Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Nykol

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-12-29 19:02:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nykol +36707233414 120254 szexpartner

Metin a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Nykol hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
VTR kommunikáció:
4
Viber kommunikáció:
4
Azzal kezdeném, hogy Nykol már nagyon régóta a látókörömben és kedvenceim közt van. Többször próbáltam már hozzá eljutni. Valahogy sosem sikerült azonban elérni, vagy nekem nem volt jó, vagy ő nem ért rá, pedig több fronton is próbálkoztam már a korábbiakban. Az időbeosztásom eléggé megnehezíti a találkát, viszont úgy éreztem az év vége talán szerencsét hozhat nekem. Próbáltam vtr-en, csevegő appon keresztül is, mivel nem voltam biztos benne, hogy egyáltalán elérhető lesz így ünnepek táján. A sok karácsonyi evés-ivás miatt kissé nehéz éjszakám volt, így nagyon megörültem neki, amikor megjelent a kis zöld ikon a neve mellett. Több sem kellett, rögtön tárcsáztam is, hátha szerencsével járok. Legnagyobb meglepetésemre szinte rögtön felvette. Nagyon szexi, csajos és csacsogós hangján kedvesen tájékoztatott mindenről, majd sikerült egy mindkettőnknek megfelelő időpontot lefixálnunk néhány órával későbbre. Szimpi volt rögtön, a címet is megkaptam egyből, nem volt szükség további egyeztetésre, megerősítésre, vagy egyebekre, pedig több órával későbbi időpontot beszéltünk meg. Plusz pont, hogy a többi megkeresésemre is válaszolt később, de itt már csak azt kellett letisztáznunk, hogy tárgytalan a duplikáció, megyek hozzá mindenképp.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Bevallom, a sok korábbi beszámoló, az oldalon található információk alapján és kis utánajárással már elég pontosan körvonalazódott bennem a randi helyszíne. Nem is kellett csalódnom, helyesek voltak a feltételezéseim. Egy forgalmas, frekventált hely kissé eldugott mellékutcájáról beszélhetünk. GPS odavisz, akárhogyan is megyünk. Mivel más programom is volt még aznap így most nem az autót választottam. Szerintem megoldható azzal is elég könnyen, parkolni is lehet a környéken, de erre az esetre nem árt kicsit készülni a hely keresés és parkolás miatt. Bár ha igaz a környéken van nem fizetős utca is, de most nem foglalkoztam ezzel. Tömegközlekedés is van a környéken, nekem 3-400 métert kellett sétálnom mindössze.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Földszinti apartman szerű kis lakásról beszélhetünk. Akár még kisebb irodának is megfelelő lehetne, de nem ingatlanpiaci szemmel vizsgáltam a helyet.
Szoba-konyha és eldugva, beljebb a háló egy majdnem az egész helyiséget kitöltő franciaággyal, amelynél pozitívum, hogy akció közben nem nyikorog. A matrac elég kemény és meglepően magas, ha valaki esetleg az ágy mellett állva is szeret játszadozni. Mindenhol rend és tisztaság, a berendezés nagyon modern hangulatot kölcsönöz. A fürdőben közepes méretű zuhanykabin, ami két embernek talán kicsi, de egyedül használva nem kell összehúzni magad. Rengeteg tusfürdő, szájvíz és minden egyéb be volt készítve, megalapozva egy jó randi minden kívánalmát.
Nykol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon vagány, pörgős kis energiabomba csajról beszélhetünk. Meglepett élőben, hogy milyen kislányos, fiatalos, sportos alakja van. Ez utóbbit főként a termetére értem, mivel nem igazán lehet magasabb a hirdetésben is feltüntetett 165 cm-nél. Ugyanakkor viszont arányos mindene. Nem árul zsákbamacskát, a kora is stimmelhet. Igazi dögös MILF benyomását kelti, nagyon bomba testtel. Az arc kitakarás csak a diszkréció kedvéért van, de nem kell ettől tartani, nagyon kis kedves és szép a hölgy. Nagy, de arányaiban pont megfelelő méretú cicikkel lett megáldva utólag, lapos hasa és pont két tenyérbe illő, izmos kemény feneke van. Hosszú, fekete egyenes haj és néhány tetoválás egészíti ki csodás és megkapó küllemét. A korábbi beszámolók alapján kb. volt elképzelésem, hogy mire számíthatok, de a látvány végül mégis meglepett a szó pozitív értelmében. Megérkezésemkor utcai ruhában fogadott, hiszen ki kellett jönnie értem a kapuhoz. Egy szürke cicanadrágot és fekete toppot viselt, ami még felöltözve, ruhán keresztül is tökéletesen kiemelte az égnek álló mellbimbóit. Már itt kezdtek pajzán gondolataim támadni, hogy miket fogunk majd csinálni, amíg elégedetten követtem befelé a lakásba. Szemeimet pedig nem tudtam nem levenni a csodás kis fenekéről, amíg előttem sétált.
1. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 120254 erotikus masszázs
3. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 120254 erotikus masszázs4. Nykol +36707233414 beszámoló 2023-12-30 09:34:03 erotikus masszázs 1202545. Nykol +36707233414 beszámoló 2023-12-30 09:34:03 erotikus masszázs 1202546. Nykol +36707233414 beszámoló 2023-12-30 09:34:03 erotikus masszázs 120254
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Popó:
5
Pornós feeling:
4
Lakásba belépvén udvarias kezdésként megszabadultam a cipőtől és a kabátomtól, majd át is adtam részére a rendeznivalókat a tv asztalra téve. Mivel első alkalommal voltam nála, így gondoltam helyesnek, de alapból is az a meglátásom, hogy jobb összbenyomást kelt ilyen formában. Csevegtünk kicsit amíg megkaptam a türcsit, amelyben partner volt. Megjegyeztem, hogy milyen kellemes meleg van a lakásban. Erre az volt a reakciója egy nagy mosoly kíséretében, hogy két előnye is van a dolognak. Egyrészt ő elég fázós, másrészt pedig jól fog jönni, ha már nem lesz rajtunk ruha. Erre nem is kellett sokat várni.

