Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nina

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-02-29 17:13:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nina +36304489038 120807 erotikus masszázs

bleez a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
csodás haj
teljesen feltölt
csodás kézimunka
fergeteges humor
Egyeztetés
Múlt hét elején itt az oldadon írtam üzenetet Ninának, amikor láttam, hogy online. Kérdeztem mikor hívhatom, rögtön válaszolt hogy 9:30 után. Kivártam, felhívtam, elsőre felvette és egyeztettük az időpontot. Tekintettel arra, hogy előre tervezek, ilyen távlatban Neki is elfogadható volt az általam javasolt időpont. Kedves, nyugodt és szexi hangon kérdezte, ismerem-e a szolgáltatásának a határait, persze, mindent elolvastam és megnéztem róla az oldalon. Ezután küldtem VTR foglalást, amit a cím megadásával visszaigazolt.
Megközelítés
A címet ismertem, annó itt kezdtem a "pályafutásomat", bár azóta nem jártam ott. 12. kerület fenn a hegy tetjén, megy busz rendszeresen. Én autóval mentem, GPS pontosan odanavigál, a ház előtt ingyenesen parkoltam.
Helyszín
A modern, többlakásos ház a domboldalon épült, így a kezelőhelység az utca szinttől egy emelettel lejjebb van. A lakásban rend és tisztaság uralkodik, kellemes félhomály. Az előszobában egy kényelmes kanapén lehet levenni a cípőt (persze bénáztam, mert mikor csomózódjon be, ha nem egy randin, a végén már Nina is odaállt segítőkészen, hogy beszáll a kicsomóba) A folyosóról nyilik a 3 kezelőszoba, a végén van a nappali, ahonnan remek kilátás nyílik a hegyekre. A masszázsszobában matrac a földön és egy teli tükör a falon. Kanapé a ruháknak, kisasztal az apró dolgoknak és az italoknak. A fürdőben kád, félig fal mögött, de még így is kicsit kipacsáltam (bocsi Nina), többféle tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő.
Nina külseje
Nina a kiírt kort meghazudtoló fizimiskájú, kislányos masszőz. Mindene kicsi és arányos, dereka darázs, cicijei szép formájúak, gyönyörű rózsaszín, kiálló bimbókkal. Haja világosbarna, hosszú göndörítet hajzuhatag, megengedte, hogy beletúrjak, nagyon sűrű és puha. Úgy göndöríti, hogy kezelés alatt két kis szarvacska alakú kontyot formáz (cuki) és amikor kiengedi (a végén, amikor is beletúrhattam), akkor szép hullámos. Arca tényleg gyönyörű, a képei nem hazudnak, talán a legjobban az jellemzi, hogy egy mosoly ez a lány. A beszélgetésünkből lejött, hogy intelligens, humoros és határozott véleményű. Fogadó ruhája egy pasztellszínű bébidoll volt, gyakorlatilag minden szépséges domborulata látszott.
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 120807 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 120807 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2024-02-29 18:00:17 erotikus masszázs 1208075. Nina +36304489038 beszámoló 2024-02-29 18:00:17 erotikus masszázs 1208076. Nina +36304489038 beszámoló 2024-02-29 18:00:17 erotikus masszázs 120807
Erotikus masszázs
A tusolást követően leültem a kanapéra, de rávezetett, hogy a masszázs a matracon fog történni, ezért gyorsan (mint egy vemhes fóka) hasra vágtam magam. Megkérdezte milyen olajat kérek, illatmenteset kértem. Odatelepedett a lábfejemhez és egyik talpa, egyik vádlija, másik talpa, másik vádlija úton gyúrt. Ekkor már nem volt rajta ruha, én meg végig csodáltam a tükörben. Kérdezte milyen erősségű legyen, mondtam lehet erős, erre olyat kaptam a combomba, hogy felnyögtem. Kérdezte, túl erős? áááá nem, pont jó. van ereje a csajnak és jó a technikája is. Fenék, hát, lapocka volt a további útvonal, majd ellágyultak a mozdulatai, besímogatott a combjaim közé, megpacskolta a fenekem, van kedved megfordulni? Naná. Megölelhetlek, persze.
Levezetés
Előre mondom, ez most nem az évszázad orgazmusa lesz és ennek az a prózai oka, hogy folyamatosan beszélgettünk és poénkodtunk. Nagyon élveztem a meséit, meg a vélemény formálását, adtam alá a lovat és ő is csapkodta le a magas labdákat. Szóval nem az erotikára koncentráltam, a vicces az volt, hogy mindeközben Nina mellettem ült és szakértően masszírozta a nemi szervemet. Időnként egy-egy nagyobb röhögés után eszembe jutott, hogy ebből nem lesz orgazmus, de igazán élveztem a jó társaságot. Nina engedte, hogy a teste minden pontját simogassam a puncija kivételével, így én is simogatttam, ő is simogatott és dumáltunk. Később feljött az arcomhoz és kaptam egy-két finom puszit, közben a fülembe súgta, hogy most olyan mindha benne lennék, közben persze a farkamat egy pillanatra sem engedte el. Fordulás következett és megmutatta a tini punciját, amely látványtól egyre gyorsabban vettem a levegőt, simogattam és markoltam a fenomenális popsiját, majd hörögve végem lett. Nina letörölgetett és folytattuk a beszélgetést, miközben ő a combjaimat masszírozta tovább. Az időm lejártával megint megöleltem és megpuszilgattam.
Elszámolás
A tiszteletdíj hál istennek a normális keretek között van, amit a végén leróttam a kisasztalra. Nina korrekten azt nyújtja, amit hirdet.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Tüneményes kis tündér, friss fiatalság, okos, határozott nő. Az összbenyomás jeles, de most nem csak az erotikára fókuszálok, inkább, hogy nagyon szórakoztató Nina társasága. És ráadásul úrinő!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-01 06:14:36
Olvasmányos, részletes írás egy fesztelen randiról. Nekem nem maradt hiányérzetem, szerintem ez így kerek.

