Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Réka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-14 11:28:31

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Réka +36202720447 119868 erotikus masszázs

rupert_123 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Réka hirdetővel
csókos száj
teljesen ellazít
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Visszajáró vendég vagyok. Mint mindig, most is telefonon hívtam a randi előtt egy nappal. Egy kolléganője vette fel, így vele egyeztettem időpontot. Bár azt nem rögzítette, hogy most mennyi időre mennék, de ez nem jelentett gondot :)
Megközelítés
Nyugati pályaudvar és a Westend szomszédságában van a szalon. Könnyen megtalálható és megközelíthető. Parkolással általában szerencsém van, vagy jókor érkezem, mert a szomszédos utcákban mindig találni. De alapvetően érdemes kalkulálni a parkoló vadászattal eltöltött idővel.
Helyszín
A lakás egy társasház felső szintjén helyezkedik el. Megközelítés lifttel, melyből kilépve az ajtóban találod magad. A szalonban többen rendelnek, egy jól kiépített rendszerben. Nem fogsz találkozni mással, csak a vendégváróddal. Így a diszkréció garantált. Érkezéskor puszival köszöntjük egymást, majd irány a randi helyszínéül szolgáló szoba. Az egész házban, hangulatfokozó kellemes félhomály. A szobában fogas, szék és egy kisasztal a dolgaink tárolására. Amíg vetkőztem, kiszaladt majd elkísért a fürdőbe. A út porát egy kádban van lehetőségünk lemosni, ahol egy frissen fertőtlenítve tábla biztosíthat arról, hogy egy tiszta, gondozott fürdőben készítheted fel magad a randira. Tusfürdők széles palettája áll rendelkezésre, illetve dezodor, szájvíz és kézkrém is. Az ajtót résnyire nyitva lehet jeleztem, hogy elkészültem és már érkezett is Réka értem és indulás vissza a szobába, ahol vágodtam is le tatamira.
Réka külseje
Alapvetően kár pazarolni a karaktereket ehhez a ponthoz, mert arcos képpel hirdet, és aktuálisak, így nem érhet meglepetés. De azért néhány gondolat: Finoman telt alkat, selymes szolizott bőr, fekete haj, formás fenék, kézbeillő cicik, telt ajkak. Vadító tekintet.
1. Réka +36202720447 beszámoló Budapest 119868 erotikus masszázs
3. Réka +36202720447 beszámoló Budapest 119868 erotikus masszázs4. Réka +36202720447 beszámoló 2023-11-14 18:43:30 erotikus masszázs 1198685. Réka +36202720447 beszámoló 2023-11-14 18:43:30 erotikus masszázs 1198686. Réka +36202720447 beszámoló 2023-11-14 18:43:30 erotikus masszázs 119868
Erotikus masszázs
A tetthely egy tatami, amire a fürdőből visszaérve hasra huppantam és kezdődött a masszázs. Ekkor beszéltük meg, hogy ma másfél órára érkeztem a megszokott egy óra helyett. Réka olajjal masszíroz. Lábbakkal kezdi majd halad felfelé. Mivel másfél órára mentem, így a masszázs most egy lassabban felépített koreográfia volt. Mindenhol többet időzött, jól átdolgozott. A masszázsa kellemes, finoman átnyomkodja az izmaid. Közben , kellemesen elcsacsogtunk különféle témákról. A csöndet a „Szeretnél megfordulni?” mondat állította be a randiba. Pár masszázs fogás előlről, egy rövid csúszka, , ami biztosította a hadirendet oda lent.
Levezetés
Mellém telepedett nekem háttal és kezdődött a lingam. Nem most kezdte Réka. Ez érezhető minden érintésén. Tudja mikor és mit kell csinálnia ahhoz, hogy a kedvedben járjon. Mikor kellően felkorbácsolta a kedélyem, már a szájában találtam magam. A franciája zsánerem. Közben combját és a fenekét simogattam, amitől még jobban beindultam, ezért muszáj voltam megsimogatni a falni való punciját is. Szépen lassan, de értékelte a finom simogatásokat és nedvesedni kezdett. Ezen felbátorodva bevetettem az ujjaim is, ami nem volt ellenére. Megérkeztek a sóhajok, a finom nyögések. Ha valaki erre nem rájátszik, arra nagyon be tudok indulni, (és nem úgy vettem észre, hogy színházban vagyok) ezért kicsit elvitt a hév, és egyre bátrabban ujjaztam. Egy kis idő után finomabb mozdulatokat, kért , így átdobtam a fejem fölött a lábát, hogy 69-ben nyelvvel izgassam tovább. Így folytattuk tovább úgy gondolom mindkettőnk örömére.
Itt olvastam a beszámolókon, valaki írásában, hogy vannak azok a lányok „akiknek ha adsz, akkor ők is máshogy adnak”. Ez úgy gondolom Rékára is nagyon igaz. Minél jobban célt ért a nyalakodásom, annál jobban csinálta. Egyre mélyebbre vett, és annál nagyobb törődést kaptam oda lent minél többet az ő puncusa. Imádom amikor egymást húzva, egyre „vehemensebben ténykedünk” ahogy haladunk az élvezet útján. Aztán jött az a pont amikor nem bírtam tovább és a szájában ért végem. Hagyott a szájában lenyugodni , majd leszállt rólam és megköszöntük egymásnak a ténykedést.
Elszámolás
Érkezésemkor a szobában lévő kis asztalra helyeztem, a hozott kis ajándékkal együtt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 24, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem hiába vagyok visszajáró vendég Rékához. Amit csinál azt nagyon jól csinálja. Szeretek és fogok is még menni 😊 Minimális hiányérzetem egyedül abból fakadt, előre nem beszéltük , meg a másfél óra programját, de úgy gondolom, ha lenne lehetőség másfél órában 2 élvezésre, akkor egy ilyen program után kérdéses, hogy mi lenne egy másodiknak a sorsa :D Ha az élet úgy akarja, kiderül ! 😊

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Réka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-18 22:42:24
Levezető rész izgalmas tartalommal lett feltöltve, jó volt olvasni
Mutasd mindet