Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Niobé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-25 14:03:18

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon örülök, hogy maradandó élményt és érzéseket hagytam benned és boldog vagyok, hogy a második felvonást is sikerült teljesen megélned. 😊😉
Tök jól esett a koronázatlan királynő jelző. 👑💋
Várlak szeretettel bármikor újra. 😘

Beszámoló Niobé +36303482632 118801 erotikus masszázs

öreghalász a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Niobé hirdetővel
csodás cicik
profi, szakszerű
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Telefon - VTR komboval foglaltam időpontot.
Külön pozitivum, hogy visszahívott mikor észrevette a hívásom.
Megközelítés
Parkoló hely a ház előtt van bőven. Bkv van dögivel, mivel egy nagyon fontos főútról van szó.
Helyszín
Átlagos liftes ház, normális lépcsőház , lakás és fürdő.
A légkondi kicsit hiányzott az első pillanatokban, de egy ventilátor ezért sokat segített a komfort érzeten.
Niobé külseje
Vékony formás lány, a képeknek megfelelő, tetoválása több helyen is, inkább csak ez van kiretusálva. Arca helyes , nem kell a kitakarástól ijedezni.
1. Niobé +36303482632 beszámoló Budapest 118801 erotikus masszázs
3. Niobé +36303482632 beszámoló Budapest 118801 erotikus masszázs4. Niobé +36303482632 beszámoló 2023-07-25 21:06:42 erotikus masszázs 1188015. Niobé +36303482632 beszámoló 2023-07-25 21:06:42 erotikus masszázs 1188016. Niobé +36303482632 beszámoló 2023-07-25 21:06:42 erotikus masszázs 118801
Erotikus masszázs
A kitűnő logisztikának köszönhetően gyorsan az ajtón belül kerültem.
Az ajtó mögül egy csinos hosszú hajú lány tekintett rám. Ha jól emlékszem, akkor az egyik képen hátható fekete köpeny volt rajta.
Kaptam az üdvözlő pusziból egy jobb és bal oldalit, cipő le és irány befele a szobába.
Kaptam egy pohár vizet és egy kedves mosolyt majd egy törölközőt és irány a fürdő.
Visszaérve megbeszéltük a programot, másfélórás program lévén , elől hátul levezetést és középen masszázst kértem.
A masszázsrész teljesen rendben van, a kérésemnek megfelelően kihagy bizonyos testrészeket, az erősség is közepes ahogy kértem.
Becsülettel körbejárja az alkatrészeimet , amit lehet kimasszíroz és ami pozítivum, hogy a végén egy melegvízes törölközővel letörli a krémet a hátamról.
A masszázs rész alatt nem volt belekeverve az erotika, teljesen el lett különítve a két rész.
Masszázs a massz asztalon, erotika a mellette levő tatamin.
Levezetés
A felvezetés a masszázspad melletti tatamin lett abszolválva. A haja pillanatok alatt kontyba lett rendezve, hogy az elkövetkezőkben ne zavarja és akkor indult a csuszka cicivel, simivel , teljes testel .
Én a franciás levezetéseket preferálom, hát most rendesen kaptam belőle.
Nió ennek a műfajnak az egyik koronázatlan királynője . A francia tudása nálam benne van a top - top ban . Az idei top 3 ban és összesítetben is az első 5 ben mindenképpen talán , ha jobban belegondolok még előrébb is lehet.
Nagyon kiváló a nyelvjátéka, hol a zacit , hol a rudat kényeztette. Volt mélytorok és cuppogás is. Nem siettette a végkifejletet, jó hossza ki lehet élvezni ezt a kiváló nyelvjátékot, még most is feszengek az irodai székemen , ha rágondolok.
de hát min mindennek ennek is eljött a vége, egy olyan kilővéssel , hogy a talpam is ökölbe szorult. Nem kapta el a fejét , mikor teljesen kitáraztam akkor fejezte csak be a kényeztetést és törölt le, mert nagyjából minden beterítettem a az eltévedt utódjelőltekkel.
A második menet hasonlóan történt , annyi különbséggel, hogy egyszer kétszer már megfordult a fejembe, hogy nem kérem , de olyan fergeteges technikával tud az emberen dolgozni, hogy nincs mese , muszáj megélni és kitárazni. :)
Elszámolás
Extrát nem kértem , nem tudom , hogy van -e.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon nagyon profi lány, maximálisan figyeli az ember kivánságait és minden rezdűlésre pozitivan reagál.
Nagyon ajánlott mind a masszázs mind a levezetés kategoriában.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Niobé erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-28 16:36:59
Meghoztad a kedvet. Jó beszám, pláne a kitáraztatós rész jó saleses duma köszi! :D