2024-02-29 19:57:33
Sok a hasznos információ, amit és ahogyan írtad tetszett, szívesen olvastam volna tovább is. Köszönöm szépen.
Bennem is felmerült a kérdés, miért csak egyórás a randi, a választ a korábbi írásokban megtaláltam.

2024-02-29 18:13:09
Egy dolog ami bennem kèrdèskènt felmerül ha csak az időtartamra nèzek: mièrt egy óra?
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-20) : Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is.

(2024-02-15) : Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).

(2024-01-12) : A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról.

felejthetetlen: 9db
(2024-03-28) : Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.

(2024-01-29) : Tatamira feküdtem és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű és változatos fogásokkal masszírozott a sarkamtól a nyakamig. Számomra pont maximálisan erősen csinálta, de elmondása szerint tudná keményebben is:) Ahol érezte, hogy probléma van ott elidőzött.

(2023-10-08) : Melegített olajjal teszi gördülékennyé a szeánszot, illatosat kértem, asszem citromfű, de erre nem vennék mérget. Pár percenként újra applikálja, nem maradhat semmi szárazon.

nagyon jó: 11db
(2024-03-19) : Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat.

(2024-02-07) : Pici törékeny testéhez képest komoly erő van benne, és egy nagyon finom, szakszerű, mindenhol átgyúrós masszázsban volt részem. Közben teljes közvetlenséggel beszélgettünk, ismerkedtünk mintha régi fősulis barátok lennénk.

(2023-12-10) : Egyszer egyszer frenetikus csúszkával szakítja meg a kézi kényeztetést, majd csodás kis lábaival is kényeztet. Jó párszor visszaránt az orgazmus határáról, még nem jött el az idő.

: 11db
(2024-04-09) : A második körnél már előről is létrejött a csúszka, itt biztos vagyok, hogy nem egyedül vagyok azzal, hogy egészen más gondolatokkal egészült ki a tudatom, mikor felettem volt, de talán majd egy másik életben. :)

(2024-03-20) : Klasszikus masszázs a szeánsz közepén és végén volt. Bár nem ez volt a fő amiért mentem. Amit kértem azt masszírozta olyan erősen ahogy szerettem volna. A fordulásra nem kellett sokat várjak.

(2024-02-25) : nem mindig tudtam, hogy ki mit csinál (na meg azért mert kétszer annyi kéz tevékenykedett rajtam mint amit eddig megszoktam), de a derekamat egyikük nagyon jólesően megdolgozta, illetve egy ponton kaptam egy szuper nyakmasszázst is Ninától.