Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Réka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-13 21:19:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
4
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Réka +36206240064 119863 szexpartner

Peina-Haider a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Réka hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Réka adatlapját nem oly rég fedeztem fel, és akkor be is tettem a kedvencek közé - bár még korábban nem találkoztam vele. Dél körül hívtam, mivel zölden villogott hirdetése. Elsőre nem sikerült elérnem de később visszacsörgött. Azonnal hívtam és aznap délutánra (pár órával későbbre) sikerült is időpontot egyeztetnem vele, rugalmas volt, mivel kicentizett volt az aznapi időbeosztásom, de így is megoldást talált.
Megközelítés
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
GPS ház elé visz. Parkolás a közeli utcákban megoldható, nekem szerencsém volt, pont a ház előtt volt szabad hely. Nem fizetős környék.
BKV járatokat nem igazán ismerem arrafelé, de Bosnyák térhez közeli a helyszín, onnantól talán 10-15 perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
2 kapun (mindkettőn a kapott kóddal) gyorsan át lehet jutni. Nem kell lépcsőzni, az épület bejáratánál közvetlen balra, vidám feliratú lábtörlő ad némi utasítást a bejutáshoz, de azt kellően bevállalós vendégeknek javaslom csak. Újszerű kisebb lakás, többen rendelnek, de ügyes a logisztika. A fürdő, törölköző, nagy sarokkád, néhány tusfürdő, szájvíz rendben voltak, minden adott a felkészüléshez.
Réka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Friss hirdető, 0 beszámoló. Ez mindig kockázatos, de a fényképei annyira felcsigáztak, hogy ennek ellenére úgy éreztem, egy próbát megér. Úgy gondoltam, ha már az ajtóban egy kicsit is elbizonytalanodom, udvariasan elköszönök. Kis cuki köntösben egy barátságos, mosolygó lány nyitott ajtót, bemutatkoztunk. Ekkor tudtam, hogy nem lesz gond, mivel a vidám kisugárzása, bájos arca nagyon kedvemre való volt. Bevezetett a kis stúdiószobányi tetthelyre, talán ott láttam csak meg először fekete egyrészes body-val takart gyönyörű alkatát. Nos, a képeken Ő látható. De azok nem adják vissza azt a fiatal, minden szempontból nőies, üde és hibátlan testét, amivel a fennebbható megajándékozta. Egyszerűen észbontó. Néhány diszkrét (egyáltalán nem zavaró) tetoválás csak izgalmasabbá teszi alkatát.
1. Réka +36206240064 beszámoló Budapest 119863 erotikus masszázs
3. Réka +36206240064 beszámoló Budapest 119863 erotikus masszázs4. Réka +36206240064 beszámoló 2023-11-14 09:20:59 erotikus masszázs 1198635. Réka +36206240064 beszámoló 2023-11-14 09:20:59 erotikus masszázs 1198636. Réka +36206240064 beszámoló 2023-11-14 09:20:59 erotikus masszázs 119863
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mivel csak fél órácska időnk volt, így öreg rókaként azon gondolkodtam (és ki is mondtam), hogy ha ez idő alatt csak simogathatom, már azzal boldog lennék. Réka valóban hálás volt ezekért a szavakért. ...De csak lennék, mert hát Réka olyan odaadó és kívánatos, kora ellenére érett és kommunikatív teremtés, hogy már mindent 'is' szerettem volna vele kipróbálni.

Leültem, bodyját lefejtettem róla, felálltam, bámultam, simogattam, hátulról simultam hozzá, kebleit átfonva tenyeremmel magamhoz húztam, mire Ő két kézfejemre rászorítva adta tudtomra, hogy jólesik számára ez a visszafogott rajongásom. A franciaágyra heveredtünk, tovább simogattam selymes bőrét, miközben Réka bársonyos tenyerét folyamatosan kézfejemen tartva valahol tudat alatt irányított, ezzel bátorítova és vágyamat csak tovább fokozva.

Néhány csókot helyeztem teste különböző pontjaira, de kelyhe után sóvárogtam. Szenzációs, rózsaként (pillangó szárnyakként) kívánatosan szétnyíló szeméremajkaihoz szabad hozzáférést biztosított. Nem tudtam betelni vele. Fél órából eltelt a fele, s bátorító sóhajai ellenére önző módon magamra is kellett gondolnom. Kérdésemre, hogy sikerülne elrepítenem igen volt a válasza, így megígértem neki, legközelebb minimum egy órát egyeztetünk a pótlásra. Boldogan helyeselt.

Nem kérdezte ezután mi legyen, lábaim közé hasra feküdve vette kézbe (ajkai közé) határozottan az irányítást. Ez a látvány kb. örökre megmarad, amikor egy ilyen fiatal lány kényeztet és látom magam előtt szenzációs testét, fenekének finom domborulatát, érzem természetes kebleinek forró érintését combomon. Mindezek mellett még kényeztetése is finom és odaadó, élvezettel teli.

Időnk fogy (csak az óra méri), felszerelést kérek. Missziben teszem magamévá, sóhaja nem megjátszós, karomat fogva húz magába, hullámzunk, finoman mozgatja csípőjét, érezhetően egyre jobban esik számára, egyik tenyerét mellkasomra szorítja. Egyre jobban kívánom. Muszáj mégegyszer megkóstolnom, lekéredzkedek ismét gyönyörű puncijához, finom és érzékien nedves. Majd újra behatolok, nyakát megtámasztom tenyeremmel, újammal ajkait simítom, kéjesen felsóhajt.

Kedvében szeretnék még járni, ezért megkérdezem, melyik a kedvenc póza. "Kutyus" - válaszolja mosolyogva. Akkor legyen, drága. Négykézlábra pattan, míg én széles terpeszben az ágy szélénél, Ő rámtolat, minden klappol, válla fölött boldogan rám mosolyog, gyorsítunk, rásegít, robbanok.

Gyors zuhany még, öltözök, ajtóban megölelem, érzem ahogy viszonozza.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre rendezem mindig, bár Réka megelőzött a kéréssel mivel még nem találkoztunk. Semmilyen extrát nem vettem igénybe. Egy két extrémebb dolgot és a csókot említette extraként, mely utóbbit kicsit sajnáltam is. Ennek ellenére tökéletes élmény garantált az alapban.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Réka friss hirdető, ennek ellenére bájos és vidám hozzáállása, kedvessége, visszafogott határozottsága, bátorító odaadása ellentmond fiatalságának. Elmondása szerint is (és tapasztalatom is alátámasztja) az érzéki szexet kedveli. Aki jófej, udvarias és megnyerő úriember vele szemben, az megtapasztalhatja kedvességét, odaadó személyiségét. Utólag is jó döntés volt, hogy a fél óra idő ellenére is meglátogattam. Köszönöm a sorsnak, hogy találkozhattunk.
(Nem gondoltam, hogy megírom ezt a beszámolót, de jelezte, megtisztelő lenne számára, ha megírnám az elsőt - így már viszont kötelességemnek éreztem.)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Réka szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet