Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Nykol

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-03-11 17:40:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nykol +36707233414 120920 szexpartner

tegabi33 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Nykol hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem fel. Szerencsére igen hamar fel tudta venni, így tudtam megbeszélni vele a randinkat. Az általam javasolt időpont szerencsére pont neki is jó volt, így nem volt akadálya annak, hogy találkozzunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem az általa megadott címre, de a ház előtt sajnos nem lehet parkolni, így a helyszíntől nem messze tudtam megállni. BKV-val is könnyen elérhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagyon szép, ami a tulajdonosát illeti dícséret. Van egy előszoba, amikor belépünk az ajtón, onnan nyílik a baszoba, ahol egy óriási nagy francia ágy is van. A fürdő is nagyon szép, rengeteg tusfürdővel van felszerelve, valamint van szájvíz is.
Nykol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor megláttam először a hölgyet, akkor a képeknek megegyezően néz ki. Bár az arca ki van takarva, de úgy gondolom, hogy egy gyönyörű NŐ-ről beszélhetünk. Egy rózsaszín topban, és egy fekete nadrágban fogadott. Nekem már elsőre nagyon tetszett. A mellei nagyon szépek nekem az egyik nagy kedvencem, de úgy gondolom, hogy az egész nő nagyon rendben van.
1. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 120920 erotikus masszázs
3. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 120920 erotikus masszázs4. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-03-11 18:56:00 erotikus masszázs 1209205. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-03-11 18:56:00 erotikus masszázs 1209206. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-03-11 18:56:00 erotikus masszázs 120920
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Ammikor odaértem, akkor hívtam 5 perccel a randink kezdete előtt. Egy pici várakozás után vette fel, és akkor mondta, hogy kijön értem. Miután beléptünk az ajtón, odadtam neki egy nagy tábla csokit, egy kicsit beszélgettünk, majd utána odaadtam a honoráriumát, ezután pedig levetköztem, és bementem a fürdőbe, hogy lemossam magamról az út porát. Ezt követően megtörölköztem, és amikor kijöttem a fürdőből, akkor ő már az ágyon várt anyaszült meztelenül. Odamentem lefeküdtem majd elkezdtük egymást simogatni, puszilgatni. Ezt követően elkezdtem egy kicsit ujjazni, majd ő is elkezdett játszani a velem egykorúval. Változatosan szopott engem, hol egy kicsit gyorsabban, hol egy kicsit lassabban. Majd amikor már teljes harci helyzetbe, akkor megkérdezte tőlem, hogy jöhet-e a gumi, amire természetesen igen volt a válasz. Lovagló pózban csináltuk, amit mindketten nagyon élveztünk, és aminek a vége természetesen az lett, hogy sikeresen elélveztem. Adott nekem nedves törlőkendőket, amivel megtisztogathattam magamat. Ezt követően egy kis pihi következett, ami alatt ismét beszélgetni kezdtünk. Mindkettőnk elmesélt egy-két dolgot saját magáról. Miután a pihenő megvolt, újra elkezdtünk neki futni a második menetnek. Elkezdett ismét a farkammal játszani, amit nagyon élveztem, majd kipróbáltam a kebelszexet, amit nagyon élveztem és természetesen ő is élvezte. Ismét a farkamat kezdte verni, ezt követően ismét neki iramodtam. Változatos pózokban nyomtuk a szexet. Volt kutyapóz, misszioránius póz. Ugyan ez után nem volt kőkeményen, mint az első menetben, de én igazából élveztem minden pillanatát a szexnek. A végén ismét a farkamat verte, de ezúttal az elélvezés nem jött össze. Miután jelezte, hogy lassan vége az egy órának, így nehéz szívvel, de újra a fürdőbe vettem az irányt. Előtte ismét néhány puszit váltottunk egymással. Egy tündéri ez a lány, és úgy gondolom, hogy őt érdemes megbecsülni, mert ő egy igazi kincs. Miután végeztem a fürdőben, és meg is törölköztem. Felöltöztem, megköszöntem neki ezt az egész élményt, amit tőle kaptam. Úgy gondolom, hogy újra megfogom őt még látogatni. Puszikkal, és öleléssel indított útnak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás a belépés után nem sokkal történt, teljesen korrekt módon történt az elszámolás. Egy ajándék extrát a kebelszexet vettem igénybe, ami felejthetetlen volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Igazából teljesen elégedetten távoztam tőle. Úgy gondolom teljes mértékben megkaptam azt az élményt, amiért elmentem hozzá, és bízom benne, hogy nem ez volt az utolsó alkalom vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nykol szexpartner beszámolójáról


2024-03-17 11:15:34
Köszi, hogy újra felhívtad a figyelmem Nykolra - nem eresztetted túl bő lére a jellemzést, de legalább több felfedezni való marad így nekem :D

2024-03-15 13:08:35
Köszönöm szépen a beszit!😘Várlak vissza hogy tovább élvezzük egymás társaságát!

