Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Nykol

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2024-07-08 17:41:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nykol +36707233414 122000 szexpartner

Metin a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Nykol hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
változatos pózok
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
4
Elérhető:
5
A randi előtti napon láttam a kis zöld pöttyöt a neve mellett, amely jelezte, hogy Nykol elérhető. Ekkor sajnos nem volt jó számomra az időpont/nap, így ráírtam egy üzenetet viberen, hogy másnap is jó-e neki. Megbeszéltük, hogy mikor lenne jó mindkettőnknek, majd vtr-en bejelentkeztem hozzá. Ez utóbbival volt egy kis gond, de segítőkész volt és visszajelzett, amikor már működött minden. Előnye és hátránya is volt az egyeztetés ezen módjának. Biztosra akartam menni, így az a fele pozitív, hogy biztosan le tudtam egyeztetni az időpontot és 100%-ban tudott fogadni. Egyedüli "negatívum", hogy az egyeztetés ezen formájában nem hallottam a gyönyörű, szinte kislányos, mégis kacér hangját, amely során elcsacsogja a tudnivalókat. Jó vele beszélgetni is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
M3 bevezetőtől nem messze a Hungária melletti egyik kevésbé forgalmas mellékutca. Az oldal adataiban pontos cím szerepel, könnyű odatalálni. Tömegközlekedéssel és autóval sem bonyolult. A parkolás fizetős, de ez már szinte mindenhol így van. Mivel volt még más dolgom is aznap, így a hétvégi ingyenes parkolás ellenére sem autóval mentem, pedig lett volna parkoló egy-két utcával alrébb. Villamostól kb. 200-300 métert kell megtenni a kapuig.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Kisebb alapterületű, randi helyszínként minden igényt kielégítő modern, földszinti lakás. Nem ingatlant venni mentem ugyan. Rend, tisztaság mindenhol. Az udvar felől külön kapun keresztül könnyű bejutni, nem kell a lépcsőházzal, belső folyosókkal bajlódni. Előszoba, azzal egy térben a nappali. A háló egy helyiséggel beljebb, amelyből nyílik a fürdő. Mintha randizásra találták volna ki. A fürdőben zuhanykabin rengeteg tusfürdővel. Szájvíz és minden kellék megtalálható. Egyedüli negatívumként a törött wc deszkát tudnám megemlíteni.... Ennek ugyan nem volt jelentősége, csupán esztétikailag jegyzem meg, de biztos javítva lesz majd. A franciaágy hatalmas, szinte az egész hálót kitölti. Jó kemény matraca van és nem nyikorog.
Nykol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Viszonylag alacsonyabb, vékony, de mégis arányos, kis szexbomba hölgy. Inkább az a fele sokkoló, hogy mennyire brutáljó csaj. Mivel voltam már nála, így nem ért meglepetés, tudtam mire számítsak. Ezért is mentem hozzá megint :)
Szuper szexi harmincas évei második felében járó milf, sok, mégis ízléses tetoválással, szája mellett piercinggel. Hosszó ébenfekete haja elvarázsol, amelyet akció közben sem fog össze. Finom illata van. Nálam kb. majdnem egy fejjel alacsonyabb, de szerencsére van az a helyzet, amikor nem számít a magasság különbség. :)
Hosszú, vékony, nagyon formás combja van, tenyérbe illő kerek popsival. Eszméletlen lapos, szinte már-már kockás hasa van, ami jól szemlélteti, hogy biztosan jár edzeni is. Szoláriumozott, selymes bőre van. A cicik meg fantasztikusak. Kemények, jól reagálnak és mindig állnak a bimbók. Élmény őket markolni, vagy szájba venni.
1. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 122000 erotikus masszázs
3. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 122000 erotikus masszázs4. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-07-08 19:37:36 erotikus masszázs 1220005. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-07-08 19:37:36 erotikus masszázs 1220006. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-07-08 19:37:36 erotikus masszázs 122000
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Érkezéskor pontban a megbeszélt időpontban hívtam a kapu előtt. Kijött értem. Utcai szerelésben volt. Sportos, csajos, nyári szett volt rajta. Egy falatnyi farmer short, amely épp csak takarta a fenekét, felül pedig egy fekete top. Beljebb mentünk, majd levettem a cipőmet. Aranyos volt, megismert, hogy voltam már nála, bár kissé megdorgált, hogy régen látott. A kis csevej alatt leült a kanapéra, engem meg a virágszálak rendezése után elküldött fürdeni. Nem volt ellenemre a dolog, mert éppen olyan nyári hőségriadós időszakban voltunk, hogy jól is esett a felfrissülés. A zuhanyt nem részletezném, a fürdőről szerzett benyomásokat feljebb már leírtam.

