Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Nykol

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-05-19 00:44:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nykol +36707233414 121554 szexpartner

Nyuszkó007 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Nykol hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Hirtelen ötlettől vezérelve csörögtem rá és szerencsémre szinte azonnal felvette. Mi több fél óra múlva már fogadni is tudott. Telefonon egyeztettük, hogy milyen lehetőségeim vannak az oldalra hivatkozva. Hangja aranyos volt a telefonban és már indultam is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a Róbert Károly krt. közeli mellék utca. Pontos az oldal adata is. Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen elérhető a cím. Hétközben is vannak parkolók a környező utcákban.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás egy nem régen épült társasházban érhető el. Kicsi, takaros, tiszta a helyszín, ahová bekísért Nykol. Utcai normál ruhában fogadott, amit én plusznak értékeltem. A fürdő tiszta, jól felszerelt tusfürdőkkel, szájvízzel.
Nykol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Nykol képei tökéletesen fedik a valóságot. Ami engem meglepett, hogy sokkal kisebb, vékonyabb, mint amire gondoltam a képek alapján. Filigrán, arányos testű szépség ízléses tetkókkal.
1. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 121554 erotikus masszázs
3. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 121554 erotikus masszázs4. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-05-19 09:48:51 erotikus masszázs 1215545. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-05-19 09:48:51 erotikus masszázs 1215546. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-05-19 09:48:51 erotikus masszázs 121554
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
A lakásba lépést követően puszival fogadott, kedvesen átbeszéltük a programot. Cipőmet ledobtam az előszobában és a nappali részen váltottunk néhány csókot ismerkedés gyanánt. Átkaroltam pici testét és realizáltam, mennyire formás, gondosan karbantartott. Ruháimat levettem és indultam tusolni.

A zuhanyból visszatérve Nykol már ferhérneműben várt. Gyönyörű vékony teste hozzám simult és folytattuk a csókolózást. Igen, teljesen érzéki csókok voltak, nem szemérmes szájra puszik. A melltartót levéve végig simogattam formás melleit, majd meg is kellett kóstolnom. Az ágyra heveredtünk és folytattam testének felfedezését. Bőre finom bársonyát orrommal, nyelvemmel szántottam. Hasán át elérkeztem az örömök földjére. Tangáját ledobtuk és belékostoltam friss illatú kelyhébe. Lelkesen tevékenykedtem csiklóján, melyet kéjes hangokkal nyugtázott. Nem tudom, hogy a pillangók szerte röppentek-e vendéglátomnál, de a saját élvezetemre is jól esett az izgatása. Egyszercsak kérte, hogy ő is kényeztessen engem. Nem tudtam nemet mondani és igen jól döntöttem. Lábaim közé feküdt és kezelésbe vette a velem egykorút. Élvezettel játszott nyelvével, néha a kezét is használta, pont ahogyan a helyzet diktálta. Fergeteges volt, nagyon élveztem. Néha felnézett, hogy élek-e még a hangok alapján.

Megkértem, hogy most már térjünk át egy más irányba mielőtt csúfos véget érne a randink. Egyetértett ezzel és ügyesen felruházott, majd finoman elhelyezkedett rajtam. Sohasem gondoltam volna, hogy ez a vékony lány milyen finoman tud mozogni, ha egyszer nyeregbe pattan. Mellbimbóit, ajkait csókoltam, fenekét, hátát markoltam, simogattam és minden pillanatát kéjesen vágytam ennek a mozgásnak.

De nem ezt a véget szántam magamnak, hanem azt, hogy kutyusban, derekát szorosan tartva folytassuk. Pozíciót váltottunk és már belé is hatoltam. Reménytelen küzdelembe kezdtem a gyönyör elnyújtására. Mondanom sem kell, hogy egy ilyen vízuális stimuláció, mint Nykol formás feneke totálisan meghiúsította tervemet.

