Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Petra

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-07-20 10:56:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Petra +36306643764 118748 erotikus masszázs

hanczUr a 2014-00 hónapi randiján történteket írta meg Petra hirdetővel
gyönyörű arc
jól átmozgat, átgyúr
fergeteges francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Kedvencek között volt már egy ideje Petra, így láttam, hogy gyakran frissíti a státuszát, kiírja a szabad időpontokat, illetve azok hiányát. Ez jelen esetben nagyjából pontosnak bizonyult, sőt az intervallum végül kicsit tágabb lett, mint ami jelezve volt. Nem villogott, hogy hívható, de tettem egy próbát. A telefont nem vette fel, de 2-3 percen belül visszacsörgött, és az általam megszokottnál sokkal kedvesebben belekezdtünk az időpont egyeztetésébe. Másfél órára szerettem volna menni, amire elsőre úgy tűnt, nem fog sikerülni, de türelmet kért és nem sokkal később visszahívott (előtte mondtam neki, hogy nyugodtan csöröghet), hogy sikerült a másfélórás randit megbeszélni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím pontos, és bár a budai oldal Vár alatti részének megközelítése autóval nem mindig egyszerű, de a helyszín maga nyugis és ami fontos, parkolóhely a ház közvetlen közelében is van.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Mások is megírták, hogy egy hosszú, elsőre kicsit ijesztő folyosón közelíthető meg a lépcsőház, amelynek aljában a teljesen privát lakáska található. Azon kívül, hogy az apró kezelőszoba masszázsággyal, tükrökkel és hangulatfénnyel berendezett, semmi nem utal a lakás jellegére. A rendelő egyszemélyes, nincs szalon feeling, a teljes diszkréció adott, mintha a csajodhoz ugranál fel.

Külön kiemelném a fürdőt, ahol tágas zuhanykabin és makulátlan tisztaság fogadott a szokásos és fölöslegesen változatos piperecikkek mellett.

Az illatmentes krém szintén dicséretre méltó, a szeánsz után nem terjengett masszázsszalon illat a közelemben, és a bőröm sem volt még másnap is csúszós a rámkent olajtól.
Petra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy ideje már szemeztem Petra profiljával, főleg a beszámolók és a vállalások miatt, mert egyébként nem kifejezetten esetem az alacsonyabb és kicsit combosabb, popsisabb lányok. Teljes arcos képe nincs, ezért e tekintetben is voltak félelmeim.

Bátran mondhatom, hogy félelmeim teljesen alaptalanok voltak. Petra gyönyörű arcú, mosolygós, cserfes, hosszú fekete hajú lány, csillogó, értelmes szemekkel, minden szempontból arányos testtel. Valamilyen selyemköntösben fogadott, de az arca és mosolya egyből megfogott, így percekig szemügyre sem vettem igazán.

Tetkó van, de szerencsére minimális, egyéb mesterséges beavatkozás nyomát nem láttam rajta.

Ahogy említettem, az adatoknak és képeknek megfelelő testalkatú, formás, kerek, de nem kicsi popsi és a popsihoz arányos, magasságából adódóan nem túl hosszú combok. Nekem a cicik is bejöttek, közepes méretűek, puhák, de feszesen állnak és abszolút illenek az öszképbe.
1. Petra +36306643764 beszámoló Budapest 118748 erotikus masszázs
3. Petra +36306643764 beszámoló Budapest 118748 erotikus masszázs4. Petra +36306643764 beszámoló 2023-07-20 17:21:02 erotikus masszázs 1187485. Petra +36306643764 beszámoló 2023-07-20 17:21:02 erotikus masszázs 1187486. Petra +36306643764 beszámoló 2023-07-20 17:21:02 erotikus masszázs 118748
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A masszázs tekintetében ért a következő pozitív meglepetés. Petra masszázsa nem simogatás, hanem egy közepes erősségű, svédmasszázs elemeket tartalmazó program, kifejezetten kellemes, ami természetesen (bár ez nem teljesen igaz, mert több lány az oldalon csak külön kérésre vetkőzik) meztelenül történik, és az ügyesen elhelyezett tükrök végig segítenek a vizuális élvezetek megélésében.

Mivel másfél órára mentem, így egyeztettük, hogy az egyszeri hosszabb helyett a két kényeztetést választom, így a masszázsra a program közepén, természetesen fürdés után került sor.

