Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Ivett(30+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Nina

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-04-09 22:51:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves golem900,
Köszönöm szépen ezt a kedves beszámolót! Nagyon jól esett. 😊
Szeretettel várlak máskor is!
Puszillak! 🤗

Beszámoló Nina +36304489038 121171 erotikus masszázs

golem900 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
perfekt popsi
teljesen feltölt
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nem könnyű utat választottam az első beszámolóm megírásához, hiszen sokan megénekelték már Nina szépségét és tudását, de úgy éreztem a vele eltöltött idő után ideje a beszámoló írásához.
Mivel nemhogy aznapra, ritkán arra a hétre, sőt lassan hónapra sincs szabadidőpont, így jóval a találkozó előtt kértem, eredetileg a névnapomra egy fajta ajándékként gondoltam magamnak. Telefonon egyből el tudtam érni, meg is beszéltünk egy időpontot, majd kérésére egy másikra tettük át. Mikor eljött a nagy nap, akkor aznap reggel írásban is megerősítettem a szándékomat, tehát minden flottul ment a maga módján.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A megadott cím pontos, XII. kerület magasabb része, rengeteg busz jár és közelebb tesz le mint amit a parkolási lehetőségek - parkoló van, csak sok autó áll ott- nyújtani tudnak. Nina sms-ben is megadta a címet, külön tehetség kell az eltévedéshez.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Én megmondom őszintén, meglepődtem, hogy ezen a környéken vannak társasházak, de egy kellemes kialakított lakás várja a vendéget. Kellemes előtér, az egész lakás lakhatásra is teljesen alkalmas lenne, páratlan panorámával. Fürdőszoba is tisza és rendezett volt, többféle tusfürdővel és szájvízzel is felfrissíthetjük magunkat. Zuhanyfüggöny ugyan nincs, de minimális logisztikai érzékkel meg tudja oldani a fürdést az ember úgy, hogy utána ne keljen takarítania a vendéglátónak. A szoba, ahol Nina fogadott kellemes félhomályban volt, kanapéval és tatamival, kis asztalon üdítőkkel, amikkel kínált is. Vendégközpontúságból is hibátlan élményt kapunk nála.
Nina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sok új információt nehéz mondani, képei egy az egyben visszadják őt, élőben is nagyon szép, nekem a barna hajú, barna szemű lányok kifejezetten - szinte kizárólagosan - a zsánereim, el kellett gondolkodnom, hogy találkoztam-e ennyire nekem tetsző lánnyal, mint Nina - és nem a szolgáltatók közül, hanem úgy az életben -, szóval igen, a képek nem hazudnak, élőben is ilyen gyöngyörű. A szeánsz alatt felkötötte a haját, a végén a távozáskor kiengedte - nekem ez is egy gyenge pontom, a kiengedett haj -, itt a vizuális élménytől a maradék szavam is elállt, már amit másfél óra kezelés után még egyáltalán volt persze. És aki tud Nináénál szebb popsit mutatni, az ne habozzon megmutatni, kétlem, hogy létezik. :)
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 121171 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 121171 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2024-04-10 08:23:24 erotikus masszázs 1211715. Nina +36304489038 beszámoló 2024-04-10 08:23:24 erotikus masszázs 1211716. Nina +36304489038 beszámoló 2024-04-10 08:23:24 erotikus masszázs 121171
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másfél órára érkeztem, így a program középső eleme volt a masszázs. Talptól indult, aminek megörültem, hiszen viszonylag ritkán fordítanak figyelmet a masszázsok során a talpra, ez - is - rendkívül jól esett, ahogy Nina is említette, vannak olyan kollégák, akik csak a masszázsért mennek. Valahol megértem őket, hiszen semmiféle szexuális rész nélkül is olyan masszázst kapnak, amit meg is éreznek és felfrissülve távoznak, de valahol őszintén csodálom a kitartásukat, hogy nem kérnek Nina más csodálatos lehetőségeiből. A talp után folyamatosan felfelé haladt, úgy beszéltük meg, hogy a lábakon nyugodtan mehet a teljes erővel, a hátnál pedig inkább közepes erősséggel, erre figyelt végig, még akkor is, mikor a könyökével dolgozott a hátamon. A kézmasszázs is kevés helyen tapasztalható, jó érzés volt így "kézenfogva" lenni kicsit vele. Összegezve ha a jövőben csak szimpla mezei masszázzsal szeretne foglalkozni esetleg, akkor sem kell félnie majd, hogy elégedetlenek lennének a vendégek, nagyon jó technikával segít a test izmainak fáradalmain.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Általában másfél órákra szoktam az ilyen jellegű szolgáltatást választani, mivel szeretek duplázni, ez pedig vagy összejön vagy nem. Nina kérdezte az elején, hogy menni fog-e, itt a kincstári optimizmusommal és vendéglátóm szépségének okán elég magabiztos igent mondtam. A kényeztetéshez meleg olajat használ és szépen lassan, tudtatosan építi fel. Beszélgetés közben már elkezdi, így észre sem veszi az ember, hogy már a főműsor szám egyike zajlik, csak érzi, hogy még kellemesebb a beszélgetés. Több technikát is alkalmaz Nina, esze ágában sincs letudni az egészet és gyorsan kivégezni, szépen építi fel. A program tarthatósága miatt azért begyorsít a végén, de ez alatt sem a céltalan rángatást kell gondolni, csak a korábbi szuper technikák gyorsabb tempóban való kivitelezését. Ha nem lett volna fárasztó napom, akkor valószínűleg sokkal hamarabb sikert ért volna el, de igazából nem bánom egyáltalán, hogy nem, gondolom vagyunk egypáran itt és az éterben, akik ezt menetrendszerűen mindennap el tudnák viselni.

