Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Nykol

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2024-07-19 10:19:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nykol +36707233414 122099 szexpartner

Omega8 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Nykol hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en egyeztettünk, meg itt az oldalon írásban megbeszéltük a részleteket nagyon flottul ment minden. Nagyon szeretem ha egy hirdető alkalmazta a vtr-t meg az oldalon az üzenet váltást nekem nagyon megkönnyíti a kapcsolat felvételt. Volt egy kis akció is az napra egy órában válaszható extra plusz nála szerintem állandó ajándék a vtr-hez a +15perc.
Extrának írásban jeleztem, hogy kényszer franciát vagy ujjazását választanám de még nem tudom melyiket majd mire oda érek kialakul meg ahogy hozza az alkalom.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Hungáriával párhuzamos út, béke út és m3 bevezető között határolt területen.
BKV-val egyszerűen megközelíthető Lehel tértől is jön villamos vagy 1-es villamos is itt jár a közelben, de gondolom valami busz is járhat erre, villamos megállóktól pár perc séta.
Parkolót lehet találni a környéken autóval de fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Pici lakás a társasház földszinti emeletén, bejárat egy kis kapunk keresztül, célnak megfelel fürdő tiszta volt és megtalálható minden ami kell tusfürdő, szájvíz és tiszta törülköző, a tetthely egy nagy francia ágy ami kényelmes és a fontos tevékenységekhez rendkívül alkalmas.
Nykol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A külseje Nyikolnak abszolút megfelel a leírtaknak, ő a nagy betűs MILF a kifejezés minden pozitív jelentésével. Pici nagyon sportos feszes csaj látszik hogy rengeteget foglalkozik a testével, méretes szilikon mellei vannak és néhány tetoválása a teste hibátlan, arcán picit látszik, hogy már nem 20 éves, de egy nagyon kedves mosolygós arc vár szerintem mindenkire aki meglátogatja mert rendkívül kedves és vendég szerető Nyikol akinek tényleg a vendég az első és legfontosabb abban az időben amíg ott van és lesi minden kívánságát az embernek és teljesíti minden vágyát.
1. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 122099 erotikus masszázs
3. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 122099 erotikus masszázs4. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-07-19 14:37:30 erotikus masszázs 1220995. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-07-19 14:37:30 erotikus masszázs 1220996. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-07-19 14:37:30 erotikus masszázs 122099
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pisiszex:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésemet kővetően révén, hogy picit hamar érkeztem sétálgatással töltöttem a környéken és konstatáltam én itt már jártam, és jó volt akkor hát ezt jó előjelnek vettem, akkor biztos ez is jó lesz.
Mikor 16:30-at ütött az óra hívtam is leendő vendéglátómat aki egyből fel is vette és mondta mit csináljak hova menjek hol álljak és hova érkezik mert, hogy ki jön elém szóval az utasításoknak eleget téve hamar egy kapuval és egy ajtóval beljebb találtam magamat ahol hellyel kínáltak egy kanapén némi ismerkedős beszélgetés erejéig de csak azután, hogy az ajtóban megszabadultam labelimtől.
Rövidke ismerkedés után kaptam egy törülközőt útbaigazítást a fürdőszoba irányát illetően, és el is tűntem letudni a kötelező tisztálkodási rítusokat.
Tán el is felejtettem mondani de valami fekete ruhácskában fogadott Nyikol, valószínűleg nem a legsexybb darab a ruhatárában de arra a rövid időre míg bekísér a kaputól éppenséggel nekem megfelelt, de mire visszatértem a tisztálkodásból már nyoma se volt annak a ruha darabnak mert anyaszült meztelenül várt az ágyon...vagy egy sexy fehér neműben? ki tudja már de a látvány magáért beszélt hogy itt bizony jó helyen van az ember fia.
