Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Nina

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-03-19 10:39:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves vfarkas,
Nagyon szépen köszönöm a beszámolót! 😊 Amúgy az óra a hangszóró mellett van, a csúszkát szerintem inkább a lingam előtt ajánlhattam fel, ha mégis utána ajánlottam, akkor csak félrebeszéltem. 😁
Köszönöm, hogy meglátogattál és szívesen látlak máskor is!
Puszillak!

Beszámoló Nina +36304489038 120993 erotikus masszázs

vfarkas a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Tök egyszerű módot választottam és VTR-en keresztül vettem fel Ninával a kapcsolatot még február közepén. Február végére sikerült is az időpontot lefoglalni nála, azonban egy felsőlégúti megbetegedés miatt kénytelen voltam átfoglalni későbbre három nappal a tervezett időpont előtt. De az idő tette a dolgát, én 100%-ban felépültem a plusz két hét alatt, Nina pedig kipihente magát, egy távoli szigeten töltött pihenésen. Volt akkora szerencsém, hogy a Nina kipihent kezei között én lehettem az első vendég.
Szóval nagyon aranyos volt és törődő, rugalmasan kezelte az időpont módosításomat.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
VTR-ben megkaptam a pontos címet, amit már évek óta ismerek, azaz elég könnyű volt megtalálni, ráadásul a házszám hatalmas betűkkel díszeleg a bejárati kapu mellett, jobbra. Szokásomhoz híven most is motorral érkeztem, de autóval is meg lehet állni a Svábhegyre vezető egyik legforgalmasabb út mentén bár vmi. felújítás van a házban és épp egy rakás munkás volt a ház körül, meg melós autók. A Normafára igyekvő busszal vagy a fogaskerekűvel áll rendelkezésre arrafelé a BKK, a megállók sincsenek messze.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakás, a hegyvidéki építészetnek köszönhetően kicsivel az utca szintje alatt van, gyönyörű kilátással a János-hegy lábára és a Rózsadombra. Persze nem eme tájakban való gyönyörködésre jön ide az ember csak ez is szép! Szóval régóta, tizenéve igényes szalon ez a lakás, kicsi de használható fürdővel, ahol többféle tusfürdő vár bevetésre, száraz kilépő van és az alap szájhigiéniához is minden megtalálható. Többször jártam már itt több különböző hölgynél, de az évek alatt nem éreztem, hogy romlott volna a jó színvonal. A tetthely szobácska nem nagy de a célnak megfelel, egyik falát tükör borítja és egy nagy álló tükör is van benne önreflexióra vágyóknak. Egy kanapéra lehet elhelyezni a felesleges dolgokat, az attrakcióhoz tatami áll rendelkezésre vmint. egy zeneszerkezet szolgáltatja az aláfestést ill. megfigyelésem szerint ez segít az idő mérésében Ninának, mert órára nem emlékszem a helyiségben.
Nina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek mesteriek és jól visszaadják Nina erotikus kisugárzását és játékos, könnyed stílusát. Beengedést követően, élőben megpillantva konstatáltam magamban, hogy bizony nem vezettek félre a fotók, mosolygós arc, határozott köszöntés, keskeny derék, perfekt fenék. A masszázs közben jobban szemügyre vehettem sportos alkatát, tenyérbe illő - remekbe szabott cickóit és a fenekét, ami nálam a 10 pontos csúcskategória képviselője. Jó beszélgető partner volt, sok érdekes dolgot tudtam meg róla, nem kamuból vagy udvariasságból kérdezett. Az oldalra vagy éppen felpillantó arcát egy félig nyitott szájtartással imádtam, bármelyik erotikus film vágóképének könnyen el tudnám képzelni.
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 120993 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 120993 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2024-03-19 11:22:36 erotikus masszázs 1209935. Nina +36304489038 beszámoló 2024-03-19 11:22:36 erotikus masszázs 1209936. Nina +36304489038 beszámoló 2024-03-19 11:22:36 erotikus masszázs 120993
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Gyorsan lemostam az út portát és helyet foglaltam a tatamin, ekkor már Ninán sem volt rajta a fogadó szett. Megbeszéltük a programot és belekezdtünk egy illatmentes, langyos olajjal folyó masszázsba, amivel főként a vádlimra, a hátamra és a fenekemre koncentrált. Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat. A szeánsz kezdetén visszajelzést kért az erősségről, amit együtt beállítottunk az erősebb de nem kínzó mértékre. Jó hangulatú beszélgetés közben gyorsan telt az idő, először bal oldalamon térdelve dolgozott, majd jobbra telepedett. Szerettem, hogy nem volt semmi fakszni, tök természetesen viselkedett, pedig nem voltam a legjobb passzban, mert a felmenőim nagyon aggasztottak épp, rossz híreket kaptam. Azért, viszonylag gyorsan lelazított és már jól tudtam koncentrálni az akkor és ottra.