A sikert koronázva következett a masszázs, rávezetésként a hátamon csúszkával, ez az elhelyezett tükör segítségével olyan vízuális inger, amit nemhogy nehezen felejt el az ember, hanem egyszerűen nem is akarja elfelejteni.

A második körnél már előről is létrejött a csúszka, itt biztos vagyok, hogy nem egyedül vagyok azzal, hogy egészen más gondolatokkal egészült ki a tudatom, mikor felettem volt, de talán majd egy másik életben. :) A második körnél is nagyon tudatosan felépítve végezte azt, amiért mentem és szerencsékre - főleg az enyémre - másodjára is sikeres volt a csúcstámadás. Tudom, hogy itt a hosszan megírt élmények számítanak jó beszámolónak, de tényleg nehéz ennyi megírt élmény után újat mondani. Annyi biztos, hogy aki ebben a "biszniszben utazik" és 100 feletti IQ-val is rendelkezik, neki kötelező időpontot foglalnia Ninához, mert átírja az addigi tapasztalatokat, hogy mi volt a jó és mi a nem. Ha orvos lennék, én receptre írnám, persze főleg magamat utalnám be erre a terápiára. De ne legyünk irigyek, mindenki megérdemli a jót, ha jót is ad viszont a viselkedésével. Ha már az orovsi hasonlat, nem véletlenül mondta Nina, hogy lassan hosszabb a várólista nála, mint a kórházakban.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlapon és telefonon elmondott csokorméretet adtam át a találkozó végén. Extra nincs és ahogy korábban írták az elcsépelt frázist, ő maga az extra. És számomra külön pluszpont, hogy nem édességet kér, hanem állateledelt ajándékként, amit elvisz egy menhelyre, ezt tudom ajánlani mindenkinek, aki meglátogatja, hisz így a bajban lévő állatokon is segít.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Alapvetően jobban szeretem, ha én is tudok adni a lánynak az események közben, de nyilván olvasni tudóként tudtam, mik a lehetőségek, így bár csak a gondolataimban futottak ezek le, az nem kifejezés, hogy nem bántam meg, mivel valószínűleg életembe az egyik legszebb lánnyal tölthettem el időt, aki végig kedvesen és barátságosan állt hozzám, szerintem tök jól el is beszélgettünk, simán el tudnám képzelni, hogy kávé/tea mellett is sokáig tudnánk beszélni, de valószínűleg ez is arra a másik életre vár. Köszönöm Nina a lehetőséget, örültem nagyon, hogy sikerült megélnem az általad nyújtott élményt és szívesen állok be a várólistára, legyen az bármennyire is hosszú.

Nem igazán ismerem még az oldal működését, lehet, hogy első beszámolóként csak sima jó értékelést tudok majd adni, de remélem mindenki számára lejött, hogy ez a felejthetetlen kategória volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-10 09:30:58
"remélem mindenki számára lejött, hogy ez a felejthetetlen kategória volt." Igen, maximálisan lejött a beszidből.
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-20) : Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is.

(2024-02-15) : Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).

(2024-01-12) : A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról.

felejthetetlen: 11db
(2024-04-24) : Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Nem adtól vegának hogy rèpát fogyasztanak, hanem hogy tiltott gyümölcsök. :) Jó volt látni ilyen közelről.

(2024-03-28) : Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.

(2024-02-29) : Megkérdezte milyen olajat kérek, illatmenteset kértem. Odatelepedett a lábfejemhez és egyik talpa, egyik vádlija, másik talpa, másik vádlija úton gyúrt. Ekkor már nem volt rajta ruha, én meg végig csodáltam a tükörben. Kérdezte milyen erősségű legyen, mondtam lehet erős, erre olyat kaptam a combomba, hogy felnyögtem. Kérdezte, túl erős?

nagyon jó: 12db
(2024-04-19) : Felmászott rám hasmánt és a pocakjával csúszkált a farkamon, aztán ismét mellém ült, majd bepucsított az arcom előtt és fordított helyzetben csúszkált rajtam. Két alkalommal állítottam le, hogy nyújtsam a kéjt,

(2024-03-19) : Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat.

(2024-02-07) : Pici törékeny testéhez képest komoly erő van benne, és egy nagyon finom, szakszerű, mindenhol átgyúrós masszázsban volt részem. Közben teljes közvetlenséggel beszélgettünk, ismerkedtünk mintha régi fősulis barátok lennénk.

: 11db
(2024-04-21) : Az igazán erotikus rész ezután kezdödött a farkam masszírozásával, finoman simogatva a golyókat is bevéve a játékba ízgatta a nemi szervem közben a popsijával twerkelt, imádni való ! Majd következett a csúszka elölről és hátulról,

(2024-03-20) : Klasszikus masszázs a szeánsz közepén és végén volt. Bár nem ez volt a fő amiért mentem. Amit kértem azt masszírozta olyan erősen ahogy szerettem volna. A fordulásra nem kellett sokat várjak.

(2024-02-25) : nem mindig tudtam, hogy ki mit csinál (na meg azért mert kétszer annyi kéz tevékenykedett rajtam mint amit eddig megszoktam), de a derekamat egyikük nagyon jólesően megdolgozta, illetve egy ponton kaptam egy szuper nyakmasszázst is Ninától.