Nem tudom, van-e értelme részletezni a masszázst, hiszen sokaknak jelentéktelen kérdés, de hátam, vállaim, derekam, fenekem, a lábak, talpak mind kezelést kaptak. Végig beszélgettünk, de közben voltak benyúlós simogatások is. Sokszor olvastam már az oldalon, hogy intelligens, okos lány, de ezekkel általában nem szoktam egyetérteni. Petra esetében azonban megerősítem, hogy világlátott, tájékozott, érdeklődő és értelmes lány, vele a beszélgetés is élvezetes és nem csupán a kellemetlen csendet elűző elfoglaltság volt.
Levezetés
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az egyszeri hosszabb kényeztetés helyett tehát a kettőt választottam és ezt nem is bántam meg. Javaslatára ezzel kezdtük, különösebb ismerkedés nélkül, felhajtotta a masszázspad támláját, hogy tudjak szemlélődni a tükrökben és tekintetében, majd pucsítva (ezt a szemben elhelyezett tükörből lehetett szemlélni) betérdelt a lábaim közé és elkezdett lassan, de határozottan franciázni.

Nem akarom túldícsérni, és mindenkinek más az ízlése, de Petra franciája benne van az abszolút TOP5-ben, amit valaha átéltem, amihez nagymértékben hozzátett, hogy teljesen elhitette velem, hogy élvezi, amit csinál. Kézzel is segít, de nem sokat, mélyre is veszi, de a nyelve hegyével is köröz, golyókkal is foglalkozik, közben gyakran felpillant, mosolyog közben, nem erőltetetten dorombol is, szóval a kellemesen pornós barátnő feeling jött át. NFVSZ-re rá se kérdeztem, mert a beszik alapján simán megy, és nem is problémázott, miután elsültem a szájában még jó sokáig szopogatott, mielőtt látta rajtam, hogy lenyugodtam.

Az egyetlen nem pozitív meglepetés az első kényeztetés közben ért, amikor gyönyörű kerek fenekét a tükörben látva jeleztem neki, hogy majd én is szeretném felfedezni a nyelvemmel odalent, amire jelezte, hogy a kölcsönösség VAGY a második levezetés választható a másfél órában, és ha mindkettőt szeretném, az extra. Petra étlapja nagyon korrektnek tűnt és ilyen business modelt másnál még nem tapasztaltam, de minden más szempontból tökéletesen éreztem magam, így nem akadtam fenn a problémán, csak azt válaszoltam, hogy majd a végén jelezze, hogy mekkora csokrot tegyek a vázába, a részletekkel nem szeretnék foglalkozni.

A második levezetés előtt a masszázs végén hasamon fekve felmászott a padra, és fenekemet puszilgatva felajánlotta az étlapon is szereplő popsikényeztetős extráját. Nagyon erős volt a csábítás, hogy ezt (életemben először) kipróbáljam, érdekel is a dolog, de ezúttal győzött a félénkségem és azt mondtam, hogy majd egy következő randin szeretnék élni a lehetőséggel. Ezt komolyan is gondolom, egészen biztosan ki akarom próbálni ezt az élményt vele.

A kölcsönösségre végül a masszázst követő második levezetés során került sor. Egészen picit borostás volt, amiért bocsánatot kért (nem volt zavaró), egyébként nagyon szép puncija van. Komoly örömöt nem tudtam neki okozni (legalább nem játszotta el), de teljesen természetesnek hatott, amikor pár perc nyalakodás után kérte, hogy álljak mellé (ő hanyatt feküdt a masszázságyon) és úgy adjam a szájába a farkam. Közben terpesztett, szembe a tükörrel, így tovább tudtam simogatni a punciját, amíg ő oldalvást fordítva a fejét az épp megfelelő magasságba kerülő farkamat kényeztette a már korábban megtapasztalt isteni technikájával, incselkedő mosolyával és hanghatásokkal. Nem tudtam betelni a látvánnyal, illetve nem tudtam, hova nézzek: a tükörben a terpesztett lábak, lefelé pedig a rajtam dolgozó, mosolygó szépség... Nem kellett sok idő, másodszor is VSZ, ismét hosszan bent tartott, mielőtt megszabadult az anyagtól.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A fent jelzett egyetlen, kicsit rendhagyó extrát vettem igénybe (2 NFVSZ + kölcsönösség), így alakult ki a másfél órára számított, átlagos csokorméret, amelyet az átélt élmények hatására, és Petra meglepődésére jelentősebb mértékben felkerekítettem (a megadott rózsaszálak a felkerekítés nélküli állapotot tükrözik természetesen).
Az elszámolás a végén történt, többször kérdezte, hogy biztos nem kérek-e vissza. Nem kértem, mert, más lánynál hagytam már ott többet is jóval kevesebbért, Petra szolgáltatása bőven megérte.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 33 virágszálból álló csokor volt.
(A 2014-00 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Remélem, hogy kitűnik a beszámolómból, hogy különleges, és bátran állítom, hogy az eddigi legjobb masszázsélményt éltem át Petrával. Alig várom, hogy újból meglátogassam, kipróbáljuk, amit most kihagytam. Az első lány az oldalon, akinél biztosan törzsvendég leszek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Petra erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-03 01:58:48
Irígylésre méltó élményt szereztél. Gratulálok!