2023-07-25 21:08:47
Az öreghalász egy igazgyöngyöt hozott felszínre.
Mutasd mindet

FunkciókNiobé legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2022-06-28) : A masszázs közben nincsenek erotikus benyúlkálások valóban masszázs van. Illetve annyiban van erotika, hogy meztelenül végzi, így amikor a fejemnél áll és úgy kezel, akkor bizony a puncija éppen szemmagasságban van és tudok gyönyörködni a Külsőnél említett testékszerében.

(2022-06-13) : Fűrdés után el helyezkedtem a maszázs ágyon miután segitkeztem meg szabaditani apró ruhadarbtól majd tetötöl talpig kaptam nekem jól eső megfelelő néha simogatos néha erös kezekkel szakszerű regeneráló maszázst el el kalandozva néha kicsi kacsója

(2022-01-29) : Végig oldalt áll. Kellemes hangjával folyton elvarázsol. Miután a hátamat is megdolgozta elidőzve egy egy csomón végre elém áll és válaimat nyakamat veszi kezelésbe. Masszázsa szerintem alapos, nem erős, pont ahogy nekem jó, nem kapkodja el s közben jól lehet beszélgetni is.

felejthetetlen: 14db
(2023-10-02) : Az első franciás kényeztetést követte a masszázs, ami a masszázs asztalon történt. Tetőtől talpig, vagyis inkább talptól tetőig alaposan végig gyúrt, a problémásabb helyekre, izomcsomókra több időt szánva. A masszázsa kifejezetten szakszerű, professzionális és kellően erős is, itt nem barátnős simogatásban részesül az ember fia, hanem valódi masszázsban.

(2023-07-27) : Tisztálkodást követően fölfekszem a masszázs padra Niobé tanga melltartó kombóban kezdi testem feltérképezését profinak mondható masszázst kapok jól átgyúr mindenhol közben beszélgetünk mesélek magamról illetve hogy merre jártam mostanában.

(2023-05-15) : Szembol kovetkezett a csuszka, mellei kozott elidoztem egy picit majdnem ki is robbantam ugy felcsigazott Niobe. Ezutan belekezdett a csodas francia eloszor csak nyalogatta a farkam majd egyszer csak teljesen eltuntem a szajaban.

nagyon jó: 24db
(2023-01-01) : Ezután padra fel, majd kaptam Niobétől egy jó erős regeneráló gyúrmát, érezni lehetett, hogy ő ezt sem veszi félvállról. Kb. negyed óra fért a masszázs részbe, amit Niobé olajjal, bugyi-melltartó összeállításban végzett. Ez a kis bemutató azért reprezentálta Niobé kiváló masszázs tudását is.

(2022-10-03) : She also mentioned that I can freely leave the bathroom door open as we are alone... very girlfriend like situation :-) When I returned, she asked me to lay down on the massage table. She started the massage which felt very nice and really professional.

(2021-10-28) : Fél órára tudtam most csak menni. Ebbe nem sok minden fér bele, főleg ha a 2 zuhanyzást is belevesszük. Zuhany után a padra feküdtem. Megbeszéltük a forgatókönyvet. Krémmel nagyon ügyesen masszírozott. Amit a helyzetből és az erre szánt 10 percből ki lehet hozni, az megtörtént.

: 43db
(2023-10-23) : I chose a single erotic sequence in order to take my time for the table massage and the original sequence of the standing sliding massage. Table massage worthy of a professional, all parts of your body are visited with just the necessary pressure.

(2023-07-05) : Starting from the bottom it goes up massaging your feet legs back shoulders neck with just the necessary intensity in any case from my point of view. Arrived at my head I was able to caress her legs and grasp her firm buttocks with both hands.

(2023-05-13) : A felvezetés után talpmasszázzsal indított, majd átgyúrta a vádlimat és a hátamat is, megtalálta hol fáj és kellően kimasszírozta belőlem a csomókat. Végig meztelenül masszírozott, amikor a fejemnél masszírozott,