Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nina

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-03-28 16:54:59

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves darkmore😊
Nagyon szépen köszönöm a beszámolót és bocsi, hogy csak most reagálok.
Szívesen látlak legközelebb is. És akkor hátha összejön 3x. 😉
🤗

Beszámoló Nina +36304489038 121074 erotikus masszázs

darkmore a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
perfekt popsi
jól átmozgat, átgyúr
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Már régóta a kedvencekben van, évek óta...
Itt az oldalon belül írtam neki üzenetet, amikor láttam, hogy épp online éjfél körül, hogy másnap mikor hívhatom.
Kb. 10 perc múlva kaptam is választ, ezek után másnap egyeztettünk telefonon a mai napra, túl sok kérdésem nem volt, mert bővebb infóba leírt szerintem mindent amit tudni kell, csokrot egyeztettük, úgy készültem.
Könnyedén elértem telefonon és ő vele egyeztettem, nem telefonközpont kezeli!:)
Megbeszéltük azt is, hogy ha picit előbb érkezem az se baj, nyugodtan csörögjek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Miután telefonon egyeztettünk, ott is elmondta a címet, de megkértem, hogy írja meg üzenetben is.
Az oldalán a térkép is egész pontos, így legalább lehet tervezni.
Megnéztem google maps-on hogy felismerjem a helyet.
Ahogy néztem a parkolás nem túl egyszerű, én motorral mentem, azzal nem volt probléma, szemben a járdán ott tudtam hagyni.
BKV-val 20 éve nem közlekedek, így azt se tudom, de előttem szólók, azt írták a beszámolókban, hogy közel van, elhiszem nekik.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Normál állapotú lakás, tisztaság van mindenhol, ahol jártam.
Szobában tatami és egy kanapé, ide tehettem a cuccaim, meg egy kis asztal, ahol voltak kis üdítők is, de nem kértem, csak lehelyeztem a csokrot, plusz vittem egy kis apróságot, amit a kezébe adtam, szerencsére örült neki!:)
Szobában pont annyi fény van amennyi kell, nekem így megfelelő volt.
Fürdőben kád volt, próbáltam nem sok vizet kispriccelni, több tusfürdő van és van szájvíz is, törülköző is tiszta, erről nem nagyon tudok többet írni.
Nina külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Képeknek tökéletesen megfelel, nekem nagyon bejön, de szerintem nincs olyan makktárs, akinek ne indítaná be a fantáziáját.
Gyönyörű mosolygós arca van, vékony teste, és nagyon nagyon brutál kerek popsija.
Mellei is nagyon szépek, kisebbek, így legalább nem graitálnak.
Azt hiszem valami ruciban nyitott ajtót, miután letusoltam és neki kezdtünk a szeánsznak lekerült róla minden, ohhhhh istenem, nagyon bejön az egész teste, szép vékony, puncija is szép, de persze az tiltott gyümölcs!:)
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 121074 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 121074 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2024-04-02 08:26:56 erotikus masszázs 1210745. Nina +36304489038 beszámoló 2024-04-02 08:26:56 erotikus masszázs 1210746. Nina +36304489038 beszámoló 2024-04-02 08:26:56 erotikus masszázs 121074
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Gondoltam 2 órába azért belefér masszázs és fel és levezetés is.
Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.
Hátamnál már lehetett erősebben, úgyhogy aki egy jó masszázst szeretne annak is ajánlom, mert nem csak simogatást kapsz, nagyon jól esett, a levezetés után pedig megmasszírozta még a két karomat is ami szintén nagyon jól esett.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Felvezetéssel kezdtünk, lefeküdtem a tatamira, először ültem és támaszkodtam a kezemmel, majd a könyökömmel, ő széttett lábakkal leült elém és elkezdte a lingam masszázst, közben nagyon jókat beszélgettünk, elég sokáig el tudtuk húzni, nagyon jó kis változatosan csinálta, tényleg varázs kezei vannak, egész nap el tudnék így vele lenni.
A vége fele kicsit begyorsítottunk, akkor feltérdelt elém meg mellém is, így jobban moziztam a tükörből azt a brutálisan jó kerek kemény popsit és végre megvolt az első kör.
Az elején picit viccelődtünk, hogy olvastam a besziket és akkor próbáljunk meg új rekordot felállítani (vivalanocse1 6X), de ehhez még kevés vagyok, 3 -at terveztem 2 lett belőle, majd legközelebb kicsit jobban rágyúrunk. Első kivégzés után jött a maszi, utána pedig a 2. kör.
2. körben már volt csúszka is, csúszkált rajtam a testével, még úgy is, hogy a popsijával és a puncija felém néz, de ez kínzás, mert nem lehet vele semmit tenni!:)
De legalább a popsijára adhattam egy nagy puszit! Megkértem hogy a tükör előtt menjen le spárgába és mozgassa a popsiját, uhhh ez iszonyat, annyira tetszik, biztos megvan mindenkinek mi jön be, ez nekem most naggyon!!!
Csúszka után, újabb kézi kényeztetés, közben markolgattam a popiját, simogattam a testét, úgy érzem sikerült nem feszegetnem a határokat, nem akartam semmilyen kellemetlen szitut, tudtam mit vállal és tiszteletben is tartottam!
Nem akarok olyan sokat áradozni, de nem tudok mit tenni, nagyon élveztem hogy egy ilyen gyönyörű lány kényeztet 2 órán keresztül, már várom a következő alkalmat, hogy kicsit kikapcsolhassak vele.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nincsenek extrák, bővebb infóban minden benne van, hogy mit vállal nincs több, akinek így megfelel menjen, ne hagyja ki, akinek nem az görgessen tovább!:)
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mindennel elégedett voltam, nem vártam semmi pluszt, megkaptam azt amit szerettem volna, kikapcsolhattam 2 óraára és nem kellett hülységeken pörögnöm.
Biztos hogy vissza fogok menni hozzá, úgy érzem megvolt a kölcsönös szimpátia, nem éreztem semmi rosszat az ott tartózkodásom alatt, azt akarta, hogy jól érezzem magam és jó kedvvel távozzak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-12 22:16:40
Még azért próbálkozok majd!😃😊

