Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Nina

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-02-20 09:46:34

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Móriccka!
Ne haragudj, hogy csak most reagálok. Nagyon szépen köszönöm az istennő beszámolót! Nagyon tetszett! És természetesen várlak máskor is szeretettel!🤗

Beszámoló Nina +36304489038 120707 erotikus masszázs

Móriccka a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
gyönyörű arc
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Korábban már beszéltem vele telefonon. A hangja elvarázsolt engem. A kisugárzása egy intelligens szexistennő benyomását keltette bennem :P
Végül itt az oldalon VTR-en egyeztettünk, ami teljesen zökkenőmentesen ment.
Megközelítés
Én kocsival mentem. Nem messze a domboldalon volt parkoló is. Azért erre érdemes időt szánni, mert simán lehet, hogy csak messzebb van parkoló. A tömegközlekedés nem lehet annyira sűrű errefelé, de ezt mondom úgy, hogy fogalmam sincs, de nem egy központi helynek tűnik.
Helyszín
A lakás a célnak tökéletesen megfelel. A fürdő kádas, de én ezt is zuhanyzásra használtam :D
A szoba nem túl nagy, de a hangulata nagyon tetszett. Tatami van a földön, jól elhelyezett tükörrel. A tatamin a lepedő alatt volt egy melegítő alkalmatosság ami elsőre fel sem tűnt, de nagyon jó érzés volt, hogy melegen tartott a hideg téli napon :D
Nina külseje
A képei teljesen elvarázsoltak engem. Élőben még szebb, még formásabb, még tökéletesebb, ha egyáltalán ezt lehet fokozni. Ellenőrzött életkorral hirdet amiből egy tizest még úgy is letagadhatna, hogy a 34 magában sem sok :D Alakja feszessége igazi tinis. Arca meg annyira szép, hogy teljesen elvoltam varázsolva, de mivel arcképpel hirdet, ezt Te is megtudod ítélni. Cicije nagyon formás természetes gyönyörű kicsi cicik. Popsija meg a hűűűha kategória. Címkékre csak egyet egyet enged a rendszer bejelölni, de én továbbiakat is adnék ha lehetne ;) csodás cicik, perfekt alak, gyönyörű arc, csókos száj (kizárólag csak vizuálisan), igéző szemek, legszebb punci (ez is csak a szemeknek), csodás haj, darázs derék, perfekt popsi, ennivaló lábfej, érzéki hang,
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 120707 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 120707 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2024-02-20 15:08:23 erotikus masszázs 1207075. Nina +36304489038 beszámoló 2024-02-20 15:08:23 erotikus masszázs 1207076. Nina +36304489038 beszámoló 2024-02-20 15:08:23 erotikus masszázs 120707
Erotikus masszázs
Megérkezésemkor csábos mini ruciban fogadott, ami megmutatta hihetetlen formás alakját. Bekisért a szobába, ahol megtudtam szabadulni a ruháimtól. Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is. Igaz a lingam is egy masszázs de én mégis a levezetés kategóriába soroltam ;)
Levezetés
A tatamin a hétamra feküdtem. Nina bekente magát és engem is olajjal. Ha jól emlékszem volt krém lehetősége is de én olaj párti vagyok. Szebben csillog és jobban is csúszik. Szóval Nina olajos lett, a kezére és a farkamra is tett belőle. Kicsit hozzám bújt, csúszkált rajtam. Hihetetlenül megkívántam, de sajnos nála csak kézi kényeztetés van és kölcsönösség sem engedélyezett. Szóval csak hagytam magam. Persze a ciciket amikor úgy helyezkedtek megpuszilgattam és a fenekét is megmarkolásztam. A farkamnak több se kellett és vigyázzba is vágta magát. Nina első körben közém és a tükör közé helyezkedett. Így a tükörben leshettem, ahogyan kerekedik csodálatos popója. Eközben lassan nagyon finoman a farkamat masszírozta. Mikor látta, hogy a tükörben a fenekét nézve csorgatom a nyálam, felváltva megfeszítette farpofáit, amig így gyönyörű táncot lejtettek. Mindeközben kaján vigyorral, huncut nézéssel leste milyen hatást vált ki belőlem. Több se kellet simogatni kezdtem a fenekét, ami bennem feszengő vágyat tovább fokozta. Mivel azt kértem, hogy a lingam masszázst amennyire lehet húzzuk el néha kis újítás kellett bevetnie. Áthelyezkedett a lábam közé és ott folytatta áldásos tevékenységét. A technikaája nagyon profin kidolgozott. Például ami hihetetlenül tetszett, hogy a heréimet is masszírozta, majd az olajtól tocsogó öklét a golyók alá helyezte és forgó mozdulatokkal a gátat masszírozta. Közben beszélgettünk. Volt egy pont amikor a csevej kicsit komolyabb témára terelődött nem csak a verbális pettingre. Ekkor egy film jutott az eszembe :D nem tudom a címét, de nagyhírű Hollywoodi vígjáték. Két pornó színész éppen dugnak miközben megy a felvétel és mindig teljesen semleges témákról beszélgetnek akció közben :D Hogy a folyamatos erotikusan túlfűtött hangulatot Nina fenntartsa a lábaival megmasszírozta a velem egykorút. Kicsi puha lábai siklottak le föl, előre hátra és még a nagy lába ujjával a makkom is kezelte, vagyis lábalta. Ezt a részt nem lehet megunni, de mégis arra kértem, hogy az első poziba jöjjön vissza, amikor a fenekét és a ciciket is tudom simogatni. Ennek hatására meg mivel már a masszázsunk vagy 40 perce tartott engedtem átadni magam az élvezetnek és a kezei közé élveztem. Felejthetetlen élmény volt. Volt még törölgetés, kedves szavak, tusoás és számomra érzékeny búcsú.
Elszámolás
Utólag helyeztem az asztalra. Extrák nincsenek. A lehető legkorrektebb eljárásban részesültem :)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A föld fölött egy máterrel sétálva távoztam. Nyilván vágytam volna többre is az együttlétünk alatt. Ilyen állapotban, vagy csak Nina látványától minden megfordul a fejemben, de tudtam mik a határok, amik pontosan kétséget kizáróan levannak írva a leírásában. Nina nem vállal mindent de azt a legmagasabb fokon nyújtja. Csakis istennő színvonalon :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-21 10:58:02
Kedves Sagapo, én megkaptam a címet beütöttem a naviba és go. Most az utca nevében se vagyok biztos, de jár ott busz az szinte biztos. A XII. kerület dombos részén van, ahol az út mellett lehet megállni, ha van hely :)

