Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mirus(30+)
Budapest III.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Niobé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-09-20 14:17:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Niobé +36303482632 122637 erotikus masszázs

bleez a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Niobé hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges csúszka
legjobb mellszex
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
A csütörtöki randimat lemondta a kedvenc masszőzöm, így újratervezést kellett végrehajtanom. Ahogy lenni szokott, be is villant aznap egy beszámoló Nióról, ami felcsigázta az érdeklődésemet. Nosza telefont ragadtam és felhívtam, tudván, hogy aznapra ritkán van szabad időpontja. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, korlátokról és díjakról, aztán közölte, hogy 12:30-kor van egy véletlen szabad időpontja. Bingó, foglaltam nyomban, aztán egy gyors VTR, amire azonnal jött a válasz a címmel.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Váci út Lehel tér és Dózsa György út közötti szakasza, busz és metró a tömegközlekedés, én kocsival mentem, könnyen találtam parkolóhelyet a közelben, fizetős övezet. A ház az egyik legmagasabb szocreál betonborzalom, a kapu kissé rejtve van, de felette a házszám egyértelmű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Belülről is szabványos panelépület, 2 lifttel is lehet közlekedni az emeletek között, de nem túl magasra kell menni, így a sportosabbak bevállalhatják. A lakás 2 szobás, a nagyobbik szobában van a rendelő, a kisebbe csak véletlenül nyitottam be a fürdőből kibolyongva. Az előszobából a konyhába jutunk, innen nyílik a fürdőszoba. A rendelő nagy és tágas, van masszázspad és matrac is a földön, kisasztal, székek, tiszta lepedők, félhomály és jó illat. A fürdőben a kád elég kicsi egy magam méretű pasinak, de megoldom pacsa nélkül. Tusfürdő dögivel, szájvíz, kispohár, nagy törülköző és száraz kilépő. Mindenütt tisztaság és rend.
Niobé külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Nió a hirdetésének megfelelően egy vidám, tetovált nő. Tényleg van tetoválása, az egész testén átívelő, szép motívumok. Ezen felül Nió hosszú, fekete hajú, nagy fekete szemekkel megáldott szépség, gyönyörű nőies alakkal, szép telt, természetes keblekkel és piercinggel a punciban, de ezt csak kívülről volt szerencsém megcsodálni. Nió kellemes társaság, jókedvűen képes egész idő alatt szóval tartani, kivétel, amikor tele van a szája. Humora nekem bejött, oda-vissza poénkodtunk. Egy sötét színű bugyi-melltartó együttest viselt az érkezésemkor.
1. Niobé +36303482632 beszámoló Budapest 122637 erotikus masszázs
3. Niobé +36303482632 beszámoló Budapest 122637 erotikus masszázs4. Niobé +36303482632 beszámoló 2024-09-21 00:15:09 erotikus masszázs 1226375. Niobé +36303482632 beszámoló 2024-09-21 00:15:09 erotikus masszázs 1226376. Niobé +36303482632 beszámoló 2024-09-21 00:15:09 erotikus masszázs 122637
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
1
Puszival üdvözölt bemutatkozáskor, majd megkínált innivalóval és amíg elkészítette a szörpömet, addig én megtámadtam a fürdőt. Kijövet megöleltem és kértem, hogy vegye le a ruháját, aminek kedvesen eleget tett. Hasra feküdtem a masszázságyon és nekikezdett egy kellemes svédmasszázsnak. Olajat használt, a talpammal kezdte és a testemen végighaladva a kézfejemen fejezte be. Közepes erősséggel dolgozott, mondta, hogy nem ez a szakmája, csak a sok év alatt gyűjtötte össze a tapasztalatát. A hátmasszázst követően felültem és újból megöleltem, majd megkérdezte, van-e kedvem beolajozni a testét a csúszkához. Persze volt, a tenyerembe csorgatot folyadékkal azonnal kézbe vettem a cicijeit és alapos munkát végeztem. A padnak dőltem, Nió nekilátott a függőleges csúszkának, először szemből, az ágyékomtól a mellkasomig szánkáztak a keblei, majd megfordult és a popsijához dörgölte a megkeményedett farkamat. Ez egyik kedvencem, magamhoz ölelve előrenyúltam és a combjától, a hasán és mellein keresztül a nyakát és vállát is simogattam, nyakára és fülére adtam a puszikat állhatatosan.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Kisvártatva javasolta, telepedjünk át a matracra, mert új fejezetet nyitunk a kényeztetésben. Nosza hanyatt dobtam magam és a fejem alá gyűrtem a párnát. Nió ismét elkezdett csúszni rajtam a cicijeivel, aztán már a lábam közé telepedett és kezében volt a farkam. Pár simogatás után megcsókolta a makkomat, szájába vett, és teljes hosszában eltüntem az ajkai között. Nem sietett, barátnősen, kéz nélkül kényeztetett, így szép lassan közeledtünk a vég felé. Egy alkalommal kértem pihenőt, a következő menetben erős sóhajtozások és nyögések között ért a vég a szájában. Nem ugrott le rólam, hagyta, míg visszaállt a légzésem, csak akkor szabadult meg az utódoktól, majd engem is gondosan letörülgetett. Elmentem zuhanyozni, öltözés közben még egy jóízűt beszélgettünk, Ő addig tiszta lepedőkre cserélte az általunk használtakat. Szörpi hörpint, búcsúpuszik ás balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az elején kérdeztem, mikor adjam a masszázsdíjat, azt mondta, hogy a végén ráér. Így is tettem. Igaz, hogy ennyiért máshol csókot és kölcsönösséget is kapok, de ezeket a korlátokat előre tudtam. A díj átlagos, megérte, fő a változatosság.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nióka egy két lábbal a földön járó, szexis, határozott nő, jó humorral. Mivel első randin voltam, túlzott elvárásaim nem voltak, pláne ismerve a korlátokat. Lehet a következő randin még oldottabbá tudjuk tenni a hangulatot.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Niobé erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-23 19:08:47
A beszámoló önmagában jó, de a pontozás nincs szinkronban a leírtakkal.

