Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Nykol

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-07-09 00:15:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nykol +36707233414 122003 szexpartner

12pedro21 a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Nykol hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
nagyon kezdeményező
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Könnyen ment, dél körül hívtam telefonon hívtam, pár csörgés után felvette, nem sokkal későbbi időpont megfelelő volt mindkettőnknek. A lehetőségekről nem kérdeztem, a pár mondat után azt éreztem hogy teljesen korrekt hirdető, A bővebb infóban, napi akcióban részletezett lehetőségek/ programok fognak várni. Így is lett!
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
GPS megtalálja, parkolóhely van, fizetős rész. Tömegközlekedőknek pár perc séta kell a házig, akár busszal, akár villamossal megy az ember.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás egyszobás garzon, tökéletes az ilyen találkozóhoz. Tisztaság, rend mindenütt, a fürdő higiéniai termékek széles választékával ellátott. A zuhanykabin ajtajával bénáztam, nem zártam be rendesen =>kicsaptam a vizet (bocs Nykol utólag is!) Az ágy az egyik kedvencem volt kedvencem volt: magas kialakítású, hatalmas franciaágy, alváshoz talán picit talán puhább matraccal, de nem aludni jöttem...
Nykol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Képek jól visszaadják Nykol megjelenését: pici, kemény popsi, formás szilikonos cicik, lapos has, izmos combok és karok...emellé társult egy végtelen jókedv és állandó kedves mosoly.
1. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 122003 erotikus masszázs
3. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 122003 erotikus masszázs4. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-07-09 09:39:32 erotikus masszázs 1220035. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-07-09 09:39:32 erotikus masszázs 1220036. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-07-09 09:39:32 erotikus masszázs 122003
Action
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Címre érkezésemkor hívtam (kicsit korábban értem oda, gond nélkül fogadott)kijött elém az udvarról megközelíthető helyszínre invitált. Két puszival fogadott és beszégetéssel kezdtük az ismerkedést. Beszélgetés zárásaként kaptam egy törülközőt, elmentem tusolni. Visszatérni nem kellett mert konkrétan a fürdőből kilépve az ágy mellett álltam.
Nykol már ott várt, oldalt fekve, meztelenül. Közelebbről ismét megcsodáltam testét, 1 deka zsír vagy apróbb zsírpárna nincs rajta tetkó viszont annál több... Nyelves csókokkal, simogatással kezdtünk.. amit franciás rész követett, Ezt én szeretem kezdeni, most is történt. Apró csókok kíséretében jutottam el a tetthelyre, ami puha borostamentes és finom volt. Percekig kényeztettem így, majd valahogy 69-be kerültünk. A popsi- punci látvány és Nykol bőnyálas, "zacsinyalogatós" technikája 1 pillanat alatt eljuttatott a csúcsra... olyan hirtelen jött, hogy még szólni sem tudtam...szájában landolt kényeztetése eredménye. Ő nem lepődött meg, én igen. Rövid ideig még nyelvével simogatta érzékeny makkot, hagyott a szájában lenyugodni. Összegyűjtve az utolsó cseppet is kiment a fürdőbe öblíteni.
Visszatérése után beszélgettünk, kérdeztem erről-arról. Mindenre közvetlenül válaszol. Pár perc dumcsi után kérdeztem: Jöhetek e még egyszer? Igen volt a válasz. Hasonló forgatókönyv, mint az "első félidőben" csak - valószínű a pihi kevés volt - még inkább szükség volt Nykol kitartó simogatására, csókjaira apró nyögéseire
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Elején, az "ismerkedős" rész végén adtam át, bár nem kérte. szerintem így korrekt. Első randin az alap nekem megfelelő. Randi közben kérdezem a popóra, annyira megteszett... 10 rózsaszállal nagyobb csokor mellett kérhető
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jól éreztem magam, annak ellenére, hogy egyik félidőben sem úgy értem célba, ahogy szerettem volna. Nykol jó kedve, közvetlensége tökéletesen kárpótolt.. Sajnos tőlem elég távol rendel, kicsit több időt kell találnom a következő látogatáshoz. Nem lesz könnyű, de szeretem a kihívásokat.....

