A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Petra

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-01-02 23:07:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Petra +36306643764 120273 erotikus masszázs

TiborX a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Petra hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, rögtön sikerült elérni és másnapra megbeszélni egy időpontot. Vele beszéltem, nincs telefonos.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Előzetesen aggódtam a parkolás miatt, de egyáltalán semmi gond nem volt, majdnem pont a ház előtt sikerült parkolnom. Természetesen fizetős. Könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen rendben van, a szobában masszázspad és egy fotel, valamint szobainas a ruháknak. A fürdő tiszta, rendes, a zuhanyfülke a szokásosnál tágasabb. A törölköző tiszta, a második fürdéshez újat kaptam.
Petra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek maximálisan megfelel. Kerek idomok, nagyon csábító és formás alkat. Az arca nem látszik a képeken, de nagyon szép, gyönyörű igéző szemekkel, igazi modell szépség. Egy fehér ruhécskában fogadott, ez aztán a masszázs kezdetére már lekerült róla. Rendkívül kedves, készséges és okos, nagyon élveztem a társaságát.
1. Petra +36306643764 beszámoló Budapest 120273 erotikus masszázs
3. Petra +36306643764 beszámoló Budapest 120273 erotikus masszázs4. Petra +36306643764 beszámoló 2024-01-03 02:26:17 erotikus masszázs 1202735. Petra +36306643764 beszámoló 2024-01-03 02:26:17 erotikus masszázs 1202736. Petra +36306643764 beszámoló 2024-01-03 02:26:17 erotikus masszázs 120273
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Kértem az elején egy kis ráhangolódó masszázst, majd a végén egy hosszabbat. A kettő között volt a kényeztetés. Maximálisan rugalmas volt, mindenbe beleegyezett. Szóval az első masszázst is már meztelenül kezdte. Ez egy lágyabb masszázs volt, sok simogatással és gyengédebb érintésekkel. Néha csak az ujjait futtatta rajtam, néha fölém hajolt, és akkor a mellei siklottak a hátamon. Egy idő után ez már inkább a kényeztető részhez tartozott, így ott folytatom.

A kényeztető rész után még bőven volt időnk egy hosszabb szakszerű masszázsra. Ennek során végigment a lábakon és a hátamon is, kellő erősséggel és nagyon jólesett. Külön kérésre egy hosszabb talpmasszázst is kaptam, ami nagy kedvencem és ő nagyon jól csinálta.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
A kényeztetés már az első masszázs etap során elkezdődött. Egyre lágyabb mozdulatokkal kezdett simogatni, érintve a belső combokat is, mintegy véletlenül. Aztán egyre gyakrabban kalandoztak el ujjai az érzékenyebb pontokra. Feltérdelt fölém a padra, majd a melleivel csúszkált rajtam, rendkívül izgató módon. Felajánlotta a popsikényeztetést is, de most ezzel nem éltem. Kis idő múlva megfordulhattam, ekkor ő a lábaim között helyezkedett el és kézzel és ajkakkal kezdett kényeztetni. Nagyon kellemesen lágyan csinálta és fokozatosan tett egyre keményebbé. Kezeit ritkán használta, akkor is csak azért, hogy fagylaltként tartsa maga előtt, míg a nyelvével köröz a szerszámon. Közben mélyen a szemembe nézett, őrjítő ahogy csinálja. Hirtelen eszembe jutott, hogy a fotel talán nem véletlenül van a szobában, így javasoltam, hogy telepedjünk át oda. Örömmel benne volt, így ott folytatta a kényeztetésem. Így már én is könnyebben elértem őt, legalábbis a formás melleket, így tovább nőtt az izgalmi állapotom. A franciája nagyon változatos, volt egy olyan fejkörzős mozdulata, ami hihetetlenül izgató volt, és még soha nem tapasztaltam ilyet. Engem nagyon fel tud dobni amikor valami újdonságban van részem. Foglalkozott a zacsival is, közben egyik kezével a legérzékenyebb pontokon izgatva a botkormányt. Aztán vissza az őrjítő franciához. Igyekeztem minél tovább kitartani, de annyira jól csinálta, hogy egyszerűen inkább csak úsztam az árral és végül hatalmasat élveztem ajkai között. Nagyon kedves, türelmes volt, megvárta míg teljesen lenyugszom, és csak utána kezdett tisztálkodni. Kaptam még egy pohár vizet is. Aztán kezdődött a masszázs rész.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy extráról tudok (popsikényeztetés), de azt most nem vettem igénybe. Az elszámolás utólag történt, minden korrekt volt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Petra fantasztikus lány, lesi a vendég minden kívánságát (természetesen a megszabott keretek között). Nagyon kedves, jó beszélgető partner, az erotikában pedig egészen szenzációs amit tud. És mindemellett még gyönyörű is!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Petra erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 12:57:44
Remek írás, plusz pont, hogy a csokrot is megadtad.

2024-01-04 10:04:31
A stabil kollégák írásait mindig elolvasom. Így került elém a Petráról közölt is. Remek hangulat,sok finomság, Tibornak nem egy felfedezést köszönhetek.... Visszafogottsága a varázsnak köszönhető, sokan ezt(is) keressük :) Valóban a többi beszi is méltatja a Hölgyet, így minden rendben, köszi a talin történtek közzétételét. Gratulálok!