Zuhany közben már kezdtem érezni némi mocorgást alulról, mert gondolatban minél előbb szerettem volna vendéglátó hölgyem karjaiban lenni.
A fürdőből kilépve megpillantottam, amint Nykol teljesen meztelenül épp akkor sétál be a hálóba. Nyeltem egy nagyot, mert a mellbimbóival szerintem üveget vagy akár gyémántot is lehetett volna vágni. Tetszett, hogy most is mosolygott. (Egyébként ez az egész randi alatt végig jellemző volt). Előzékeny voltam vele. Így, amíg az ágyra mászott négykézláb, hátulról tudtam gyönyörködni a lábai közt elő-elő villanó gyönyörű puncijában. Mellé helyezkedtem, majd kacérkodva mégegyszer átbeszéltük, hogy mi legyen a program. Az ujjazást nem szereti, de a normál dolgok mehetnek, aztán majd meglátjuk. A kedvessége és szexuális kisugárzása olyan lenyűgöző volt, hogy muszáj volt adnom a szájára egy puszit. Ebben partner volt, mert a legnagyobb természetességgel viszonozta, sőt egy idő után azon vettem észre magam, hogy a nyelvünk fickándozik és vív nagy harcot egymással. Nekem sem kellett több, egyik kezemmel megmarkoltam a mindig, minden körülmények között feszesen álló cicik egyikét, majd jobban magamhoz öleltem míg smároltunk. Megdícsértem, hogy milyen szép és vonzó, majd a ciciket kezdem felváltva szopogatni.

