Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Niobé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-09 19:39:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Atesz 😊

Bár a beszámoló óta már rengetegszer beszéltünk és találkoztunk, de ezúton is szeretném megköszönni, ezt a gyönyörű írást és a sok sok dicséretet....
Köszönöm hogy a visszajáró vendégeim között vagy hosszú hosszú idők óta.
A többit úgyis tudod, hiszen sokat beszélünk mindig.
Puszillak.... Az élet szép... 😘🥰😊

Beszámoló Niobé +36303482632 120111 erotikus masszázs

Atesz8005 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Niobé hirdetővel
csodás cicik
fergeteges csúszka
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Tekintettel arra hogy rendszeresnek mondható a vele való tali, ezért először Viberen ledumáltuk mint mindig, aztán VTR. Hirdetésekben nem keresem, de itt és a másik oldalon is ugyanezen néven megtalálható. Odaát vannak olyan fotók is, amik itt nem.
A telefonját csak ő kezeli, nincs recepciós, ha nem veszi fel akkor az azért van mert épp vannak nála. Rugalmas, piszok ügyesen szervezi le a randikat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval, illetve bármilyen más járművel egyszerű a megközelítés, GPS simán odavisz.
Sokszor voltam nála, sokféle időpontban, sose kellett 100 méternél meszebb mennem, hogy parkolóhelyet találjak. "A"zóna.
Tömegközlekedés szempontjából a Lehel tér és a Dózsa György mertó állomások között van kb félúton. Nyugati másfél metrómegálló.
Saroképület lévén kicsit gáz lenne eltéveszteni.
Bejutás az épületbe csak a megadott időpontban, amikor azt jelzi Viberen vagy máshol Niobe. Lakás száma beüt ......kaput nyílik, irány lifttel az adott emelet. Az emeleten pár méter séta és ott az ajtó, így amennyiben nem kívánsz ott lakóval találkozni, ezen vágyad teljesülhet jó eséllyel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás amiben felzaklatja a veendéget, semmit nem változott az elmúlt 1 évben. Számomra hihetetlenül kellemes alapillat uralkodik, ami köszönhető, a használt olajnak, krémnek, Niobe parfümjének. Egyszerűségében nagyszerű pecó, ami mint mindíg, igy most is tiszta.
Fürdőben kád, jó illatú tusfürdők, amik Közül lehet válogatni de akkor magadtól veszed el az időt, hogy Nióval lehess. Szájvizek, sprayk, tehát minden adott.
A fürdő teljesen szárazon vár, száraz kilépő, falak, nincs gőz. Nagy figyelmet fordít erre. Simán elhinném, hogy aznap nég senki nem volt nála.
Nagy,vastag, puha, illatos törcsi, ha kéred a távozás elötti fürdéshez újat kapsz.
A szoba hangulatos , egzotikus dísztárgyakkal van feldobva, buli közben kellemes halk zene . Tiszta, friss huzat a szivacson és a masszázs ágyyon is . Redőny lehúzva, de nem kell tartani attól, hogy sötét van, mert a benti hangulatfény kiválóan látni enged mindent...
Niobé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Megpróbálom elfogulatlanul, sikerül ahogy sikerül.
Nehéz lesz hisz nem véletlenül, és nem kalandvágyból járok hozzá rendszeresen.
Az adatlapon lévő paraméterek gyakorlatilag naprakészek. A fotókon nemcsak hogy ő szerepel de az alkata, feneke, lábai, mellei, nyaka, háta, hasa, mind mind a jelent mutatják, nincs eltérés, vagy + kilók. Ránézel, és nem azt mondod magadban, hogy " Hát jóvan...hamár eljöttem bemegyek", hanem megveregeted a vállad, hogy remekül döntöttél.

Rengeteg lány úgy, és olyan képekkel hirdet, amik köszönő viszonyban sincsenek, az épp aktuális " állapottal ". Pocakot eresztett, megnőtt a feneke, lóg a bőre stb. Évekkel ezelőttiek a képek amit sokszor bámulunk itt a beszámolókon és az alapján döntünk, persze aki egy csepp időt szán rá, az beleolvas a beszámolókba, amikből jó esetben kiderülhet a turpisság.
Hát Nionál nincs turpisság. Érkezéskor az adatlapján látható csoda fogad csak 3D - ben, angyal hanggal, magával ragadó, közvetlen stílusával.