2024-01-03 23:42:54
Kspisti: Igen. De ha megnézed a beszámolóit, láthatod hogy nem csak én értékelem nagyra Petrát.

2024-01-03 17:00:43
Kspisti11, èn simán elhiszem TiborX-nek elèg tapasztalt hogy el tudja dönteni ès korrektül is cimkèz, plusz már mások is adtak ilyen cimkèt szóval nem tűnik meglepőnek, sőt talán picit várható is volt ez a cimke.

2024-01-03 15:12:37
Pozitív értékeléseket érdemel ez a beszámoló, az nem vitás. Köszi, hogy megírtad. Hasznos - az sem vitás. Viszont a lila besorolásra szerintem csak azért nem kérdez rá senki, mert az évek során tiszteletet és tekintélyt szereztél itt a többségünk szemében. Tényleg olyan jó volt ez, hogy a te élményeid között a top 9%-ba tartozik? Nem kötözködésből, inkább kíváncsiságból kérdezem ezt. Amúgy az élményért gratulálok és egészségedre :-)
Mutasd mindet

FunkciókPetra legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2023-07-20) : Nem tudom, van-e értelme részletezni a masszázst, hiszen sokaknak jelentéktelen kérdés, de hátam, vállaim, derekam, fenekem, a lábak, talpak mind kezelést kaptak. Végig beszélgettünk, de közben voltak benyúlós simogatások is. Sokszor olvastam már az oldalon, hogy intelligens, okos lány, de ezekkel általában nem szoktam egyetérteni.

(2022-08-19) : Petra jól masszíroz, ezt már a múltkor is megtapasztaltam, a mostani randink végére esett, legalább olyan jó hatékonysággal tokától-bokáig olaj segítségével, kb. 20 percig, mert sajnos ,,kicsengettek".

(2022-06-01) : A masszázs a kényelmes padon történt, olaj és krém választási lehetőséggel, de én Petrára bíztam magam, ő pedig egy illatmentes, finom-puha krémmel esett nekem. Ügyes fogásokkal, kellemesen masszírozta végig minden porcikámra kiterjedően a testemet, nagyon jól és aprólékosan csinált mindent. A hátam a karok a lábaim és a fenekem is szépen kezelésbe lett véve, még a csiklandós talpamat is nagyon kellemesen megmasszírozta,

felejthetetlen: 6db
(2023-12-20) : Nagyon kellemes és hatékony svéd masszázsban részesitett amit látszott hogy tanult is a fogásokbol itélve,szerencsére illatmentes krémmel dolgozik igy nem kell órákat sikálni a mindenféle fahéj illatos olajat a lehető legfórróbb vizzel.

(2023-04-17) : Közben elmondtam, hogy egy általános testmasszázst kérek, kézfej ás lábfej masszírozás mindenképp legyen benne, és a nyak-lapocka környéke, mert azok a fájós területek. Masszázs közben beszélgettünk a közelgő húsvéti hétvégéről, meg a süteményekről.

(2023-03-27) : Kábé kétharmadig tüntette el, nyelvével gerjesztő táncot járva rajta. Ezután, mivel levette, hogy ez nekem bejön, folytatta a gát tájék kényeztetését izmos nyelvének őrjítő táncával. Közben szinte végig a szemembe nézett azzal az utánozhatatlanul erotikus tekintettel, amelyre csak az képes, aki tényleg élvezi, hogy a kényeztetésével az őrületbe kergeti a partnerét.

nagyon jó: 10db
(2023-05-02) : Nem túl erős, inkább simogatós, ami persze teljesen szubjektív, egyéni megítélés kérdése. Ami tetszett, hogy a tükrök tényleg jó méretűek, jól vannak elhelyezve így nem maradsz vizuális látvány nélkül a masszázs során sem. Nagyon tetszett ahogy finoman pajkosan már be-be kalandozott a lábak közé finom puszikkal és simogatásokkal, felsőtestével hozzám simult. Petrának az egész lényét átjárja az erotika,

(2023-01-11) : Szóval gyors technikai szünet és törölgetés után a hasamon találtam magamat, Petra remek kezei között. Alaposan végigmasszírozott tetőtől talpig, közepes erősséggel, és nagyon jól esően. Eléggé el voltam havazva az évkezdéssel ("a majd' januárban foglalkozom vele" dolgok hirtelen utolértek), így beszélgetni nem volt kapacitásom, ezt Petra érzékelte is, és szép csendben átmozgatott, de ez nem a kínos fajta csend volt szerencsére :)

(2022-11-21) : Ezekután jött a talp - vádli - comb és egy kicsit a fenék. A fejemnél kezdte, akkor tudtam még megsimogatni testét, ami már meztelen volt, és ameddig ott járkált körülöttem izgató volt. Amikor lement a lábaimhoz, kicsit esett ez a forróság, de Petra mindenképp igyekezett ezt felmelegíteni újra :)

: 2db
(2024-04-02) : Nem sieti el, elnyújtja a dolgot, kézzel néha rásegít, de főleg szájjal dolgozik, elképesztő technika. Ritkán mentem vissza bárkihez is. Ő biztosan ezek közt lesz.

(2023-03-30) : A masszázs szakszerűnek tűnt bár nem nagyon emlékszem rá mert végigbeszéltük az egészet és amikor lehetett simogattam és arra gondoltam, hogy itt nagyon gyorsan végem lesz.