizni vágyóknak. De vannak még itt a színes falakon különféle relikviák, díszítések, a padlón pedig futófény csík teszi még hangulatosabbá a szobát. A világos makulátlanul rendben tartott, kádas függönyös fürdőben minden féle tisztálkodási eszközt megtalálhatunk.
RUBY külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha neked tetszik az arckitakarás nélküli képein látható, alacsony termetű, babaarcú, dúskeblű, nem szálkás hasú, de feszes bőrű, kissé faros, combos, frissen borotvált, zárt nunival bíró, erős csontozató, nagyon kedves természetű, halk szavú, a húszas évei közepe táján járó leányka: akkor nála van a helyed! A háta közepéig érő, festett vörös, haját most konytba vonva viselte, hogy az ne akadályozzon bennünket az érzéki összebújások alatt és azért, hogy ne legyenek a szabadon lógó tincsei esetleg olajosak. Valamint önző módon miattam is, hogy jól láthassam majd, minden szögből, a vastag, húsos ajkait amint a tagomon oboázik. A karjain láttam csak, emlékeim szerint, nagyobb tetoválásokat, amik viszont engem, akkor és ott egyáltalán nem zavartak. Az egész leányzó egy apró növésű, felettébb kívánatos szeretet bomba, akit örömmel tartottam a karjaimban!
1. RUBY +36205856940 beszámoló Budapest 119455 erotikus masszázs
3. RUBY +36205856940 beszámoló Budapest 119455 erotikus masszázs4. RUBY +36205856940 beszámoló 2023-10-03 17:33:18 erotikus masszázs 1194555. RUBY +36205856940 beszámoló 2023-10-03 17:33:18 erotikus masszázs 1194556. RUBY +36205856940 beszámoló 2023-10-03 17:33:18 erotikus masszázs 119455
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Ejha, mondta Ruby somolyogva, amikor becsuktam magam mögött a lakás bejárati ajtaját és egymás szemébe néztünk a félhomályos előszobában. Ő a köztünk lévő több mint harminc centis magasság különbségre utalt ezzel a kijelentésével. Esetleg elmenjek, kérdeztem tőle? Á dehogy mondta, és pipiskedve a karjait kinyújtva, átkarolta a nyakamat magához húzott egy apró csók erejéig. Korábban ugyanis, a bejelentkezésem alkalmával, amikor tisztáztuk, hogy nem dohányzik a csókra, az arcos képe alapján, már látatlanban bejelentkeztem nála! Kibújtam a cipőmből és követtem azt a kemény, formás ringó popsiját a szobánk felé. Odabent lehuppantam a kanapéra és a leendő gyönyörforrásomat pedig a bal combomra ültettem. Máris helyre billent a köztünk lévő néhány centis eltérés. Ebben az idilli, évődős állapotban beszéltük meg az előttünk álló 1.5 óra beltartalmát. Remek zenét is választott mely nagyon illett a mostani összebújós hangulathoz. Három extra csatolható még a csomaghoz 5 virágszál/db áron. Én azt kértem, hogy majd a végén számoljunk el, addig pedig sodródjunk inkább az árral. Természetesen mindeközben már javában csókolóztunk, miközben lefejtettem róla a rövid, fekete selyem fogadó kombinéját, ami alatt csak a feszes, illatos csupasz teste volt.

A vizesblokk meglátogatását követően először a kényeztetésé lett a főszerep és csak ezt követően került sor a masszázsra. Mivel vendéglátóm korábban már dolgozott egy más jellegű masszázs stúdióban, ezért most rutinosan, határozott mozdulatokkal vette kezelésbe a hátamat. Talán papírja nincs még róla, de azért megfelelő erősséggel és határozott mozdulatokkal gyúrta a derekamat, lapockáimat, majd a nyakamat. Kifejezetten jól estek most nekem ezek a néha keményebb majd simogatós mozdulatai. Mindeközben persze többféle témát érintve, sokat beszélgettünk és egy rendkívül szimpatikus,érdekes személyiség képe bontakozott ki előttem, miközben ő az olajos kacsóival a testemen szánkázott.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Szóval mielőtt leheveredtünk volna a hívogató tatamira, megkértem a házigazdámat, hogy térdepeljen elém és adjon nekem némi ízelítőt a francia tudásából. Szó nélkül megtette ezt nekem, miközben lassan lefelé csúszva, az újbegyeivel a mellkasomat, hasamat cirógatta, puszilgatta. Bevett ugyan a szájába, de csak a dákóm legvégét és a kezével kezdte húzogatni a répámat.


Hoppácska, hát álljunk már meg egy pajtaszegi szóra, de én nem ehhez vagyok ám szoktatva! Jeleztem is rögvest az én kis leendő nebulómnak, hogy ezt a részt, hogy s mint szeretem. És láss csodát, az olajos újai hamarosan már a tölténytárat izgatták és a comb belsőmet simogatták. Mélytorok ugyan nem volt ugyan, de derekasan elnyelt és úgy szopizott engem. Tette mindezt olyan barátnős természetességgel, odaadó gondoskodással, hogy fejben már az eljegyzési gyűrünk gondolatával kezdtem el játszani…!


Reggelig elálldogáltam volna előtte, de mivel én is szerettem volna a csábító csuporkáját a nyelvemmel kényeztetni, ezért egy idő után leheveredtünk a kényelmes nyoszolyánkra. Hanyatt feküdt az én kis gyönyörűségem, miközben halkan megjegyezte, hogy neki általában hosszabb idő kell az elreppenésre, én pedig egy rövid smárolás után elindultam dél felé. A szétterpesztett combjai között lehorgonyoztam, majd először csak lassú nyelvelésbe kezdtem. A tempót később megnöveltem, annak függvényében, hogy a fejem fölül milyen visszajelzések érkeztek. De végül feladtam, nem sikerült a házigazdámat a csúcsra juttatnom.


A helycsere után újra egybeforrtak az ajkaink, majd Ruby vette a kezébe illetve a szájába az irányítást. Kértem tőle, hogy a tükör felé pucsítson a formás fenekével, amit én mindvégig simogattam, engem pedig kéz használat nélkül kényeztessen. Nagyon gyorsan felvette a ritmust, megérezte, hogy nekem most mire is van szükségem. Az olajos kacsóival a golyszikat kezdte el magától finoman morzsolgatni, miközben a társamat a forró ajkai között a nyelvével izgatta. Olyannyira rám érzett ez a kis bestia, hogy rövid időn belül katapultálnom kellett. Ezért elé álltam kértem, hogy a ciciket szorítsa össze majd a srácaimat a mellére küldtem el sétálni, amihez ő állandó szemkontaktus mellett, a nyelvét kinyújtva, kéjesen mosolyogva asszisztált.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A találkozásunk végén 1.5 óra múlva, ezalatt egy extrát vettem igénybe, és ezért * rózsaszálat tettem le a bőrkanapéra. Természetesen igyekszem majd Rubynál mielőbb repetázni!!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy értelmes, figyelmes, vendégbarát Hölgyet ismertem meg Ruby személyében! Ajánlom őt mindazoknak, akik csendes nyugodt környezetben szeretnének kikapcsolódni, feltöltődni egy alacsony termetű, irányítható és csupaszív tündérke társaságában!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RUBY erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-06 17:31:09
Jó írásban mutattad be Rubyt egy kedvsinálóra sikeredett besziben. Kösz a megosztást.
Mutasd mindet

FunkciókRUBY legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.