Arca kerek, van 2 füle, 1 db orrocskája, szája, abban fogacskák...... Basszus ahány ember annyi ízlés. Ami nekem elragadó,vagy szép az másnak nem. Látni kell... angyal pofi.
Pont ennél a talinknál jegyeztem meg neki, kényeztetés közben, hogy olyan mintha Kleopátra kényeztetne. Még a szeme is úgy van kihúzva, iszonyat misztikum árad belőle. Mintha Egyiptom kivételes ékköve lenne, aki lesi és teljesíti is kívánalmaidat, egy bizonyos határig.
Bőre csodásan selymes, hibátlan, sötétbarna . Ez a barnaság, a szén fekete egyenes szálú hosszú haj , gyönyörű éjsötét szempár, pici orr, amik Kleopátrát juttatják eszembe amikor rá tekintek.
Tetoválásai vannak, nem is titkolja...... számomra az egyyüttlétet mindenképp feldobja. ( nem akartam rímben írni, véletlen volt )
1. Niobé +36303482632 beszámoló Budapest 120111 erotikus masszázs
3. Niobé +36303482632 beszámoló Budapest 120111 erotikus masszázs4. Niobé +36303482632 beszámoló 2023-12-12 12:28:01 erotikus masszázs 1201115. Niobé +36303482632 beszámoló 2023-12-12 12:28:01 erotikus masszázs 1201116. Niobé +36303482632 beszámoló 2023-12-12 12:28:01 erotikus masszázs 120111
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Kissé bajban vagyok, mert ezt mi végigpofázzuk. Teljesen meztelenül csinálja, de kérésre biztos felvesz valamit:)))))
Inkább a beszélgetéseink témái viszik el a figyelmemet, de amikor teljesen meztelenül a fejemnél áll és ott van az a csodálatos tiltott gyümölcs akkor zárlatos lesz az agy. Itt pici mellékvágányként megjegyezném, hogy eleinte, amikor idevetődtem, kíváncsian figyeltem, kinek mi a barátnő " filing " ..... egy év kellett bolond fejemnek, hogy tisztán lássam. Ez a barátnő érzés..... amikor már tényleg olyan csacsogás van köztetek, mintha évek óta ismernétek egymást. Na vissza.

Masszázsa alapvetően erős (csodálatos mancsa van, akár erősen maszíroz akár gyengéden símogat ) .
Mindaddig úgy is csinálja, ameddig nem szólsz.
Talp maszírozásra mindíg rákérdez, én többnyire kihagyom. Párszor engedtem, tetszett is, de annyira nem az én világom.
Én néhány alkalommal ezelőtt jelezztem neki, hogy csak lágy simiszzerű " maszírozást " kérek. Tettem mindezt azért mert nem kezelés miatt megyek hozzá, arra ott az SzTK. Nem vagyok fizikailag roncs. EROTIKÁRA vágyik a testem, lelkem , nem másra...ennyi.

Kövezzetek meg...letojom....de "imádom" amikor vallaki leírja, hogy így ki lett maszírozva a csomó...meg úgy... persze.. azért megy oda.... gyógyulni... pfff... állszent duma.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
90 perc az alapvetően kettő durranást jelent. Én mindíg 90 percre mentem eddig , de volt hogy csak 1 lövés fért bele, mert annyira elhúztuk a durrantós részt, meg dumálgatttunk hogy pici idő maradt a maszírra. Persze nem írnék panaszlevelet sehova ha a maszír elmaradna...de ez is már csak az én önzőségem volna.

Lehetőség van arra, hogy Kleopátrát beolajozd te magad. Meleg olajat önt a kezedbe és hajrá. Melleit, derekát, popsit.....jaj a férfiembernek...elgyöngül...mellei közé veszi a cerkát....apróbb vendégek a cerkát ekkor gondolom nem látják, már a cicik miatt:))) A csúszkát fekve állva is lehet kérni, és a csúszka közben egyszer csak azt érzed hogy a farkad forróság öleli körül....letekintesz és már Nió csepp szájában vagy .

