Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Réka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-11 10:12:58

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Réka +36202720447 118959 erotikus masszázs

georg05 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Réka hirdetővel
csodás cicik
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
mindig vidám
Egyeztetés
Telefonon hívtam a kolléganőjét, aki éppen nem ért rá, de Réka elmondta, hogy ma a kolléganő programja. Kérdeztem nála ugyan ez a program, amire azt a választ kaptam, hogy csak ha az Ö telefonszámán hívom föl akkor mondhatja el. Ez t egy kicsit furcsálltam, de végül felhívtam. Elmondta a programot és hol találkozhatunk. annak ellenére, hogy kicsit döcögősen indult a kapcsolatunk megbeszéltük a találkát. Kicsit az időponton kellett változtatni egy negyed órát.
Megközelítés
A Nyugatitól nem messze található. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, villamos 4-6, busz, metró, Én villamossal mentem, így a parkolás nehézségét nem tudom, de ezen a környéken nem egyszerű parkolni és elég drága a belvárosi parkolás. Pontos címet nagyon könnyű megtalálni
Helyszín
A lakásban többen vannak, bár én nem találkoztam senkivel. A szoba egy kis szoba éppen elfér benne egy börrel bevont tatami, ami egy kicsit nyikorog. A fürdő tiszta szép állapotban volt papucsot is kaptam és tiszta száraz törülközőt sok tusfürdő közül lehet választani, sajna illatmenteset egyet sem találtam.
Réka külseje
Fekete kis miniruhában fogadott,. A külsejét ugy tudnám leírni, hogy egy plusz size modell, megvan mindene, szép nagy mellek, méretes combok és szép arc. Összességében minden a helyén van és aki az ilyen alakú hölgyeket kedveli nem fog csalodni.
1. Réka +36202720447 beszámoló Budapest 118959 erotikus masszázs
3. Réka +36202720447 beszámoló Budapest 118959 erotikus masszázs4. Réka +36202720447 beszámoló 2023-08-11 11:43:04 erotikus masszázs 1189595. Réka +36202720447 beszámoló 2023-08-11 11:43:04 erotikus masszázs 1189596. Réka +36202720447 beszámoló 2023-08-11 11:43:04 erotikus masszázs 118959
Erotikus masszázs
Úgy kezdődött, hogy Réka a kis fekete rucit levette és mellém ült. Így lehetőségem nyílt simogatni a ciciket megcsókolni. majd kezdetét vette a masszázs. A lábammal kezdet beolajozta a kezét és a vádlimat alaposan megmasszírozta, majd megkérdezte, hogy a talpamat és a láb újakat is masszírozhatja e, amibe persze beleegyeztem. Ezek után a hátam következett jó erősen megdolgozta. A hátam masszirozása közben amelleivel is csúszkát, masszírozott, sőt a méretes cicik becsúztak időnként a fenekem közé, nagyon jól esett A masszázs közben mindig volt lehetőségem, hogy simogassam mindig úgy helyezkedett hogy elértem a melleit, vagy a combját, vagy sikerült benyúlni a lábak közé és egy kicsit a szemérem dombot simogatni. Végül addig addig addig nyúlkáltam, hogy elérkezett a fordulás ideje.
Levezetés
A olajos kezeivel a combokat simogatta, majd a férfiasságom következett. Ekkor kértem meg, hogy esetleg én is kényeztethetem, amibe azonnal belegyezett. Elkezdem a mellbimbók izgatását nyelvvel ajakkal puszilgatva, óvatosan szívogatva. Csók nincs így csak a nyakát és az egész testét lehet csókolgatni. Eljutottam a legérzékenyebb pontjáig és elkezdtem nyelvvel izgatni. Ujjazni nem lehet és elég nehezen találtam meg a csiklóját, amit hiába puszilgattam, nyalogattam, szívtam Réka nem jött lázba és nem élvezett el. Lehet, hogy nem esett jól neki. bár eddig még senki sem panaszkodott a nyelv technikára, valamiért nála nem jött be.
Egy idő után javasolta forduljunk 69-be és így folytassuk a kölcsönös kényeztetést. Így fölém került és elkezdtem nyalni falni szép nagy punciját, elgondolta milyen lenne behatolni ebbe nagy punciba, de erre sajnos nincs lehetőség.
Réka szépen ügyködött a farkamon szívta, szopta, néha kézzel besegített és az igyekezetének meg lett az eredménye nagyot élveztem a szájába. Nem tudom az utódokkal mi történt. Szépen letörülgetett még egy röpke időre mellém bújt, majd elment megnézni, hogy a fürdő szabad e
Elszámolás
Extrákat nem említett a csomagban minden benne van amit lehet. Kelleme partnert ismertem meg Rékában
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 24, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mint korábban mondta egy szép plus size modell. Aki ilyent keres az hívja és menjen el Rékához nem fog csalodni

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Réka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-11 13:57:12
Tartalmi része rendben volt nagyjából,de az elírások és helyesírási hibák sokat levesznek az értékéből.
Mutasd mindet