2023-07-28 21:46:36
Elvétve olvasni csak ennyire terjedelmes és hasznos leírást a külsőről.

2023-07-22 03:04:01
Írásod figyelem felkeltő volt számomra, minek kapcsán hirdetésére kattintottam, hol az általad írt extrák alapban vannak.

2023-07-20 18:49:28
Minden benne van aminek kell, Petra a fiatal lányok közül az egyik legjobb szolgáltató ezt minden beszámolója bizonyítja. Kedvet is kaptam egy újabb látogatáshoz.
Mutasd mindet

FunkciókPetra legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-02) : Kis idő múlva megfordulhattam, ekkor ő a lábaim között helyezkedett el és kézzel és ajkakkal kezdett kényeztetni. Nagyon kellemesen lágyan csinálta és fokozatosan tett egyre keményebbé.

(2022-08-19) : Petra jól masszíroz, ezt már a múltkor is megtapasztaltam, a mostani randink végére esett, legalább olyan jó hatékonysággal tokától-bokáig olaj segítségével, kb. 20 percig, mert sajnos ,,kicsengettek".

(2022-06-01) : A masszázs a kényelmes padon történt, olaj és krém választási lehetőséggel, de én Petrára bíztam magam, ő pedig egy illatmentes, finom-puha krémmel esett nekem. Ügyes fogásokkal, kellemesen masszírozta végig minden porcikámra kiterjedően a testemet, nagyon jól és aprólékosan csinált mindent. A hátam a karok a lábaim és a fenekem is szépen kezelésbe lett véve, még a csiklandós talpamat is nagyon kellemesen megmasszírozta,

felejthetetlen: 5db
(2023-12-20) : Nagyon kellemes és hatékony svéd masszázsban részesitett amit látszott hogy tanult is a fogásokbol itélve,szerencsére illatmentes krémmel dolgozik igy nem kell órákat sikálni a mindenféle fahéj illatos olajat a lehető legfórróbb vizzel.

(2023-04-17) : Közben elmondtam, hogy egy általános testmasszázst kérek, kézfej ás lábfej masszírozás mindenképp legyen benne, és a nyak-lapocka környéke, mert azok a fájós területek. Masszázs közben beszélgettünk a közelgő húsvéti hétvégéről, meg a süteményekről.

(2023-03-27) : Kábé kétharmadig tüntette el, nyelvével gerjesztő táncot járva rajta. Ezután, mivel levette, hogy ez nekem bejön, folytatta a gát tájék kényeztetését izmos nyelvének őrjítő táncával. Közben szinte végig a szemembe nézett azzal az utánozhatatlanul erotikus tekintettel, amelyre csak az képes, aki tényleg élvezi, hogy a kényeztetésével az őrületbe kergeti a partnerét.

nagyon jó: 9db
(2023-05-02) : Nem túl erős, inkább simogatós, ami persze teljesen szubjektív, egyéni megítélés kérdése. Ami tetszett, hogy a tükrök tényleg jó méretűek, jól vannak elhelyezve így nem maradsz vizuális látvány nélkül a masszázs során sem. Nagyon tetszett ahogy finoman pajkosan már be-be kalandozott a lábak közé finom puszikkal és simogatásokkal, felsőtestével hozzám simult. Petrának az egész lényét átjárja az erotika,

(2023-01-11) : Szóval gyors technikai szünet és törölgetés után a hasamon találtam magamat, Petra remek kezei között. Alaposan végigmasszírozott tetőtől talpig, közepes erősséggel, és nagyon jól esően. Eléggé el voltam havazva az évkezdéssel ("a majd' januárban foglalkozom vele" dolgok hirtelen utolértek), így beszélgetni nem volt kapacitásom, ezt Petra érzékelte is, és szép csendben átmozgatott, de ez nem a kínos fajta csend volt szerencsére :)

(2022-09-12) : Hason fekve kezdődött a szeánsz, emlékeim szerint nem a lábamtól indult, hanem a derekammal kezdte. Innentől kezdve nem figyeltem a masszázsra, mert Petra nagyon jó beszélgetőpartner, értelmes, kicsit kezdeményező is, így a masszázs alatt nagyon jól elbeszélgettünk erről-arról, én is meséltem magamról, ő is saját magáról, korábbi helyekről, tapasztalatokról, helyszín-választásról.

: 2db
(2024-04-02) : Nem sieti el, elnyújtja a dolgot, kézzel néha rásegít, de főleg szájjal dolgozik, elképesztő technika. Ritkán mentem vissza bárkihez is. Ő biztosan ezek közt lesz.

(2023-03-30) : A masszázs szakszerűnek tűnt bár nem nagyon emlékszem rá mert végigbeszéltük az egészet és amikor lehetett simogattam és arra gondoltam, hogy itt nagyon gyorsan végem lesz.