Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Nina Heels

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-08-14 00:16:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nina Heels +36707943549 122326 szexpartner

DonVapo a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Nina Heels hirdetővel
Egyeztetés
Előző héten beszéltük meg a találkát , nagyon lassan teltek a napok és éjszakák . Aztán csak eljött találka .
Megközelítés
Hezitáltam mivel menjek ,végül az autó mellett döntöttem a nagy melegre való tekintettel . Kicsit félő volt ,hogy kifogok-e egy dugót ,szerencsére gyorsan sikerült az utazás . Csodák ,csodájára a parkolás is sima ügy volt.
Helyszín
Kedves pici lakásban fogad ,igazi otthonos hangulat vett körül. Fürdőben minden van ami a tisztálkodáshoz szükséges .
Nina Heels külseje
Tűsarkúban nyitott ajtót ,igaz hercegnő ez ugrott be ahogy megláttam .Gyönyörű a tartása és gyönyörű a teste ,persze ez a fotóin is látszik . Ami nem látszik a végtelenül kedves természete . Igazán izgalmas és intelligens lány.
1. Nina Heels +36707943549 beszámoló Budapest 122326 erotikus masszázs
3. Nina Heels +36707943549 beszámoló Budapest 122326 erotikus masszázs4. Nina Heels +36707943549 beszámoló 2024-08-14 12:07:07 erotikus masszázs 1223265. Nina Heels +36707943549 beszámoló 2024-08-14 12:07:07 erotikus masszázs 1223266. Nina Heels +36707943549 beszámoló 2024-08-14 12:07:07 erotikus masszázs 122326
Action
Öleléssel és mosollyal fogadott , aztán üdítővel kínált . Még egyszer átbeszéltük jövetelem célját. Elragadó beszélgető partner , nagyon intelligens, közvetlen és jó humorú . A kis beszélgetést követően mentem felfrissülni. Amikor végeztem tóga gyanánt magamra tekert törölközőben léptem színre. Ő szabadított ki a rám csavarodott törölközőből . Közben a légiesen táncoló mellei falloszomat azonnali vigyázzállásra késztették .Azonnal ellenőrzés alá is vontam a gyönyörű labdákat és kényeztetni kezdtem őket. Csodás élmény volt. Majd gyorsan rácuppantam a számmal a nyelves játékra nyomban reagált az Én hercegnőm. Hangos sóhaja zene volt a fülemnek. Nyaltam-szoptam ,csókoltam, mint aki harminc év után tért vissza egy lakatlan szigetről. Aztán nyomás lefelé , hogy gyorsan eltüntessem a kis tangát ami a nyelvem útját zavarta. Csodás fotó lett volt amikor lesegítettem a pici tangáját és feltűnt a puncija . Mint a cápa aki megérzi a vér illatát és nem tud uralkodni magán ,nyelvemmel nyomban elkezdtem kényeztetni a csodás völgyecskét. Ahogy hangosodott a nyögdécselése , úgy emelkedett a tesztoszteron szintem. Miután alaposan felkorbácsoltam a libidó szintjét ,hamar rám vetette magát.Először incselkedve érintett,minden érintése olyan volt ,hogy az egész testem belebizsergett. Felkorbácsolva epedeztem ,hogy a szájába vegyen . Hihetetlenül finom franciát kaptam , ami olyan pornós szopásba torkollott ,hogy csak vergődtem a gyönyörtől az ágyon . Zsibongott a vér az agyamba és és akkorát robbantam amire soha nem volt példa az életemben . Szerencsére a rendszer hamar újra töltődött .Ahogy életre kelt a farkam, nyomban megint a szájában találtam magam . Hamar átfordítottam ,hogy kölcsönösen tudjuk egymást kényeztetni. Ahogy csiklóját nyalogattam ,eszeveszetten szívott , ami megint majdnem a mennyekbe repített .Ekkor már nagyon szerettem volna benne lenni ,ezért gumit kértem .Aztán hanyatt feküdtem és már jött is rám. Úgy ült bele mint egy igazi lovas , szűk forró puncija nyögésre serkentett . Aztán könnyű vágta ,csak félig engedte rá magát (extázis élmény), egyre keményebb lettem. Aztán minden negyedik ütemre koppanásig engedett magába .Huuuu,maga a csoda. Ezt az érzést a látvány csak meghatványozta ahogy lebegtek a mellei ,amikor éppen nem a kezemben voltak. Aztán némi időt kellett nehogy megint eldurranjak , kértem hogy forduljunk doggyba. Napokig nézném a formás hátsóját. Visszafogottan ,lassan kezdtem . Nagyon szűk volt , és igencsak forró . Az ösztöneim által vezérelve ,heves b@szásba mentünk át . Megszűnt a külvilág ,és csak egymást élvezve jutottunk a csúcsra.
Elszámolás
Az elején rendeztem , az adat publikus.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 80 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 80, másfel órás randira 120, két órás randira 160 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Minden szinten ,szinte minden . Minden tökéletes és csodás volt .