Önző módon hanyatt feküdtem és a szájába adtam a farkam, amit boldogan vett és nagy elánnal kezdett szopni. Változatos technikája van. Volt nyelvkörzés a makk körül, közepesen mélyen bevéve bólogatós, nyalogatós ingerlés és cuppanós szájból kivétel is. A golyók sem maradtak ki. Közben végig a szemembe nézett és úgy helyezkedett oldalról, hogy minden elérhető közelségben legyen. Ez felhívás volt keringőre, úgyhogy alaposan megcsöcsörésztem, vagy a fenekét markolásztam közben. Nagyon tetszett a kényeztetése. Nykol gondolt egyet és a szájából kivéve a tőle pár centire lévő melléhez kezdte csapkodni a farkam. Annyit fűzött hozzá fülig érő szájjal, hogy idézem: "Most össze cicizzük". Csúcs a csaj!

Nem akartam kihagyni őt sem, így 69-be kértem a folytatásban. Amíg ő dolgozott tovább, addig a nyelvem a finom, illatos és selymes punci körül tüsténkedett. A kölcsönös kényeztetés közben néha a popó felé is elkalandozott a nyelvem. Ezt úgy vettem észre, hogy tetszik neki, mert apró sóhajtásokat véltem felfedezni, amikor épp szabad volt a szája.

Gumit húztunk, majd lábait felemelve misszionáriusban kezdtünk bele a vadabb dolgokba. Nagyon barátnősen viselkedett közben, mégis kellően vehemens volt, ahogy mozogtunk. Időnként lehajoltam hozzá egy csókért, vagy a mellbimbóját szívtam és nyalogattam. Szerintem ez is tetszett neki. Így folytattuk egy ideig, majd kértem, hogy folytassuk kutyába. Azt a látványt sosem fogom elfelejteni, ahogy elém térdelt és bepucsított. Gyorsan be is tettem és elkezdtem ütemesen húzni magamra a csípőjénél fogva. Nagyon aranyos volt - ez különösen bensőségessé tette a dolgot - hogy a lábával átkulcsolta az enyémet és a finom, selymes kis talpát éreztem a vádlim körül, amíg benne voltam. Együtt mozogtunk, ágyékom minden lökésnél csattant a kerek fenekén.

Itt vesztettem el a kontrollt. Bár úgy terveztem, hogy ezt majd egy következő alkalomra hagyom, annak függvényében, hogy sikerül az első randink. Meg is beszéltük közben, hogy az első alkalom mindig egy kicsit az összehangolódásról is szól, a második mindig jobb. Ezt viszont nem lehetett kihagyni. Dugás közben ahogy láttam az ott árválkodó finom kis popsilyukát egyre inkább az járt a fejemben, hogy be kellene kéredzkednem oda is. Rákérdeztem és igen választ kaptam, az extrát pedig a végén majd megoldjuk. Az élvezet olyan magas szintre hágott, hogy muszáj volt egy kis időt nyerjek. Egyetlen menekülési útnak azt láttam, ha egy kicsit én kényeztetek, ezért elkezdtem kinyalni a feszes és kemény fenekét. Próbáltam minél inkább befurakodni, miközben megízlelhettem finom és selymes kis ánusz gyűrűcskéjét a nyelvem körül. Síkosítást követően újabb pucsítás és kézzel segített a behatolásban. Szólt, hogy eleinte óvatosan, de később mehetett erősebb tempóban is. Néhányszor kicsúsztam, de szerencsére nem okozott fájdalmat egyikünknek sem. Nykol pedig mindig segített visszatenni. Imádtam, ahogy a bársonyos popó masszírozza és szorítja a farkam. Szerettem volna látni a punciját is közben, amíg a fenekében vagyok, ezért egy kispárnát tett a dereka alá és hanyattfekve folytattuk popsiban. Magam sem tudom miért, de valahogy kényelmetlen volt a magasságbeli különbség egy kicsit, ezért ez most nem ment úgy, mint szerettem volna.