A higiéniai köröket letudva a nappaliba toppantam, ahol Nykol már minden nélkül, anyaszült meztelenül könyökölt az ajtó felé fordulva az ágyon egy nagy mosollyal az arcán. Mellé pattantam, majd beszélgetni kezdtünk, hogy kivel mi történt mióta nem találkoztunk. Megmutatta az újabb tetkóit is, amelyeket esetleg még nem láttam. A beszélgetés nagyon barátnő feelingesre sikerült. Közben el-el csattant egy finom nyelves csók is miközben a kerek fenekébe kapaszkodva magamhoz húztam míg hosszasan smároltunk. A kezecskéje elkalandozott és verni kezdte a farkam ezalatt. Értettem a célzást, így hanyatt feküdtem és átadtam neki a terepet a kibontakozásra. Fölém hajolt, szájába vett és hevesen szopni kezdett. Nagyon ügyesen csinálta, közben pedig szexi, nyögdécselő/búgó hangokat hallatott. Elégedetten nyugtáztam ténykedését, mialatt hol a cicijét, hol pedig selymes punciját simogattam közben. Utóbbit szerettem volna már megkóstolni, így javasoltam a 69-es folytatást. Még be sem fejeztem a mondatot már tette is át izmos combját a fejem felett, hogy felkínálja kagylócskáját a nyelvemnek. Itt jegyezném meg, hogy mennyire szép puncija van! Amíg ő bólogatva játszott a farkammal, addig én fenekét megmarkolva először lassú és apró nyelvcsapásokkal, majd mélyen belenyalva próbáltan izgatni őt. Kis ideig játszottunk így, majd oldalról folytatódott a franciás kényeztetésem. Lejebb kúszott és a golyóimat nyalogatta vagy próbálta bekapni őket. Mikor megfelelően keménynek talált, megkérdezte, hogy: "Betegyük?". Nem volt ellenvetésem.

Gumi húzást követően a dugást ezúttal klasszikus, misszionárius pózban kezdtük. Ezúttal alap pózokat próbáltunk végig. Nagyon ügyes mindenben. Mennyei élmény benne lenni és látni rajta, hogy (talán tényleg) élvezi a dolgot. Amíg mozogtam benne volt időm végigcsodálni az izmos, de törékeny és minden porcikájában tökéletes testét. A következő felvonás a lovaglás volt, amelyet Nykol nagyon profin csinál. Segített berakni, majd egy mozdulattal tövig cuppant a farkamon és vágtába kezdett. Az ütemet próbáltam szabályozni a popsijába kapaszkodva, hol jobban, hol pedig kevésbé ráhúzva. Pihenésképpen csókolózni kezdtünk vagy a hegyesen álló mellbimbóit vettem számba és a lovaglás ütemétől függően szívtam őket. Ez szerintem tetszett neki. Meg is beszéltük közben, hogy mindig állnak a bimbói. :)

Voltak még terveim így kutyusba vágta magát. Ekkor megfordult a fejemben a popsi gondolata is, de közös megegyezéssel arra jutottunk, hogy annyira szűk, hogy ezúttal nem vagyok elég acélos a dologhoz. Sebaj, majd legközelebb...
Miután kiélvezkedtem magam hevesen csattogó popsijában, amíg puncija tövig nyel rákérdeztem a szájba élvezés lehetőségére. Közben tolta rám magát, én pedig húztam ahogy bírtam, hol a fenekébe, hol pedig vállába vagy melleibe kapaszkodva. Majd elém feküdt féloldalasan és a golyóimat szopta míg levettem a védőfelszerelést. Nagyon finom franciázás után a szájába lőttem egy adagot. Hagyott lenyugodni, majd kiszaladt a fürdőbe az utódokkal.

Pihenő közben jót beszélgettünk mindenféléről, ki hova megy nyaralni, bulizni stb. Éreztem, hogy nem fog összejönni a második kör, de azért csak simogatott és próbálkozott, hátha. Ő legalábbis nem lerázni, hanem kényeztetni akart továbbra is. Nagyon kedves, barátnős hangulata volt az egésznek, sok csókkal, öleléssel. Gondolt egyet és mintegy felvezetés gyanánt elkeztdte nyalogatni a mellbimbómat, ami annyira legalábbis meghozta a kedvem a folytatáshoz, hogy ha máshogy most nem is, de legalább én is a kedvére tegyek kicsit némi nyalakodás formájában. Hanyatt fektettem, nyakába emeltem a lábait és elé térdelve kényeztettem nyelvemmel a finom kis puncikáját, popsilyukát. Miután kezdett a nyakam elfáradni megfordítottam négykézlábra állítottam magam előtt és úgy nyaltam be neki mindenhol. A látvány teljesen a retinámba égett, ahogy ott pucsít előttem és a széthúzott fenekébe kapaszkodok. Tudom, hogy ez most a beszámoló többi részétől obszcénabb írásmód miatt sokaknak nem fog tetszeni, de nincs mit szépíteni alaposan kinyaltam a segglyukát.

Annyira felajzott, hogy kicsit hosszabb időtartam alatt működött volna a második kör is, de közeledett az óra vége, így némi csókváltást követően inkább vettem még egy gyors zuhanyt indulás előtt.

