Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Noémi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-30 09:39:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Noémi +36305582096 121386 erotikus masszázs

Lacuska27 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Noémi hirdetővel
csodás cicik
fergeteges csúszka
csodás kézimunka
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Reggel felkeltem, 9 tájban láttam, hogy Noémi déltől rendel, telefonáltam is egyből. Kolléganője vette fel a telefont és Noémi szerencsére szabad volt déltől, így velem kezdte a napját.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Én kerékpárral érkeztem, de a ház megközelíthető 3-as metróval is és amennyire láttam, parkolóhelyet is lehet találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Konkrétan enni lehet a földről, olyan patyolat tisztaság van, fürdőszobában különböző tusfürdők, samponok, ilyen-olyan gélek tömkelege… jó állapotú újépítésű lakás, nem lehet rá panasz.
Noémi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Na, akkor itt árulom el, hogy nem ez volt az első látogatásom Noéminél, de úgy éreztem, itt ért el a dolog, hogy meg kell tisztelnem őt egy beszámolóval, annyira élveztem ezt a legutóbbit.
Szóval Noémi külseje, ahogy azt már korábban többször is megállapítottam, fenomenális.
A vicc az, hogy csupán két képpel hirdet, azokat is arckitakarással, már nem is emlékszem, hogy sikerült kikötnöm nála, amikor először mentem (én általában sok képet, akár arccal együtt preferálok biztonsági okokból), na de azóta kiderült, hogy ritka jó döntés volt megismerni őt, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Olyan tökéletes homokóra alakot, mint ami neki van….hozzá a szilikonos, de nem igénytelenül, pont egészségesen megcsinált cicik, formás popsi, bársonyos bőr és hozzá egy kimondottan kedves, intelligens, szép arc….hihetetlen…
Noémi azt mondta, azért hirdet ilyen kevés és ilyen szolid képekkel, mert megfigyelte, hogy aki pucsítós, hivalkodó, néha punciját mutogató képeket tesz fel, annak a vendégei is az igénytelenebbek közül kerülnek ki; megtisztelő, hogy engem az elegánsabb, igényesebbek közé sorolt :-)
1. Noémi +36305582096 beszámoló Budapest 121386 erotikus masszázs
3. Noémi +36305582096 beszámoló Budapest 121386 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Fürdés után egy szál bugyiban várt, már kenegette olajjal a csodás melleit. Másfél órára mentem, kérdezte, hogy kétszeri levezetést szeretnék vagy hosszabb masszázst és a végén egyszeri kényeztetést. Én az utóbbit választottam, ismerve már őt. Gondoltam, nyújtsuk el hosszan, mielőtt kivégez.
Hasra feküdtem és Noémi minden porcikámat átmasszírozta, szakszerűen, itt-ott erősebben is, ahol szükséges volt. Kiroppantott egy-két görcsösebb részt, de ami a legfontosabb volt már itt is, hogy a csodálatos bőre és az olaj valahogy úgy tud harmonizálni, hogy a világ legfinomabb élményét adja már egy puszta érintése is.
Egyszer úgy is masszírozott, hogy a fejem előtt guggolt be és onnan csinálta, néha előrehajolva úgy, hogy a puncikája a fejemet súrolta. Kérdeztem is, hogy nem lehetne már itt megszabadulni az alsó résztől…azt mondta, fokozatosan kell kiélvezni a dolgokat…. Egye fene! Igaza volt!
Jeleztem neki, hogy kedvelem a pici “előkényeztetéseket”, mielőtt megfordulok, ennek eleget is tett, csak finoman benyúlogatott párszor a makkomhoz. Ez az én fétisem, imádom, ha ilyeneket csinálnak, amikor még hason vagyok. :-)
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Pornós feeling:
2
Még mielőtt megfordultam volna, levette az alsót is, kent magára jelentős mennyiségű olajat és elkezdte a csúszkát a hátamon. Kértem rá, hogy ha lehet, hosszában csinálja, velem párhuzamosan; ez szintén egy fétisem, Noémi minden egyéni kívánságomat csodásan teljesítette.