Második felvonásban egy közös kedvenc a kézfej kényeztetése és a felkar gyúrása került terítékre. Lábai közzé vette a praclikat és ott vitte véghez a csodálatos munkáját, bele is feletkeztem kissé és a Kedves, kellemes hangjával is elvarázsolt beszélgetéssel közben. Kiderült, néhány MT kifejezetten kerüli a kézfejének kényeztetését. Úgy sejtem, ez már túl intim, túl sok néhány vendégnek.
Az idő végéhez közeledve, megköszöntem az élvezeteket és elvonultam tisztálkodni. Gyors ruházkodás, puszi-puszi kilépő lett a végjáték.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Félidő körül jött a varázsmondat: Nem akarsz megfordulni?
De, már nagyon vártam ezt a momentumot. Olajat csurgatott a kezébe, a környék simogatásával szépen eljutott a lényegig, én meg engedélyt kaptam gazella-testének érintésére. Természetesen az írásban előre ismertettet szabályok figyelembevételével kedvemre kalandoztam tökéletes fenekén, szépmívű hátán, csinos csípőjén és bársonyos mellein. Miközben egyedi technikával keményre varázsolt, a tükörből figyeltem a fenekét-csípőjét. Ezt huncut módon észrevette, picit megemelte és a kézimunkával egy ütemben mozgatta fel és le ami nagyon-nagyon izgató volt. Változatos ahogy bánik a szerszámmal, virtuóz technikája a makk tövére is koncentrál ott pedig rengeteg a kéjvisszajelző idegvégződés. Viszonylag hamar meg is lett ennek az eredménye, nagyot robbantam a kezei között. Kicsit még folytatta de lelassított, 1-2 perc múlva eltakarította a maszatolás nyomait. Maradt még kis időnk, melyben a felajánlott csuszkát nem fogadtam el, combjaim ápolását is majd egy másik alkalomra halasztottuk, inkább egy kéz-felkar masszázst kértem és innen folytatódott a gyúrás 2. felvonása. (lásd ott)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szeánsz végén adtam át a megbeszélt és nyilvános méretű csokrot. Részemről minden perce megérte, teljesen korrekt!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Feltöltődve vetettem magam bele a nap további részébe, azon morfondírozva mikor lesz újra ellátogatni Ninához. Az biztos, hogy még jövök mert ilyen természetesen viselkedő, megnyugtató, intelligens partnert, aki ráadásul gyönyörű és ért a masszázshoz nem könnyű találni. Ez az élmény az enyém marad, ha tudtok keressetek hasonlót!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-28 09:19:19
Feltöltődve... azt hittem boldogan kiürülve vágtál bele a napba :)

2024-03-24 18:08:09
Nem igazán tudom elképzelni, a kéz masszázsában mi lehet túl intim.
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-20) : Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is.

(2024-02-15) : Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).

(2024-01-12) : A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról.

felejthetetlen: 10db
(2024-04-24) : Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Nem adtól vegának hogy rèpát fogyasztanak, hanem hogy tiltott gyümölcsök. :) Jó volt látni ilyen közelről.

(2024-03-28) : Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.

(2024-01-29) : Tatamira feküdtem és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű és változatos fogásokkal masszírozott a sarkamtól a nyakamig. Számomra pont maximálisan erősen csinálta, de elmondása szerint tudná keményebben is:) Ahol érezte, hogy probléma van ott elidőzött.

nagyon jó: 12db
(2024-04-19) : Felmászott rám hasmánt és a pocakjával csúszkált a farkamon, aztán ismét mellém ült, majd bepucsított az arcom előtt és fordított helyzetben csúszkált rajtam. Két alkalommal állítottam le, hogy nyújtsam a kéjt,

(2024-02-29) : Megkérdezte milyen olajat kérek, illatmenteset kértem. Odatelepedett a lábfejemhez és egyik talpa, egyik vádlija, másik talpa, másik vádlija úton gyúrt. Ekkor már nem volt rajta ruha, én meg végig csodáltam a tükörben. Kérdezte milyen erősségű legyen, mondtam lehet erős, erre olyat kaptam a combomba, hogy felnyögtem. Kérdezte, túl erős?

(2024-02-07) : Pici törékeny testéhez képest komoly erő van benne, és egy nagyon finom, szakszerű, mindenhol átgyúrós masszázsban volt részem. Közben teljes közvetlenséggel beszélgettünk, ismerkedtünk mintha régi fősulis barátok lennénk.

: 12db
(2024-04-21) : Az igazán erotikus rész ezután kezdödött a farkam masszírozásával, finoman simogatva a golyókat is bevéve a játékba ízgatta a nemi szervem közben a popsijával twerkelt, imádni való ! Majd következett a csúszka elölről és hátulról,

(2024-04-09) : A második körnél már előről is létrejött a csúszka, itt biztos vagyok, hogy nem egyedül vagyok azzal, hogy egészen más gondolatokkal egészült ki a tudatom, mikor felettem volt, de talán majd egy másik életben. :)

(2024-03-20) : Klasszikus masszázs a szeánsz közepén és végén volt. Bár nem ez volt a fő amiért mentem. Amit kértem azt masszírozta olyan erősen ahogy szerettem volna. A fordulásra nem kellett sokat várjak.