A zuhanyt követően egy törülközőt magára kapott, amíg öltöztem. Megbeszéltük, hogy legközelebb nem csak a nyelvem fogom betenni hátulra, így kellő motivációm van az újabb mielőbbi randira. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztem zuhanyzás előtt. Nem jelezte számomra, hogy előre vagy utólag kéri, de én így tartom korrektnek, hogy előre adom. Aki elsőre megy annak lehet szólt volna. Annyi volt, amennyiről beszéltünk, nem változott menet közben. A szájba élvezés úgy emlékszem extra, de azt hiszem a vtr miatt egy extra ajándék volt ezúttal. Maximálisan megéri az egész, ha egy ilyen csajjal lehetsz együtt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon szexy, bomba csaj. Egyszerre pornós és barátnős érzéseket kelt bennem. Sok mindenben benne van. Én biztos menni fogok még hozzá, mert vannak még vele terveim, nem csak a tetoválások nézegetését illetően.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nykol szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNykol legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-12-11) : Szokásosan megköszönte majd a szájába vett és kökeményre szopta a farkam. Ezután megkérdezte hogy jöhet -e a gumi. Felkészitett majd felém gugolt és bevezetett a puncijába.

(2023-01-09) : Elég gyorsan az ajkai közé kerültem és egy finom, kényeztető franciába kezdett. Nyalogatta, kényeztette, majd el-el tüntette a szájában. Ügyesen váltogatta az intenzitást, a tempót. Nagyon élvezetes percek voltak ezek a számomra.

(2022-12-29) : Intermezzoként egy újabb 69-et iktattunk be, azzal a különbséggel a korábbihoz, hogy itt most Nykol volt alul. Én pedig a szájába lógattam immáron újra csupasz hímtagom, és ütemesen dugtam a pihe-puha ajkakat. Ennél az etapnál sikerült ma este az első alkalommal orgazmushoz jutattnom partnernőmet.

felejthetetlen: 14db
(2024-04-04) : Szoval nyalogatom a punciját mikor is kitör belöle az élvezés hangja , összerándul, és szoritja a fejem . Ezután hálásan kérdezi hogy kényeztethet -e most ö .

(2024-02-13) : Keményen felszopott, közben rám-rámnézett, néha kivette a szájából, és a nyelvéhez csapdosta a farkamat. Mivel nem vagyok nagy méret, így nem okozott gondot tövig bevenni. Egyszer csak áttért a golyókra, majd lejjebb is el-eltévedt. Itt kellett egy kis szünetet kérnek, mert olyan hevesen szopott, hogy elfogyott alólam az ágy. Elhelyezkedtem a fejtámla felé, kipárnáztam a fejemet, hogy jól lássak, és így már kényelmesen tudtam élvezkedni.

(2023-12-29) : Változatos technikája van. Volt nyelvkörzés a makk körül, közepesen mélyen bevéve bólogatós, nyalogatós ingerlés és cuppanós szájból kivétel is. A golyók sem maradtak ki. Közben végig a szemembe nézett és úgy helyezkedett oldalról, hogy minden elérhető közelségben legyen.

nagyon jó: 19db
(2024-07-19) : Ezek után tértünk rá nyelvlecke következő feladatára ami már francia nyelven íródott amit jó érzékkel művel Nyikol csalódás itt se várhat senkit majd úgy hozta a együtt lét hogy az ajándék extra egy kis kényszer francia lett ami bizony szuper élvezetes lett mély torokkal és mindennel amivel ki lehet maxolni ezt az élményt persze azért kulturált határokon belül

(2023-05-30) : Finom, nyálasan csinálja, pici kézzel a golyókat sem kímélve. Jólesett nagyon. De mivel brutál jó teste van, már szerettem volna a farkam benne tudni és jól megdolgozni. Úgy hogy gumit kértem, amit gyorsan fel is helyezett majd hopp, már bele is ült. Nagyon jól mozog, élveztem,

(2023-05-17) : Nykol megoldotta a helyzetet, hanyatt dőltem, felpárnáztam a fejem, és már jött is a francia. Ezt ő ügyesen, kéz nélkül tolta, nagyon jól esett. A végén jött a spricc, nem ugrott el előle, megvárta az utolsó cseppeket is, majd kiszaladt a fürdőbe.

: 28db
(2024-09-06) : Nykol kezél dolgozott a szerszámon, majd a még térdelő pozícióban a szájába vette a meredező hímtagomat és elkezdte szopni. Inkább barátnősen, mint pornósan, semmi köpködés, de nekem kifejezetten jól esett. Lefeküdtem mellé és Nykol pozíciót váltott, most ő térdelt és szenzációs franciával kökemémyre szopott.

(2024-07-09) : Nyelves csókokkal, simogatással kezdtünk.. amit franciás rész követett, Ezt én szeretem kezdeni, most is történt. Apró csókok kíséretében jutottam el a tetthelyre, ami puha borostamentes és finom volt. Percekig kényeztettem így, majd valahogy 69-be kerültünk.

(2024-06-01) : Hanyatt találtam magam és megkezdte a franciát amit nagyon jól csinálja nem is kellett sok már gumit is húztunk. Lovaglóval kezdtünk, nagyon jól mozog, vegyes tempóban, ami jó volt mert picit tudtam a cicikkel foglalkozni.