Kis kézimunkát, újabb szopást és gumicserét kértem, majd lovaglással a punciban fejeztük be az első kört. Annyira felhúzott már idáig, hogy azt hittem mindjárt elmegyek. Ezt meg is jegyeztem, de Nykol válasza az volt, hogy "Ezért vagyunk itt!". Erre nem mondhattam nemet, sőt én sem gondoltam másként, így teljesen tövig alá mozogtam, miközben a cicijét szoptam vagy nyelvpárbajoztunk. Meg is lett az eredmény, mert pillanatok alatt telelőttem benne a gumit.

A szünetben jót beszélgettünk, amelyre most nem térnék ki részletesen, de nagyon értelmes nő, akivel lehet csevegni is. Látszik, hogy vannak gondolatai. Közös témánk is akadt, mert mint kiderült vannak hasonló érdeklődési területeink.

A második kör csak félig-meddig jött össze részemről. Az egy óra elég szűk időtartam ennyi mindenre, na meg az első körben eléggé megdolgoztunk mindketten a sikerért. Itt végül az aktus elmaradt, csak franciás kényeztetés volt mindkettőnknek.

Tudnám még ragozni, de majd inkább legközelebb. Igyekszem jobban rápihenni a dologra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ahogy fentebb is mondtam az elején rendeztem a tv asztalra téve. A búcsú öltözködés közepette nem feledkeztem meg a popóért szükséges extráról sem. Nem éreztem azt, hogy bármiféle nyomás lenne rajtam, akár még a végén is adhattam volna (legalábbis semmi jel nem utalt az ellenkezőjére), de jobban szeretem az elején.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Parádés, pörgős, pornós kis szexbomba a csaj. Ugyanakkor van benne egyfajta ártatlan, szinte kislányos kisugárzás is. Teljesen olyan érzésem volt, mintha a barátnőmmel lennék, akivel viszont mindkettem szeretünk és kellően be tudunk vadulni. Elég közel állunk egymáshoz korban, így talán még nagyobb volt az összhang és a szimpátia. Én legalábbis így éreztem. Az majdnem biztos, hogy fogok még hozzá menni a jövőben. A beszélgetésünk során számtalan dolgot "megtudtunk egymásról", amely alapján érik néhány jövőbeni találkozó. Lesznek még Veled terveim Nykol. A szimpátia megvan. Részemről legalábbis. ;)

Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy nyitott, energikus, sok mindenben benne lévő csajjal eltölteni néhány felejthetetlen percet, órát. Viszont akkor tényleg nehéz lesz elérni sajnos...

A pontozásnál sajnos csak egy válaszlehetőség van kategóriánként, pedig legalább hármat tudnék rá mondani válaszonként!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nykol szexpartner beszámolójáról


2023-12-31 12:14:11
Nagyon köszönöm a beszit😘Várlak vissza sok szerette és élvezettel drága😊

2023-12-30 20:01:01
Színes információkban gazdag a körülményeket és hölgy hozzáälläsät jól körülírja egyéni benyomásaiva és véleményevel segít a választásban

2023-12-30 13:22:34
Nagyon jó írás kerekedett, Nykol figyelemre méltó hölgy! Köszönöm az élményt (olvasni is élmény volt).

2023-12-30 09:55:24
Hm. Nem kevés energiát fektettél nemcsak a randiba, a beszámolóba is, mégsem lett izzadságszagú. Grat.
Mutasd mindet

FunkciókNykol legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-01-09) : Elég gyorsan az ajkai közé kerültem és egy finom, kényeztető franciába kezdett. Nyalogatta, kényeztette, majd el-el tüntette a szájában. Ügyesen váltogatta az intenzitást, a tempót. Nagyon élvezetes percek voltak ezek a számomra.