Ha már megvolt a kezdeti ismerkedés a kanapén a zuhanyzás előtt hát most folyattuk az ismerkedést közelebbről a nyelvünk segítségével, szuperül csókol Nyikol, sokan hirdetnek barátnős együttlétet csók nélkül amit nem is tudok értelmezni mert szerintem az alapja egy barátnő feelinges találkozásnak ez a momentum és itt bizony a barátnős az bizony barátnős igazi csókokkal nem csak alibi pusziszkodással, hanem igazi erotikus szenvedélyes csókokkal.
Ezek után tértünk rá nyelvlecke következő feladatára ami már francia nyelven íródott amit jó érzékkel művel Nyikol csalódás itt se várhat senkit majd úgy hozta a együtt lét hogy az ajándék extra egy kis kényszer francia lett ami bizony szuper élvezetes lett mély torokkal és mindennel amivel ki lehet maxolni ezt az élményt persze azért kulturált határokon belül. Ezt követően én próbáltam viszonozni amit kaptam ha nem is olyan magas minőségben de úgy hiszem nem volt ellenére a ténykedésem és se ujjal se nyelvel.
Amikor úgy ítéltük hogy a francia nyelv lecke mindkét félről kielégítőén elvégezve jött a védő felszerelés, élősszőr klasszikus misszionárius póz majd hátulról ahol elkezdtem ismerkedni popsijával amit kis idő elteltével be is cserkésztem először csak óvatosan de egyre gyorsuló tempót felvéve. De hogy ne csak ez legyen a repertoár fordultunk még egyet hogy Nyikol legyen felül és így és ő diktálja a tempót a popsihoz amit remekül diktált rendkívül élvezetes volt nézni a ténykedését, de még mielőtt végem lett volna még fordultunk egyet, hogy újra én kerüljek nyeregbe és egy heves menettel értem véget a popsijában.
Hagyott lenyugodni kaptam törlő kendőt kis tisztálkodáshoz és amint az is megvolt elheveredtünk az ágyon és beszélgettünk az élet kisebb és nagyobb dolgairól.
Egyszer csak jött a kérdés hogy mehet e a kővetkező menet? Hát lehet erre nemleges választ adni? Szóval jött is a második menet amire hogy őszinte legyek nem nagyon tudok vissza emlékezni mert elég lendületes volt és valószínűleg a vérre máshol volt szükség nem ott ahol az emlékek tárolására használjuk. Két dologra emlékszem egy kérdés erejéig gondoltam bekéredzkedek megint popsijába, de sajnos nemleges választ kaptam hogy kétszer nem megy neki ilyen tempó után. A másik, hogy egészen nagy volt a tempó és második körhöz képest kifejezetten hamar vége is lett.
Ezt kővetően is megvoltak a tisztálkodási körök még egy kis beszélgetés még részemről egy gyors zuhany és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az oldalon megbeszéltük a részleteket, ott helyben érkezéskor beszélgettünk egy picit de nem kérte a rózsákat azt mondta ráér és így is lett a végén búcsúzás előtt helyeztem az asztalra az előre leegyeztetett ősszeget.
Popsi extra plusz egy ajándék extra és úgy tűnik kaptam még egy extrát grátiszba is, a popsis óra rózsa menyiségében.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy rendkívül kedves hölggyel találkozhattam aki úgy viselkedik amíg meglátogatja valaki mint aki a vendégekért él, és csak az a személy számít aki épp ott van és lesi minden kívánságát.
Popsiért mentem és teljes miértekben kielégítette ilyesfajta vágyam. Igazából még sokkal többet is tett és még olyat is megtett amit nem is kellet volna az adatlapja alapján, ezt mind csak az együtt lét hevében. Nagyon elégedetten feltöltődve távoztam és csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy megbízható kedves szolgáltatóhoz szeretne menni és nem csak szolgáltatásnak akarja érezni hanem valami többnek a kapott élményt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nykol szexpartner beszámolójáról