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nykol szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNykol legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-07-08) : A kezecskéje elkalandozott és verni kezdte a farkam ezalatt. Értettem a célzást, így hanyatt feküdtem és átadtam neki a terepet a kibontakozásra. Fölém hajolt, szájába vett és hevesen szopni kezdett. Nagyon ügyesen csinálta, közben pedig szexi, nyögdécselő/búgó hangokat hallatott.

(2023-12-11) : Szokásosan megköszönte majd a szájába vett és kökeményre szopta a farkam. Ezután megkérdezte hogy jöhet -e a gumi. Felkészitett majd felém gugolt és bevezetett a puncijába.

(2023-01-09) : Elég gyorsan az ajkai közé kerültem és egy finom, kényeztető franciába kezdett. Nyalogatta, kényeztette, majd el-el tüntette a szájában. Ügyesen váltogatta az intenzitást, a tempót. Nagyon élvezetes percek voltak ezek a számomra.

felejthetetlen: 14db
(2024-04-04) : Szoval nyalogatom a punciját mikor is kitör belöle az élvezés hangja , összerándul, és szoritja a fejem . Ezután hálásan kérdezi hogy kényeztethet -e most ö .

(2024-02-13) : Keményen felszopott, közben rám-rámnézett, néha kivette a szájából, és a nyelvéhez csapdosta a farkamat. Mivel nem vagyok nagy méret, így nem okozott gondot tövig bevenni. Egyszer csak áttért a golyókra, majd lejjebb is el-eltévedt. Itt kellett egy kis szünetet kérnek, mert olyan hevesen szopott, hogy elfogyott alólam az ágy. Elhelyezkedtem a fejtámla felé, kipárnáztam a fejemet, hogy jól lássak, és így már kényelmesen tudtam élvezkedni.

(2023-12-29) : Változatos technikája van. Volt nyelvkörzés a makk körül, közepesen mélyen bevéve bólogatós, nyalogatós ingerlés és cuppanós szájból kivétel is. A golyók sem maradtak ki. Közben végig a szemembe nézett és úgy helyezkedett oldalról, hogy minden elérhető közelségben legyen.

nagyon jó: 19db
(2024-07-19) : Ezek után tértünk rá nyelvlecke következő feladatára ami már francia nyelven íródott amit jó érzékkel művel Nyikol csalódás itt se várhat senkit majd úgy hozta a együtt lét hogy az ajándék extra egy kis kényszer francia lett ami bizony szuper élvezetes lett mély torokkal és mindennel amivel ki lehet maxolni ezt az élményt persze azért kulturált határokon belül

(2023-05-30) : Finom, nyálasan csinálja, pici kézzel a golyókat sem kímélve. Jólesett nagyon. De mivel brutál jó teste van, már szerettem volna a farkam benne tudni és jól megdolgozni. Úgy hogy gumit kértem, amit gyorsan fel is helyezett majd hopp, már bele is ült. Nagyon jól mozog, élveztem,

(2023-05-17) : Nykol megoldotta a helyzetet, hanyatt dőltem, felpárnáztam a fejem, és már jött is a francia. Ezt ő ügyesen, kéz nélkül tolta, nagyon jól esett. A végén jött a spricc, nem ugrott el előle, megvárta az utolsó cseppeket is, majd kiszaladt a fürdőbe.

: 26db
(2024-06-01) : Hanyatt találtam magam és megkezdte a franciát amit nagyon jól csinálja nem is kellett sok már gumit is húztunk. Lovaglóval kezdtünk, nagyon jól mozog, vegyes tempóban, ami jó volt mert picit tudtam a cicikkel foglalkozni.

(2024-05-19) : Lábaim közé feküdt és kezelésbe vette a velem egykorút. Élvezettel játszott nyelvével, néha a kezét is használta, pont ahogyan a helyzet diktálta. Fergeteges volt, nagyon élveztem. Néha felnézett, hogy élek-e még a hangok alapján.

(2024-04-10) : Simogatás és csókok után meglátogatta a velem egykorút. Egy nagyon jó franciát kaptam. Utána csere, és én kerültem felülre.