Nykol nem törte meg az élvezet varázsát, megvárta míg képessé válok a világ ismételt befogadására. Majd finoman leszerelt, letisztított. Pár perc múlva már a karomban feküdt és hozzám bújva beszélgettünk tetkóiról, melyeket megcsodáltam és megsimogattam. Értelmes lány csacsogott velem a dolgairól. Kis idő múlva kezdeményezte, hogy folytassuk és ez az ötlete nekem is tetszett. Mire feleszméltem már ismét a szájában voltam. Hosszasan kényeztetett, nagyon finom is volt, de beláttam korlátaimat. Ma nem lesz következő kör.
Gyors zuhanyt vettem, felöltöztem és néhány csókkal búcsút vettünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándék rózsákat - amik publikusak is - nem emlékszem, hogy előzetesen vagy utólag adtam át. Annyira természetes helyzet volt, hogy nem hagyott nyomot bennem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nykol folyamatosan figyel a partnerére és úgy tűnt, hogy neki is kedvére való volt az együtt eltöltött idő. Kedves személyisége természetes hangulatot adott a randevúnak. Nagyon jól éreztem magam vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nykol szexpartner beszámolójáról


2024-05-21 11:03:26
Köszönöm a beszit 😘Várlak vissza hogy tovább élvezhessük egymást
Mutasd mindet

FunkciókNykol legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-12-11) : Szokásosan megköszönte majd a szájába vett és kökeményre szopta a farkam. Ezután megkérdezte hogy jöhet -e a gumi. Felkészitett majd felém gugolt és bevezetett a puncijába.

(2023-01-09) : Elég gyorsan az ajkai közé kerültem és egy finom, kényeztető franciába kezdett. Nyalogatta, kényeztette, majd el-el tüntette a szájában. Ügyesen váltogatta az intenzitást, a tempót. Nagyon élvezetes percek voltak ezek a számomra.

(2022-12-29) : Intermezzoként egy újabb 69-et iktattunk be, azzal a különbséggel a korábbihoz, hogy itt most Nykol volt alul. Én pedig a szájába lógattam immáron újra csupasz hímtagom, és ütemesen dugtam a pihe-puha ajkakat. Ennél az etapnál sikerült ma este az első alkalommal orgazmushoz jutattnom partnernőmet.

felejthetetlen: 13db
(2024-04-04) : Szoval nyalogatom a punciját mikor is kitör belöle az élvezés hangja , összerándul, és szoritja a fejem . Ezután hálásan kérdezi hogy kényeztethet -e most ö .

(2024-02-13) : Keményen felszopott, közben rám-rámnézett, néha kivette a szájából, és a nyelvéhez csapdosta a farkamat. Mivel nem vagyok nagy méret, így nem okozott gondot tövig bevenni. Egyszer csak áttért a golyókra, majd lejjebb is el-eltévedt. Itt kellett egy kis szünetet kérnek, mert olyan hevesen szopott, hogy elfogyott alólam az ágy. Elhelyezkedtem a fejtámla felé, kipárnáztam a fejemet, hogy jól lássak, és így már kényelmesen tudtam élvezkedni.

(2023-12-29) : Változatos technikája van. Volt nyelvkörzés a makk körül, közepesen mélyen bevéve bólogatós, nyalogatós ingerlés és cuppanós szájból kivétel is. A golyók sem maradtak ki. Közben végig a szemembe nézett és úgy helyezkedett oldalról, hogy minden elérhető közelségben legyen.

nagyon jó: 19db
(2023-08-17) : Csókolta testemet, majd elkezdte az isteni francia tudását. Kapkodtam ezek után én is a levegőt, hisz ahogy a szájába vette péniszem, ahogy csókolt egy kicsit lejjebb,az nagyon finom és érzéki volt.

(2023-05-30) : Finom, nyálasan csinálja, pici kézzel a golyókat sem kímélve. Jólesett nagyon. De mivel brutál jó teste van, már szerettem volna a farkam benne tudni és jól megdolgozni. Úgy hogy gumit kértem, amit gyorsan fel is helyezett majd hopp, már bele is ült. Nagyon jól mozog, élveztem,

(2023-05-17) : Nykol megoldotta a helyzetet, hanyatt dőltem, felpárnáztam a fejem, és már jött is a francia. Ezt ő ügyesen, kéz nélkül tolta, nagyon jól esett. A végén jött a spricc, nem ugrott el előle, megvárta az utolsó cseppeket is, majd kiszaladt a fürdőbe.

: 25db
(2024-06-01) : Hanyatt találtam magam és megkezdte a franciát amit nagyon jól csinálja nem is kellett sok már gumit is húztunk. Lovaglóval kezdtünk, nagyon jól mozog, vegyes tempóban, ami jó volt mert picit tudtam a cicikkel foglalkozni.

(2024-04-10) : Simogatás és csókok után meglátogatta a velem egykorút. Egy nagyon jó franciát kaptam. Utána csere, és én kerültem felülre.

(2024-03-24) : She was was very proactive all the time and listened to my wishes. Very nice blowjob, she can take it deep. The act itself was nice. I prefer slow, sensual sex, and she was really good at it.