Van hogy a kényeztetés közben jutnak eszünkbe gondolatok, és vagyunk annyira bolondok, hogy azt akkor ott iziben megjegyezzüzk, megbeszéljük, és aztán folytatja....na ez a barátnős szerintem.
Maximálisan partner tehát abban, ha némaságra vágysz vagy ha beszélgetni szeretnél. Bármelyiket is választod, az úgynevetzett barátnős életérzést, csak a beszélgettős Niónál élheted meg.
A tehnika nagyon változatos. Tényleg nincs olyan változat amit ki ne próbáltunk volna, és ha kussolok, akkor mindegyikből kapok. Ha valamelyikből többet kérek, vagy látja hogy melyik az amelyik jobban bejön, akkor azzal jutalmaz, azzal végez ki. Mélytorok, bőnyálas, golyszli nyalós,szájba élvezős lehetőségek, igény esetén a popsi közé is bekalandozik az ujjacskája. Amik nála az alap, azért mások keményen felszámolnak.
Arcán és haján kívül asszem bárhova durranhatok, részemről a száj és a mell játszik. Ha a szájában végzem, nem rohangál utána, nincs elviharzás, csak én vagyok....ott marad, figyel, símogat, amikor még remegek minden porcikámban. Nem a falat nézi, vagy az órát.... rám figyel.
Mindezek nincsenek meg nagyon sok lánynál, korosztálytól függetlenül. 1 év alatt ha nem is annyit mint szerettem volna, de szereztem tapasztalatot.....
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlapján leírtak szerinti növény mennyiséget helyezek el kb. félidőben a kisasztalon egy ott lévő kicsiny dísztárgy alatt, amikor kimegy egy kortyot inni, vagy behoz nekem egy kis vizet, üdítőt vagy, amije éppen van..
Extrák nincsenek. 90 perc 35 " rózsaszál ", de..... figyelembe véve azon tény hogy bizonyos lányoknál a szájba durranás extra, itt pedig nem, akkor ugyanott van az ember .Kölcsönösség nincs...de azért ha lehetne áldoznék rá..... rákérdezése esetén finoman elutasít, második rákérdezésnél nem tudom mi van, de nem is szeretném megtudni. :)
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Rettenetesen nagy gondban voltam, nem tudtam, hogy írjak e beszámolót vagy ne, de ezzel tisztelgek az 1 éve tartó ismeretségünknek. Ő volt az első lány akinél elindultam ezen ösvényen. Fantasztikus pillanatokat okozott itt szinte minden lány, de nekem - és ez biztos lejön annak aki tényleg olvassa a sorokat - igazából Niobe a csúcs. Számtalan találkozásunk ellenére is tud újat mutatni, tud olyat adni mint senki.

Vannak sokan közülünk itt az oldalon akik félnek... vannak olyanok akik baszógépek, és egy 12-es horganyzott alátétet is megbasznának... de akik félnek, mitől is tartanak??......attól, hogy sok itt az oldalon a lány... hogy válasszon, mi alapján? gátlásokkal vagyunk tele...félelemmel. Itt vagyunk félve sokan , válogatunk, de mégis egy biztos, csalódásmentes pontot keresünk......Én is ilyen vagyok/voltam, de Nióbe az ilyen típusú fasziknak hibátlan kapaszkodó, és eszméletlenül önbizalomnövelő.

Mostani összbenyomást azt elég nehéz megfogalmazni. Az kevés, és semennyire nem írja le a valóságot hogy elégedeten távoztam . Ő annak ellenére elvarázsol minden alkalommal, hogy tényleg sokszor voltam nála.

De ha mégis valamihez hasonlítani kellene azt amit érztem, akkor azt mondanám, hogy Nió egy sziget a rohanó, problémákkal, elvárásokkal teli világban. Olyan sziget amin ha megpihensz, ott minden rosszat elfeledsz, mert a varázsa minden, számomra negatív dolgot távol tud tartani.

Kb. Ennyi.... talán mindent lertam amit akartam, talán nem.
Bocs ha hosszú volt, de az évfordulós Beszámolóm nem lehet csak egy fejléc.
Kukacoskodóknak pedig üzenem, hogy látom én is...néha csapongtam.
Akiknek pedig a leírtakból csak a nyelvtani hibák mennek át, azokak üzenem, hogy :
Mennyenek el kamilyonosnak, és szálliccsanak telyát. Igyexem helyesírásomra fityelni a lyövőben.
:))))

Nió.... A többit személyesen :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Niobé erotikus masszázs beszámolójáról


2024-01-17 20:08:36
Vènkecske ezzel nem èrtek egyet, a kèp pont azzal teljes ès èrthető csak igazán hogy ezek az összehasonlítások megtörtèntek, ne feledd Istennős a cimke, mi indokolná meg jobban mint az elragadtatott lelkesedès mely ilyen erős kijelentèsekre ragadtatja az írót? Itt a kiváltott hatás, amit Niobè okoz az van zseniálisan visszaadva.

2024-01-17 19:21:40
Írásod egy év összefoglalója is egyben mint emlited. Remekül érzékeltetted elragadtatásod, ez végigkisér a beszámolón, ami egy irigylésre méltó állapot. Rengeteg infóval teletüzdelve, ez is emeli értékét. Apró megjegyzés, ha már az összképben megemlited az olvasót is. A beszámolódban a külsőnél a többi lányokkal való összehasonlítás, majd a végén egyes kollegák jellemzése kimaradhatott volna...