Csúszka után szólt, hogy megfordulhatok, innen már tényleg csupa felejthetetlen élmény történik: ahogy csúszkál rajtam, a kívánságomnak megfelelően itt is hosszában. Ahogy a fütyimet a tökéletes melleihez dörgöli, közéjük csúsztatja. Ahogy az újabb fétisemnek eleget téve nyálasan, érzékien puszilgatja a nyakamat. Ahogy nekem hátat fordítva, rám ülve kényezteti a pajtásomat, de nem erőszakos, pornós módon, hanem pont ahogy én szeretem; finoman érzékien, közben megengedve, hogy csodálatos punciját simogassam. Ahogy néha franciázik is, de azt is finoman, nekem való módon.
Igazából ezt nem is lehet szavakkal leírni, végül a kezében mentem el, úgy, hogy végig finoman, kedvesen csinálta, egy pillanatig sem ráncigálta, nem okozott semmilyen fájdalmat, mint oly sokan mások.
Utána maradt még idő a másfél órából, de nem hagyott ott, nem küldött fürdeni, hanem szépen elfeküdt mellettem és beszélgettünk, simogattuk egymást.
Aztán uraim, slusszpoén…hát nekem ettől leesett az állam.
Kb tíz perccel a randi vége előtt, miközben az előbb említett simizés, beszélgetés zajlott, kuncogva megjegyeztem, hogy a kukim megint merev. De nem is tulajdonítottam ehhez sok reményt, csak egy ártatlan kis megjegyzésnek szántam vagy inkább bóknak, hogy Noémitől még úgy is felizgulok, ha csak simogat és előtte nem sokkal élveztem egy nagyot.
Erre ő azt mondja, na majd a zuhany alatt…. még itt sem voltam biztos benne mit tervez, ugyanis korábban is rendszeresen eljött velem zuhanyozni a végén, amik szintén jól estek, de annyiból állt, hogy bekenegetett mindenhol, aztán megfürdettük egymást és ennyi.
Na de most…. beállunk a zuhany alá, ugyanúgy bekenjük egymást a folyékony szappannal, tök jó minden, majd egyszer csak hátat fordít nekem és kezeivel hátranyúlva elkezdi kezelni a farkamat. Na, itt jöttem rá biztosan, mi a cél, ami hihetetlenül kedves dolog tőle, hiszen azzal kezdtem, hogy az egyszeri levezetéses programot választom, de ő a végén, látva, hogy megint kívánom, elhatározta, hogy megint megcsinál. Azért voltam már pár másik helyen is masszázson, ez egyáltalán nem jellemző.
Szóval én hátulról rámarkoltam a két csodás cicire, eszméletlen élmény őket így, ilyen pózban fogni, ő pedig a kezével elkezdett kényeztetni, miközben jött ránk a kellemes, melegvíz a zuhanyból. Idő szűke miatt itt már természetesen gyorsabban dolgozott, de még így sem lett erőszakos, túl pornós vagy hasonlók. 2-3 perc lehetett az egész és megint élveztem egyet. Hát én majdnem elájultam ott helyben, mondtam Noéminek, hogy nagyon ritkán élvezek el álló helyzetben. Csak kedvesen nevetett, mondta, jól esik neki, hogy ilyen komoly lázba tudott engem hozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Fürdés után, öltözködés közben (ami alatt még mindig simogatott a bársonyos kezeivel) letettem az asztalra az ellenértéket, természetesen borravalóval kiegészítve; egy ilyen kör után nem is volt kérdés.
Egyébként fix díja van, extrák nincsenek konkrétan meghirdetve, minden extra szimpátia alapján zajlik.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mindig feltöltődve jöttem el Noémitól, de ez a legutóbbi mindet felülírta. Úgy érzem, most érett be a viszonyuk arra a szintre, hogy engem is egyértelműen törzsvendégének tart. El kell érni nála egy szintet, ugyanis -ahogy előbb is írtam- minden extrája szimpátia alapú, most én megkaptam kicsit többet, mint az előző alkalmakon. Remélem, később, ha megyek még hozzá (hogyne mennék!) kaphatok még eddig elmaradó dolgokat is, mint például a kölcsönösség vagy a csók.
De panaszkodni semmiképpen nem tudok, szerintem túlzás nélkül állíthatom, hogy megtaláltam a számomra tökéletes masszőrt. Nincs is kedvem már máshoz menni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Noémi erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-08 06:01:52
Visszafogottság és igényesség sajátos találkozása. Jól megírt, élmény olvasni. Köszönet a megosztásért!

2024-04-30 22:12:18
Figyelem felkeltő írás. Gratulálok az élményhez is

2024-04-30 22:09:38
Figyelemre méltó beszámoló. Izgalmas történések és tisztelere méltó részletesség. Köszönet a besziért! Noémi a közreadott szöveg alapján vérpezsdítő lány, tisztelet néki.🌷 Virág szálak számát hianyolom
Mutasd mindet