2024-09-22 14:14:43
Gördülékeny szöveg 🗨️. Számomra nem derül ki mik hiányoztak a kényeztetésekből ahhol 4 van.🔢 Kedvcsináló írás ✍️. Köszi 🙏.

2024-09-21 11:25:52
Precíz munka gratulálok hozzá.

2024-09-21 09:11:17
Bajhori, máshoz szokott járni, nála most volt először.

2024-09-21 07:57:25
"csütörtöki randimat lemondta a kedvenc masszőzöm," =>"Mivel első randin voltam". Ez nekem picit ellentmondásos. Ettöl függetlenül elég infot tartalmaz szóval természetesen jól megírt :)
Mutasd mindet

FunkciókNiobé legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-12-09) : Meleg olajat önt a kezedbe és hajrá. Melleit, derekát, popsit.....jaj a férfiembernek...elgyöngül...mellei közé veszi a cerkát....apróbb vendégek a cerkát ekkor gondolom nem látják, már a cicik miatt:)))

(2023-07-25) : A masszázsrész teljesen rendben van, a kérésemnek megfelelően kihagy bizonyos testrészeket, az erősség is közepes ahogy kértem. Becsülettel körbejárja az alkatrészeimet , amit lehet kimasszíroz és ami pozítivum, hogy a végén egy melegvízes törölközővel letörli a krémet a hátamról.

(2022-06-13) : Fűrdés után el helyezkedtem a maszázs ágyon miután segitkeztem meg szabaditani apró ruhadarbtól majd tetötöl talpig kaptam nekem jól eső megfelelő néha simogatos néha erös kezekkel szakszerű regeneráló maszázst el el kalandozva néha kicsi kacsója

felejthetetlen: 16db
(2023-12-08) : Egy biztos, a talpamtól a nyakamig, jól átmaszírozott mindenhol. Talán már nekem kicsit erős is volt, ezért kértem, hogy finomabban maszírozzon, amit készségesen meg is tett.

(2023-10-02) : Az első franciás kényeztetést követte a masszázs, ami a masszázs asztalon történt. Tetőtől talpig, vagyis inkább talptól tetőig alaposan végig gyúrt, a problémásabb helyekre, izomcsomókra több időt szánva. A masszázsa kifejezetten szakszerű, professzionális és kellően erős is, itt nem barátnős simogatásban részesül az ember fia, hanem valódi masszázsban.

(2023-07-27) : Tisztálkodást követően fölfekszem a masszázs padra Niobé tanga melltartó kombóban kezdi testem feltérképezését profinak mondható masszázst kapok jól átgyúr mindenhol közben beszélgetünk mesélek magamról illetve hogy merre jártam mostanában.

nagyon jó: 25db
(2023-05-15) : Szembol kovetkezett a csuszka, mellei kozott elidoztem egy picit majdnem ki is robbantam ugy felcsigazott Niobe. Ezutan belekezdett a csodas francia eloszor csak nyalogatta a farkam majd egyszer csak teljesen eltuntem a szajaban.

(2023-01-01) : Ezután padra fel, majd kaptam Niobétől egy jó erős regeneráló gyúrmát, érezni lehetett, hogy ő ezt sem veszi félvállról. Kb. negyed óra fért a masszázs részbe, amit Niobé olajjal, bugyi-melltartó összeállításban végzett. Ez a kis bemutató azért reprezentálta Niobé kiváló masszázs tudását is.

(2022-10-03) : She also mentioned that I can freely leave the bathroom door open as we are alone... very girlfriend like situation :-) When I returned, she asked me to lay down on the massage table. She started the massage which felt very nice and really professional.

: 44db
(2024-09-17) : Viszont azt nehéz volt eldönteni, hogy hova nézzek, a tükörben láttam ahogy mozog közben, amikor meg élőben néztem, azt láttam hogy majdnem teljesen benyeli a szájába a farkam. A franciához úgy használta a kezeit hogy az egyikkel a golyóimat, és a gátat masszírozta.

(2023-10-23) : I chose a single erotic sequence in order to take my time for the table massage and the original sequence of the standing sliding massage. Table massage worthy of a professional, all parts of your body are visited with just the necessary pressure.

(2023-07-05) : Starting from the bottom it goes up massaging your feet legs back shoulders neck with just the necessary intensity in any case from my point of view. Arrived at my head I was able to caress her legs and grasp her firm buttocks with both hands.