2024-07-21 17:53:08
Engem a végére már zavart, hogy folyton elírod Nykol nevét és hogy a mondataid olyan hosszúak és tagolás nèlküliek, mint amikor valakiből ömlik a szó. Azért találtam benne hasznosat és jó hangulatú is az írás; köszönet érte!

2024-07-20 08:02:47
A körülmények és Nykol bemutatása nagyon körültekintő informatív. A stílusban van egy kedves közvetlenség ami az egész történetben jobban bele helyezi az olvasott. Pontozást hiányolom. Csokorért köszönet.. Köszönet a közzétételért, hódolat a múzsának.

2024-07-20 06:55:28
Jó beszámoló lett. A fontos információk mind benne vannak.

2024-07-19 16:46:18
Alapvetően rendben van ez a beszámoló.
Csak azok a fránya elírások ne lennének!
Mutasd mindet

FunkciókNykol legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-07-08) : A kezecskéje elkalandozott és verni kezdte a farkam ezalatt. Értettem a célzást, így hanyatt feküdtem és átadtam neki a terepet a kibontakozásra. Fölém hajolt, szájába vett és hevesen szopni kezdett. Nagyon ügyesen csinálta, közben pedig szexi, nyögdécselő/búgó hangokat hallatott.

(2023-12-11) : Szokásosan megköszönte majd a szájába vett és kökeményre szopta a farkam. Ezután megkérdezte hogy jöhet -e a gumi. Felkészitett majd felém gugolt és bevezetett a puncijába.

(2023-01-09) : Elég gyorsan az ajkai közé kerültem és egy finom, kényeztető franciába kezdett. Nyalogatta, kényeztette, majd el-el tüntette a szájában. Ügyesen váltogatta az intenzitást, a tempót. Nagyon élvezetes percek voltak ezek a számomra.

felejthetetlen: 14db
(2024-04-04) : Szoval nyalogatom a punciját mikor is kitör belöle az élvezés hangja , összerándul, és szoritja a fejem . Ezután hálásan kérdezi hogy kényeztethet -e most ö .

(2024-02-13) : Keményen felszopott, közben rám-rámnézett, néha kivette a szájából, és a nyelvéhez csapdosta a farkamat. Mivel nem vagyok nagy méret, így nem okozott gondot tövig bevenni. Egyszer csak áttért a golyókra, majd lejjebb is el-eltévedt. Itt kellett egy kis szünetet kérnek, mert olyan hevesen szopott, hogy elfogyott alólam az ágy. Elhelyezkedtem a fejtámla felé, kipárnáztam a fejemet, hogy jól lássak, és így már kényelmesen tudtam élvezkedni.

(2023-12-29) : Változatos technikája van. Volt nyelvkörzés a makk körül, közepesen mélyen bevéve bólogatós, nyalogatós ingerlés és cuppanós szájból kivétel is. A golyók sem maradtak ki. Közben végig a szemembe nézett és úgy helyezkedett oldalról, hogy minden elérhető közelségben legyen.

nagyon jó: 18db
(2023-05-30) : Finom, nyálasan csinálja, pici kézzel a golyókat sem kímélve. Jólesett nagyon. De mivel brutál jó teste van, már szerettem volna a farkam benne tudni és jól megdolgozni. Úgy hogy gumit kértem, amit gyorsan fel is helyezett majd hopp, már bele is ült. Nagyon jól mozog, élveztem,

(2023-05-17) : Nykol megoldotta a helyzetet, hanyatt dőltem, felpárnáztam a fejem, és már jött is a francia. Ezt ő ügyesen, kéz nélkül tolta, nagyon jól esett. A végén jött a spricc, nem ugrott el előle, megvárta az utolsó cseppeket is, majd kiszaladt a fürdőbe.

(2023-03-20) : Franciája nagyon kellemes, irányítható, figyel arra hogy hogyan szeretnéd. Mélytorokos elemekkel fűszerezve van, amit nagyon ügyesen csinál, de semmi vadulás, a durvább dolgokat nem szereti. Látszik hogy óriási rutinja van, tudja hogy kell foglalkozni a vendéggel.

: 28db
(2024-09-06) : Nykol kezél dolgozott a szerszámon, majd a még térdelő pozícióban a szájába vette a meredező hímtagomat és elkezdte szopni. Inkább barátnősen, mint pornósan, semmi köpködés, de nekem kifejezetten jól esett. Lefeküdtem mellé és Nykol pozíciót váltott, most ő térdelt és szenzációs franciával kökemémyre szopott.

(2024-07-09) : Nyelves csókokkal, simogatással kezdtünk.. amit franciás rész követett, Ezt én szeretem kezdeni, most is történt. Apró csókok kíséretében jutottam el a tetthelyre, ami puha borostamentes és finom volt. Percekig kényeztettem így, majd valahogy 69-be kerültünk.

(2024-06-01) : Hanyatt találtam magam és megkezdte a franciát amit nagyon jól csinálja nem is kellett sok már gumit is húztunk. Lovaglóval kezdtünk, nagyon jól mozog, vegyes tempóban, ami jó volt mert picit tudtam a cicikkel foglalkozni.