Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Nina

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-04-21 13:26:23

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Ati17,
Köszönöm szépen a beszámolót! Nagyon szívesen látlak máskor is!
🤗😘

Beszámoló Nina +36304489038 121280 erotikus masszázs

Ati17 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
perfekt popsi
teljesen feltölt
csodás kézimunka
mindig vidám
Egyeztetés
VTR-n keresztül sikerült egyeztetnünk,a javasolt időpont neki nem volt jó,de mivel én máskor nem tudtam menni,ezért átszervezte a napját és így sikerült találkoznunk!
Megközelítés
Autóval érkeztem,a közelben találtam parkolóhelyet,a GPS pontosan oda visz a helyszínre.
Helyszín
A lakás teljesen rendben van normál állapotú. Tisztaság ahogy elvárható! A fürdőben kád,pár fajta tusfürdőés szájvíz található, puha törülközőt kaptam. A szobában félhomály, matrac amely mellett nagy tükör,amiben minden látható!
Nina külseje
Nina pont úgy néz ki mint a képeken,nekem nagyon teszik, feszes bőr,sportos testalkat,nagyon szép és kerek popsi és amit tud az látni érezni kell, a videóban is látható! Nekem a kedvencem,de hozzá kell tenni,hogy popsi imádó vagyok! Persze ettől függetlenül az arca, a mosolyó ,a személyisége is nagyon megfogott és szép feszesek a cicik is amlyek körte formájúak, nem szilikonosak.
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 121280 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 121280 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2024-04-22 07:58:21 erotikus masszázs 1212805. Nina +36304489038 beszámoló 2024-04-22 07:58:21 erotikus masszázs 1212806. Nina +36304489038 beszámoló 2024-04-22 07:58:21 erotikus masszázs 121280
Erotikus masszázs
Erősebb masszázst kértem, a talpamtól a nyakamig haladt, hogy mennyire volt szakszerű azt nem tudom,de nagyon jól esett és nyilván nem ezért mentem hozzá! A megérkezés után itallal fogadott majd megmutatta,hogy hova tehetem a ruháim, majd a fürdőbe invitált,végig beszélgettünk mitha régóta ismernénk egymást,nagyon kedves és közvetlen volt!
Fürdés után visszatérve a szobába elhelyezkedtem a matracon , majd megkezdödött a masszázs.Nina megkérdezte milyen erősségű masszázst szeretnék, majd ruháitól megszabadulva neki látott a talpamtól a nyakamig, mindent részletesen megmasszírozott, közben hol beszélgetünk,de volt hogy csendben élveztem a kezei munkáját és a tükörben néztem a kívánatos testét. A masszázs végén megkérdezte,hogy szeretnék-e olajos csúszkát amire igent modtam, látni akartam ahogy a meztelen teste hozzá simul a testemhez,ezzel is fokozva az erotikus vágyaimat. Ezek után következett a megfordulsz büvös szó és persze azonnal cselekedtem és már a hátamon feküdtem. Az igazán erotikus rész ezután kezdödött a farkam masszírozásával, finoman simogatva a golyókat is bevéve a játékba ízgatta a nemi szervem közben a popsijával twerkelt, imádni való ! Majd következett a csúszka elölről és hátulról,így elém tárult a szép puncija,sajnos ez tiltott övezet, az intimrészhez nem engedélyezett a hozzáférés! Majd visszatért a farkam masszírozásához és érezte hogy már a végét járo,akkor suttogva olyan erötikusan mondta hogy élvezz el és szót fogadva nagyot lőttem , majd miután mindent kicsavart belölem gondosan megtörölt és újra a folyadék pótlásomról gondoskodott.
Következett az újabb zuhany, öltözködés és a bucsú. Csodálatos egy árát töltöttem Ninával !
Levezetés
Kényeztetés ahogy a hirdetésében is szerepel csak kézzel történik illetve lábbal de ez utobbit nem vettem igénybe.
Elszámolás
Extrák nincsenek. A rózsákat a végén tettem az asztalra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam vele, egy igazán kedves,cserfes,mosolygós lányt ismertem meg, biztosan fogok még vele találkozni !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-22 19:03:47
Az írásod tartalmából sajnos nem derült ki, hogy miért érdemes a gyönyörű Nina kisasszonyt "felkeresnem".
Nem azt hiányolom, mennyire könnyű elérni, egyeztetni, mégis merre parkoltál az autóval.
Az élményeid jól részletezett indoklása elmaradt, ezért átlagos az értékelésem.
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-20) : Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is.

(2024-02-15) : Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).

(2024-01-12) : A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról.

felejthetetlen: 11db
(2024-04-24) : Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Nem adtól vegának hogy rèpát fogyasztanak, hanem hogy tiltott gyümölcsök. :) Jó volt látni ilyen közelről.

(2024-03-28) : Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.

(2024-02-29) : Megkérdezte milyen olajat kérek, illatmenteset kértem. Odatelepedett a lábfejemhez és egyik talpa, egyik vádlija, másik talpa, másik vádlija úton gyúrt. Ekkor már nem volt rajta ruha, én meg végig csodáltam a tükörben. Kérdezte milyen erősségű legyen, mondtam lehet erős, erre olyat kaptam a combomba, hogy felnyögtem. Kérdezte, túl erős?

nagyon jó: 12db
(2024-04-19) : Felmászott rám hasmánt és a pocakjával csúszkált a farkamon, aztán ismét mellém ült, majd bepucsított az arcom előtt és fordított helyzetben csúszkált rajtam. Két alkalommal állítottam le, hogy nyújtsam a kéjt,

(2024-03-19) : Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat.

(2024-02-07) : Pici törékeny testéhez képest komoly erő van benne, és egy nagyon finom, szakszerű, mindenhol átgyúrós masszázsban volt részem. Közben teljes közvetlenséggel beszélgettünk, ismerkedtünk mintha régi fősulis barátok lennénk.

: 11db
(2024-04-09) : A második körnél már előről is létrejött a csúszka, itt biztos vagyok, hogy nem egyedül vagyok azzal, hogy egészen más gondolatokkal egészült ki a tudatom, mikor felettem volt, de talán majd egy másik életben. :)

(2024-03-20) : Klasszikus masszázs a szeánsz közepén és végén volt. Bár nem ez volt a fő amiért mentem. Amit kértem azt masszírozta olyan erősen ahogy szerettem volna. A fordulásra nem kellett sokat várjak.

(2024-02-25) : nem mindig tudtam, hogy ki mit csinál (na meg azért mert kétszer annyi kéz tevékenykedett rajtam mint amit eddig megszoktam), de a derekamat egyikük nagyon jólesően megdolgozta, illetve egy ponton kaptam egy szuper nyakmasszázst is Ninától.