Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Niobé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-02 17:04:17

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a bókokat és a dicsérő szavakat,nagyon jól esnek.🥰

Mindig igyekszem, hogy feltöltődve és kellemes élményekkel gazdagodj(atok).
Jó érzés hozzájárulni az aznapi jókedvhez,amit önmagammal és a kis relaxációmmal okozok.
Örülök,hogy te is így érezted és szuper élményekkel távoztál.😊
Természetesen várlak vissza bármikor nagy szeretettel,ha kicsit megpihennèl,vagy jól esne kiszakadni a világból 1-2 órára.
Kellemes napot!
Puszi🥰😘

Beszámoló Niobé +36303482632 119445 erotikus masszázs

plasmodium a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Niobé hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Az első hívásom sikertelenül zárult, azonban visszacsörgetett, amikor már alkalmas volt a helyzet Niobé számára a telefonálásra. Meg is egyeztünk egy aznapi időpontban, közben részletes információkat kaptam.
Megközelítés
Könnyű parkolni arrafelé, ha nem is pont a ház előtt, azonban fizetős. A tömegközlekedők számára egy rövid séta a metrómegálló. A telefonos útmutatás elég alapos volt, így tévelygés nélkül jutottam oda.
Helyszín
A lakás egy átlagos panelszerű ház egyik szintjén található, a célnak megfelelően berendezett, a bútorok is a funkciót szolgálják, tágas és tiszta. A fürdő is minden igényt kielégítő, szintén tiszta, többféle tusfürdővel. A szobában van masszázs ágy és matrac is, mint később kiderült, mindkettő használatra is került.
Niobé külseje
Niobé egy inkább vékonyabb testalkatú, súlyfelesleg nélküli, kifejezetten szép lány, talán a legszebb azok közül, akiknél az utóbbi időben jártam. Az itt szereplő fotókról könnyű beazonosítani, hogy valóban ő fogad. Az arca is szép, nem kell a kitakarástól tartani. A feszes, sportos teste alapján szerintem pár évet letagadhatna, ugyanakkor a mellei valószínűleg szilikont tartalmaznak. Ahogy a bemutatkozásában írja is, van néhány tetoválása, ezek engem nem zavartak.
1. Niobé +36303482632 beszámoló Budapest 119445 erotikus masszázs
3. Niobé +36303482632 beszámoló Budapest 119445 erotikus masszázs4. Niobé +36303482632 beszámoló 2023-10-03 09:35:17 erotikus masszázs 1194455. Niobé +36303482632 beszámoló 2023-10-03 09:35:17 erotikus masszázs 1194456. Niobé +36303482632 beszámoló 2023-10-03 09:35:17 erotikus masszázs 119445
Erotikus masszázs
Az első franciás kényeztetést követte a masszázs, ami a masszázs asztalon történt. Tetőtől talpig, vagyis inkább talptól tetőig alaposan végig gyúrt, a problémásabb helyekre, izomcsomókra több időt szánva. A masszázsa kifejezetten szakszerű, professzionális és kellően erős is, itt nem barátnős simogatásban részesül az ember fia, hanem valódi masszázsban. Megkérdezte, hogy a talpamat is masszírozhatja-e, igennel feleltem, az is nagyon jól esett. Ugyan nem kérdeztem, hogy tanulta-e, nekem evidens volt, hogy tanult masszőr lehet az átélt élmény alapján. A masszázs alatt végig ide passzoló háttérzene szólt halkan, közben meg nézheti az ember fia, amint egy gyönyörű nő masszírozza. Egy pillanatig sem éreztem, hogy fáradtak volna menet közben a kezei, az utolsó pillanatig határozottan és kellő erővel gyúrt. Miután alaposan átgyúrt, a végén a krém vagy olaj maradékát egy forró, nedves törölközővel letörölte.
Levezetés
Az érkezésemet követő ismerkedő beszélgetés során abban állapodtunk meg, hogy két kényeztetés lesz közte masszázzsal. Ehhez kapcsolódóan még a fürdésem előtt feltérképezte néhány kérdéssel, hogy mit hogyan szeretnék, kifejezetten kíváncsi a páciens igényeire, nem mellesleg itallal is kínált. Én sok konkrét kéréssel nem álltam elő, arra vágytam, hogy megismerjem és átéljem az ő programját. Az első kényeztetés úgy kezdődött, hogy javasolta, dőljek neki a masszázs ágynak, majd legyek a segítségére a cicik beolajozásában. Innen már sejtettem, hogy olajos csúszka lesz a felvezetés, amit nagyon jól csinál, bevetve formás melleit és fenekét is. Szuper élmény volt beolajozni a ciciket, simogatni a szép testét. Ez már kellően felkeltette az érdeklődésemet deréktájt is, így a masszázs matracra invitált, ahol az erotikát fokozva csúszkált rajtam, simogatott, majd egy kellő pillanatban franciázni kezdett. A franciát inkább lassan, finoman csinálta, még a látszatát is elkerülve annak, hogy gyors kivégzésre törekedne. Észrevettem, hogy valamilyen ékszer ékesíti ágyékánál, azonban a kölcsönösség nem opció, így ezzel nem foglalkoztam gondolatilag sem tovább. A franciázás közben többször is mélyre vette a cerkámat, ami nagyon jól esett. A kezeit minimálisan használta csak a cerka ingerlésére, inkább igyekezett a kezeivel simogatni, a golyókról és a gát környékéről sem megfeledkezve. A földön lévő tükörhöz nem volt elég jó a pozícióm, így inkább csak a tükör nélkül, szemből csodáltam, ahogy rajtam dolgozik. A nagyon kellemes franciája a szájába élvezve ért véget, nem kapta el azonnal a fejét, hanem végig kísért, megvárta, amíg kész lettem.

