Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Nina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-19 13:24:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nina +36701670379 121555 szexpartner

alG a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
perfekt alak
legjobb misszionárius
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
A hirdetése több oldalon szerepel. Korábban már nézegettem, de a vállalásai miatt nem volt az első vonalas lányok között. Az A, B és a C jelölt sem volt elérhető így a kedvenc telefonos "recepciósom" Ninát ajánlotta. Átfutottam képeit és adatait így visszahívást követően 45 perc múlvára fixáltam a foglalást.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kondorosi negyed (mostanában szinte "hazajárós" lettem ide). A címet pontosan közlik, ez a főbb utca utolsó lépcsőháza. Parkolni a környéken lehet (az uszoda ajánlott, az esik közelebb). BKK rengeteg járat. A bejutást követően illik figyelni a belső közlekedés instrukcióira (liftből balra ki, majd balra külső folyosó, utána jobbra, a megfelelő ajtószámot keresni.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakás célnak megfelelő szalon (itt még nem jártam), elvileg ketten rendelnek nem találkoztam mással. A fürdő tiszta, kádas, zuhanyfüggöny vagy paraván nincsen. Kilépő száraz. Tusfürdő és szájvíz van, törülköző megfeleő. A szoba tetőtéri, megfelelő méretű, kétszemélyes ágy, a matrac minősége határeset. A kíváncsi szomszédok miatt az ablak reluxa függönnyel sötétítve, így lámpa lett felkapcsolva.
Nina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nina képei a valós alkatot adják vissza, tetkói vannak azok el lettek tüntetve. Arca szép, kerek cuki pofa. Összkép alapján egy alacsony, jó csaj. Feszes kellően jó méretű cicik, kerek segg, formás lábak. Szolis, selymes bőr, jó illat. A fogadó szett fehérnemű bugyi és melltartó, dögös megjelenés.
1. Nina +36701670379 beszámoló Budapest 121555 erotikus masszázs
3. Nina +36701670379 beszámoló Budapest 121555 erotikus masszázs4. Nina +36701670379 beszámoló 2024-05-21 00:59:35 erotikus masszázs 1215555. Nina +36701670379 beszámoló 2024-05-21 00:59:35 erotikus masszázs 1215556. Nina +36701670379 beszámoló 2024-05-21 00:59:35 erotikus masszázs 121555
Action
Aktus:
4
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kézfogós bemutatkozást követően cipő le és szobába kísérés. Ott Nina rákérdezett, hogy mindent megbeszéltünk-e a telefonban (ez nekem most fura volt mivel recepciós van, kissé hülyének nézve éreztem magam), de megnyugtattam, hogy a kellő tájékoztatást megkaptam. A rózsa ceremóniát megtartottuk. Kaptam türcsit és elvonultam tisztulni.

A szobába visszatérve az ágyra invitált, majd még kiment és behozott kb vagy 30 db óvszert, viccesen megjegyezve: ennyi csak elég lesz. Mellém ült és maga köré készítette a kellékeket (óvszer, papírtörlő, síkosító). Kézzel elkezdett foglalatoskodni a nemi szervemmel, közben tájékoztatott, hogy kölcsönösséget nem igényel, csókot alapból nem vállal, ujjazni szigorúan tilos, és gumiban van az orál is mert fél a fertőzésektől. A zömét az adatlapján is közli ezért nem is volt nálam a toppon.

Negyed-, fél kemény állapotban felgumizott, majd egy gyors tempójú szopásba kezdett, jó lett volna, de a gumi azért vissza vett az élvezeti értékből. Kellő állapotot elérve elhangzott a kérdés hogyan szeretném, lovaglást kértem. Bőséges síkosítás után óvatosan rám helyezkedett, kicsit rávárt a tágulásra majd mozogni kezdett. Én közben kicsit cicizgettem és a popsiját fogtam. Apróbb nyögésekkel adott aláfestést az aktusnak (művi, de helyén való). Rövid idő után pózváltást kért, én hátulról akartam, de azt Ő most velem nem szerette volna (nagyon feszíti), így misszire váltottunk.
Csukott szemmel, végig nyögve hagyta, hogy kedvemre magamévá tegyem. A szép arca, a jó teste, a jó szoros punci, a lábaiva történő ölelése és a hanghatások gyorsan a csúcsra juttattak. Rövid lenyugvást hagyott, de a megtisztításban segített.
Az akció után beszélgettünk, őszintének tűnt. A közelmúltba érte rossz élmény vendégtől. Van egy sajátos szemlélete, ez a korából is adódhat. Stílusa nem kifejezetten úri hölgyhöz való, de én birom ezt a kissé brenkós hozzáállást.
A végére jól elbeszéltük az időt, egy gyorsba bele akart kezdeni, de kértem ne erőltessük.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Extrákról nem tudok, az alap választék is erősen korlátozott. Előre rendeztem a kötelezőt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nina egy fiatal, szép és jó csaj. Talán túl fiatal. A stílusa nálam még elmegy, de ha mindenkihez így áll hozzá akkor nehéz sorsa lesz. Az aktus jó vele, ha nincs ennyi tiltás még jobb lehetne. Jó kategóriába sorolom, de közel az alsó szinthez. Talán 1-2 hónap múlva teszek nála egy félórás próbát, annyit megérdemel.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina szexpartner beszámolójáról


2024-05-21 20:24:31
SimiSoma, a kölcsönösség konkrét igénye egyikünk részéről sem merült fel, nem hiszem, hogy tilos. Ha valaki kéri gondolom teljesíti (én ritkán szoktam élni ezzel a lehetőséggel), de nem dobja fel.

2024-05-21 16:08:08
Az oké, hogy tájékoztattak a vállalásait illetően, de az adatlapján a felsoroltak közül csak a csók, ami egyezik, mármint az nincs is megadva, a KF alap, a NF alap, az ujjazás extra.
Azt írod: "zömét az adatlapján is közli" - mégis hol látod ezt a zömét?

2024-05-21 09:18:53
A "kölcsönösséget nem igényli" azt jelenti, hogy tilos? Nem egyértelmű, de ez legyen a legnagyobb baj, remek beszámoló.
Mutasd mindet