2024-04-10 00:45:45
Külön köszönöm hogy megemlítettèl, már előre fèlek veszèlyben az a rekord, te vagy a második aki kisèrletet tesz a megdöntèsère. :)

2024-04-02 15:11:56
Szuper, kis beszi! Legközelebb én is két órára megyek, mert a tapasztalatom szerint egy nem elég.

2024-04-02 09:11:29
"azt akarta, hogy jól érezzem magam és jó kedvvel távozzak." Utolsó mondatodban a lènyeg.
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-20) : Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is.

(2024-02-15) : Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).

(2024-01-12) : A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról.

felejthetetlen: 10db
(2024-04-24) : Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Nem adtól vegának hogy rèpát fogyasztanak, hanem hogy tiltott gyümölcsök. :) Jó volt látni ilyen közelről.

(2024-02-29) : Megkérdezte milyen olajat kérek, illatmenteset kértem. Odatelepedett a lábfejemhez és egyik talpa, egyik vádlija, másik talpa, másik vádlija úton gyúrt. Ekkor már nem volt rajta ruha, én meg végig csodáltam a tükörben. Kérdezte milyen erősségű legyen, mondtam lehet erős, erre olyat kaptam a combomba, hogy felnyögtem. Kérdezte, túl erős?

(2024-01-29) : Tatamira feküdtem és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű és változatos fogásokkal masszírozott a sarkamtól a nyakamig. Számomra pont maximálisan erősen csinálta, de elmondása szerint tudná keményebben is:) Ahol érezte, hogy probléma van ott elidőzött.

nagyon jó: 12db
(2024-04-19) : Felmászott rám hasmánt és a pocakjával csúszkált a farkamon, aztán ismét mellém ült, majd bepucsított az arcom előtt és fordított helyzetben csúszkált rajtam. Két alkalommal állítottam le, hogy nyújtsam a kéjt,

(2024-03-19) : Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat.

(2024-02-07) : Pici törékeny testéhez képest komoly erő van benne, és egy nagyon finom, szakszerű, mindenhol átgyúrós masszázsban volt részem. Közben teljes közvetlenséggel beszélgettünk, ismerkedtünk mintha régi fősulis barátok lennénk.

: 12db
(2024-04-21) : Az igazán erotikus rész ezután kezdödött a farkam masszírozásával, finoman simogatva a golyókat is bevéve a játékba ízgatta a nemi szervem közben a popsijával twerkelt, imádni való ! Majd következett a csúszka elölről és hátulról,

(2024-04-09) : A második körnél már előről is létrejött a csúszka, itt biztos vagyok, hogy nem egyedül vagyok azzal, hogy egészen más gondolatokkal egészült ki a tudatom, mikor felettem volt, de talán majd egy másik életben. :)

(2024-03-20) : Klasszikus masszázs a szeánsz közepén és végén volt. Bár nem ez volt a fő amiért mentem. Amit kértem azt masszírozta olyan erősen ahogy szerettem volna. A fordulásra nem kellett sokat várjak.