2024-03-15 12:16:39
Bemutattad az írásoddal azt amiben részed volt. A külső leírása nekem nem volt elég konkrét,de ettől függetlenül jó lett.

2024-03-12 21:20:14
Nykol nekem is szimpatikus, és ezek az írésok csak megerősítenek. :)
Mutasd mindet

FunkciókNykol legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-12-11) : Szokásosan megköszönte majd a szájába vett és kökeményre szopta a farkam. Ezután megkérdezte hogy jöhet -e a gumi. Felkészitett majd felém gugolt és bevezetett a puncijába.

(2023-01-09) : Elég gyorsan az ajkai közé kerültem és egy finom, kényeztető franciába kezdett. Nyalogatta, kényeztette, majd el-el tüntette a szájában. Ügyesen váltogatta az intenzitást, a tempót. Nagyon élvezetes percek voltak ezek a számomra.

(2022-12-29) : Intermezzoként egy újabb 69-et iktattunk be, azzal a különbséggel a korábbihoz, hogy itt most Nykol volt alul. Én pedig a szájába lógattam immáron újra csupasz hímtagom, és ütemesen dugtam a pihe-puha ajkakat. Ennél az etapnál sikerült ma este az első alkalommal orgazmushoz jutattnom partnernőmet.

felejthetetlen: 14db
(2024-04-04) : Szoval nyalogatom a punciját mikor is kitör belöle az élvezés hangja , összerándul, és szoritja a fejem . Ezután hálásan kérdezi hogy kényeztethet -e most ö .

(2024-02-13) : Keményen felszopott, közben rám-rámnézett, néha kivette a szájából, és a nyelvéhez csapdosta a farkamat. Mivel nem vagyok nagy méret, így nem okozott gondot tövig bevenni. Egyszer csak áttért a golyókra, majd lejjebb is el-eltévedt. Itt kellett egy kis szünetet kérnek, mert olyan hevesen szopott, hogy elfogyott alólam az ágy. Elhelyezkedtem a fejtámla felé, kipárnáztam a fejemet, hogy jól lássak, és így már kényelmesen tudtam élvezkedni.

(2023-12-29) : Változatos technikája van. Volt nyelvkörzés a makk körül, közepesen mélyen bevéve bólogatós, nyalogatós ingerlés és cuppanós szájból kivétel is. A golyók sem maradtak ki. Közben végig a szemembe nézett és úgy helyezkedett oldalról, hogy minden elérhető közelségben legyen.

nagyon jó: 18db
(2023-05-30) : Finom, nyálasan csinálja, pici kézzel a golyókat sem kímélve. Jólesett nagyon. De mivel brutál jó teste van, már szerettem volna a farkam benne tudni és jól megdolgozni. Úgy hogy gumit kértem, amit gyorsan fel is helyezett majd hopp, már bele is ült. Nagyon jól mozog, élveztem,

(2023-05-17) : Nykol megoldotta a helyzetet, hanyatt dőltem, felpárnáztam a fejem, és már jött is a francia. Ezt ő ügyesen, kéz nélkül tolta, nagyon jól esett. A végén jött a spricc, nem ugrott el előle, megvárta az utolsó cseppeket is, majd kiszaladt a fürdőbe.

(2023-03-20) : Franciája nagyon kellemes, irányítható, figyel arra hogy hogyan szeretnéd. Mélytorokos elemekkel fűszerezve van, amit nagyon ügyesen csinál, de semmi vadulás, a durvább dolgokat nem szereti. Látszik hogy óriási rutinja van, tudja hogy kell foglalkozni a vendéggel.

: 23db
(2024-04-10) : Simogatás és csókok után meglátogatta a velem egykorút. Egy nagyon jó franciát kaptam. Utána csere, és én kerültem felülre.

(2024-03-24) : She was was very proactive all the time and listened to my wishes. Very nice blowjob, she can take it deep. The act itself was nice. I prefer slow, sensual sex, and she was really good at it.

(2023-09-12) : I asked her to start with a blowjob and her technique was excellent. After enjoying the blowjob did we rubber up and start fucking in doggy, switched to mish and after that was it time for anal. Yes, this tiny little hottie takes it in the ass as well :D