(2022-12-29) : Intermezzoként egy újabb 69-et iktattunk be, azzal a különbséggel a korábbihoz, hogy itt most Nykol volt alul. Én pedig a szájába lógattam immáron újra csupasz hímtagom, és ütemesen dugtam a pihe-puha ajkakat. Ennél az etapnál sikerült ma este az első alkalommal orgazmushoz jutattnom partnernőmet.

(2022-11-07) : Nykol már meztelenül várt, és amint melléfeküldtem, máris simogatni kezdett, kezébe vette a farkam, és indult a játék. Nem sietetett, óvatosan, finoman, barátnősen kezdte, majd hamar a szájába vett, de nagy odafigyeléssel kényeztet,

felejthetetlen: 13db
(2024-02-13) : Keményen felszopott, közben rám-rámnézett, néha kivette a szájából, és a nyelvéhez csapdosta a farkamat. Mivel nem vagyok nagy méret, így nem okozott gondot tövig bevenni. Egyszer csak áttért a golyókra, majd lejjebb is el-eltévedt. Itt kellett egy kis szünetet kérnek, mert olyan hevesen szopott, hogy elfogyott alólam az ágy. Elhelyezkedtem a fejtámla felé, kipárnáztam a fejemet, hogy jól lássak, és így már kényelmesen tudtam élvezkedni.

(2023-12-11) : Szokásosan megköszönte majd a szájába vett és kökeményre szopta a farkam. Ezután megkérdezte hogy jöhet -e a gumi. Felkészitett majd felém gugolt és bevezetett a puncijába.

(2023-11-15) : Szerettem volna folytatni az anál szexet , hogy lovagló pozícióba hátra dőlve lábamra támaszkodva puncit látva lovagoljon. Melyet tökéletesen csinált, kb pornófilmbe éreztem magam. Mereven álló cicik csodás punci látványa, kéjes nevetése ütemes lovaglása bárcsak örökké tartana,

nagyon jó: 18db
(2023-05-30) : Finom, nyálasan csinálja, pici kézzel a golyókat sem kímélve. Jólesett nagyon. De mivel brutál jó teste van, már szerettem volna a farkam benne tudni és jól megdolgozni. Úgy hogy gumit kértem, amit gyorsan fel is helyezett majd hopp, már bele is ült. Nagyon jól mozog, élveztem,

(2023-05-17) : Nykol megoldotta a helyzetet, hanyatt dőltem, felpárnáztam a fejem, és már jött is a francia. Ezt ő ügyesen, kéz nélkül tolta, nagyon jól esett. A végén jött a spricc, nem ugrott el előle, megvárta az utolsó cseppeket is, majd kiszaladt a fürdőbe.

(2023-03-20) : Franciája nagyon kellemes, irányítható, figyel arra hogy hogyan szeretnéd. Mélytorokos elemekkel fűszerezve van, amit nagyon ügyesen csinál, de semmi vadulás, a durvább dolgokat nem szereti. Látszik hogy óriási rutinja van, tudja hogy kell foglalkozni a vendéggel.

: 21db
(2023-09-12) : I asked her to start with a blowjob and her technique was excellent. After enjoying the blowjob did we rubber up and start fucking in doggy, switched to mish and after that was it time for anal. Yes, this tiny little hottie takes it in the ass as well :D

(2023-08-14) : Első menet után kis pihi, majd az ő kezdeményezésére újabb gumi, felszopással indított. Mikor már elég kemény volt jóváhagyta a hátsó bejáratba való behatolást, doggy-ba vágta magát majd kicsit benyálazta a popsi nyíllását és mondta hogy akkor toljam jó erősen.

(2023-05-11) : Jó mélyre vette, bőnyállal, néha visszaköpte a farkamra, aztán ha lazsált, akkor én dugtam a száját, vagy egyszerűen csak ráhúztam a fejét az ezredesre. Csorgott a nyála rendesen, néha öklendezett is egy kicsit, ilyenkor hagytam neki egy kis levegővételt, de azért kapott kis pofont, amiért nem csinálta rendesen a dolgát.