Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Nykol

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-02-13 10:30:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nykol +36707233414 120639 szexpartner

Majomcsapda a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Nykol hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
mindig vidám
Egyeztetés
Nem először találkoztunk. Nykollal már a telefonálás is élvezetes. Örül neked, csacsog, cseveg, közben se perc alatt megvan az időpont, és már ülhetek is az autóba (na jó, 20 percet várni kellett az indulással, hogy pontosan érkezzek). Maga kezeli a telefonját, szerencsére jókor szoktam hívni, mert általában azonnal felvesz. A dél körüli időpontoknál rugalmas, délután/esti órákról nem tudok nyilatkozni.
Megközelítés
Háztól nem messze lehet parkolni (fizetős), illetve busz/villamostól 4-5 perc séta. Nyugodt környék, eddig mindig volt parkolóhely.
Helyszín
A lakás kicsi, de a célnak megfelelő. Konyha kis nappali résszel, egy nagyobb baszoba, és fürdő. A zuhanykabin ajtaja kicsit viseltes, az ágy elé elférne egy tükör. Másba nem tudok belekötni, a törölköző szép nagy, több tusfürdőből lehet választani, a franciaágy nagy és kényelmes, a kanapé elég rugalmas, a konyhapult strapabíró. A székről és a cipősszekrényről nem tudok nyilatkozni.
Nykol külseje
A képek valódiak. Nykol kicsi, könnyű, formás, csinos nő. Ellenőrzött korral hirdet (köszi!), de valljuk be, úgy könnyű, hogyha ebből simán le tud tagadni öt-hat évet.
A cicik tuningoltak, de nem túlzottan, a bimbók érzékenyek, a popsi épp elfér a kezemben, a has lapos, a szemek igézőek. Egy farmerben és egy szűk topban várt, nagyon csinos volt. Mire megfürödtem, már nem volt rajta ruha.
1. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 120639 erotikus masszázs
3. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 120639 erotikus masszázs4. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-02-14 16:49:20 erotikus masszázs 1206395. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-02-14 16:49:20 erotikus masszázs 1206396. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-02-14 16:49:20 erotikus masszázs 120639
Action
Fürdés után az ágyon várt. Rájöttem, hogy Nykol olyan apró, hogy keresztben is kényelmesen elfér az ágyon, így kisebb előjáték után keresztbe fektettem, és elkezdtem simogatni a ciciket, puncit, meg úgy általában Nykolt. Így nekem is elég helyem maradt, hogy kényelmesen elhelyezkedjek. Néhány perc múlva Nykol rajtaütésszerűen bekapta a farkamat, és franciázni kezdett. Keményen felszopott, közben rám-rámnézett, néha kivette a szájából, és a nyelvéhez csapdosta a farkamat. Mivel nem vagyok nagy méret, így nem okozott gondot tövig bevenni. Egyszer csak áttért a golyókra, majd lejjebb is el-eltévedt. Itt kellett egy kis szünetet kérnek, mert olyan hevesen szopott, hogy elfogyott alólam az ágy. Elhelyezkedtem a fejtámla felé, kipárnáztam a fejemet, hogy jól lássak, és így már kényelmesen tudtam élvezkedni. Mikor elfogyott a türelmem, Nykol kezét a szerszámhoz húztam, mire kinyújtotta a nyelvét, és a szájába verte azt. Mikor élveztem, azonnal rábukott, egy csepp sem jutott ki a szájából, és szépen levezette az orgazmusomat. Ilyenkor sajnos nem lehet Nykollal beszélni, bárhogy is próbálkoztam, amíg vissza nem jött a fürdőből, nagyon szótlan volt. Itt jegyezném meg, hogy Nykol normális keretek között (ha van egyáltalán olyan) kellően gátlástalan, volt már, hogy ilyenkor - ha megkértem - a spermát a mellére folyatta. Most erre nem került sor, de legközelebbre majd kitalálok valamit...
Utána beszélgettünk, mert Nykollal ezt is lehet, és pár perc után újra a szájában volt a farkam. Szeretném azt írni, hogy felgumiztunk, és úgy megdugtam, hogy sírva könyörgött ismétlésért, de sajnos nem lenne igaz. Nykol becsülettel próbálkozott, életet is lehelt a farkamba, de a gumit nem kedvelem, újra elélvezni meg nem tudtam, úgy kiszívott elsőre. Így időm lejártával távoztam.
Elszámolás
Az egy óráért járó összeget távozásom előtt tettem az asztalra. Egyébként nem esett szó róla, Nykol ránéz és bólint, nem bonyolítjuk túl.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nykol profi. Minden értelemben. Amit nyújt, azt maximalista módon teszi. Én is tudom a helyemet a játékban, ő is, nincsenek felesleges körök. Az egy óra rólam/értem szól. Szerintem ezt mindketten értékeljük. Szeretek hozzá járni, kikapcsol és feszültségmentesít.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nykol szexpartner beszámolójáról


2024-03-21 22:28:52
Jól sikerült írás, gratula az élményhez!