2024-01-17 11:57:39
Ma 24.01.17-en olvastam ezt az elképesztően szép évfordulós méltatását kettőtök viszonyáról.Megertem ezt a szép kapcsolatot, örülök, hogy megtaláltad azt a Nőt akivel kizarhatod a világ csufsagait, bearanyozza az életed. Ismerem ezt, nem írtam meg de biztosan sokunknak van, volt hasonló hosszú kapcsolata.
Üdv

2024-01-17 09:53:28
Nekem nagyon tetszett az írás! Jómagam is egy konkrét hölgyet látogatok már lassan másfél éve rendszeresen és valóban nagyon egymásra tud hangolódni két ember ezen találkozók alkalmával. Főleg ha már sokadszor is visszatérsz. Kicsit meg is hoztad a kedvem a hölgyhöz.

2024-01-17 09:13:41
Számomra tellengős, szerintem nehezen követhető írás. A kevesebb több, jobban lehetett volna tömöríteni, de megmaradt volna ugy is a szerelmi vallomasod!
Mutasd mindet

FunkciókNiobé legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-07-25) : A masszázsrész teljesen rendben van, a kérésemnek megfelelően kihagy bizonyos testrészeket, az erősség is közepes ahogy kértem. Becsülettel körbejárja az alkatrészeimet , amit lehet kimasszíroz és ami pozítivum, hogy a végén egy melegvízes törölközővel letörli a krémet a hátamról.

(2023-05-15) : Szembol kovetkezett a csuszka, mellei kozott elidoztem egy picit majdnem ki is robbantam ugy felcsigazott Niobe. Ezutan belekezdett a csodas francia eloszor csak nyalogatta a farkam majd egyszer csak teljesen eltuntem a szajaban.

(2022-06-13) : Fűrdés után el helyezkedtem a maszázs ágyon miután segitkeztem meg szabaditani apró ruhadarbtól majd tetötöl talpig kaptam nekem jól eső megfelelő néha simogatos néha erös kezekkel szakszerű regeneráló maszázst el el kalandozva néha kicsi kacsója

felejthetetlen: 16db
(2023-12-08) : Egy biztos, a talpamtól a nyakamig, jól átmaszírozott mindenhol. Talán már nekem kicsit erős is volt, ezért kértem, hogy finomabban maszírozzon, amit készségesen meg is tett.

(2023-10-02) : Az első franciás kényeztetést követte a masszázs, ami a masszázs asztalon történt. Tetőtől talpig, vagyis inkább talptól tetőig alaposan végig gyúrt, a problémásabb helyekre, izomcsomókra több időt szánva. A masszázsa kifejezetten szakszerű, professzionális és kellően erős is, itt nem barátnős simogatásban részesül az ember fia, hanem valódi masszázsban.

(2023-07-27) : Tisztálkodást követően fölfekszem a masszázs padra Niobé tanga melltartó kombóban kezdi testem feltérképezését profinak mondható masszázst kapok jól átgyúr mindenhol közben beszélgetünk mesélek magamról illetve hogy merre jártam mostanában.

nagyon jó: 24db
(2023-01-01) : Ezután padra fel, majd kaptam Niobétől egy jó erős regeneráló gyúrmát, érezni lehetett, hogy ő ezt sem veszi félvállról. Kb. negyed óra fért a masszázs részbe, amit Niobé olajjal, bugyi-melltartó összeállításban végzett. Ez a kis bemutató azért reprezentálta Niobé kiváló masszázs tudását is.

(2022-10-03) : She also mentioned that I can freely leave the bathroom door open as we are alone... very girlfriend like situation :-) When I returned, she asked me to lay down on the massage table. She started the massage which felt very nice and really professional.

(2021-10-28) : Fél órára tudtam most csak menni. Ebbe nem sok minden fér bele, főleg ha a 2 zuhanyzást is belevesszük. Zuhany után a padra feküdtem. Megbeszéltük a forgatókönyvet. Krémmel nagyon ügyesen masszírozott. Amit a helyzetből és az erre szánt 10 percből ki lehet hozni, az megtörtént.

: 43db
(2023-10-23) : I chose a single erotic sequence in order to take my time for the table massage and the original sequence of the standing sliding massage. Table massage worthy of a professional, all parts of your body are visited with just the necessary pressure.

(2023-07-05) : Starting from the bottom it goes up massaging your feet legs back shoulders neck with just the necessary intensity in any case from my point of view. Arrived at my head I was able to caress her legs and grasp her firm buttocks with both hands.

(2023-05-13) : A felvezetés után talpmasszázzsal indított, majd átgyúrta a vádlimat és a hátamat is, megtalálta hol fáj és kellően kimasszírozta belőlem a csomókat. Végig meztelenül masszírozott, amikor a fejemnél masszírozott,