2024-02-20 19:59:06
Értem én, hogy kocsival mentél, ettől még írhatnál több információt, a megközelítés és helyszín fejezetekben.
Ami viszont nagyon tetszett, hogy volt az alánlásodban egy csipetnyi fűszer. Köszönöm szépen.

2024-02-20 16:01:50
Ahhh tényleg! Köszi! Sose jutott volna eszembe, pedig nem olyan rég néztem meg.

2024-02-20 15:14:06
Igazából szerelem a film címe.
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2024-02-15) : Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).

(2024-01-12) : A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról.

(2023-11-08) : We totally skipped this for the lingam massage, but if needed, she can knead dough way better than Pusheen. As Nina doesn't know monotony, I had to subdivide our date in the next section to cover all of it.

felejthetetlen: 11db
(2024-04-24) : Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Nem adtól vegának hogy rèpát fogyasztanak, hanem hogy tiltott gyümölcsök. :) Jó volt látni ilyen közelről.

(2024-03-28) : Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.

(2024-02-29) : Megkérdezte milyen olajat kérek, illatmenteset kértem. Odatelepedett a lábfejemhez és egyik talpa, egyik vádlija, másik talpa, másik vádlija úton gyúrt. Ekkor már nem volt rajta ruha, én meg végig csodáltam a tükörben. Kérdezte milyen erősségű legyen, mondtam lehet erős, erre olyat kaptam a combomba, hogy felnyögtem. Kérdezte, túl erős?

nagyon jó: 12db
(2024-04-19) : Felmászott rám hasmánt és a pocakjával csúszkált a farkamon, aztán ismét mellém ült, majd bepucsított az arcom előtt és fordított helyzetben csúszkált rajtam. Két alkalommal állítottam le, hogy nyújtsam a kéjt,

(2024-03-19) : Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat.

(2024-02-07) : Pici törékeny testéhez képest komoly erő van benne, és egy nagyon finom, szakszerű, mindenhol átgyúrós masszázsban volt részem. Közben teljes közvetlenséggel beszélgettünk, ismerkedtünk mintha régi fősulis barátok lennénk.

: 12db
(2024-04-21) : Az igazán erotikus rész ezután kezdödött a farkam masszírozásával, finoman simogatva a golyókat is bevéve a játékba ízgatta a nemi szervem közben a popsijával twerkelt, imádni való ! Majd következett a csúszka elölről és hátulról,

(2024-04-09) : A második körnél már előről is létrejött a csúszka, itt biztos vagyok, hogy nem egyedül vagyok azzal, hogy egészen más gondolatokkal egészült ki a tudatom, mikor felettem volt, de talán majd egy másik életben. :)

(2024-03-20) : Klasszikus masszázs a szeánsz közepén és végén volt. Bár nem ez volt a fő amiért mentem. Amit kértem azt masszírozta olyan erősen ahogy szerettem volna. A fordulásra nem kellett sokat várjak.