2024-02-14 18:03:53
Jó!

2024-02-14 17:42:47
Na ez a beszèd, M.Csapda, így kell ezt!
Mutasd mindet

FunkciókNykol legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-12-11) : Szokásosan megköszönte majd a szájába vett és kökeményre szopta a farkam. Ezután megkérdezte hogy jöhet -e a gumi. Felkészitett majd felém gugolt és bevezetett a puncijába.

(2023-01-09) : Elég gyorsan az ajkai közé kerültem és egy finom, kényeztető franciába kezdett. Nyalogatta, kényeztette, majd el-el tüntette a szájában. Ügyesen váltogatta az intenzitást, a tempót. Nagyon élvezetes percek voltak ezek a számomra.

(2022-12-29) : Intermezzoként egy újabb 69-et iktattunk be, azzal a különbséggel a korábbihoz, hogy itt most Nykol volt alul. Én pedig a szájába lógattam immáron újra csupasz hímtagom, és ütemesen dugtam a pihe-puha ajkakat. Ennél az etapnál sikerült ma este az első alkalommal orgazmushoz jutattnom partnernőmet.

felejthetetlen: 13db
(2024-04-04) : Szoval nyalogatom a punciját mikor is kitör belöle az élvezés hangja , összerándul, és szoritja a fejem . Ezután hálásan kérdezi hogy kényeztethet -e most ö .

(2023-12-29) : Változatos technikája van. Volt nyelvkörzés a makk körül, közepesen mélyen bevéve bólogatós, nyalogatós ingerlés és cuppanós szájból kivétel is. A golyók sem maradtak ki. Közben végig a szemembe nézett és úgy helyezkedett oldalról, hogy minden elérhető közelségben legyen.

(2023-11-15) : Szerettem volna folytatni az anál szexet , hogy lovagló pozícióba hátra dőlve lábamra támaszkodva puncit látva lovagoljon. Melyet tökéletesen csinált, kb pornófilmbe éreztem magam. Mereven álló cicik csodás punci látványa, kéjes nevetése ütemes lovaglása bárcsak örökké tartana,

nagyon jó: 18db
(2023-05-30) : Finom, nyálasan csinálja, pici kézzel a golyókat sem kímélve. Jólesett nagyon. De mivel brutál jó teste van, már szerettem volna a farkam benne tudni és jól megdolgozni. Úgy hogy gumit kértem, amit gyorsan fel is helyezett majd hopp, már bele is ült. Nagyon jól mozog, élveztem,

(2023-05-17) : Nykol megoldotta a helyzetet, hanyatt dőltem, felpárnáztam a fejem, és már jött is a francia. Ezt ő ügyesen, kéz nélkül tolta, nagyon jól esett. A végén jött a spricc, nem ugrott el előle, megvárta az utolsó cseppeket is, majd kiszaladt a fürdőbe.

(2023-03-20) : Franciája nagyon kellemes, irányítható, figyel arra hogy hogyan szeretnéd. Mélytorokos elemekkel fűszerezve van, amit nagyon ügyesen csinál, de semmi vadulás, a durvább dolgokat nem szereti. Látszik hogy óriási rutinja van, tudja hogy kell foglalkozni a vendéggel.

: 24db
(2024-04-10) : Simogatás és csókok után meglátogatta a velem egykorút. Egy nagyon jó franciát kaptam. Utána csere, és én kerültem felülre.

(2024-03-24) : She was was very proactive all the time and listened to my wishes. Very nice blowjob, she can take it deep. The act itself was nice. I prefer slow, sensual sex, and she was really good at it.

(2024-03-11) : Változatosan szopott engem, hol egy kicsit gyorsabban, hol egy kicsit lassabban. Majd amikor már teljes harci helyzetbe, akkor megkérdezte tőlem, hogy jöhet-e a gumi, amire természetesen igen volt a válasz.