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina Heels szexpartner beszámolójáról


2024-08-23 00:00:11
A leglényegesebb részt kellően kifejtetted. Az irodalmibb stílushoz még gyakorolnod kell, de hát a múzsa már megvan. Hajrá!

2024-08-17 10:00:41
"ösztöneim által vezérelve" szültet érzéki beszi. Az akció erotikus tartalma igen igényes.A bevezető fejezetek tömören informatívak. Gratuláció az élményhez! Csokor OK! A szalag szerinti magas minőséget a cinkék és a pontozás még jobban alá támasztaná.

2024-08-14 13:11:08
Átjött mitől/ kitől/miért lila a besorolás. Kösz a megosztást.

2024-08-14 13:09:29
Szolgáltatóról. Bocsi.

2024-08-14 13:01:03
Minőségi írás egy minőségi szolgáltatótól. Talán Nina puncijának hódolata kapcsán nem volt szerencsés a vér szó említése.
Mutasd mindet

FunkciókNina Heels legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-09-06) : Kezdésnek szépen lassan franciába kezd. Nem kapkod, kezeim távolságában marad, lassan simogatom ahol csak elérem. Élvezem a mesterfranciát. Nem sietős, ajkai szinte szeretkeznek a farkammal. Mostani hangulatomban pont erre van szükségem. Nem erőlteti a mélytorkot, de nem is igénylem. Hol makkot szívja meg, hol a szárát kényezteti hol pedig a zacsik kapják meg a Nina figyelmét

felejthetetlen: 4db
(2024-01-27) : Egy idő után megszántam és az ágyra invitáltam, ahol hanyatt feküdtem, ő pedig oldalról folytatta a megunhatatlant...azaz szopott szorgalmasan...én csodáltam mindezt és simogattam a törékeny és tükörsima testecskéjét... Gyönyör járta át az egész testemet és áldottam a jó sorsomat,

(2023-12-29) : Nagyon finoman, de határozottan franciázott, közben egy-egy csók is elcsattant. Kértem, hogy hadd folytassam én, hanyatt feküdt az ágyon és átadta magát nekem.

(2023-12-20) : Az ágyra dőlve Nina isteni ,finom franciába részesített, alaposan felderítette a farkam minden milliméterét. Odaadóan cumizott, tudtam ,hogy mindent megtesz ,hogy örömet adjon .

nagyon jó: 3db
(2023-02-13) : Mondom az anélkül és már kapom is az isteni natúr franciáját, finoman, lágyan veszi be nem vadulós de nagyon jó érzéki szájas technika, az egész talit el tudnám ezzel a látvánnyal tölteni és belecsempész egy változatosságot, feláll és újra csókolózik velem majd újra leguggol

(2022-09-12) : Majd egyszer csak lejjebb csúszott és az akkora már durranásig feszülő farkamat kezdte el a szájába venni. Azt hiszem két másodpercre voltam, hogy végem legyen és az egy órás randit 10 percesre rövidítsem. Szóval gondoltam most cseréljünk.

(2022-09-05) : Szerintem az első érintésnél már úgy állt a farkam, mint még soha….! Aztán elkezdte finoman nyalogatni, és bevette a szájába… , de annyira jó volt az érzés, hogy szerintem kb 2perc se kellett, és el is mentem!

: 3db
(2024-08-14) : Lassan ő is megtalálta a kezével a farkamat, és nemsokára már a szájában is volt. Kellemes franciát mutatott be egy kis nyállal megspékelve. Nemsokára kérdeztem, hogy én is kényeztethetem-e, persze beleegyezett. Túl nagy eredményt nem értem el, talán jól esett neki azért valamennyire,

(2024-01-29) : Gumicsere, párna a derék alá, könnyebb behatolni, kis extra síkosító, és lassan, megvárva míg szépen kitágul ereszkedtem be a popsijába. Közben lopva közelebb hajoltam és csókot loptam,felejthetetlen pillanat.

(2023-01-19) : Nina azonnal bekapta és finom heresimivel és eszméletlen jó kis kézi segítséggel lassan eljuttatott a csúcsra, kivégzett. Nem is tudom mikor sikerült utoljára ennyire lassan és hosszasan elélveznem. Pontosan azt kaptam tőle, amit kértem. Durranás után, nekem 5 perc néma csend volt, mert sokkos állapotba kerültem :) Sikerült erőt vennem magamon és elmentem tusolni a 2. előtt.