A határozott felfrissülést jelentő masszázs után a második kényeztetés is hasonlatos volt az elsőhöz, azzal a különbséggel, hogy egyből a matracon kezdtünk. Finom érintésekkel, puszikkal jutottunk el odáig, hogy újra a szájába kerülhetett a szerszámom. A második franciás levezetés is legalább olyan jól esett, mint az első, ismét mélytorkos elemekkel, hasonlóan az elsőhöz. Franciázás közben is figyeli, hogy mi esik jól, így ennek megfelelően talán még több is volt a mélyrevevős elem, mint az első etap során. Ugyancsak elmondhatom, hogy a maximális élvezetre törekedett, nem a gyors kivégzésre. A másfél órás program időbeli kereteinek vége előtt nem sokkal a szájában lett végem megint, nem siettetve törölgetett le utána. A záró zuhanyzással se lógtam túl az időmből, majd vendéglátóm kedvességét megköszönve léptem le.
Elszámolás
Nem hiszem, hogy volna extra, ha elcsépelt szófordulattal akarnék fogalmazni, azt írnám, maga Niobé az extra. A telefonos tájékoztatásnak megfelelően, korrekt módon történt az érkezésemet követően. Az ottlétem végéig a kisasztalon volt, ahová tettem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon pozitív benyomás alakult ki bennem, éreztem, hogy a kívánságaimat lesi Niobé, akinek a személyében kifejezetten szép és kedves hölgyet ismerhettem meg. Első osztályú volt a professzionális masszázs, ugyanígy nagyra értékeltem mindkét levezetést. Szívesen vissza fogok térni hozzá, ha legközelebb is fogad.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Niobé erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-03 18:22:18
Nekem is fő kedvenc Drága Niobé nála tuti csalódás mentes pihenés, jól megírt beszi :-)
Mutasd mindet

FunkciókNiobé legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2022-06-28) : A masszázs közben nincsenek erotikus benyúlkálások valóban masszázs van. Illetve annyiban van erotika, hogy meztelenül végzi, így amikor a fejemnél áll és úgy kezel, akkor bizony a puncija éppen szemmagasságban van és tudok gyönyörködni a Külsőnél említett testékszerében.

(2022-06-13) : Fűrdés után el helyezkedtem a maszázs ágyon miután segitkeztem meg szabaditani apró ruhadarbtól majd tetötöl talpig kaptam nekem jól eső megfelelő néha simogatos néha erös kezekkel szakszerű regeneráló maszázst el el kalandozva néha kicsi kacsója

(2022-01-29) : Végig oldalt áll. Kellemes hangjával folyton elvarázsol. Miután a hátamat is megdolgozta elidőzve egy egy csomón végre elém áll és válaimat nyakamat veszi kezelésbe. Masszázsa szerintem alapos, nem erős, pont ahogy nekem jó, nem kapkodja el s közben jól lehet beszélgetni is.

felejthetetlen: 14db
(2023-07-27) : Tisztálkodást követően fölfekszem a masszázs padra Niobé tanga melltartó kombóban kezdi testem feltérképezését profinak mondható masszázst kapok jól átgyúr mindenhol közben beszélgetünk mesélek magamról illetve hogy merre jártam mostanában.

(2023-07-25) : A masszázsrész teljesen rendben van, a kérésemnek megfelelően kihagy bizonyos testrészeket, az erősség is közepes ahogy kértem. Becsülettel körbejárja az alkatrészeimet , amit lehet kimasszíroz és ami pozítivum, hogy a végén egy melegvízes törölközővel letörli a krémet a hátamról.

(2023-05-15) : Szembol kovetkezett a csuszka, mellei kozott elidoztem egy picit majdnem ki is robbantam ugy felcsigazott Niobe. Ezutan belekezdett a csodas francia eloszor csak nyalogatta a farkam majd egyszer csak teljesen eltuntem a szajaban.

nagyon jó: 24db
(2023-01-01) : Ezután padra fel, majd kaptam Niobétől egy jó erős regeneráló gyúrmát, érezni lehetett, hogy ő ezt sem veszi félvállról. Kb. negyed óra fért a masszázs részbe, amit Niobé olajjal, bugyi-melltartó összeállításban végzett. Ez a kis bemutató azért reprezentálta Niobé kiváló masszázs tudását is.

(2022-10-03) : She also mentioned that I can freely leave the bathroom door open as we are alone... very girlfriend like situation :-) When I returned, she asked me to lay down on the massage table. She started the massage which felt very nice and really professional.

(2021-10-28) : Fél órára tudtam most csak menni. Ebbe nem sok minden fér bele, főleg ha a 2 zuhanyzást is belevesszük. Zuhany után a padra feküdtem. Megbeszéltük a forgatókönyvet. Krémmel nagyon ügyesen masszírozott. Amit a helyzetből és az erre szánt 10 percből ki lehet hozni, az megtörtént.

: 43db
(2023-10-23) : I chose a single erotic sequence in order to take my time for the table massage and the original sequence of the standing sliding massage. Table massage worthy of a professional, all parts of your body are visited with just the necessary pressure.

(2023-07-05) : Starting from the bottom it goes up massaging your feet legs back shoulders neck with just the necessary intensity in any case from my point of view. Arrived at my head I was able to caress her legs and grasp her firm buttocks with both hands.

(2023-05-13) : A felvezetés után talpmasszázzsal indított, majd átgyúrta a vádlimat és a hátamat is, megtalálta hol fáj és kellően kimasszírozta belőlem a csomókat. Végig meztelenül masszírozott, amikor a fejemnél masszírozott,