Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Petra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-19 21:52:05

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Petra +36205502538 119924 erotikus masszázs

Car99 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Petra hirdetővel
legszebb punci
fergeteges csúszka
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon egyeztettem, nem vele hanem egy másik hölggyel előző nap. Sajnos Petra mostanában ritkán elérhető és csak hétvégenként.
5. alkalommal mentem hozzá és a hétvége miatt rendhagyó ügyfél találkozót kellett szerveznem, hogy Budapesten meglátogathassam újra Petrát. A korábbi találkozók meggyőztek róla, hogy amint tehetem meglátogassam újra.Csak a beszamolok.com- ról választok masszőrt a vélemények alapján, de most nem kellett válogatnom csak megnézni az oldalon, hogy rendel vagy sem.
Megközelítés
Én autóval mentem GPS odavisz, de már csukott szemmel is oda találok. Fizetős a parkolás hétközben, de most hétvégén ez sem volt gond, parkolót mindig találtam a közelben.
Helyszín
Nem régi építésü ház a tetthely kellemes hangulatú sejtelmes világítással ágybetéttel, 2 fürdővel kellemes zenével sok tükörrel így hasonfekve is látható Perta gyönyörű teste.
Fürdőben a zuhanyrózsát és a csövet cserélhetnék, de ennél több negatívumot nem tudok közölni.
Petra külseje
A képeken Ő van retusálás nélkül feszes és rugalmas fiatal 20-as természetes vörös démon.Belépő öltözék és a fürdés utáni tanga max. izgalommal töltött el így az 5. alkalommal is.Gyönyörű formás teste van dús keblek gyönyörü selymes punci feszes fenék.Kedves beszelgető partner.
1. Petra +36205502538 beszámoló Budapest 119924 erotikus masszázs
3. Petra +36205502538 beszámoló Budapest 119924 erotikus masszázs4. Petra +36205502538 beszámoló 2023-11-20 09:43:23 erotikus masszázs 1199245. Petra +36205502538 beszámoló 2023-11-20 09:43:23 erotikus masszázs 1199246. Petra +36205502538 beszámoló 2023-11-20 09:43:23 erotikus masszázs 119924
Erotikus masszázs
Mindig meglep valami újjal így kaptam egy kis talpmasszázst is, nem volt megszokott a kicsit erősebb masszázs sem, kértem a nyakamat is külön ami különösen élvezetes volt mert az ikrek folyamat a hátamat érintették.
Frissítő masszázst kértem a plusz extrával(nyak) ami max. megvolt. Azután kérte a fordulást és előlről is kaptam egy váll maszírozást ami felettéb emlékezetes volt mert a cicik a szemem előtt ringatóztak ezzel fokozva a vágyat a folytatáshoz.
Levezetés
Vállmasszázs után kértem, hogy hadd maszírozzamm meg én is.
Fordulás után a hátán nem sokat időztem hanem a formás popsikat masszázsoltam tovább majd a combok közül kivillant a gyögyörü puncija is amit finoman érintettem amire kicsit riszálni kezdte a csipőjét, ez felhívás volt számomra, hogy bekéreckedhessek a combok közé, egy fordulás után.
Még szemüveg nélkül is csodálatos punciját kényeztettem közben egyik ujjam befigyelt a résbe ami úgy tűnt, hogy tetszik neki. Így a dupla játékkal viszonylag hamar a végére értünk és apró rángatózás es érzéki hanghatás után eltolta a fejem.
Próbáltam kicsit repetázni, de érzékeny a puncija az elmondása szerint az orgazmus után. Én nagyon élveztem most is a látványt ami a lábak között felnézve elémtárult, a feszes ikrek ringása a bimbók feszessége.
Ezután kaptam egy csúszka masszázst ami a szerszámot feszesre állította és kezdődött a levezetés ami nagyon élvezetes
volt. A kezével is olyan érzést keltett mintha már a szájában lenne, de az még csak ezután következett. Közben a melleit maszíroztam a jobb kezemmel a ballal pedig a punciát simogattam. Kértem a 69- et és kaptam is, így hamar kivégzett.
Utána kiskifli- nagykifli pózban összebújva beszélgettünk pár percet, de az idő elfogyott sajna és mehettem fürdeni.
Elszámolás
Ami az adatlapon szerepel alap az adott az egyéb szolgáltatás egyeztetése telefonon vagy személyesen van írva, de erre nem volt szükség mert 5. alkalommal voltam nála 2 év alatt és amire nekem szükségem volt az alapban
benne volt.
Full barátnős feelingem volt most is. Sajna a csók az nem opció nála.
Rózsaszálakat az asztalra tettem kicsivel többet mint amit kért, mindezt a fantasztikus műsor után.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
5. alkalommal is óriási élmény volt számomra a tali Petrával.
Nagyon kedves, értelmes, jó beszélgető és minden is partner.
Teljesen ellazultam és feltöltődtem az egy órás randin.
Gyönyörű 20-as vörös démon aki elvarázsol, megbabonáz, meggyúr, és úgy kielégít, hogy akár minden nap mennék hozzá ha tehetném.
Teljes barátnő feeling volt már az első alkalommal is amikor olyan rövid idő alatt kivégzett, mind még senki 18 éves korom óta. Csak ajánlani tudom a masszázst vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Petra erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókPetra legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 3db
(2021-07-24) : Másfél órába két kényeztetés fér bele, így ezzel kezdtük. Utána a lábaimat és a hátam maszírozta meg, amire meglepően nagy figyelmet fordított. Kellemes volt, jól esett, közben jól el tudtunk beszélgetni.

(2021-02-02) : Szeretet-masszázst kértem, a szó szoros értelmében vett kényeztető test masszázst. El akartam lazulni, ráhangolódni Petrára, felengedni a rohanásból, a halk zenének átadni magam, és a felhők között lebegni. Ha nem is ezekkel a szavakkal, de elmeséltem szívem választottjának a kérésemet, mire egy mosollyal kombinált, megértő "igen"-nel válaszolt és nekiállt simogatni

(2020-10-05) : A szobában tisztáztuk jövetelem célját, majd irány a zuhany. Nem figyeltem melyik szoba a miénk, így bajban voltam mikor kijöttem a fürdőből :-) ... de visszataláltam. Masszázs mondhatni a szokásos koreográfia szerint zajlik, hason fekve lábaktól indulva haladunk felfelé. Az a kellemes ismerkedős simogatás amit én szeretek.

: 4db
(2023-01-15) : Megtett ő nekem mindent, amit kértem tőle, de úgy éreztem, hogy már csak a teste volt ott velem, viszont azok az apró plusz simogatások, cirógatások, bíztatások hiányoztak belőle, vagy csak ennyit akart magából kiadni, nem tudom már, amik engem máskor, mindig simán elszoktak reptetni

(2021-06-06) : Kellemes volt a masszázs a szalonban szokásos láb , hát, kéz koreográfiával történt. Nagyon kellemes érintése van és jol lehet vele beszélgetni bár itt megjegyezném hogy azt érzem hogy ő tipikusan az a fajta akihez egy órára érdemes menni először. És másodjára lehet egy másfél órásat beadni, ami szimplán azért van mert egy nagyon kedves aranyos lány.

(2020-09-30) : Inkább ösztönös vagy elkésett, mint tanult mozdulatokkal, inkább erősebb simogatásnak nevezném az eseményeket, de ezzel semmi baj, nem elsősorban ezért mentem. A lábak után a derék, hát és karok következtek, itt már a testsúlyát is bevetette Petra.